View Full Version : Относно Ескапел (последствия?)
Здравейте всички! Ще изразя проблема си в няколко реда без да се впускам в подробности.Ето го и него - значи с приятелката ми имахме непредвиден полов акт в неделя (беше за няколко минутки без да свършвам в нея) и за да не се притесняваме реших да и купя ескапел(това стана в понеделник),тя го изпи и всичко беше наред, докато вчера вечерта(четвъртак) не ми каза, че и се гади и след това цяла нощ не можа да спи. Искам да ви попитам дали това се е случвало при някой от вас и какви мерки трябва да се вземат? и другият въпрос - Възможно ли е това да е страничен ефект на хапчето? :-k
aka6a_vamp
12-26-2008, 12:58
Първо,темата е за раздел секс
Второ....ОМГ ЕСКАПЕЛ НЕ Е ШЕГА РАБОТА,не се пие просто ей така :shock: :shock:
извинявам се, че съм объркал раздела
Ami spored mene tva e stranichen efekt shtoto eskapel vliae razli4no vurrxu razli4nite organizmi 8)
pandelka
12-26-2008, 13:17
Ами .. не е трябвало толкова да избързвате да пие хапчето.Да наистина може да е страничен ефект,защото не на всеки му понася и влияе еднакво..! :)
praskovka91
12-26-2008, 17:07
Еми и аз си мисля че е страничен ефект..защото няма как да е бременна :D на бремените им се повръща сутрин :lol: ...и друго...и аз да си кажа,че това не са БОНБОНКИ.... :-x
аз съм пила ескапел и то точно това лято.значи при мен нямаше гадене и разни такива,обаче това е напълно нормално а и да те питам,приятелката ти случайно да е прочела вътре цялата листовка ??? там пише,че е нормално да има гадене и дори прилошаване заради хапчето е.това не е обикновенно хапче- такива хапчета се пият най много 2 в година.на мен ми стана след това цикъла нередовен и след като дойде първия път непрекъснато ми прилошаваше-все пак това размесва хормоните-и не се пие ей така.не е противозачатъчно,а инцидентно хапче.не трябва да пие алкохол 2 седмици поне,ако пие.Има Листовка да я прочете подробно всичко си е написано там.
тея хапчета много скъпи дебa...
Страничен ефект е.
Ако все пак се тревожите прекалено много, се консултирайте с лекар.
Kras4eto_lp
12-26-2008, 17:46
Еми то тва не са шоколадови бонбони да се тъпчете с тях за щяло и нещяло. Както казаха преди мен сигурно е страничен ефект въпреки че аз като го взех нищо такова не ми ставаше, но предполагам че на всеки различно действа :)