PDA

View Full Version : все още го обичам

IwInkA
12-26-2008, 22:34
преди около 2 месеца тръгнах с едно момче..скъсахме,пак тръгнахме,пак скъсахме...а аз днес осъзнах че съм тъпа..изключително тъпа и си го искам обратно :cry: :cry: :cry: дайте някви идеи как да си го върна (по възможност до края на ваканцията) :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

cinderella_gugutka
12-26-2008, 22:55
е..поговори с него,извини му се за каквото трябва или си изяснете там квото трядва да си изяснявате,признай му какво 4увстваш...

mynichka
12-26-2008, 23:22
зависи не само от теб ..той може да ти се е наситил и да му е писнало постоянно да ходите и късате

Qamstel
12-26-2008, 23:31
Lele momi4e :shock: ako be6e do men 6tqh da ti zabiq egati 6amara :o :? izlaga6 se goni6 nqkoi si deto samo se subirate i kusate 4ui sa edna istoriq na dobrite mi priqteli sa gadjeta ot 8 meseca subirat se i kusat postoqno razvalqt nastroenieto na cqlata ni kompaniq s postoqnite si skandali i kusaniq po 2 puti na den po otdelno i neq i nego si gi obi4am no kato sa zaedno se 4udq koi da hvana i koi da udarq :X 4isto priqtelski suvet bqgai na dale4 i si nameri s nqkoi s kogoto usmivkite sa pove4e ot karanicite :) uspeh

Kariiii
12-26-2008, 23:40
е..поговори с него,извини му се за каквото трябва или си изяснете там квото трядва да си изяснявате,признай му какво 4увстваш... + 1

nymphadora
12-27-2008, 05:37
е ти си го разкарвала бая :D не знам дали ще те иска ОТНОВО :D

angelcheeee_93
12-27-2008, 06:38
той ако има чувства към теб ,сам ще те намери.

Lysit0
12-27-2008, 06:39
е..поговори с него,извини му се за каквото трябва или си изяснете там квото трядва да си изяснявате,признай му какво 4увстваш...

MakeMeFeel
12-27-2008, 06:41
И ся ако се съберете , пак ще скъсате и после пак , и пак , и пак .... Това е някакъв порочен кръг , от който трябва да излезеш . Колкото по-скоро , толкова по - добре ; )

pandelka
12-27-2008, 06:50
Мацка..два пъти сте тръгвали за 2 месеца.След като не е станало,занчи няма да стане. : )

cherinka
12-27-2008, 07:22
Явно чувстваш и мислиш, че има неща, които не сте изживяли заедно и тъпото идва от факта, че не можеш да се примириш с другия факт, че това, което искаш ще го получиш адски трудно и с много усилия.
Имаш два варианта - да се унижаваш, да му се молиш, да го зарибяваш, да му се сваляш и натискаш, за да си го върнеш обратно.
Втория вариант е да преглътнеш всичко това и да продължиш напред.

естествено второто ти се вижда по-трудно от първото.
Ама какво да се прави, заложено ви е на вас, хората, да сте жалки....

MakeMeFeel
12-27-2008, 07:24

Ооо .. Супермен 8-)

kurupta
12-27-2008, 07:38
Да скъсате е най-лесното нещо. Търсете други изходи от ситуацията, защото наистина се получава някакъв порочен кръг и никога няма да сте щастливи двамата

TooLittelTooLate
12-27-2008, 07:51
Според мен не се занимавай с него, колкото и да е трудно. Защото както казаха по-горе ще влезете в омагиьосан/ порочен кръг. Пък и ако се съберете и започнете отново да късате и да се събирате всеки месец, колко дълго ще издържиш?! Пък той, ако наистина има чувства към теб, сам ще те потърси. А, ако по цял ден стоиш и се питаш защо не сте заедно, какво ви е разделило и всекви такива, просто му се обади и поговорете, разберете се. Но според мен не се унижавай и не му се моли да се съберете. Все пак ще си намериш някой, с който няма да късате 2 пъти за 2 месеца. Успех. :-)

cherinka
12-27-2008, 07:56

Ооо .. Супермен 8-)
Кажи, бе, пиле :-)
Ние с тебе сме жени!
Нямаме нищо общо с простосмъртните. 8-)
Ние сме по-висшата сила, която ще завладее света. ХО-ХО-ХО.