Влез

View Full Version : аз и моя объркан живот...

letmebeyourmuse
12-27-2008, 09:19
млъквам.

замеряйте ме с камъни

Water_lili
12-27-2008, 11:27
нямах нерви да ти прочета мранкането ти до края,но само ще ти кажа: "Вземи порасни..."Не може да имаш всичко на този свят,а има хора които имат много по малко от теб,но не се оплакват ....

adelaida
01-02-2009, 15:12
abe kvoto bilo bilo gledai napred zabravi vsi4ko ot minaloto i moita ne e bila lesna malko ili mnogo seki ima po ne6to v minaloto si nqkoi go pokazvat pove4e drugi po malko nonai vajno e koi go naddelqvt,a mislq 4e ti si edna ot tqh bori se napravi taka 4e da ima smisal tova 4e si napusnala balgariq...samotata vinagi 6te q ima no badi gorda sas sebe si i tova koeto si pdtignala v jivota badi nad nego 8)

Bubbly
01-02-2009, 16:05
Не мисля, че това е оплакване. Хубаво е да си оптимист и да се усмихваш, обаче това не означава да спреш да мислиш за нещо различно от къде да ям и да се напия, с кого да правя секс и колко пари ще изкарвам. Хората имат и вътрешен свят.
До авторката- моите съболезнования, порастваш и при това на ново място и в друга държава. Гадно е, особено ако случайно имаш и други интереси освен ядене, пиене, секс и лицемерно лигавене. Хубаво е, че четеш и мечтаеш и най-вече, че понякога използваш мозъка си. На доста не им остава време. :lol: Няма да е зле и ако отвреме навреме излизаш някъде, на някой концерт примерно или просто си потърсиш нови познати. В противен случай най-много да изпаднеш в още по-голяма депресия (казвам го от личен опит).
Късмет.

iPurple
01-02-2009, 17:49
Pro4etoh vsi4ko, i moga da ti kaja 4e si vuobrazqva6... ne moje vsi4ko da se vurti okolo teb a i... dori ne razbrah kakvo iska6 vsy6tnost?!? Znae6 li kolko hora si ME4TAQT samo da otidat do london (naprimer) da izleznat za malko ot Bulgariq no nqmat vuzmojnost.. A ti jivee6 tam i se oplakva6? Gledam jiva si , zdrava si kakto kaza water_lili porastni!! Ima hora umirat, bolni sa, indvalidi, bavno razviva6ti se i tn. i tn.. I kakvo?? Vsi4ki po4nahte samo za sebe si da mislite... emi sorry ama ne znam kvo da ti kaja.

niki7y
01-03-2009, 10:43
twa dorii i ne go pro4etoh :D

kuklichka_bg
01-03-2009, 22:17
офф другия път пиши всяка дума на отделен ред :x

ThePowerOfLove
01-03-2009, 22:28
Нямаш причина да не си щастлива, според мен :) Намери си някакво развлечение, защото от скука май ти нахлуват кофти мисли :? Както и преди мен казаха - има много по-зле от теб, така че бъди доволна ;)

ПС. Аз ако живеех в Лондон щях да се кефя :grin:

Rofl4e
01-06-2009, 19:11
Искам и аз като теб в Лондон.. сама без проблеми без ядосване без хабене на нерви просто имам нужда да съм сама!Да няма кой да ми звъне да не ме търсят да няма нет да няма никои в къщи никои да няма и да размишлявам това искам ама уви няма!

SuNsEt
01-07-2009, 17:07
Брей,брей...на 14 ,а такива размисли и страсти.Харесва ми начина по който мислиш.Напомняш ми за мен самата,но не изцяло.Радвай се на това,което имаш,намери си приятели,намери си хоби.Бъди щастлива без преструвки.Някои хора нямат и на половината това,което ти имаш,начина ти на живот и всичко останало.По думите ти разбирам,че в България си била съвсем различна.Промяната е голяма,според мен в положителна насока.Според мен,живота ти е много хубав.Имаш перспектива и шансове,които не се дават на всеки.
Възползвай се от това,което имаш.

BrokenInnocence
01-28-2009, 19:19
Харесва ми как си го написала...

DeepPurpLe
01-29-2009, 06:59
Осъзнайте се бе хора!Какво като живее в Лондон,да не е в Рая?!Според мен,в тази самота тя губи тиин годините си.Намерила си е приятели,но не се забавлява.. някакси ми се струва прекалено скучно в живота й,прекалено еднообразно и различно.Не знам,може и да греша : ] :(

SoAfraid
01-29-2009, 23:44
Не ти прочетох цялата тема но ще ти кажа, на 14 си ТИ СИ ОЩЕ ДЕТЕ. Преди си била дете и сега си. Какво искаш земи си образованието и тогава му мисли на живота знаеш ли колко хора съжеляват че не са го направили това. И пак има място за забавления и всичко друго което да ти доставя удоволствие.

SoFarSoG00d
01-31-2009, 11:35
Нормално е да ти е трудно,но само се замисли какви възможности ще имаш след като завършиш в Англия?!Сещаш се нали?По-добро образование,след това по-добра работа и накрая един по-добър живот.Просто преглътни тези твои чувства и продължавай напред,бъди щастлива,че имаш шанс да живееш и учиш в Англия.

SunShinePearl
02-05-2009, 20:14
още след 1-вите няколко реда разбрах че си чела ''Здрач'' тази книга наистина те кара да се змаислиш аз лично 4 дена след като я прочетох(за 2 дена) нз на кой свят съм мислех и мислех ...ами какво да ти кажа хубаво е че си се променила но мисли по оптимистично :wink:

zai4ety13
02-07-2009, 15:59
Оф,разбирам какво е да си объркан и самотен и да няма кой да те разбере,ама ти прекаляваш с оплакванията.Нямаш си на представа колко мн хора биха искали да бъдат на твоето място.Прочетох ти цялото хленчене и всъшност,живееш хубав живот.намерила си си приятели в Англия,имаш добър оспех,за щастие баща ти е с теб.някой деца като заминат да учат в чужбина нямат възможността да са с родителите си и е още по-гадно,а ти си с баща ти:) погледни с усмивка на живота,не бъде писимист.Преди месец аз бях в депресия,но се оправих.Намери си хоби,усмихвай се,намери си още нови приятели,почни да четеш книги(литературата оспокоява и има някои доста добри книги които ти дават житейски опит)може да почнеш йога(оспокоява) :)

zai4ety13
02-07-2009, 16:05
а да,забравих да напиша.Спри да мрънкаш толко,че хората ще почнат да се отдалячават от тебе,ще си мислят "оф ква пикла,знае само да мрънка" . Има и други хора на земята,с мнооого по-големи проблеми от твойте.Аз ти предлагам да се махнеш от Лондон и за месец да отидеш в Африка....ще ми е интересно от какво ще се оплакваш тогава...

mickelangelo
02-20-2009, 15:22
мислил съм си подобни работи ... но представи си че всичко .. беше както искаш ... каквото щеше да правиш тогава .. . ? за това сме на този свят .. да се мъчим .. . :) за това всичко което искаме е толкова сладко .. защото сме се борили за него ... а не сме получили на тепсия ..

ПС: никога не бих заминал извън България .. аз ще изперкам .. без да ми приказва някой на български .. без да правя глупости и никой нищо да не ми казва ... :)

LudoMlado
02-24-2009, 06:03
Ако имаш скайпче ми пиши на ЛС, искам да ти кажа някои неща.

Между другото чета ви мненията и моа ви кажа само да си траете кат не знаете кво говорите.

SoFarSoG00d
02-24-2009, 06:20
мислил съм си подобни работи ... но представи си че всичко .. беше както искаш ... каквото щеше да правиш тогава .. . ? за това сме на този свят .. да се мъчим .. . :) за това всичко което искаме е толкова сладко .. защото сме се борили за него ... а не сме получили на тепсия ..

ПС: никога не бих заминал извън България .. аз ще изперкам .. без да ми приказва някой на български .. без да правя глупости и никой нищо да не ми казва ... :)
Аз се кефя,че около мене няма българска реч,кеф,кеф,не чувам простотии,има закони и всичко е както трябва!