Влез

View Full Version : За хора с разчупено мислене

Sadsinner
12-27-2008, 22:02
Поставих това заглавие, защото е много вероятно много от вас, които са по-консервативни да ме нападнат. Така.. аз съм студентка, имам сериозна връзка с момче, което много обичам и по принцип съм много щастлива с него, наскоро той ме попита дали искам да живеем заедно и аз се съгласих и всичко е супер. Но ето и предисторията...
Когато бях последна година в училище дойде нов учител по английски, който харесах от пръв поглед. Разбира се не съм си правила илюзии за него,но тайно си го харесвах. Изведнъж той започна да ме заговаря в междучасията, поиска ми е-мейла, скайпа, но нито ми писа нито нищо. Веднъж към края на учебната година се беше случило така че не беше останал никой освен мен да кара английски. Тогава останахме двамата и той ми призна че е влюбен в мен, но между нас няма да се получи нищо защото дори законът го забранява, въпреки че всъщност разликата в годините ни беше нищожна- около 5 години. От този ден, в който ми призна той започна да ме игнорира и на мен ми беше много гадно, но тъй като не съм от момичетата- тежкарки не направих нищо по въпроса. Веднъж той ми писа в скайп и от тогава редовно почнахме да си пишем, чакахме с нетърпение деня, в който ще завърша за да получим някакъв шанс да бъдем заедно. На изпращането в училище ми донесе огромен букет с рози. Около една седмица около бала не се бяхме виждали или чувалии след това получих смс от него, че е заминал за Англия, че станало внезапно и т.н. Тогава рухнах... КОгато срещнах сегашния си приятел продължих живота си нормално. Всичко беше нормално, докато от един месец насам съвсем неочаквано въпросният човек не се появи в сънищата ми... Несъзнателно почнах да си мисля за него, а вчера получих и е мейл от него че му липсвам и т.н... първият е-мейл откакто е заминал. Не си мислете че още имам чувства към него или нещо такова, но сега се чувствам празна... и се чудя дали е редно да кажа на приятеля си, защото не искам да крия от него как се чувствам...
Вярвате ли, че в сънищата влизат само онези, които истински обичаме?

Echi
12-27-2008, 22:04
Не само те..

DJ_Mrav4o
12-27-2008, 22:08
Сложничко... :-o :-o :-o :-o :-o Аз мисля, че трябва да си с притятеля си - този, който е до теб и те обича. Не че искам нещо да те обезсърчавам, обаче знаеш ли го другия какво дири и прави в Англия? А за сънищата... даа... аз истински обичам Кърт Кобейн! 8-)

Lady_AMG
12-27-2008, 22:08
Е, не е вярно че само хората, които обичаме са в сънищата ни, ами кошмарите :) Интересна история иначе, много е кофти така невъзможната любов. Но според мен е време да продължиш напред и да оставиш миналото където му е мястото. Просто спри да мислиш за него, не му отговаряй и ще спреш да го сънуваш. А, и по-добре не казвай на приятеля си според мен...

SoAfraid
12-27-2008, 22:19
Ей не знаят кво искат някой момичета еи... тцтцтц. Но така си е една жена не е направена за 1 мъж и затова не се дразня но и вие не се дразнете че казвам това но 100% от момичетата тука правят такива работи като авторката. Не мога да ти отговоря защото не знаеш какво искаш пък се очаква че като си студентка ще мислиш по умно но същите лапешки увлечения.

DoNotToucH
12-27-2008, 22:49
V synishtata ni se sluchvat vsqkykvi neshta, no v 99% ot sluchaite vsichko si ostava v glavite ni :) Imash seriozna vryzka i riskuvash da q provalish za nishto. Spored men ne biva da kazvash na priqtelq si,zashtoto mojesh da go naranish, a vryzkata vi e stanala naistina seriozna shtom iska da jiveete zaedno :?

cinderella_gugutka
12-27-2008, 22:53
определено не казвай на приятеля
а колкото до това за сънищата и любовта...ами не мисля 4е трябва определяш 4увствата си по сънищата-гледай по-реално на нещата-имаш си приятел,който те оби4а и мъж,към който си имала някакво привли4ане,но в крайна сметка не сте имали реална връзка и сега той е някъде си в Англия и не го знаеш с кой какво прави

sextazy_baby
12-28-2008, 06:54
Това за сънищата не е вярно,но трябва да ти е ясно че ако кажеш на приятеля за това увлечение по другото момче има голяма вероятност да те зареже...

Yancheto
12-28-2008, 07:31
Аз пък мисля,че е по-добре да кажеш на приятеля си,защото ако някой ден случайно разбере отнякъде,ще му стане по-гадно и може да те зареже.Забрави за учителя по английски-не му отговаряй,не мисли за него.Не си струва да разваляш сегашната си връзка.

Remini
12-28-2008, 07:35
Че какво му е разкрепостеното на това?Съвсем в реда на нещата си е.Колкото до сънищата...те са в следствие на неща,за които мислим в будно състояние толкова много,че главата ни ги освобождава докато спим 8)

Mi6inka
12-28-2008, 07:48
Ей не знаят кво искат някой момичета еи... тцтцтц. Но така си е една жена не е направена за 1 мъж и затова не се дразня но и вие не се дразнете че казвам това но 100% от момичетата тука правят такива работи като авторката. Не мога да ти отговоря защото не знаеш какво искаш пък се очаква че като си студентка ще мислиш по умно но същите лапешки увлечения.

Много добре знае момичето какво иска :-x

Сама каза че не изпитваш чувства към "учителя ти",просто се сещаш за него.. според мен е така защото той ти е останал неизживяна тръпка.... и понеже сега си го сънувала и си получила мейл от него някак си това заровеното,неизживяното се е събудило....
Според мен ще отмине това чувство.... по-добре кажи на момчето в чужбина че имаш сериозна връзка,че живееш с човека до себа си.... ии предполагам че това чувство на празнота ще отмине....Успех!

mynichka
12-28-2008, 07:49
Всички те съветваш да не казваш на приятеля си ..но аз ще кажа точно обратното ако държиш на приятеля си трябва да му кажеш- така ще ти олекне, че той знае , а и не мисля че е приятно да криеш нещо от него. А за учителя, който е заминал за Англия ..не знам!! Колкото и спешно да е било заминаването е можел да ти се обади и да се видите за 10 минутки за едно ЧАО

HONDA
12-28-2008, 08:02
За съня... Ми на мен ми се е случвало някой сън да се сбъдне. Или когато сънувам някой, през деня го срещам. По-често обаче сънищата ми са плод на въображението.
Относно приятеля ти. Според мен е редно да му кажеш. Може би не е най-добрия вариянт, но той има право да знае. Предполагам, че той също усеща някаква помяна в теб.

Barbie
12-28-2008, 13:13
Е, какво се очаква да каже на приятеля си? Тя реално нищо не е направила. Някакъв човек от миналото й е написал мейл. Може да разкаже на приятеля си, естествено, за съществуването на тоя учител по английски. Но със сигурност ако го направи, трябва ясно да обясни на момчето, че тя няма чувства към другия мъж. В крайна сметка, най-важно ми се струва, ако ти не изпитваш нищо към учителя - не му отговаряш, триеш и-мейла и хич не се занимаваш с него. Сънят не трябва да те притеснява - това, че си го сънувала, не означава нищо. И аз съм сънувала хора, които не съм виждала от години, ден-два преди отново да разбера нещо за тях, примерно. Явно някаква интуиция.

Изобщо, бъди си с момчето, което обичаш и хич не се занимавай с щуротии. :)

xDIwannaeatyou
12-28-2008, 20:53
отговорът е, че сънуваш това което искаш да стане под съзнателно.
следователно не си безразлична към тайнствения учител което показва, че не си сигурна в чувствата си към сегашния щастливец! Добре ли се исказах имам в на предвид, че учителят пак може да изчезне, а приятеля ти може да не изчака да го осъзнаеш :)

Chrissie
12-28-2008, 21:58
Ще започна с това,че не виждам причина за това заглавие,защото,поне според мен,няма нищо лошо в историята ти.Ако трябва да съм честна,дори е много романтична. :smt007 Но наистина полужението е малко сложно.Съветът ми е такъв:ако смяташ,че по някакъв начин лъжеш приятеля си-кажи му за твоята история с учителя,но ако мислиш,че не го предаваш-тогава не му казвай нищо.Всеки си има минало,а в твоето е този учител.Ако мислиш,че приятелят ти ще се почувства зле,просто седнете и спокойно му разкажи за тази история,мисля,че напълно ще те разбере.Кажи му,че между теб и учителя няма нищо,просто се познавате от доста време и сте имали някакви взаимоотношения,но ти си решила да споделиш с него това,защото смяташ,че го лъжеш по някакъв начин.Но ако смяташ,че тази история с господина няма нищо общо с настоящето ти,тогава защо да я разкриваш?Нека остане като твоя малка и красива тайна.А за сънищата...Понякога те ни показват сцени от нстоящето,миналото,бъдещет о или както прочетох по-горе,това,което искаме да видим.Но не вярвам последното да е вярно или поне не напълно,защото сънищата се тълкуват и точно това е важното-тяхното тълкуване.И не сънуваме само хора,които обичаме-понякога можем да видим дори и непознат човек. :)

Пожелавам ти успех! \:D/ :)