View Full Version : Болки в корема - бременна ли съм?
moneycomeme
12-28-2008, 10:31
Zdraveite!Shte davam napravo po problema mi!Pravih seks predi sedmica i to za pyrvi pyt i bez prezervativ....momcheto uj ne svyrshi v men,no se opasqvam....chetiri dni sled seks-edna vecher umirah ot bolki v korema i na drugiq den otidoh v speshnoto ....praviha mi izsledvaniq izkaraha mi bybrechna kriza...no vse oshte se pritesnqvam zashtoto ne vqrvam na lekari i me boli vdqsno nisko v korema na nivoto dolu gore na pypa...vse oshte...veche ne e tolkoa silna bolkata,no kato se razdvija q ima.....vyzmojno li e ako sym bremenna tolkova rano da yuseshtam bolki....drugoto koeto e edin test za bremennost moje li da mi pokaje polojitelen rezultat ako az imam izvynmatochna bremennost!Blagodarq vi predvaritelno shte chakam otgovor....
*Липсва описателно заглавие на Кирилица!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
TheBestFriends
12-28-2008, 10:36
Значи на доктори не вярваш, а ще повярваш на тийнове в някакъв форум ?
да ти имам проблемите
LovelyGirl
12-28-2008, 10:48
да ти имам проблемите
И аз така викам :-D
angelcheeee_93
12-28-2008, 10:51
е как няма да вярваш на доктори.Кой знае повече от тях?Ние ли?
ама ние не сме професионалисти,нито лекари за да ти кажем какво ти е.С това което описа за малко да кажа апандисит 8-)
На това място не беше ли язвата?
Направо ме учудваш как в такива времена правиш секс за първи път и то без презерватив! #-o
Хроничен гастрит се нарича възпалението на лигавицата на стомаха, язвата е дефект в стената на стомаха или дванадесетопръстника подобен на ниша, гастроезофагиалния рефлукс (ГЕР)- връщане на храна и стомашен секрет с повишена киселинност в хранопровода,езофагит-възпаление на лигавицата на хранопровода причинено от солната киселина на стомашния сок при ГЕР,пилороспазъм-функционално стеснение на изхода на стомаха непозволяващо преминаването на храната в дванадесетопръстника.
Темата е за Здравни проблеми.
Съвета от мен еда поговориш с родител!
angelcheeee_93
12-28-2008, 10:56
Направо ме учудваш как в такива времена правиш секс за първи път и то без презерватив! #-o
+ в старо време било нормално,и хората сигурно са мечтали за презервативи ,за да нямат толкова деца,а в днешно време всички можете спокойно да разполагате с тях ,а не ги използвате.
Е защо?защо е тази безотговорност?
толкова ли е голяма разликата :?
+ в старо време било нормално,и хората сигурно са мечтали за презервативи ,за да нямат толкова деца,а в днешно време всички можете спокойно да разполагате с тях ,а не ги използвате.
Тогава СПИН-а не е съществувал!
ти още малко се изкара ,че си пред умирачка..спокойно наистина може много кофти неща да се случат от секс без презерватив,ама по-спокойно- ти 1300 неща си предписа...едва ли си бременна ...особено извънматочна бременност :-D + тва ти преди 1 седмица си правила секс...чак след 7-8 дни след секс може да разбереш дали си бременна ..не се шашкай толкова и внимавай следващия път да няма олелемалеле след това.
Mr.Nightmare
12-28-2008, 11:01
Момиче, ти наясно ли си поне малко с човешката физиология и анатомия? Виждам, че си доста безотговорна щом си си позволила да правиш секс без презерватив. Образовай се малко и говори с родителите си. И пак отиди на лекар! А това, че не вярваш на докторите просто мисля, че не се нуждае от коментар...
angelcheeee_93
12-28-2008, 11:02
аз не питам за тогава,аз сега!
а и как така уж не е свършил в теб? :lol: ако не е свършил в теб значи трябва да си видяла къде е свършил..ако е свършил в теб тогава ще усетиш..той не ми се вярва да е свършил в теб нарочно ..особено ако му пука за теб..ама това има голямо значение ...по-добре си спомни къде е свършил :lol:
аз не питам за тогава,аз сега!
Колкото по-опасно...толкова по-забавно :D
StefSity
12-28-2008, 11:39
да ти имам проблемите
mnogo si prav/prava :D :-D :wink:
StefSity
12-28-2008, 11:39
да ти имам проблемите
mnogo si prav/prava :D :-D :wink:
StefSity
12-28-2008, 11:42
толкова ли е голяма разликата :?[/quote]
da ve toolkoz mnogo ima v dne6no vremee :D a vie ne si mradvate prasta em izpolzvaite gi bahti ! :-D :shock:
ако имаш бъбречна криза се пробвай да пиеш по малко вода и не яж мн солено за да не те боли толко .. пък и може да те боли от мн други причини ... /и аз като теб не се доверявам мн на доктори така че другите дгд макар и до някаде да са прави .. / не вярвам да си бременна но ако искаш за по сиг - тест .. и споко :)
1vo-ako e bubre4na kriza,nqma da te boli korema!Doktorite ti sa pulni aburigeni!
2ro-dori i da si zabremenqla,nqma 6ans da se poqvi bolka v korema sled 3-4-5dni!
AHHHH :?
P.S.-plus tova ako naistina e bubre4na kriza,nqma da ima6 sila da di6a6 ot bolka,kvo govorim da sedi6 na pc-to!Bolkata e neopisuema!
bebeshok
12-28-2008, 12:35
Обясни на родител това което обясни на нас, нека те да вземат решение. Успех!
nejnaDROGA
12-28-2008, 13:16
:lol: :razz: :lol: :razz: :lol: :razz:
На лекарите не вярва,а на нас ще повярва :grin:
Айдее честито :grin: Ще ставаш майка :lol: :grin:
П.П.Няма да ти казвам,колко си тъпа,защото има един Мод,който ме заплашва с БАНН заради вредния ми навик да казвам това,което мисля :D :-)
ProstoPesho
12-28-2008, 13:17
имаш газове
SoFarSoG00d
12-28-2008, 13:40
Налудничево е да мислиш ,че си бременна,а това че те боли корема може да е в резултат на редица други фактори,замисли се може ли след евентуална 4-дневна бременност да усетиш нещо?Направи си един тест за да се успокоиш и това е.