View Full Version : Сложна история :Д
bebchence
12-28-2008, 16:12
Така ето я и моята сложна история.Скоро се запознах със супер добро момче и ми хареса много,но само като приятел,с който можеш да разговаряш за всичко.Той ми беше казал че си има приятелка и попринцип бил за моногамията.Но след време ми съобщи че бил скъсал с нея,започна да се държи много топло,прегръдки това онова,пита ме дали го харесвам,дали иска да празнувам нова година с него,на базик хвърляше приказки от рода"ще ми станеш ли гадже" и аз си помислих че може да се получи.След това обаче моя приятелка ми каза че пак се събрали и аз се отказах.После пак ми каза че е скъсал с нея и пак ме пита дали го харесвам.Но аз му казах че това няма значение докато не скъса окончателно с приятелката му и той ми каза "ама ние вече не сме заедно" но доколкото разбрах пак са тръгнали.А през това време аз супер много се влюбих и вече незнам какво става.А при това тя му е изневерила а той пак е с нея незнам :-o Някой ако има подобен случай или просто има някакво мнение може да пише.Благодаря! :-)
pandelka
12-28-2008, 16:16
Защо не си поговорите за отношенията ви? Разберете се дали искате да бъдете заедно..дали той иска да бъде с теб или с нея ..!! ;)
Охооо... И тои не знае какво иска... ако наистина те харесваше штеше да ти го каже и нямаше да се събира с бившата му.Та според мен си намери другп,понеже ште страдаш ппокраи него :? УСПЕХ
soul1199
12-28-2008, 16:20
govori s nego,popitai go,za6o e vs tova,i my kaji da izbira m/y teb i neq,za da ne strada6 :)
fire_cat
12-28-2008, 16:22
Охооо... И тои не знае какво иска... ако наистина те харесваше штеше да ти го каже и нямаше да се събира с бившата му.Та според мен си намери другп,понеже ште страдаш ппокраи него :? УСПЕХ
+1
TooLittelTooLate
12-28-2008, 16:23
Да, да поговорите и да се изясните е добро решение. Но недей с намеци, защото имах подобна случка и става така, че....когато е с теб, ти сваля звезди, тя е минало, иска и харесва само теб и т.н., и в следващия момет се оказва, че пак е с нея и така до безкрай..... Според мен излезте и поговорете откровенно и се изяснете. Успех :-)
bebchence
12-28-2008, 16:33
Точно това ме дразни че когато е с мен е супер и ми казва не съм с нея,а после пак е с нея просто се чувствам втора употреба или като някакъв заместител и наистина ще трябва да си поговорим сериозно :(
OpenedSky
12-28-2008, 16:38
Еми кажи му , че изпитваш няк'ви чуства и ако при него е същото да избира м/у двете ви ...
sladka__droga
12-28-2008, 16:41
Поговори с него ...
Питай го..има ли нещо към теб,или не.Има ли шансове да сте заедно,или не.Поне като ти отговори да знаеш..да си даваш надежди,или да си търсиш друг. :P
evelinka1122
12-28-2008, 16:43
хм... я малко го стегни това момче... поговорете си... и тоя не знае ко иска.... я му постави там малко условия и го стресни... :)
TooLittelTooLate
12-28-2008, 16:46
Точно това ме дразни че когато е с мен е супер и ми казва не съм с нея,а после пак е с нея просто се чувствам втора употреба или като някакъв заместител и наистина ще трябва да си поговорим сериозно :(
Дам, нормално- такива са някои момчета. Държи се супер с теб, тя е без значение и т.н.....Интересно ми е пред нея как се държи- може би нормално?! Дали и нанея и сваля звезди, дали тя знае за теб, дали изобщо има намерение да къса с нея или просто те лъже?! Аз така и не можех да си отговоря на някои въпроси. Дано ти намериш отговора. :-)
sLadkaTa_LoRi
12-28-2008, 22:25
Според мен той е твърде повърхностен. По добре не се занимавай с него и се опитай да го забравиш. Той явно те смята за някоя хлапачка, която може да разиграва.. Просто не си струва!!
antonioOo
12-28-2008, 23:00
Мисля, че той те обърква.....Хем иска да е с теб...хем с др. му приятелка...И той самия не е наясно....Изяснете си нещата само двамата....
PreciousDiamond
12-29-2008, 07:01
Бях в абсолютно същата ситуация преди време 8-) Накрая просто не издържах и айдее у лево 8-) Казах му първо да си изясни какво иска и след това да се занимава с мене . И той ми каза : "Амаааа аз знааам какво искаммм" и аз го питам :" Какво" и той мълчи , мълчи и вика : " Ми .. не знам.." 8-) И ми стана ясно вече . 8-)
Не се занимавай с него,виж го,че е несериозен.
bebchence
12-29-2008, 19:20
След поредната новина от него днес че са се събрали просто ми кипна станах тръгнах си и всичко приключва до тук не мисля да продължавам това незнам и как да го нарека.Game over :(