PDA

View Full Version : Какво става..? ;[

CfEtii
12-28-2008, 16:49
Здравейте!
Пиша темата..хем за да се изповядам тука,хем..де да знам..да получа някакви съвети.. :(
Ще се опитамд а бъда кратка..
Смомчето,с което съм сега,сме заендо близо 2 месеца.Тоя човек..уникално се държи с мен,показва ми по всякакъв начин,че ме цени,обича,и че съм нещо за него..До тук добре..
Преди няколко дена имахме една малка караница,мислеше си,че съм го излъгала за една глупост..дали съм на компа или не.. 8-) Иии прие го много вътрешно,незнам защо.. :?
Както и да е обясних му всичко,него никога не съм го лъгала,а и не бих.Заявих му го и той ми каза ''А дали е така?'' :shock: При което..много болно ми стана.
Както и да е..
Не е същия ,както примерно преди 1 седмица.Преди ми казваше и показваше,че ме иска..Имаше нежни думички,целувки..А сега.. :-#
Напоследък и двамата сме доста изнервени,главно заради мен де..тия последните дни са ми доста тежички.Таа..усещам го,че се е променил,но като го питам,ми казва,че няма нищо.. :(
И понеже съм си шубе,отново давам мнооого за една връзка,въпреки,че вече съм се парила..И..страх ме е да не го загубя..Виждам,че с него ми е добре,а и на него с мен.
Та според вас имам ли някакво основание за притеснение,или това е просто слаб момент във връзката ни?
Пак имам предчувствие,че ще скъсаме..Според вас има ли място за притеснение? :(
Благодаря предварително..

evelinka1122
12-28-2008, 16:56
не се раздавай мн в една връзка щот пре***ния оставаш ти!
спокойно времето лекува... ще отмине всичко това с караниците.... казали са хората давай да другите това, което искаш ти да получиш... ако си казвате "обичам те" кажи му го пак... празнувайте заедно Нова година... покажи му че го цениш.... използвай чара си... просто накрай го да се чувства добре и той ще го оцени това и ще ти го върне.... айде успех и не го приемай и ти това мн навътре! :)

CfEtii
12-28-2008, 17:04
Ще сме заедно на Нова година..
Но просто..знам,че във всяка връзка има такива неща,при някои е много по-лошо. :(
Но проблема ми е,че си втълпявам много глупости.. :? та затова писах,да има хора,които д апогледнат нещата отстрани и да кажат според тях имам ли повод за притеснение. :-o

fire_cat
12-28-2008, 17:08
Във всяка връзка е нормално да има притеснение по този въпрос. Покажи му, че наистина го цениш и не искаш да го загубиш. :)

evelinka1122
12-28-2008, 17:10
не мила няма повод за притеснение! спи спокойно :)

TooLittelTooLate
12-28-2008, 17:10
Не си втълпявай глупости, може би ви е просто "слаб момент" както каза. Опитай се повече да му показваш, че го цениш и обичаш, той ще го оцени....прекарвайте повече време заедно. :)

CfEtii
12-28-2008, 17:11
Ааа забравих..
Понеже когато излизаме,излизаме в компания..Това не ни пречи да си се гушкаме,цункаме и т.н.
Но започнах да искам и време,в което да съм само с него..не с още 10 човека.
Преди около седмица стана въпрос нещо и му казах,че искам да съм насаме с него повече време и той ''да слънце,и аз..искам те,нз си кво..''
Днеска пак стана на въпрос и го питах не мисли ли,че трябва да сме повече време насаме.И той.. ''ми нз..Смисъл,защо така мислиш?'' :shock:
После се понацупих и му казах ''Подлежи на обсъждане..аха''
И остана да го обсъдиме..
Което пак ме кара да си втълпявам глупости.. :-#

angelcheeee_93
12-28-2008, 17:12
Ще сме заедно на Нова година..
Но просто..знам,че във всяка връзка има такива неща,при някои е много по-лошо. :(
Но проблема ми е,че си втълпявам много глупости.. :? та затова писах,да има хора,които д апогледнат нещата отстрани и да кажат според тях имам ли повод за притеснение. :-o

според мен нямаш повод за притеснение .+това и да се притесняваш и да не се притесняваш,каквото ще става-ще става.Във всяка връзка има някакви караници или спорове.То направо не може без тях.И все с приятеля ми сме се карали към 1000 пъти за 1000 такива глупости...
за най-малкото нещо се дразним и после всичко е наред.
''5 секунди сме добре,а на 6-тата не сме,но каквото и да става бързо ни минава''
Надявам се и при вас всичко да мине нормално.
и ви желая Весело прекарване на Новата година!
:)

Remini
12-28-2008, 17:19
Човек дава,но също така и взима в последствие.Той е бил добър с теб,но след като си го разочаровала...ще трябва да търпиш..

fire_cat
12-28-2008, 17:23
Ааа забравих..
Понеже когато излизаме,излизаме в компания..Това не ни пречи да си се гушкаме,цункаме и т.н.
Но започнах да искам и време,в което да съм само с него..не с още 10 човека.
Преди около седмица стана въпрос нещо и му казах,че искам да съм насаме с него повече време и той ''да слънце,и аз..искам те,нз си кво..''
Днеска пак стана на въпрос и го питах не мисли ли,че трябва да сме повече време насаме.И той.. ''ми нз..Смисъл,защо така мислиш?'' :shock:
После се понацупих и му казах ''Подлежи на обсъждане..аха''
И остана да го обсъдиме..
Което пак ме кара да си втълпявам глупости.. :-#

Трябва да реши дали предпочита да сте заедно в компания или на саме. Не може да си сменя мнението, защото това засяга и теб, ти също имаш право на мнение. Обсъди този въпрос с него. А между другото той ли урежда срещите ви с компания? Ако е така - значи желае да е с компания!

CfEtii
12-28-2008, 17:54
Еми те 3 пъти седмично излизат с компанията и тъй като и аз вече съм част от компанията,направо всички.Но той не се ли усеща.. :-#

TooLittelTooLate
12-28-2008, 18:05
Еми поговорете насаме, кажи му, че искаш време само за вас двамата. Предполагам, че и той иска, просто не си признава....не знам. Според мен, просто поговорете откровенно и си кажи всичко, което казваш на нас. Успах :)

Push7heTemp0
12-28-2008, 19:24
Той като си излиза с компанията, излиза заради тях, не заради теб
плюс тва може да не му е приятно да се натискате пред 10 човека, сигурно и на тях не им е приятно...
дай му малко лична свобода

BuBiTy
12-28-2008, 19:36
Миличка помни ено нещо от мен във връзките преди всичко абсолютно всичко се ГОВОРИ т.е. кажи му как се чустваш че искаш да сте повече време заедно самата ти организирай нещата така че да сте сами, зн колко е гадно да ти светят! и най важното тря да му покажеш че държиш на него кажи му че не би го излъгала за подобно нещо не би рискувала доверието му! в тая тема толкова добре показваш нещата кажи му и на него така както ги написа и тук! пък и аз си имам ена теория че във връзките си има критични моменти и само ако ги преодолеете минаваре на следващия левел! кажи му всичко мисля че само тва е начина!

SoAfraid
12-28-2008, 21:46
Сама се вкарваш в филми и накрая ще го ядосаш и няма да му оставиш избор. Бъди по спокойна! Едва ли има нещо за притеснение.

sLadkaTa_LoRi
12-28-2008, 22:03
Доверието се гради много трудно, но се руши много лесно. Според мен проблема е в това, че той се пита дали не си го лъгала и за други неща.. НОРМАЛНО Е :wink:
Естествено това са малко детски работи, но се случва. Сега ти трябва да му покажеш, че държиш страшно много на него и че го обичаш! Дори и да не те целува.. Целувай го ти! Дори да не те прегръща.. Прави го ти! Покажи му това, което се опитваш да кажеш на нас.. Просто, че го обичаш :wink: