PDA

View Full Version : Интимничим. Дайте човешки съвет.

ateist
12-28-2008, 20:09
Приятелката ми не иска да правим секс тъй като иска да се ожени и да е девствена. Но пък между нас има огромно привличане. Често интимничим по много странен начин - голи сме правим "интересни" движения, доставяме си удоволствие с рака, но не правим секс. Това нормално ли е според вас и може ли да ни навреди по някакъв начин. Дайте съвет защото и двамата сме объркани. Не искам да я убеждавам да прави нещо, което не тя не иска, но на нея и харесва да интимничим, а аз съм объркан дали е добре да го правим. На 16 сме.

Edit:
Не даже е християнка от 8 месеца сме заедно.

Master_88
12-28-2008, 20:11
Да не е туркиня приятелката ти - нали те правят секс само след сватбата? Или се бъркам?

x3eme
12-28-2008, 20:11
vub6teeee ne moje da navredi po kakuvto i da e bilo na4in.az tva sum go pravil mnogo puti 6ot imah edna priqtelka koqto ne se 4ustva6e gotova za sex i pravihme to4no tiq ne6ta s ruka koito opisva6 ti
normalno e 6tom ne iska da pravite sex..
i za sexa 6e mu doide vremeto

x3eme
12-28-2008, 20:13
Да не е туркиня приятелката ти - нали те правят секс само след сватбата? Или се бъркам?
kvo e zna4enieto :?

LovEsIckk
12-28-2008, 20:15
E що да не интимничите пък,нали все пак няма секс?А иначе тва за след сватбата е старо разбиране.Поговорете си малко все пак не живеем в миналия век..

x3eme
12-28-2008, 20:16
E що да не интимничите пък,нали все пак няма секс?А иначе тва за след сватбата е старо разбиране.Поговорете си малко все пак не живеем в миналия век..
emi da ama ima hora sus principi i razbiraniq koito obi4at da spazvat :)

LovEsIckk
12-28-2008, 20:19
Ем да..секви ги има :) ама все пак...

ateist
12-28-2008, 20:20
Прав си и аз не мисля да и ги нарушавам но от друга страна съм си мислел, че примерно съм на 25 години и сме си така и се питам дали пък тя не бърка ?
ПС
Мерси че обръщате внимание :)

BuBiTy
12-28-2008, 20:22
виж така както го описваш ти тя няма да издържи още дълго без секс! щом толкова интимничите просте се старай повече и я докарвай до умопомрачение и тя сама ще си поиска! на 100% вече обмисля възможностите но в никъв случей не я насилвай, и може да поговорите ако мислиш че проказките в случая ще помогнат!

LovEsIckk
12-28-2008, 20:22
Зависи от гледната точка.А тя всъщност на колко години е?

x3eme
12-28-2008, 20:23
Прав си и аз не мисля да и ги нарушавам но от друга страна съм си мислел, че примерно съм на 25 години и сме си така и се питам дали пък тя не бърка ?
ПС
Мерси че обръщате внимание :)
mi az ti kazah,i az sum go pravil su6toto kato teb samo 4e po razli4ni pri4ini :) normalno e ako tq re6i da prekra4i principite si hubavo 6e pravite sex.
sexa ne e nai vajnoto v edna vruzka no igraq golqma rolq i to4no poradi tova 4e ne pravite moje i da vuzniknat sporove pomejdu vi

nejnaDROGA
12-28-2008, 20:23
Това,което правите се нарича ПЕТИНГ и е напълно нормално при двойките,които нямат осъществен сексуален контакт!!!
Мисля,че ще е най-добре или да я оставиш сама да реши,кога е момента да го направите или да поговорите доста сериозно на тази тема :)

ateist
12-28-2008, 20:24
Зависи от гледната точка.А тя всъщност на колко години е?
на 16 сме и двамата едитнах първият си пост ;)

LovEsIckk
12-28-2008, 20:27
Възможно е сама да се реши на секс.Едва ли ще издържи само така..

nejnaDROGA
12-28-2008, 20:32
Едва ли ще издържи само така..
За твое сведение в повечето случаи петинга е около 7-8 пъти по-задоволителен от самия секс,така че най-вероятно приятелката му ще издържи доооооооооооооста......!!!!!!!!!!

x3eme
12-28-2008, 20:33
За твое сведение в повечето случаи петинга е около 7-8 пъти по-задоволителен от самия секс,така че най-вероятно приятелката му ще издържи доооооооооооооста......!!!!!!!!!! taka e naistina

LovEsIckk
12-28-2008, 20:33
За твое сведение в повечето случаи петинга е около 7-8 пъти по-задоволителен от самия секс,така че най-вероятно приятелката му ще издържи доооооооооооооста......!!!!!!!!!!
възможно е

ubuntu
12-28-2008, 20:34
Ръгай дъвката между сливиците и си чук ... да го джвака постоянно 8-)

Remini
12-28-2008, 20:37

Огрмно!В Турция на някои места семейството на момичето би убило приятеля и ако той прекрачи прага!Турците и циганите държат на девствеността на момичето

palavnik20
12-28-2008, 20:38
според мен не е нормално да се оженеш за някоя без да сте пробвали секс,може да не си допаднете не си ли си се замислял затова...но вие си знаете...

Destroy
01-13-2009, 14:41
Ами.. лично аз мисля, че все някога тя ще го поиска сама, но дотогава трябва да чакаш и в никакъв случай да не й мрънкаш за секс.Освен това, аз лично не мисля , че секса е всичко в една връзна, да , важно е , но не най-важното и може да почака..А когато момента дойде и на двамата ще ви бъде доста по- хубаво от сега - когато тя е притисната евентуално от теб. :) :) :) :)

loveme
01-13-2009, 14:44
:-o говори с нея... :-o

blackfate
01-13-2009, 14:58
щом не е готова - не я насилвай, не повдигай темата, защото всеки разговор тя може да го сметне като един вид ... натиск, за да правите секс...
Задоволявай я така, вероятно и тя теб те задоволява! или бъркам ...
Ако не бъркам тогава? Нормално е да имате някакви такива интимни отношения, но явно още не е надраснала периода дажелае да прави секс едва след като се омъжи.... примири се с това, според мен тя сама ще пожелае да правите секс, може и да не пожелае да си признае, но вероятно го желае...

SoFarSoG00d
01-13-2009, 15:09
Тя да не е пуританка,а това относно жененето девствена е пълна глупост.

3oPuTy
01-13-2009, 15:17
И защо да е глупост?!

SoFarSoG00d
01-13-2009, 15:20
И защо да е глупост?!

Ами човек трябва да живее и да се учи .Една жена не трябва да е имала само един сексуален партньор -experience!!!Защо трябва да се пази за бъдещия си съпруг и да отдае животът си,ами ако не е човекът,който е смятала ,че би трябвало да е?!

3oPuTy
01-13-2009, 15:28
И защо да е глупост?!

Ами човек трябва да живее и да се учи .Една жена не трябва да е имала само един сексуален партньор -experience!!!Защо трябва да се пази за бъдещия си съпруг и да отдае животът си,ами ако не е човекът,който е смятала ,че би трябвало да е?!
А да си се замисляла,че явно момичето има някакви принципи ... ?!
Както ти мислиш,че трябва да си правила секс с няколко момчета преди да се омъжиш,така и тя мисли,че не трябва!!!
Всичко е въпрос на принципи,начин на мислене и възпитание (до някаква стемен),така че мисля,че коментари от рода на "това е пълна глупост" са прекалено неуместни в случая ... :?

SkendY_F
01-13-2009, 15:39
И защо да е глупост?!

А да си се замисляла,че явно момичето има някакви принципи ... ?!
Както ти мислиш,че трябва да си правила секс с няколко момчета преди да се омъжиш,така и тя мисли,че не трябва!!!
Всичко е въпрос на принципи,начин на мислене и възпитание (до някаква стемен),така че мисля,че коментари от рода на "това е пълна глупост" са прекалено неуместни в случая ... :?

Съгласна съм с теб 3oPuTy! Ами или говорете,или я изчакай достатъчно,за да е готова тя самата!Все пак и нейното мнение е важно,секса се прави от двама!Радва факта,че е на 16 и е девствена и си е изградила принципи!Евала на твоето момиче!

sexita
01-13-2009, 15:41
Туркините го правят отзад за да останат девствени,там където трябва.
Ама...това си е по-зле според мен от нормания секс.
Както и да е...аз не си представям кой мъж в днешно време би изисквал приятелката му да е девствена и да я чака...
Мисля,че точно трябва да си я провери и да опипа почвата.
Или поне аз...ако се омъжа за някой и в навечерието след сватбата установя,че пишката му е малка и не може да ме чука нормално ще стана "булката беглец"
Колкото и кофти да звучи е въпрос на късмет в случая,но ще е кофти тръпка.
По-добре да си знам, какво ме очаква...не мисля,че "мъжът на живота и" ще я чака до сватбата...или трябва да се оженят бързо.
Пълни глупости ти говори тя...не знам в каква среда е израстнала,ама е неизпълнима мисията и в днешно време...
Поне за младежтя говоря...не е като преди 200 години,когато са се крали моми и се е гледал чаршафа. :?

SoFarSoG00d
01-13-2009, 16:27
Както и да е...аз не си представям кой мъж в днешно време би изисквал приятелката му да е девствена и да я чака...
Или поне аз...ако се омъжа за някой и в навечерието след сватбата установя,че пишката му е малка и не може да ме чука нормално ще стана "булката беглец"
По-добре да си знам, какво ме очаква...не мисля,че "мъжът на живота и" ще я чака до сватбата...или трябва да се оженят бързо.
Пълни глупости ти говори тя...не знам в каква среда е израстнала,ама е неизпълнима мисията и в днешно време...
Поне за младежтя говоря...не е като преди 200 години,когато са се крали моми и се е гледал чаршафа. :?
И аз това имам предвид!!!
+1

Xrisinka
01-13-2009, 17:08
edva lipo nqkakav nachin shte vi navderi tova. ne q nasilvai pravete si kef ataka shtom ne iska sex i tva e nishto losho nqma 8-)

galu6a
01-13-2009, 18:23
ми няма да навреди ,но тва че иска да се ожени и после да изгуби дествеността си е малко старомодно ,но щом е решила не я карай ,а ако я обичаш ще чакаш :)

Vincent
01-13-2009, 18:27
Ами щом не иска не я насилвай...то ще дойде от самосебе си :)

Minerva
01-13-2009, 20:02
Според мен няма нищо лошо в това. Щом се съобразяваш с нейното желание значи много държиш на нея което е похвално :) И дам това което правите наистина може да бъде по-задоволително от истинския уж секс. Казвам уж защото същинската част към която не сте пристъпили не е нещо чак толкова по- различно като усещания.

A_Loving_Girl
01-13-2009, 21:20

Така е... =D> .....

Mi6inka
01-13-2009, 21:29
както казаха по-горе въпрос на принципи.... Ноо да доста си е старомодно,чак в 1вия момент ми прозвуча невъзможно,понеже сега е модерно да се про*беш на 13 и на 15 да си направила 2 аборта :? И все пак ако си имате достатъчно доверие и сте достатъчно близки можеш да се поинтересиваш на какво се дължи това желание.... Успех

axlbaby
01-13-2009, 22:16

Огрмно!В Турция на някои места семейството на момичето би убило приятеля и ако той прекрачи прага!Турците и циганите държат на девствеността на момичето

Циганите?? :shock: :D

aqweR
01-13-2009, 23:07

да... и заради такива като теб днешно време има хомосексуалисти... разбирай го както си искаш ;)

по темата... Пич... не знам какво мога да ти кажа ;) ако момичето си заслужава... бих изчакал :)

sh3_1s_7h3_0n3
01-14-2009, 00:17
Не иска да прави секс, не защото иска да се пази за сватбата, а защото е малка и не е готова още за това. Намира си оправдание. Но дори и да е така, да иска да се запази девствена, няма да го направи, ще се поддаде 104%. Просто я изчакай да й дойде времето, а то определено не е далеч, като се има предвид 'интимниченето' ви. ;)
Ако не се отдръпнеш и не се спечеш нещо, предвид врели-некипелите, дето ти разправя, скоро 'ще те огрее'. ;)

sexita
01-14-2009, 06:57

да... и заради такива като теб днешно време има хомосексуалисти... разбирай го както си искаш ;)

по темата... Пич... не знам какво мога да ти кажа ;) ако момичето си заслужава... бих изчакал :)

Аахахах...това не го разбрах.
А и какво за хомосексуалистите...ти нали си си нормален...кво те грее за другите..айде..шшшт :?

SoFarSoG00d
01-14-2009, 07:52
Аз съм 100% сигурна,че дори ти да не си първия,ако я зарежеш веднага ще си намери някой ,който няма да се церемони и ще я оправи още на първия месец.

SkendY_F
01-14-2009, 09:11

Аахахах...това не го разбрах.
А и какво за хомосексуалистите...ти нали си си нормален...кво те грее за другите..айде..шшшт :?

Да,и аз не го разбрах!И кво лошо има някой да е хомосексуален?Да не е прокажен?Айед стига глупости и предразсъдъци!Ставате банални!Бъдете малко по-отворени към различните неща! :x :-o