View Full Version : Интимничим. Дайте човешки съвет.
Приятелката ми не иска да правим секс тъй като иска да се ожени и да е девствена. Но пък между нас има огромно привличане. Често интимничим по много странен начин - голи сме правим "интересни" движения, доставяме си удоволствие с рака, но не правим секс. Това нормално ли е според вас и може ли да ни навреди по някакъв начин. Дайте съвет защото и двамата сме объркани. Не искам да я убеждавам да прави нещо, което не тя не иска, но на нея и харесва да интимничим, а аз съм объркан дали е добре да го правим. На 16 сме.
Edit:
Не даже е християнка от 8 месеца сме заедно.
Master_88
12-28-2008, 20:11
Да не е туркиня приятелката ти - нали те правят секс само след сватбата? Или се бъркам?
vub6teeee ne moje da navredi po kakuvto i da e bilo na4in.az tva sum go pravil mnogo puti 6ot imah edna priqtelka koqto ne se 4ustva6e gotova za sex i pravihme to4no tiq ne6ta s ruka koito opisva6 ti
normalno e 6tom ne iska da pravite sex..
i za sexa 6e mu doide vremeto
Да не е туркиня приятелката ти - нали те правят секс само след сватбата? Или се бъркам?
kvo e zna4enieto :?
LovEsIckk
12-28-2008, 20:15
E що да не интимничите пък,нали все пак няма секс?А иначе тва за след сватбата е старо разбиране.Поговорете си малко все пак не живеем в миналия век..
E що да не интимничите пък,нали все пак няма секс?А иначе тва за след сватбата е старо разбиране.Поговорете си малко все пак не живеем в миналия век..
emi da ama ima hora sus principi i razbiraniq koito obi4at da spazvat :)
LovEsIckk
12-28-2008, 20:19
Ем да..секви ги има :) ама все пак...
Прав си и аз не мисля да и ги нарушавам но от друга страна съм си мислел, че примерно съм на 25 години и сме си така и се питам дали пък тя не бърка ?
ПС
Мерси че обръщате внимание :)
виж така както го описваш ти тя няма да издържи още дълго без секс! щом толкова интимничите просте се старай повече и я докарвай до умопомрачение и тя сама ще си поиска! на 100% вече обмисля възможностите но в никъв случей не я насилвай, и може да поговорите ако мислиш че проказките в случая ще помогнат!
LovEsIckk
12-28-2008, 20:22
Зависи от гледната точка.А тя всъщност на колко години е?
Прав си и аз не мисля да и ги нарушавам но от друга страна съм си мислел, че примерно съм на 25 години и сме си така и се питам дали пък тя не бърка ?
ПС
Мерси че обръщате внимание :)
mi az ti kazah,i az sum go pravil su6toto kato teb samo 4e po razli4ni pri4ini :) normalno e ako tq re6i da prekra4i principite si hubavo 6e pravite sex.
sexa ne e nai vajnoto v edna vruzka no igraq golqma rolq i to4no poradi tova 4e ne pravite moje i da vuzniknat sporove pomejdu vi
nejnaDROGA
12-28-2008, 20:23
Това,което правите се нарича ПЕТИНГ и е напълно нормално при двойките,които нямат осъществен сексуален контакт!!!
Мисля,че ще е най-добре или да я оставиш сама да реши,кога е момента да го направите или да поговорите доста сериозно на тази тема :)
Зависи от гледната точка.А тя всъщност на колко години е?
на 16 сме и двамата едитнах първият си пост ;)
LovEsIckk
12-28-2008, 20:27
Възможно е сама да се реши на секс.Едва ли ще издържи само така..
nejnaDROGA
12-28-2008, 20:32
Едва ли ще издържи само така..
За твое сведение в повечето случаи петинга е около 7-8 пъти по-задоволителен от самия секс,така че най-вероятно приятелката му ще издържи доооооооооооооста......!!!!!!!!!!
За твое сведение в повечето случаи петинга е около 7-8 пъти по-задоволителен от самия секс,така че най-вероятно приятелката му ще издържи доооооооооооооста......!!!!!!!!!! taka e naistina
LovEsIckk
12-28-2008, 20:33
За твое сведение в повечето случаи петинга е около 7-8 пъти по-задоволителен от самия секс,така че най-вероятно приятелката му ще издържи доооооооооооооста......!!!!!!!!!!
възможно е
Ръгай дъвката между сливиците и си чук ... да го джвака постоянно 8-)
Огрмно!В Турция на някои места семейството на момичето би убило приятеля и ако той прекрачи прага!Турците и циганите държат на девствеността на момичето
palavnik20
12-28-2008, 20:38
според мен не е нормално да се оженеш за някоя без да сте пробвали секс,може да не си допаднете не си ли си се замислял затова...но вие си знаете...
Ами.. лично аз мисля, че все някога тя ще го поиска сама, но дотогава трябва да чакаш и в никакъв случай да не й мрънкаш за секс.Освен това, аз лично не мисля , че секса е всичко в една връзна, да , важно е , но не най-важното и може да почака..А когато момента дойде и на двамата ще ви бъде доста по- хубаво от сега - когато тя е притисната евентуално от теб. :) :) :) :)
blackfate
01-13-2009, 14:58
щом не е готова - не я насилвай, не повдигай темата, защото всеки разговор тя може да го сметне като един вид ... натиск, за да правите секс...
Задоволявай я така, вероятно и тя теб те задоволява! или бъркам ...
Ако не бъркам тогава? Нормално е да имате някакви такива интимни отношения, но явно още не е надраснала периода дажелае да прави секс едва след като се омъжи.... примири се с това, според мен тя сама ще пожелае да правите секс, може и да не пожелае да си признае, но вероятно го желае...
SoFarSoG00d
01-13-2009, 15:09
Тя да не е пуританка,а това относно жененето девствена е пълна глупост.
И защо да е глупост?!
SoFarSoG00d
01-13-2009, 15:20
И защо да е глупост?!
Ами човек трябва да живее и да се учи .Една жена не трябва да е имала само един сексуален партньор -experience!!!Защо трябва да се пази за бъдещия си съпруг и да отдае животът си,ами ако не е човекът,който е смятала ,че би трябвало да е?!
И защо да е глупост?!
Ами човек трябва да живее и да се учи .Една жена не трябва да е имала само един сексуален партньор -experience!!!Защо трябва да се пази за бъдещия си съпруг и да отдае животът си,ами ако не е човекът,който е смятала ,че би трябвало да е?!
А да си се замисляла,че явно момичето има някакви принципи ... ?!
Както ти мислиш,че трябва да си правила секс с няколко момчета преди да се омъжиш,така и тя мисли,че не трябва!!!
Всичко е въпрос на принципи,начин на мислене и възпитание (до някаква стемен),така че мисля,че коментари от рода на "това е пълна глупост" са прекалено неуместни в случая ... :?
SkendY_F
01-13-2009, 15:39
И защо да е глупост?!
А да си се замисляла,че явно момичето има някакви принципи ... ?!
Както ти мислиш,че трябва да си правила секс с няколко момчета преди да се омъжиш,така и тя мисли,че не трябва!!!
Всичко е въпрос на принципи,начин на мислене и възпитание (до някаква стемен),така че мисля,че коментари от рода на "това е пълна глупост" са прекалено неуместни в случая ... :?
Съгласна съм с теб 3oPuTy! Ами или говорете,или я изчакай достатъчно,за да е готова тя самата!Все пак и нейното мнение е важно,секса се прави от двама!Радва факта,че е на 16 и е девствена и си е изградила принципи!Евала на твоето момиче!
Туркините го правят отзад за да останат девствени,там където трябва.
Ама...това си е по-зле според мен от нормания секс.
Както и да е...аз не си представям кой мъж в днешно време би изисквал приятелката му да е девствена и да я чака...
Мисля,че точно трябва да си я провери и да опипа почвата.
Или поне аз...ако се омъжа за някой и в навечерието след сватбата установя,че пишката му е малка и не може да ме чука нормално ще стана "булката беглец"
Колкото и кофти да звучи е въпрос на късмет в случая,но ще е кофти тръпка.
По-добре да си знам, какво ме очаква...не мисля,че "мъжът на живота и" ще я чака до сватбата...или трябва да се оженят бързо.
Пълни глупости ти говори тя...не знам в каква среда е израстнала,ама е неизпълнима мисията и в днешно време...
Поне за младежтя говоря...не е като преди 200 години,когато са се крали моми и се е гледал чаршафа. :?
SoFarSoG00d
01-13-2009, 16:27
Както и да е...аз не си представям кой мъж в днешно време би изисквал приятелката му да е девствена и да я чака...
Или поне аз...ако се омъжа за някой и в навечерието след сватбата установя,че пишката му е малка и не може да ме чука нормално ще стана "булката беглец"
По-добре да си знам, какво ме очаква...не мисля,че "мъжът на живота и" ще я чака до сватбата...или трябва да се оженят бързо.
Пълни глупости ти говори тя...не знам в каква среда е израстнала,ама е неизпълнима мисията и в днешно време...
Поне за младежтя говоря...не е като преди 200 години,когато са се крали моми и се е гледал чаршафа. :?
И аз това имам предвид!!!
+1
Xrisinka
01-13-2009, 17:08
edva lipo nqkakav nachin shte vi navderi tova. ne q nasilvai pravete si kef ataka shtom ne iska sex i tva e nishto losho nqma 8-)
ми няма да навреди ,но тва че иска да се ожени и после да изгуби дествеността си е малко старомодно ,но щом е решила не я карай ,а ако я обичаш ще чакаш :)
Ами щом не иска не я насилвай...то ще дойде от самосебе си :)
Според мен няма нищо лошо в това. Щом се съобразяваш с нейното желание значи много държиш на нея което е похвално :) И дам това което правите наистина може да бъде по-задоволително от истинския уж секс. Казвам уж защото същинската част към която не сте пристъпили не е нещо чак толкова по- различно като усещания.
A_Loving_Girl
01-13-2009, 21:20
Така е... =D> .....
както казаха по-горе въпрос на принципи.... Ноо да доста си е старомодно,чак в 1вия момент ми прозвуча невъзможно,понеже сега е модерно да се про*беш на 13 и на 15 да си направила 2 аборта :? И все пак ако си имате достатъчно доверие и сте достатъчно близки можеш да се поинтересиваш на какво се дължи това желание.... Успех
Огрмно!В Турция на някои места семейството на момичето би убило приятеля и ако той прекрачи прага!Турците и циганите държат на девствеността на момичето
Циганите?? :shock: :D
да... и заради такива като теб днешно време има хомосексуалисти... разбирай го както си искаш ;)
по темата... Пич... не знам какво мога да ти кажа ;) ако момичето си заслужава... бих изчакал :)
sh3_1s_7h3_0n3
01-14-2009, 00:17
Не иска да прави секс, не защото иска да се пази за сватбата, а защото е малка и не е готова още за това. Намира си оправдание. Но дори и да е така, да иска да се запази девствена, няма да го направи, ще се поддаде 104%. Просто я изчакай да й дойде времето, а то определено не е далеч, като се има предвид 'интимниченето' ви. ;)
Ако не се отдръпнеш и не се спечеш нещо, предвид врели-некипелите, дето ти разправя, скоро 'ще те огрее'. ;)
да... и заради такива като теб днешно време има хомосексуалисти... разбирай го както си искаш ;)
по темата... Пич... не знам какво мога да ти кажа ;) ако момичето си заслужава... бих изчакал :)
Аахахах...това не го разбрах.
А и какво за хомосексуалистите...ти нали си си нормален...кво те грее за другите..айде..шшшт :?
SoFarSoG00d
01-14-2009, 07:52
Аз съм 100% сигурна,че дори ти да не си първия,ако я зарежеш веднага ще си намери някой ,който няма да се церемони и ще я оправи още на първия месец.
SkendY_F
01-14-2009, 09:11
Аахахах...това не го разбрах.
А и какво за хомосексуалистите...ти нали си си нормален...кво те грее за другите..айде..шшшт :?
Да,и аз не го разбрах!И кво лошо има някой да е хомосексуален?Да не е прокажен?Айед стига глупости и предразсъдъци!Ставате банални!Бъдете малко по-отворени към различните неща! :x :-o