PDA

View Full Version : parva sre6ta

zesoares
12-28-2008, 20:53
xora za kvi temi si govorite na parvata sre6ta ?
(bez ironi4ni otgovori...prosto pitam ot periergia )

fe6an4eto0
12-28-2008, 20:56
Ми за интересни хаха :D
С кво се занимава,има ли си хоби, каква музика обича... и т.н

InnchetO
12-28-2008, 21:18
Ох, бати въпроса! Говори за каквото се сетиш! Каквото ти е на акъла .. все пак искаш да хареса ТЕБ, а не оная престорената с заучените реплики нали ? :-o

CfEtii
12-28-2008, 21:19
Ми..то разговора си тръгва непринудено..ако и двамата не сте некфи сдухани.. 8-)
Примерно можеш да кажеш ''Ее как ми се ходи на кино..а тоя филм зн ли го,а тоя,а оня''некфи е такиа може би..Но като цяло..питай го прим за семейството му,по даскалото му,къде излиза,занимава ли се с нещо извънкласно..е такива работи :P

sLadkaTa_LoRi
12-28-2008, 21:23
Мии ние на първата среща си говорихме кой какви връзки е имал.. кой какво очаква от другия.. ии.. т.н.
Това е общо взето.. За Нас :-)

SoAfraid
12-28-2008, 21:33
Стояхме и пушихме, тя не се сдържа и ми скочи. Нищо не съм говорил :)

LiveFlower
12-28-2008, 21:36
Стояхме и пушихме, тя не се сдържа и ми скочи. Нищо не съм говорил :)късметлия. 8-)

SoAfraid
12-28-2008, 21:40
Стояхме и пушихме, тя не се сдържа и ми скочи. Нищо не съм говорил :)късметлия. 8-)

Не е така след лятото стоях и пуших сам и нямаше кой повече да ми скочи :)

nicolepcd
12-29-2008, 15:13
За всичко, за което се сетиш. С него можех да си говоря за всичко, без да се притеснявам от тва, че се познаваме от 1 ден 8)

gabi_94
12-29-2008, 15:16

Не е така след лятото стоях и пуших сам и нямаше кой повече да ми скочи :)

:razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-)

Remini
12-29-2008, 15:16
Ако ти поемеш инициативата,обикновено това е момчето,трябва да говориш повече.Ако момичето те хареса изобщо няма да обръща внимание на глупостите ,за които говориш...стига да не се стигне до момент в който и двамата мълчите пред чаша кафе.Естествено трябва да я оставяш и тя да говори :D

pandelka
12-30-2008, 07:54
Боже...Божее... :-o :-o :-o

yahhooo
12-30-2008, 08:03
СПАСИТЕЛНИ ПОЯСИ НА ПЪРВА СРЕЩА

Виделите сте се, запозналите сте се, сближилите сте, иде ред на първа среща.
Хайде, бъди романтичен и направи нещата както трябва – среща, цветя, разходка, ресторант или кино (може и скачане с бънджи, нещо по-екстремно, що пък не), знаеш си.
Това обаче, което със сигурност всеки път ти се изпарява от главата, на всяка първа среща, са темите за разговор.
Някак си ти е трудно да спреш да я гледаш в очите и да се усмихваш щастливо, нали.
Тъй като обаче не трябва да мълчиш като пън и тя да се чуди какво за бога прави с теб, ето ти девет теми – които винаги вървят.
Не се ограничавай само в тях, моля те.
Не ги взимай и много буквално. Просто ги вземи в случай, че блокираш генерално.
1.Никакво минало
Това всъщност е анти-тема. Не я разпитвай, не, не, не, никога не я разпитвай за миналото й на първата среща.
Първото, за което тя ще се сети, са грешките, които е правила в миналото, а те теб не те интересуват.
Още по-малко те интересува последната й връзка. Не знаеш дали още не е влюбена в него, не знаеш как са се разделили и не ти трябва да научаваш.
Нито пък да тя да се сдухва.
Пък я си представи, че реши да бъде много откровена и да ти сподели разни мръснишки минали тайни. Сега, айде няма нужда още на първа среща.
Така че НЕ на миналото.
2.Братя и сестри
Въпросът по принцип е като от момичешки лексикон (за тези дето не знаят, това е нещо като блог, но книжен, хо хо) в шести клас „Имаш ли братя и сестри“, но пък е много удобна тема.
Обикновено хората обичат да говорят за роднините си, особено когато са в добри отношения с тях.
Интереса, който проявяваш към семейството й ще ти отбележи червена точка.
Но не я окуражавай твърде много да не ти надуе главата примерно с истории за лудия й брат или как баща й отстрелва глигани в захлас.
3.Около света
Един от лесните начини да развълнуваш някое момиче и да я накараш разпалено да обяснява с блясък в очите, е да я попиташ кои места по света и у нас е посещавала, къде мечтае да отиде.
Особено полезно може да ти е това последното, ако отношенията ви се задълбочат. Представи си как ще изглеждаш в очите й, ако на първата година от връзката ви примерно, й подариш екскурзия до мечтаното място. Ще ти се осигури блажена почивка.
Само нали не се набутвай да й се хвалиш ти къде си ходил, защото може да е някоя златотърсачка. Остави я да говори. Внимавай с умнотиите, с които се включваш.
"Хмм, Мексико, а. Ти знаеш ли, че там маите са рязали главите на хубавите мацки и са ги насилвали групово преди това". Това не е умна реплика.
4. Професионално израстване
Не, не сме си изгубили мозъка и не те караме да си говорите за работа. Можеш обаче спокойно да я попиташ къде е учила, какво работи сега, коя е мечтаната й работа (ако каже стриптийзьорка – просто се мятай, мятай сеее).
Ако тя е разочарована от сегашното си положение, можеш да я окуражиш, че ще си намери нещо по-добре, дори да й дадеш съвет. Жените се радват на внимателни мъже.
„А колко взимаш, 2000 викаш, ама ти е писнало, ее луда ли си бе. Абе я ми дай кинти и ще те връткам да усетиш к'во е разнообразно издигане “, е тъпо, повтаряме тъпо хумористично включване.
5. Нещо за пиене?
Много е удобно да я питаш какво ще пие и оттам да си поговорите за любимите си питиета, яденета, кой може да готви, кой не може и прочее. Темичката е приятна, няма как да сгафиш и изобщо – давай смело за ядене и пиене.
„Ако въртиш баници, 'начи въртиш готини свирки“ не е добър въпрос-заключение, да знаеш.
"Готино отпиваш, като Грета Гарбо", е яко. Ако ти каже: "Ама коя е Грета Гарбо. Моделка?", не и спомеавай, че е най-красиво-легендарната актриса на света. Нека си мисли, че е моделка, но ще си много "cool" в очите й. Хо-хо (пак)
6. Приятели
Не, не сериалът, макар че и той е готина тема за разговор, няма някой, който да не ги харесва.
Питай я за приятелите й, къде излизат, как се забавляват.
Ще й стане приятно да говори за хората, които обича, а и ти ще навлезеш малко в темата, защото съвсем скоро ще се запознаеш и с тях и трябва да си подготвен.
7. Свободно време
Или иначе казано – дали има хоби. Само внимавай да не употребиш думичката „хоби“, защото е супер смотана.
Хоби имат дядовците по на 68, които играят шах пред блока. Това е хоби. А да, и плетенето на чорапи.
Твойта мацка няма хоби, а приятни начини за прекарване на свободното време.
Питай я какви са, като нищо може да се окаже, че имате еднакви представи за забавление и почивка, а това си е един много голям плюс за бъдещите ви отношения.
8. Уикенд-идеи
Ако първата среща върви обещаващо, може да я питаш какво обича да прави през почивните дни. Не го бъркай със свободното време, защото уикендът е цели два дни и човек може да пътува, да пее, да рисува и разни такива чудноти, които през седмицата някак си не стават.
Питаш ли я за уикенда, тя ще разбере, че ще се радваш да се видите за повече време и да правите повече от пиене на кафе или малка водка.
Можеш естествено, да разкажеш и за твоите любими уикенд-занимания, не я карай само тя да говори цяла вечер.
Супер ще се получи, ако и на двамата ви се пътува някъде или пък ви се ходи на концерт.
9.Бъди смел и гледай напред
Не се притеснявай да говориш за „бъдещите ви планове“ заедно. Не как много ти се иска да провериш коя е любимата й поза (това така или иначе ще стане), а как ти се иска да излизате пак заедно, да й показваш разни яки места и изобщо – покажи й по всякакъв начин, че искаш да прекарваш повече време с нея.
Ако тя те гледа с блясък в очите и ръцете й леко треперят, докато приближава чашата към устните си, определено си й влязъл под кожата и ви очакват чудесни моменти заедно.
И сега давай смело wink.gif

kosder
12-30-2008, 08:03
Боже...Божее... :-o :-o :-o За много религиозна тема си говорите..

belle90
12-30-2008, 08:24
xaxa emiii ako si dopadate prosto nqma nujda da tusish tmi to ot vutre vi idva da govorite za nqkvi neshta :)

kosder
12-30-2008, 08:44
xaxa emiii ako si dopadate prosto nqma nujda da tusish tmi to ot vutre vi idva da govorite za nqkvi neshta :)Кирилица......

belle90
12-30-2008, 09:28
ако обичаш недей да даваш оценка на комнтара ми

kosder
12-30-2008, 09:30
ако обичаш недей да даваш оценка на комнтара миАко го напишеш на кирилица го махам

belle90
12-30-2008, 09:33
гледай си работата :grin:

evelinka1122
12-30-2008, 09:37
гледай си работата :grin:
;-) ;-) ;-)

belle90
12-30-2008, 09:39
евелинка весело изкарване на празниците :P

kosder
12-30-2008, 09:39
гледай си работата :grin:Може да не спамиш в темата ако има нещо да ми казваш ЛС

belle90
12-30-2008, 09:43
нямам какво да ти кажа на тебе приятно изкарване на новата година и приятен животец

kosder
12-30-2008, 09:45
нямам какво да ти кажа на тебе пиятно изкарване на новата година и приятен животецВсе пак мерси,пРиятно и на тебе..

sTiLLyt0
12-30-2008, 10:52
Ми аз на първата среща бях с една приятелка, той също беше с негов приятел ....... иначе не си говорихме много, повече разговарях с приятеля му :D :D а за малкото време когато си приказвахме беше за тва как съм, кво правя и такива тъпотии :-s :D (мноооого е срамежлив :-| :D )