View Full Version : Просто пиша искам да споделя ...
fe6an4eto0
12-28-2008, 20:54
И поредния ми тежък ден с големи проблеми и т.н няма значение тва... Но отново нея я нямаше до мен... и кво да направя ... казах и че имам тежък ден и т.н разказах и кво стана и накрая тя нищо ненаправи... просто и казах че искам "Моето момиче да ме гушка ... тогава ме попита коя е тя и аз и казах ТИ" тогава пак замълча на телефона и тва беше ...Тя отново не дойде при мен ... имам чувството че с чувствата ми се подиграва... попитах я пак ... дали е сигорна че иска да е смен тогава тя пак отговори че искала ... не разбирам нейния начин ... за една връзка...
Та тва е просто исках а споделя с някой имам нужда...
fe6an4eto0
12-28-2008, 21:01
дай и време ся голяма работа... за 31 сте готови и всичко ще е наред :-o споко
Просто исках да е до мен някой човек който обичам ... а родителите ест че неможеше да става въпрос да са до мен ... Но давах и давах и време и преди го е правила ... с няколко думи НЕ И ПУКА ...
balon4eee
12-28-2008, 21:01
Az sum momi4e i kogato napravq taka , prosto ne obi4am tozi 4ovek . V pove4eto slu4ai ne im go kazvam napravo , za6toto me e strax 4e 66te gi naranq . Spored men tq ne iska da e s teb , no moje bi i e jal ... osbeno kato 4uva tezi dumi ot teb i prosto kak da te skusa ....
Su6to e vajno na kolko e godini tq ? Ako e prekaleno malka moje bi ne znae kak da postupi .
Dano da gre6a i uspex
fe6an4eto0
12-28-2008, 21:04
Az sum momi4e i kogato napravq taka , prosto ne obi4am tozi 4ovek . V pove4eto slu4ai ne im go kazvam napravo , za6toto me e strax 4e 66te gi naranq . Spored men tq ne iska da e s teb , no moje bi i e jal ... osbeno kato 4uva tezi dumi ot teb i prosto kak da te skusa ....
Su6to e vajno na kolko e godini tq ? Ako e prekaleno malka moje bi ne znae kak da postupi .
Dano da gre6a i uspex
Дам ... оки мерси за коментара... но защо не иска да скъса с мен много пъти съм го правил питал съм я питал тоя въпрос когато виждам ... че тя не иска да е до мен в момента или нещо такова...
balon4eee
12-28-2008, 21:07
Явно и тя не знае какво иска ... Защо просто не я попиташ , дали има причина да се държи така хладно . Помоли я най-после да се изясните дали иска да сте заедно , защото ти просто усещаш , че може би не е така ...
sLadkaTa_LoRi
12-28-2008, 21:10
Знам, че в момента не се нуждаеш от съжаление, а от човек до теб, който да те прегърне. Наистина се надявам този човек да се осъзнае :(
fe6an4eto0
12-28-2008, 21:15
Явно и тя не знае какво иска ... Защо просто не я попиташ , дали има причина да се държи така хладно . Помоли я най-после да се изясните дали иска да сте заедно , защото ти просто усещаш , че може би не е така ...
Дам последния пък при тия разоговри ... стигнахме до каране-все тая... хаха :D . Но и тогава говорихме за тва ... както и аз както и техните сме искали от нея невъзможното че неможеда да учи,да ходи на стаж да ходи при мен даходи при тяхните едновременно... и на всичко да е както на нас ни се искало ... :shock: но тогава ... ми щракна в акъла как тогава ходи по кафета,фризиори с нейните си приятели ... а за друго нямала време...Тогава я попитах когато говориме по гсм-то за кво толкова бързо иска да затваря тя отговри че имала много работа... тогва се измях на глас,,, :razz: у буквалния смисал... но тя продължи да си казва че не я разбираме... каза ми че не можела да ме спре да съм с нея... попитах я ТИ искаш ли а си с мен тя отогори че искала ама не можела да ме задържи ако аз не искам... и от тогава мисля че се изяснихме но пак си играе старата... :x
balon4eee
12-28-2008, 21:23
Явно и е все едно :? Това не е добре . А и ти самия искаш ли да продължавате така ? На мен би ми писнало . Защо просто не продължиш напред ?
fe6an4eto0
12-28-2008, 21:25
Явно и е все едно :? Това не е добре . А и ти самия искаш ли да продължавате така ? На мен би ми писнало . Защо просто не продължиш напред ?
НЕ. Но пък и не искам да слагам край... на всичко винаги нещо ме спира.. незнам какво е но когато я видя и всичко изчезва... света се променя .. и т.н и не мога да сложа края ...
balon4eee
12-28-2008, 21:33
Явно наистина я обичаш ... Много ти е гадно полужението :( Била съм в същото ... Имаш 2 изоба... Или търпиш нетърпимото :D или теглиш чертата , защото очевидно с разговорите не върви . Не знам ... прецени още колко можеш така .
cinderella_gugutka
12-28-2008, 21:35
според мен тя не те оби4а и възприема по на4ина,по който ти я оби4аш и възприемаш :(
дано това се промени,защото ина4е не виждам голямо бъдеще на връзката ви :(
fe6an4eto0
12-28-2008, 21:35
Явно наистина я обичаш ... Много ти е гадно полужението :( Била съм в същото ... Имаш 2 изоба... Или търпиш нетърпимото :D или теглиш чертата , защото очевидно с разговорите не върви . Не знам ... прецени още колко можеш така .
Да знам ги двата изхода... не ми допадат много много ...
Но когато още си говорихме в ония ден когато се карахме тя каза " Когато обичаш някой го пусни на свобода... а то ако се върне начи сте един за друг ..." и тва ме обърква много повече... после когато беше казала "Че никой не искала да я обича" попитах я за тва изказване каза че не се отнасяло за мен ... и още повече ме объркват някой неща ...
fe6an4eto0
12-28-2008, 22:18
който може да помага да си подредя главата че.... ужас :shock:
PreciousDiamond
12-29-2008, 07:37
който може да помага да си подредя главата че.... ужас :shock:
Абе главата си само ти можеш да си я подредиш попринцип 8-) Нали уж е казала, че иска да е с тебе .. Тогава за кво се държи така , сякаш не знае какво иска ?! :?