Влез

View Full Version : Как да разбера дали го обичам?

babity
12-28-2008, 22:05
Да, заглавието е гупаво. Просто... от много време умишлено (или не толкова) не си вкарвам филми за любов и глупости... Но понякога си мисля за него (бившия ми) и ме доядява като ми каже някакви неща. Примерно, като видях колко много внимание отделя за някаква си приятелка, а за мен нямаше и 1/3 от това. Как мога да се пробвам сама себе си? :-o

sLadkaTa_LoRi
12-28-2008, 22:13
Искаш да знаеш дали го обичаш или какво.. нещо не разбрах :?
И кой по добре от теб ще знае, какво чувстваш ти!

babity
12-28-2008, 22:16
В момента не знам нищо... Мисълта ми беше, дали значи, че имам чувства все още след като го ревнувам? Не знам... в главата ми е каша.

sLadkaTa_LoRi
12-28-2008, 22:22
Ми щом е имало нещо между вас е възможно още да имаш чувства към него. Даже преди имаше тема във същия раздел, нещо за бившите и защо ги ревнуваме когато са с други. Нещо такова беше. И според мен е нормално да го ревнуваш, дори и вече да не изпитваш толкова силни чувства към него, както преди. Все пак до вчера е бил с теб.. а сега е с друга..

ThinkPink
12-29-2008, 00:57
щом ревнуваш значи чустваш нещо към него
и аз така мисля

TooLittelTooLate
12-29-2008, 06:12
Номално е щом, сте имали нещо да имаш още чувства. И това, че го ревнуваш само доказва, че не си го забравила още. :)

angelcheeee_93
12-29-2008, 06:13
щом го ревнуваш,значи все още има чувства вътре в теб.

PreciousDiamond
12-29-2008, 06:36
Не винаги ревността значи , че обичаш някого .. Може би просто още го искаш само за себе си (( :

angelcheeee_93
12-29-2008, 06:38
Не винаги ревността значи , че обичаш някого .. Може би просто още го искаш само за себе си (( :

ем то щом го искаш само за себе си,не е ли същото?!

PreciousDiamond
12-29-2008, 06:46

О да определено е същото да обичаш някого и да го искаш само за себе си ... (( ;

angelcheeee_93
12-29-2008, 06:51

О да определено е същото да обичаш някого и да го искаш само за себе си ... (( ;

нещата са свързани.Когато обичаш даден човек,ти искаш да е само твой.Ако не го искаш за себе си,то значи не ти пука за него и ти е безразличен.А от любов до безразличие има голяма разлика,за която мисля че знаеш :!: Не може да обичаш някого,а да не искаш да е за теб :? :!:

naia
12-29-2008, 06:52
ами щом го ревнува.......пък може да е само от яд.....

varnen4e
12-29-2008, 07:19
Объркана си, но това не значи че си влюбена. Според мен, ако изчакаш малко всичко ще мине.

balu4ka
12-29-2008, 08:04
Ревнуваш го естествено и аз бях така ;),но не може би не го обичаш ами просто те е яд,че когато е бил с теб не ти е обръщал толкова внимание,колкото сега обръща на негова приятелка.И това е възможно,но по добре се откажи не всичко което е имало край,може да има отново начало ;)

Remini
12-29-2008, 08:21
В момента не знам нищо... Мисълта ми беше, дали значи, че имам чувства все още след като го ревнувам? Не знам... в главата ми е каша.

Старата любов ръжда не хваща :D

pandelka
12-29-2008, 08:23

Щом го ревнуваш..значи според мен все още имаш чувства към него,защото ако ги нямаше чувствата,никакво впечатление нямаше да ти прави това как той се държи с нея и колко внимание и отделя. ; ) Успех Наде и дано разбереш какво чувстваш ;) .

babity
12-29-2008, 14:25
Ъм... аз нерядко ревнувам хора, към които нямам чувства просто, защото е приятно да знаем, че притежавам някого. Все още си блъскам по бюрото когато ми каже нещо за приятелките му или си псувам сама като откачалка... Предполагам, че е нещо временно и дано да е така...

hgfh
12-29-2008, 14:46

нещата са свързани.Когато обичаш даден човек,ти искаш да е само твой.Ако не го искаш за себе си,то значи не ти пука за него и ти е безразличен.А от любов до безразличие има голяма разлика,за която мисля че знаеш :!: Не може да обичаш някого,а да не искаш да е за теб :? :!:

Не е точо така както ти си мислиш ..

loveactually
12-29-2008, 20:27

Не бих казала,че имаш чувства просто си свикнала и ти е странночве е с друга и се появява нормалната защитна стена. Другият вариант е от чувство за притежание,но се съмнявам при тебе да е чак толкова силно се пак са минали някакви месеци :-P

SuNsEt
12-29-2008, 21:12
Гадно.Ами намери си друг.Това ще те посъветвам.Веднага ще забравиш за бифшия...или просто го намрази и блокирай всички възможни връзки с него.
Лесно е да намразиш,трудно е да обичаш.

w8in4u
12-29-2008, 22:11
Това не е нито любов, нито ревност, а чисто и просто ... Гордост.

ivcheto0o
12-30-2008, 05:49
6tom go revnuv6 mojebi ima6 4uvstva kam nego ....

kosder
12-30-2008, 06:22
Прати смс на оново Lovemeter ли кво е.И ще ви се напише процента на съвместимост :lol:

rosse_98
05-25-2014, 16:29
и аз съм така мила :( ама все си викам горе главата !

Borntobewild..
05-25-2014, 18:10
Има една поговорка "където е текло, пак ще тече", бях много скиптично настроена към нея, но сама се убедих, че е така, затова обичала ли си го наистина.. а и го ревнуваш, пък и си мислиш за него, мани мани ;д .. Поне аз съм на този принцип

NarutoShippuuden
05-25-2014, 18:24
Как?