Влез

View Full Version : Aбитуриентски бални рокли:):)

Страници : 1 [2]

tOniTyy
01-30-2009, 14:35
Здравейте!Някой да има идея роклята на Жени Калканджиева, което по - горе беше показана - на коя фирма е?Или от къде си я е поръчала?Точно такава искам и аз!А По магазините.. с едни перушини, не такива прави!Мерси :)

:D
? :shock:

MakeMeLaugh
01-31-2009, 09:25
Стига с тия бели и кремави и пищни булченски рокли бе, да няма да ходите на сватба..

masal
01-31-2009, 10:19
Стига с тия бели и кремави и пищни булченски рокли бе, да няма да ходите на сватба.. Ти кой си,че да им се бъркаш,БЕ?

tOniTyy
01-31-2009, 10:50
Стига с тия бели и кремави и пищни булченски рокли бе, да няма да ходите на сватба..
Всеки си има вкус и предпочитания!На теб като не ти харесва, на други - да!Някой ако иска ще отиде с пижамата, друг с панталон, трети с рокля, 4тиии .. с юргана!А и не смятам, че тази рокля, за която питам е типичната булченска рокля...! :-D

miloto_girl_4e
02-01-2009, 11:59
Мацки, някоя от вас докато е вършеела из сайтовете или из магазините да е срещала такава рокля ?

http://abiturient.dir.bg/_files/t5_4352112.jpg

Искам за бала рокля тип "русалка" :) :)

monka
02-01-2009, 12:04
edno momi4e minalata godina ot moeto u4ili6te be6e s roklq sa6tata kato tazi na viktoriq bekam, oba4e nee ni6to osobeno...ne bih dala tolkovamn pari, koito tq e dala...

Sladkata___
02-01-2009, 12:14
Аз вече си избрах рокля много много хубава от Асеновград.Има голям избор там.Сега в петък ще ходя да си я меря и да си я взимам :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ThePainIsReaL
02-01-2009, 12:41
Аз съм от Асеновград.. и за цели 19 години, една рокля не съм харесала тука. :D
Грешката явно е в мен.
Жалко само че имам няколко месеца, а нищо не мога да харесам. :(

paola_Rey
02-01-2009, 12:57
Грешката явно е в мен.
Жалко само че имам няколко месеца, а нищо не мога да харесам. :( vse ne6to 6te ti pasne :)

Sladkata___
02-01-2009, 13:41
Грешката явно е в мен.
Жалко само че имам няколко месеца, а нищо не мога да харесам. :(

Аз съм родена с Асеновград но живея в Хасково.Имам много роднини там и често ходя :grin: :grin: :grin:

tOniTyy
02-01-2009, 15:48
Мацки, някоя от вас докато е вършеела из сайтовете или из магазините да е срещала такава рокля ?

В търново и в плевен видях такава рокля, но в горната и част беше по - различна.Но доли точно така разкроена;) Майка ми искаше да меря такава, но на мен не ми харесва. :)

sweetsunshine
02-01-2009, 15:54

В търново и в плевен видях такава рокля, но в горната и част беше по - различна.Но доли точно така разкроена;) Майка ми искаше да меря такава, но на мен не ми харесва. :)Във Търново има само 1 магазин за бални рокли,които са хубави,но пак не са за всеки.Намира се като тръгнеш към старата част на града.Може да има и още някой,но определено няма никакво разнообразие..

miloto_girl_4e
02-01-2009, 17:34
А в Асеновград някой да е виждал такава, че съм тръгнала натам до 1-2 седмици.. :)
Надявам се там да си харесам поне нещо, та да не съм била път напразно :) :)

tOniTyy
02-01-2009, 18:22

В търново и в плевен видях такава рокля, но в горната и част беше по - различна.Но доли точно така разкроена;) Майка ми искаше да меря такава, но на мен не ми харесва. :)Във Търново има само 1 магазин за бални рокли,които са хубави,но пак не са за всеки.Намира се като тръгнеш към старата част на града.Може да има и още някой,но определено няма никакво разнообразие..
Мда, видях.И на мен не ми харесаха особено.Аз ходих в 2ва магазина, 3тия, за който ми казаха не го намерих.Ходих в рабел-а ии тоя към царевец, за който и ти си казала.И в тоя към царевец си харесах една.. ;) Ноо.. не мисля, че беше моята рокля :) А иначе половината рокли, които видях в търново, после ги видях и в плевен. :(

ThePainIsReaL
02-01-2009, 19:31
А в Асеновград някой да е виждал такава, че съм тръгнала натам до 1-2 седмици.. :)
Надявам се там да си харесам поне нещо, та да не съм била път напразно :) :)

Има.. всичко има, само да имаш човек, който знае града, да те разкара както трябва, защото има и забутани магазини с ценна стока. И да не си намериш точно такава, има кой да я ушие, защото моделът не е капризен.
Успех с роклята *гуш*

MakeMeLaugh
02-02-2009, 13:52
Всеки си има вкус и предпочитания!На теб като не ти харесва, на други - да!Някой ако иска ще отиде с пижамата, друг с панталон, трети с рокля, 4тиии .. с юргана!А и не смятам, че тази рокля, за която питам е типичната булченска рокля...! :-D

Целта на форума е всеки да си изкаже мнението, съветите и т.н.
Вас ви харесва - правите си тема и пишете и се хвалите.
Мен не ми харесва - пиша си и си давам съветите.
Щото моя бал има отдавна и знам кое е вървежно и кое не според момчетата/мъжете ;)
-=-
Аз съм, този който си изказва мъжкото мнение, БЕ/МА. Щото в крайна сметка мисля, че момичетата ги касае доста какво мислим и как ви виждаме през нашите очи, нали някои си имат и кавалери.

Въж, това верно прилича на Русалка :>>

Infinity
02-02-2009, 16:23
http://www.edressme.com/os0803.html
http://www.edressme.com/ad29235.html
http://www.edressme.com/90-15565320.html
http://www.edressme.com/9011t.html
http://www.edressme.com/6600f.html
http://www.edressme.com/6309.html
http://www.edressme.com/ch0068.html
http://www.edressme.com/danielapurple.html

мн ми харесват тези рокли :)

Jesus
02-02-2009, 16:42
[
Аз съм, този който си изказва мъжкото мнение.
аз ще ти помагам :)
Аз харесвам изчистени неща, мразя кича :)
Немога да разбера какво и хареса на тази http://www.edressme.com/danielapurple.html ?

tOniTyy
02-02-2009, 18:32

Щото моя бал има отдавна и знам кое е вървежно и кое не според момчетата/мъжете ;)
-=-
Аз съм, този който си изказва мъжкото мнение, БЕ/МА. Щото в крайна сметка мисля, че момичетата ги касае доста какво мислим и как ви виждаме през нашите очи, нали някои си имат и кавалери.

Да, ясно ми е това.Да ти кажа ли, аз пак никога не съм се замисляла какво ще е мнението на момчетата за балната ми рокля, единственото, което искам е аз да си я харесвам и да се чувствам добре в нея.И мисля, че повече ме интересува женското мнение, отколкото мъжкото за бала, защото знаеш какви за жените.. едната била такава, ругата онакава.. ;) Да, ти си изказа мнението, аз също .. и не мисля, че тази рокля е булченска!И така.. общо взето няма значение :)

MakeMeLaugh
02-03-2009, 08:48
[
Немога да разбера какво и хареса на тази http://www.edressme.com/danielapurple.html ?

=;

Само, че не ми се отварят тези линкове? :-o

SteelBlade
02-03-2009, 08:53
Да ви имам вкуса... :lol:

Nadelina
02-03-2009, 09:15

-=-

Да, ясно ми е това.Да ти кажа ли, аз пак никога не съм се замисляла какво ще е мнението на момчетата за балната ми рокля, единственото, което искам е аз да си я харесвам и да се чувствам добре в нея.И мисля, че повече ме интересува женското мнение, отколкото мъжкото за бала, защото знаеш какви за жените.. едната била такава, ругата онакава.. ;) Да, ти си изказа мнението, аз също .. и не мисля, че тази рокля е булченска!И така.. общо взето няма значение :)
Oshte ne sym uspqla da pogledna vyprosnata "bulchenska roklq", no pak iskam da si kaja mnenieto. Az sashto iskah mnogo golqma roklq, roklqta mi na bala beshe s 2 obrycha, no beshe tymno lilava. Vseki ima vkus. Otnosno mnenieto na myjete za balnite rokli ne sym osobeno syglasna, zashtoto v povecheto sluchai kavalera se syobrazqva s roklqta na damata, otkolkoto obratnoto. Moq kavaler si beshe kupil oranjeva riza i kato vidq roklqta, q smeni s lilava. Pyk i vseki myj ima razlichno mnenie. Za nashiq bal imashe tolkova mnogo "nai-hubavi abiturientki" prez myjkoto oko, che nqma do kyde. Bqh vodeshta na bala mi i trqbvashe da se izbira Miss i Mister Bal, pri koeto imashe ot vsqko momche razlichno mnenie koe momiche zaslujava nai-mnogo titlata i obratnoto. Mnogo e otnositelno da se kaje "myjko mnenie" , "jensko mnenie" i t.n. Razni hora razni ideali.

P.S. Oh kolko mi stava tyjno kato znam, che minah po toq pyt predi 2 godini :(

tOniTyy
02-03-2009, 14:32

-=-

Oshte ne sym uspqla da pogledna vyprosnata "bulchenska roklq", no pak iskam da si kaja mnenieto. Az sashto iskah mnogo golqma roklq, roklqta mi na bala beshe s 2 obrycha, no beshe tymno lilava. Vseki ima vkus. Otnosno mnenieto na myjete za balnite rokli ne sym osobeno syglasna, zashtoto v povecheto sluchai kavalera se syobrazqva s roklqta na damata, otkolkoto obratnoto. Moq kavaler si beshe kupil oranjeva riza i kato vidq roklqta, q smeni s lilava. Pyk i vseki myj ima razlichno mnenie. Za nashiq bal imashe tolkova mnogo "nai-hubavi abiturientki" prez myjkoto oko, che nqma do kyde. Bqh vodeshta na bala mi i trqbvashe da se izbira Miss i Mister Bal, pri koeto imashe ot vsqko momche razlichno mnenie koe momiche zaslujava nai-mnogo titlata i obratnoto. Mnogo e otnositelno da se kaje "myjko mnenie" , "jensko mnenie" i t.n. Razni hora razni ideali.

P.S. Oh kolko mi stava tyjno kato znam, che minah po toq pyt predi 2 godini :(
Ммм въпросната 'булченска рокля' не е с обръчи и не е някаква огромна.И според мен става за абитюренска, даже повече от булченска. :) А относно кавалерите .. аз няма да имам кавалер, така че не трябва да се съобразявам с никой и по - добре. :)

П.С:Някои да знае дали има рокли във Пловдив?Защото съм пред дилена - в кой град да отида, надявам се да се върна и с рокля, дали в Асеновград, Варна и София, дори и за Пловдив се замисля, заради това и питам. :)

Jesus
02-03-2009, 14:35
Моля ви спрете да правите по 1 страница цитати :)

И защо нямаш кавалер ? Предлагам си услугите :)

Infinity
02-03-2009, 15:06
[
харесвам саия модел,но ако беше дълга цвета ми харесва а и деколтето :)

tOniTyy
02-03-2009, 15:17

Оо не, благодаря! :) Точно на бала не искам да съм с никого.Заради това нямам. :o

billytalent
02-03-2009, 15:18

Оо не, благодаря! :) Точно на бала не искам да съм с никого.Заради това нямам. :o

И аз съм на това мнение,например ако имаш гадже всеки ден може да се с него,а бала ти е да си изкараш яко с класа и някакви странични хора пфф тъпо ми е

Jesus
02-03-2009, 15:20
И аз съм на това мнение,например ако имаш гадже всеки ден може да се с него,а бала ти е да си изкараш яко с класа и някакви странични хора пфф тъпо ми е
И ти ли смяташ да си сама ?

tOniTyy
02-03-2009, 15:29

Да, точно!Добре, че поне ти си на моето мнение, че си мислех, че всички ще ми се нахвърлят :shock: А и особено има едни типове момчета, които са многоо ревниви.. не ти дават да погледнеш друг... ужас!Една приятелка има такъв приятел.. хм :shock: :(

billytalent
02-03-2009, 15:30
:D Така се очертава хаха

Jesus
02-03-2009, 15:34
И аз не исках дама, само излишни разходи, ама най ме е яд че картата памет със снимки и т.н е преебаха :@ Може 1 кавалер да има 2 дами :)
Пък и не съм бил в Карлово, а имам желание да ида ;)

Nadelina
02-03-2009, 15:35
Kavalera da e stranichen az sashto ne mislq dori, che e redno, no kavaler ot klasa ili ot vipuska e zadyljitelno. Ne minavate li vsichki kam restoranta, kak shte minesh sama? Ujas. Tova da si bez kavaler na bala e glupavo. Pyk i kavaler ne znachi cqla vecher zalepeni zaedno. Ama vseki si ima mnenie, de.

Sissy90
02-03-2009, 15:54
Kavalera da e stranichen az sashto ne mislq dori, che e redno, no kavaler ot klasa ili ot vipuska e zadyljitelno. Ne minavate li vsichki kam restoranta, kak shte minesh sama? Ujas. Tova da si bez kavaler na bala e glupavo. Pyk i kavaler ne znachi cqla vecher zalepeni zaedno. Ama vseki si ima mnenie, de.
Защо сама, няма ли да има други момичета без кавалери? Не бих си помъкнала гадже на бала, пък за едното ходене до ресторанта винаги мога да хвана което и да е момче или момиче от класа - голяма работа.

Nadelina
02-03-2009, 16:26
Защо сама, няма ли да има други момичета без кавалери? Не бих си помъкнала гадже на бала, пък за едното ходене до ресторанта винаги мога да хвана което и да е момче или момиче от класа - голяма работа.
Gore dolu sashtoto kazah, samo deto nie v nashiq vipusk se razpredelihme vseki kavaler da ima dama - ot vipuska podchertavam. V nqkoi klasovete poveche sa momichetata, v drugi - momchetata. Imashe i nqkoi momcheta s po dve dami, no nqma nishto losho. Misalta mi beshe, che e glupavo da minesh sam.

Jesus
02-03-2009, 16:30
Да минеш сам е много голям кеф :) Като видиш как някой фр от публиката почне да скандира за теб става егати якото да си чуваш само твоето име, как викат "смелчага, смелчага, ти си №1" и т.н. Ех спомени :D

MakeMeLaugh
02-06-2009, 15:55
Не прекалявайте с цитатите, максимум по 2-3! ;)

Нямах предвид роклята на дамата да се съобразява с костюма на кавалера. Имах предвид, че и момичетата може би ги вълнува как ще изглеждат пред кавалера си ;)

Аз пък предпочитам нещо по тялото...
Тия обръчи и големи рокли според мен носят дебеланите за да изглеждат по-стройни. Мой си вкус :)

Нещо готино по тялото по-цветно да отваря момичето с някоя цепка а-у е къде-къде по-секси, и ще действа по-завистливо на суъченичките ;д;д

billytalent
02-06-2009, 15:58
Според мен пък дебело момиче и рокля с обръч е много кофти комбинация :shock:

slun4ice_90
02-06-2009, 16:04
Според мен пък дебело момиче и рокля с обръч е много кофти комбинация :shock: Определено....

slun4ice_90
02-06-2009, 16:05
:D Така се очертава хаха И аз ще съм,но не ми пука особено...пак ще си изкарам яко

billytalent
02-06-2009, 16:06
Според мен пък дебело момиче и рокля с обръч е много кофти комбинация :shock: Определено....

Може някоя да не успее да мине през някоя врата :-D

slun4ice_90
02-06-2009, 16:07
Не прекалявайте с цитатите, максимум по 2-3! ;)

Нямах предвид роклята на дамата да се съобразява с костюма на кавалера. Имах предвид, че и момичетата може би ги вълнува как ще изглеждат пред кавалера си ;)

Аз пък предпочитам нещо по тялото...
Тия обръчи и големи рокли според мен носят дебеланите за да изглеждат по-стройни. Мой си вкус :)

Нещо готино по тялото по-цветно да отваря момичето с някоя цепка а-у е къде-къде по-секси, и ще действа по-завистливо на суъченичките ;д;д Имаш вкус и разбираш нещата.Браво! :)

YouCantStopMe
02-06-2009, 16:19
Въпреки че до моя бал има доста време,няма да мога да се сдържа и да не напиша нещо в темата.
Не искам да обидя някой,но наистина роклите с големите обръчи според мен не са мнохо хубави.. :-o Стават едни такива.. хм.. прекалено кичозни и изобщо не са ми от любимите.
Аз предпочитам някоя изчистена рокля.. като за предпочитане са дългите.Прекалено къси не харесвам. :)
Честно да ви кажа.. от всичките тия изписани 20 страници,аз харесах само няколко моделчета,които се броят на пръстите на едната ми ръка. :D
Успех,дами! :P ... и да намерите рокля каквато искате :oops:

summergir1
02-06-2009, 16:30
аз сигурно ще ходя до Асеновград, че в Бургас няма нищооо, 1 не мога да харесам :(

billytalent
02-06-2009, 16:32
аз сигурно ще ходя до Асеновград, че в Бургас няма нищооо, 1 не мога да харесам :(

Аз ходих и нищо не ми хареса остава да не успеят да ми ушият тази която искам и накрая отивам по кецове и нацепени дънки ли гола :-D

summergir1
02-06-2009, 17:20

Аз ходих и нищо не ми хареса остава да не успеят да ми ушият тази която искам и накрая отивам по кецове и нацепени дънки ли гола :-D
:( не се бях замисляла , че има такъв вариант да не си харесам, чувала съм че има много магазини... дано нещо да ми хареса 8-)

n0va_s1m_tYk
02-07-2009, 13:11

На мен мн ми се иска да ида с рокля и с кецове :D :D не за др просто така бих се чувствала най- добре.. няма да ме болят краката ;]] но имам ли избор.. ще бъда с токчета :D А за роклите... май съм от малкото, който още не знаят какво искат. Харесала съм си 5 рокли, всяка мн различна от другата и не мога да реша.. Много е кофти, че баловете са само по веднъж :D

slun4ice_90
02-07-2009, 13:14

На мен мн ми се иска да ида с рокля и с кецове :D :D не за др просто така бих се чувствала най- добре.. няма да ме болят краката ;]] но имам ли избор.. ще бъда с токчета :D А за роклите... май съм от малкото, който още не знаят какво искат. Харесала съм си 5 рокли, всяка мн различна от другата и не мога да реша.. Много е кофти, че баловете са само по веднъж :D И аз още не знам каква искам спокойно.... :D

butty
02-07-2009, 14:25
На мен мн ми се иска да ида с рокля и с кецове :D :D не за др просто така бих се чувствала най- добре.. няма да ме болят краката ;]] но имам ли избор.. ще бъда с токчета :D А за роклите... май съм от малкото, който още не знаят какво искат. Харесала съм си 5 рокли, всяка мн различна от другата и не мога да реша.. Много е кофти, че баловете са само по веднъж :D
При нас преди 2 години едно момиче беше точно с рокля и кецове отдолу ;)
Аз също съм аботуриентка тази година и вече си имам 2 рокли- една за изпращането и една за бала, съответно къса и дълга :) Сестра ми ми ги донесе от САЩ :) Много си ги харесвам :)

billytalent
02-07-2009, 14:29
Аз пред даскало ще съм с кубинки,защото така се нося и така се чувствам удобно...може за някой да е смешно с кецове или кубинки,но все пак всеки си преценява сам за себе си :)

slun4ice_90
02-07-2009, 18:34
Аз пред даскало ще съм с кубинки,защото така се нося и така се чувствам удобно...може за някой да е смешно с кецове или кубинки,но все пак всеки си преценява сам за себе си :) Ходи си,както ти е кеф и си се харесваш.

TonChoY
02-07-2009, 19:58
ходила съм в Асеновград .. там има страхотни рокли а магазините им са един до др. ама буквално :D :D

gryyym
02-09-2009, 15:15
...

tOniTyy
02-25-2009, 15:05
Някой да сподели.. ходи ли на това изложение в София на рокли?Имали хубави...? То нали започна от днес до неделя.. аз може в петък да ходя, но искам първо да разбера дали си струва, ако някой е ходил .. :)

Undying
02-25-2009, 16:31
Част от съученичките в моя клас утре ще ходят и в петък ще напиша какви са отзивите им.Аз лично няма да ходя,първо защото чух мнение на човек,който е видял повечето от роклите още преди 2-3 седмици,и то изобщо не беше положително,и второ защото голяма част от абитуриентките именно от там ще си напазаруват.
Иначе аз ще ходя да гледам за рокля и такива работи другата седмица в петък,време е да я махна и тая грижа от глаата си. :-D

Loshotia
02-25-2009, 16:37
Здрасти! Моята рокля днес пристигна! много и се радвам и е много красива, никой няма да е със същата.

Някой да е ходил на изложението в Земята и хората?

Overpowered
02-25-2009, 16:48
Е тия ми харесват

http://www.justsims2.ru/pictures/1212221205_NataliS_0508_03.jpg

http://www.justsims2.ru/pictures/1228688526_NataliS_1208_29.jpg

http://www.justsims2.ru/pictures/1233435604_christina%20milian.jpg

Undying
02-25-2009, 16:53
Айде тези,които са си купили роклите да пускат снимчици де,мн искам да се порадвам. :-)

Sissy90
02-25-2009, 19:19
Айде тези,които са си купили роклите да пускат снимчици де,мн искам да се порадвам. :-)
Еее, преди бала... малко момичета биха се издали така 8)

LetiCherry
02-25-2009, 23:10
Аз мога да ви покажа моята рокля от бала, аз съм с лилавата рокля

http://www.prikachi.com/files/625737A.jpg

А това е гърба i -
http://www.prikachi.com/files/625738y.jpg

Аз и приятелят ми -
http://www.prikachi.com/files/625739D.jpg

Според мен големите и обемни рокли тип торта са много неудобни, все пак имайте предвид, че освен да сте красиви трябва да можете да танцувате и да се движите.
:)

Undying
02-26-2009, 07:28
Е защооо,аз като си я купя ще я покажа разбира се,голяма работа че е преди бала :-P

tOniTyy
02-26-2009, 13:23
Мм аз се надявах някой да каже мнения преди да отида аз(утре)..една приятелка днеска е там и ще разкаже, но исках повече коментари.. нищо после ще пиша какво е споделила, а и утре също аз с какво впечатление ще остана! :)

tOniTyy
02-28-2009, 08:56
Вчера ходих на изложението и си купих рокличка ;) :)

varnen4e
02-28-2009, 09:00
Вчера ходих на изложението и си купих рокличка ;) :)

Дай да я видим.

Undying
03-04-2009, 19:20
Побут.

Хайде момичета,къде се изгубихте,темичката замря нещо. :oops:

Loshotia
03-05-2009, 07:42

А дали е правилно това? Миналата година бях на приятелка на бала и там две момичета имаха толкова подобни рокли- дори платът, от който бяха направени роклите беше еднакъв. Затова реших, че всички в класа ми трябва да разберат, че моята рокля е черна на бели точки- така поне никой няма да има рокля дори подобна на моята.

indecent
03-05-2009, 14:42
и аз си я взех днес ... но не искам никой да я вижда преди бала :-) :D

Undying
03-07-2009, 09:01
Да ви се похваля,и аз вчера си избрах роклята.Отидохме в това изложение,което е до утре в НДК,като не мислех,че нещо ще си харесам,но в крайна сметка се оказа,че има доста сполучливи попадения.На втория щанд пробвах 2 рокли и първата от тях реших,че ще я вземам.Ще ми я ушият в други цветове (сиво и тъмно синьо) + чантичка от същия плат.Много е нежна,пада свободно и хем е прилепнала по тялото,хем е някак си леко разкроена и прикрива недостатъците,и е много удобна.Когато си я взема непременно ще пусна снимки за да чуя мнението ви. :-)
Вчера също така си взех и обувки за изпращането,като ги видях и се влюбих в тях.Утре ще ги снимам като се прибера у дома. :grin:

teenems
03-07-2009, 11:47
http://www.edressme.com/6309.html

мн ми харесват тези рокли :)

тая е разкошнаа :-)

tanence7o
03-17-2009, 15:40
nqkoi mojeli da mi kaje dali v ruse se namirat hubavi rokli? mersi predvaritelno :P

Sissy90
03-17-2009, 18:46

А дали е правилно това? Миналата година бях на приятелка на бала и там две момичета имаха толкова подобни рокли- дори платът, от който бяха направени роклите беше еднакъв. Затова реших, че всички в класа ми трябва да разберат, че моята рокля е черна на бели точки- така поне никой няма да има рокля дори подобна на моята.
Не се бях замислила за този вариант... На от моя клас май няма да има друго момиче със синя рокля :) Поне за сега никоя не е споменавала, пък ще видим.

Loshotia
03-18-2009, 09:17
Ами дано. При нас засега са 4 със сини рокли. Има и разни,които не се издават ама ще ги видим тях.

deni4eto
08-25-2009, 20:01
моля ви се кажете ми каде мога да намеря рокли на Jovani в България или поне някакви шарени платове
балат ми е 2010 искам нещо шаренко :-D

teenems
08-25-2009, 20:35
http://www.edressme.com/evening-5018.html

тази ми харесва като модел ,като цвят не толкова.

deni4eto
08-26-2009, 09:44
да всички тези сайтове всички ги знаем ...въпроса е в българия каде можем да намерим такива рокли ..в асеновград са някакви масови рокли
аз турся нещо от роклите на Jovani в българия
единсвтените които в българия ме впечатлявват са Risitsa Couture ,Варна напишете го в google ,защото съм нов потребител и немога да дажам линкове... те правят копия на модели на чуждестранни марки...което е за предпочитане пред масовото ..ето и линк смятам 4е са с едни гърди напред пред асеновград

sladi4ka_qni4ka
08-26-2009, 10:38
тази година съм 12 клас ... и направо нз каква рокля искамм :-D

sladkotykate
11-07-2009, 16:31
момичетаа хайде пишете,нищо че все още е рано за бала :-P :grin:

sunshine92
11-07-2009, 16:37
Ами ние пишем ама в темата за абитуриенти 2010г :)

deni4eto
11-07-2009, 18:09
я дай линк :)

sunshine92
11-07-2009, 19:13
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=290

На следващата страница е ..........

deni4eto
11-09-2009, 04:56
не ми излиза...кажи ми къде да ви търся,защото не ви намерих

YourFavoriteDrug
11-09-2009, 06:05
Е тия ми харесват

http://www.justsims2.ru/pictures/1212221205_NataliS_0508_03.jpg

много е хубавааа! :shock:

LovelyGirl
11-09-2009, 08:51
Това все едно аз съм го оцветявала с темперни боички :-D

teenems
11-09-2009, 10:49
Това все едно аз съм го оцветявала с темперни боички :-D

на мен тва ми прилича ,като от игра ..

koookzy
11-09-2009, 11:17
^^ То Е от игра.. това е рокля за Симс 2.. може би момичето ( предполага се, че е момиче в тема за рокли :D ) да е постнало снимката, за да покаже д/г какъв модел и допада :-)

sunshine92
11-09-2009, 13:09
не ми излиза...кажи ми къде да ви търся,защото не ви намерих

"Абитуриенти 2010!Обща тема.Само за абитуриенти!" В момента е на втора страница
:)