Влез

View Full Version : съвет

Mariolcheto
12-29-2008, 21:03
Значи това може да ви се стори малко глупава тема но...имам си сериозен приятел.Той отдавна иска да правим секс и аз също но има проблем...наистина той успява много да ме възбужда дори само като ме бара и така нататак но аз не съм правила досега секс но съм отворена с пръсти...както и да е това бяха стари неуспешни опити просто и момчето беше доста некадърно...и сега когато го искам се страхувам как ще мине всичко и дали ще ме боли...чувала съм че малко алкохол преди това би подействало успокояващо и отпускащо но едва ли би спряло болката..искам малко мнения и съвети...

ProstoPesho
12-29-2008, 21:05
вземи си куче

x3eme
12-29-2008, 21:05
ooo povqrvai mi alkohola samo 6e vlo6i ne6tata
otpusni se i dai vsi4ko ot sebe si za da postignete celta si
bolka moje i da nqma vse pak pri vsqka e razli4no :)

girl_in_black
12-29-2008, 21:07
Е тя болката е кракта и не е кой знае колко силна, няма да умреш всеки случай от нея.А и наистина МАЛКО алкохол може да ти помогне да се отпуснеш.

ubuntu
12-29-2008, 21:09
Пускай тез червени домати и отваряй портата ...

Mariolcheto
12-29-2008, 21:10
Е тя болката е кракта и не е кой знае колко силна, няма да умреш всеки случай от нея.А и наистина МАЛКО алкохол може да ти помогне да се отпуснеш. sled kato sam otvorena shte ima li nujda otnachalo da se deistva otnovo s prasti?

x3eme
12-29-2008, 21:11
Е тя болката е кракта и не е кой знае колко силна, няма да умреш всеки случай от нея.А и наистина МАЛКО алкохол може да ти помогне да се отпуснеш. sled kato sam otvorena shte ima li nujda otnachalo da se deistva otnovo s prasti?
ne si nqkva konservena kutiq 4e da si otvorena....
i malko rabota s prusti nqma da e izli6na :)

Lyubeto
12-29-2008, 21:13
Ako naistina beshe sigurna che si gotova da go napravish i che iskash da go napravish , izobshto nqmashe da se zamislish dori za bolki i takiva neshta . Pyk i kvo se pritesnqvash tolkova shtom si "otvorena s prysti" edva li shte e chaaak tolkova silna bolkata. :-o

Lady_AMG
12-29-2008, 22:15
Ами според мен пръстите нищо не са направили и не са те отворили, а просто те е боляло, защото са първото нещо влязло там. Считай се за девствена, честито :) Просто му кажи как стоят нещата, ако още не си, първият път не е толкова страшен, става дума за една минута болка и после цял живот удоволствие :) Но имай в предвид че пенисът си е пенис и няма да има нищо общо с пръстите, ще боли много повече. Важното е да си възбудена и да не се стягаш, алкохолът не чак толкова. Успех и пиши какво е станало :D

Luda_do_poluda
12-29-2008, 23:04
Kaji si sa.Bara li te po madurite?

:razz: :razz: :razz: :razz:

Boss
12-30-2008, 00:07
Пускай тез червени домати и отваряй портата ...

:razz: :razz: Давай смело :)

get_high
12-30-2008, 00:22
вземи си куче
това разби
:razz: :D :razz: :D :razz: :D :razz:

DrIVchan
12-30-2008, 01:01
Абе това младите мноо прост народ сте ... изчакай да те възбуди на МАКС. Застани ж удобна за него поза... предпоръчвам кучешка... отпусни се едно хубаво , адени му един кондом вземи си един лубрикант от серииките на дурекс... и давай на купона. кажи му да влиза леко и бавно. и си го напраляваи .. младежа да не е телепат я.
бтв като запърви пт може и да не е голям фурор... по натам вече е друга раота ;).
Ае успех.. и незабравяй че като духаш е хубаво и да гълташ. и чеспермата само мирише гасно инаце най често е просто соленка.

KRaLiCa_na_OrGaZmA
12-30-2008, 01:09
Момиче, това не е клане :) спокойно не е болка за умиране... освен ако ти не си се стегнала много, а той не е прекаленно груб, което надявам се няма да е така. Отпусни се, кажи му да е нежен иии те така :) :grin:

blackfate
12-30-2008, 08:46
1во с пръсти неможе да те отвори ... 2ро отваряне като термин за отнемане на девствеността е бая неточно .. и 3то -> девствена си до проникване на пенис в теб
Значи, пръсти са желателни, защото ще те накара да се отпуснеш поне още малко, + това ще поразшири малко отвора и не на последно място, ще се увлажниш повече... боли при самото проникване, т.е. 3 секунди ако е от бавните.... Алкохол изобщо не ти препоръчвам, от него се дехидратираш колкото и да е малко, при теб ще окаже влияние, повярвай, аз от една бира или 1 чаша вино и за секс и да не става дума! ако си суха и нямате лубрикант - използвайте слюнка, влиза по лесно ... това е от мен
Най важното е да си спокойна и отпусната, ако хората толкова много ги болеше и тн 1во нямаше да се прави секс, 2ро момичетата на твоята възраст щяха да са мъртви ... => нищо страшно няма, остави го да прави каквото знае а ти се изкефи а момента, не се страхувай

mirmark
12-30-2008, 10:55
Наблегнете повечко на любовната игра за до се възбудиш и отпуснеш. Не мисли за болката. Може изобщо да я няма след като си разкъсана. Отпусни се и мисли колко ще ти е хубаво. Той ще свърши останалото.

Punisherrr
12-30-2008, 11:22
Ako naistina beshe sigurna che si gotova da go napravish i che iskash da go napravish , izobshto nqmashe da se zamislish dori za bolki i takiva neshta . Pyk i kvo se pritesnqvash tolkova shtom si "otvorena s prysti" edva li shte e chaaak tolkova silna bolkata. :-o

Punisherrr
12-30-2008, 11:22

amatorium
12-30-2008, 16:44
Ne e bolka za umirane! 8-)

Valhala
12-30-2008, 16:47

Напълно съгласен,алкохол в леглото - лоша идея 8-)

MetalL
12-30-2008, 16:49
"3то -> девствена си до проникване на пенис в теб "

морално да...но медицински - девствена си докато се разкъса девствената ципа(химена май беше ) ...т.е. може да стане дори кат караш колело :D

blackfate
12-30-2008, 17:09
"3то -> девствена си до проникване на пенис в теб "

морално да...но медицински - девствена си докато се разкъса девствената ципа(химена май беше ) ...т.е. може да стане дори кат караш колело :D

Тогава се си мисля че термина не е дефлориране или отменане на девствеността... а това че се е скъсала девствената ципа не значи че не е девствена... някакси, дори и ципата да е скъсана, тя няма да е толкова колкото трябва да е + момичето е тясно ... все тая.... не карайте колела :lol:

Rofl4e
12-30-2008, 17:49
Алкохол в никакъв случаи!И да ще те боли защото си още тясна,но няма нищо страшно

Aktisss
12-30-2008, 18:26
Направи го,ако тооолкова те боли вземи болкоуспокояващи ;] Но алкохол в никакъв случай,поне аз така си мисля ;-)

DevilWish
12-30-2008, 19:15
Така е ;) Пък и зависи приятелят ти дали е внимателен и така на татък ;) Всичко е до нагласа ;)

Remini
12-30-2008, 19:18
Няма от какво да се притесняваш!Преминеш ли веднъж през райските порти връщане назад няма 8)