View Full Version : Има ли смисъл?
MuMuTo0o
12-30-2008, 16:51
Може би вече има някакви подобни теми,но искам и да споделя и моята...Аз съм едно 18 годишно момиче.Запознах се с едно 19 годишно момче от чата,писахме си по скайп 4 месеца,писахме си и смс-и,като не се заси1ахме в скайп и се видяхме,той е от София,аз от едно малко провинциално градче.Като се видяхме бях на 7 небе от щастие,изживяхме супер 2 дни,който бяхме заедно.Сега той ме покани заедно да сме на Нова Година,но родителите ми не го познават и не ме пускат да сме заедно.Обясних му как стоят нещата,но той го прие ужасно,може би защотото страшно много се надяваше да се видим и аз се супер много го исках,но немога да избягам от нас,защото последсотвията ще са опостошаващи за мен,най-малкото ще загубя доверието на родителите ми...Сега той се промени,смс-ите започнаха да намаляват все повече,аз ако не се сетя да му пиша и той не ми пиши.Пък сега ми предстоят страшно много пътувания към София за кандидат-студентски изпити,за курсове и т.н и ще можем да се виждаме по-често,отколкото досега.Има ли смисъл да остана с него при положение,че се държи студено с мен ,а аз имам чувства към него и неискам всичко за което толкос много съм се борила просто ей така да рухне...
PreciousDiamond
12-30-2008, 16:53
Еми няма смисъл да се сърди .. Ако наистина има чувства към тебе - ще те разбере . Вярно , кофти е , че няма на НГ да сте заедно , ама какво да се прави . Ти сама казваш , че имаш път към София, така че .. не виждам какъв му е проблема ...
Lqlichka1
12-30-2008, 16:57
Аз не виждам точно за кфо си се борила, де.. Ама иначе той няа за кфо да се сърди.. Във всичко има смисъл, стига да го намериш, така че пробвай, пък квото стане 8-) ;]
mynichka
12-30-2008, 16:58
Ти нямаш абсолютно никаква вина в случая- просто вашите се притесняват за теб и ги е страх да те пуснат с момче, което не познават ( а и ти познаваш малко- само от чата и 1 среща) ...според мен няма смисъл, щом още от сега е почнал да се сърди и нататък ще е така
И искаш да ми кажеш,че момче..мъж на 19 години ще се сърди за това? :-o
Хмм..по темата..ми неможеш нищо да направиш..а той ако има малко акъл ще те разбере.Само че и а зне разбрах,за какво си се борила?
А сетих се още нещо..
Ти имаш чувства,а той охладнял,цупи се за НГ..Я си помисли тогава..щом се цупи за нещо,което не зависи от теб,представи си ако тръгнете,за кви работи ше ти прае проблеми.. :?
fire_cat
12-30-2008, 17:01
Явно много си привързана към него. Ако е така, не позволявай пламъка да загасне. Поговори по-сериозно с родителите си, обясни им какво е положението, как се чувстваш. Още не е късно да промениш нещата. :)
MuMuTo0o
12-30-2008, 17:10
Ми борих се толкос време да го задържа до себе си...А отностно да навия родителите ми да ме пуснат това неможе да стане,те като кажат 1 път не и значи не и точка,няма смисъл просто,прекалено добре ги познавам...
Той явно си е правил плановете за Новата година без кръчмаря.Понякога е доста разочароващо 8)
DevilWish
12-30-2008, 19:44
Еми няма смисъл да се сърди .. Ако наистина има чувства към тебе - ще те разбере . Вярно , кофти е , че няма на НГ да сте заедно , ама какво да се прави . Ти сама казваш , че имаш път към София, така че .. не виждам какъв му е проблема ...
Съгласна съм.Пък и да ти кажа нещо - така че видиш, дали си заслужава момчето . . ако за това се разсърди значи . . изобщо не става ;)
vampirekiss
12-30-2008, 19:45
Спокойно МОЖЕ БИ ще му мине и отново ще бъде както преди.Акщо продължи да се държи все така и да охладнява,то по-добре го зарежи,защото ако се сърди за това ще е още по-лошо ако недай си оже имате още по-големи препядствия.
sLadkaTa_LoRi
12-30-2008, 19:49
Разбирам те много добре колко кофти се чувстваш сега. Но и на него сигурно не му е хич приятно, че няма да сте заедно. Но пък може да има и друга причина да се държи така дръпнато. Защо не го попиташ, може и по по заобиколен начин, но според мен това е най-доброто решение. Просто го попитай защо се държи така!
УСПЕХ и пиши какво е станало ;]
MuMuTo0o
12-30-2008, 20:26
Ми ще се опитам да поговориме,но ме е страх да не го загубя,защото той означава страшно много за мен :smt087
sLadkaTa_LoRi
12-30-2008, 20:27
Поне ще разбереш дали и ти означаваш толкова много за него :wink:
Поне ще разбереш дали и ти означаваш толкова много за него :wink:
+1 ако наистина и той изпитва като твоите чувства няма какво да губиш,но ако има и най-малките съмнения или разочерования,жалко за това,че толкова дълго си се борила и надявала,но все пак е по-добре да разбереш истината отколкото да живееш в измислен свят (леле станах много сериозна,чак се чудя от де ги вадя тия мисли :D )
kissed_by_rose
12-30-2008, 20:49
мн кофти ситуация но ти наистина не си виновна...може би просто го питай за кво се цупи и ако ти каже че не си с него...кажи му че няма право при положение че независ от теб а да не се впряга толко щото явно ти ще ходих към софия...света няма да свърши с НГ =] с малко желание можеш да постигнешш всичко :-)
Не мисля, че трябва да се сърди за това, нооооо разни хора, разни идеали! Щом имаш пътувания към София му звънни да се видите и да поговорите, ако ти откаже, тогава няма смисъл да се бориш вече! :)
Ти си на 18 защо искаш разрешение от родителите си ?!Апък и на него можеш да му обясниш за предстоящите пътувания до София .. :) поговори с него 8)
sLadkaTa_LoRi
12-30-2008, 21:40
^ Все пак родителите й имат доверие и не може тя просто ей така да замине :wink:
MuMuTo0o
12-31-2008, 10:16
Ми няма смисъл да ги лъжа,защото съм 1000% сигурна,че ще разберат,няма смисъл от лъжи...