View Full Version : Стимулиране
Моля кажете някой начин,техника за стимулиране на клитор през дрехие.
Mи .. :) през дънките бе пич
^^Колко си тъпа.
като тебе!
^^Като разгонена маймуна си тъпа.
^^Като разгонена маймуна си тъпа.
Не помня на тебе някога да съм ти искала мнението каква съм и що съм!Има хора които във форума ме уважават, приятелите и близките ми също!Така,че човек които не може да ми се намаже на малкия пръст,не може да даде едно компетентно мнение,и е толкова елементарен че няма на къде повече не искам да ме коментира и да ми говори някакви врели некипли!
sapun4ence stiga se pravi na interesen i si spamil temite
vub6te ne poznava6 Rofl4eto 4e da i govori6 kakva e i da q obijda6 taka
predi da kritikuva6 nqkogo pogledni sebe si
ne razbiram toq forum skype 4at li stana ili spodelqne na problemi i eventualno pomo6t ot nqkogo sus kompetentno mnenie
aide stiga prikazva 4e prosto nqma smisul :wink:
DevilWish
12-30-2008, 18:09
Лично аз нищо не усещам през дънките . . или почти. Щом не искаш да я събличаш, давай върху бельото ;) Но през дънките 1во едва ли ще усети нещо, 2ро едва ли ще напипаш точното място ;)
Извинявайте маймуни, че ви сравних с тая. Доста под интелектуалните ви параметри е.
С четири реда изповед не ми се издигаш в очите. В момента си ми някъде около куrа. Ако продължаваш в същия дух много бързо ше му седнеш отгоре.
sladkata_bebz
12-30-2008, 21:13
Щом не искаш да я събличаш, давай върху бельото ;) Но през дънките 1во едва ли ще усети нещо, 2ро едва ли ще напипаш точното място ;)
+1 :P
ani00770088
12-31-2008, 09:16
хм..първо защто пред дрехите,но щом настояваш,тогава добре.
Еми бърка ти в дънките без да ги разкопчава и действа през гащичките,освен ако не е и по изобретателен да бръкне и през бельото...
хм..първо защто пред дрехите,но щом настояваш,тогава добре.
Еми бърка ти в дънките без да ги разкопчава и действа през гащичките,освен ако не е и по изобретателен да бръкне и през бельото...
+1
MakeMeFeel
01-01-2009, 08:39
Еми разкопчаваш дънките и почваш .. Голямата философия ..
А ако си с поличка или рокличка става най-лесно ...
MakeMeFeel
01-01-2009, 08:45
Е да , ама ся при минус много градуса .. едва ли ... 8-)
Е да , ама ся при минус много градуса .. едва ли ... 8-)
Е пак става като сложиш някои готини чорапки ..пък и защо трябва да го рпавите навън :)
MakeMeFeel
01-01-2009, 08:49
Ем попринцип да - права си . :P
amatorium
01-01-2009, 16:02
Prez dunkite nai-mnogo da razpalish qko vuzbudata. Inache, svalqsh dunkite i pochvash... 8-)