View Full Version : Мразя се......
Така. Историята започва когато отидох с един ФР в CCS той да види едни неща в SABOTAGE и после да гледаме няква анимация на име мадагаскар :D . После отиваме да си зема един тролей от подлеза а той с машрутка да си ходи и ... тогава я видях :) .... За пръв път ми направи впечетление момиче,което не познавам... Със сини очи , руса коса мн хубаво облечена с едни мн сладки кетцки ..... Имах удоволствието да сме в един и същи тролей , но тя беше с 1 фриендка . Няколко пъти ни се засичаха погледите и дойде момента в , който трябваше да сляза и си казах "Това е сигорно никога пак няма да я видя..." но тя слезна на същата спирка и чакахме заедно трамвай. Та идва трамвая и тя се качва за радост и аз съм със същия трамвай и си казах "Малее ако не я заговоря съм пълен тапанар..." седнах на една седалка срещу нея и пак ни е засичаха погледите аз опитах нещо да и се осмихна обаче целия се бях изнервил и сърцето ми така топтеше..... По едно време ватмана спря да си земе нещо за ядене и се забави доста време. В трамвая осветлението премигваше беше мн тихо и аз си мислих как точно сега тряба да отида и да я заговоря нещо и евентуално да и зема скайп телефон или нещо... Обаче исках но не можах да се помръдна...... просто не мога да опиша чуството как искам да стана но краката ми отказват... на следващата спирка тя слезна и аз ултра мн се издразних на себе си..... Сигорно никога повече няма да я видя... Всички връзки които съм имал са били от хора от компанията с която съм ходил сми познавам ги .. Никога не съм си се представял да отида например в мола и да се запозная с някое момиче което не познавам и не съм виждал никога преди.....
Следващия път ако не действаш, ще вземеш да умреш от хормони... Спокойно щом съдбата ви е срещнала веднъж ще има пак
Следващия път ако не действаш, ще вземеш да умреш от хормони... Спокойно щом съдбата ви е срещнала веднъж ще има пак
Това е че вече съм минал тая възраст и не ме тряскат хормони....
Cellmate
12-30-2008, 18:07
ти недей вярва ;]
следи яко тоя маршрут братле ,момичето сигурно си струва
Така е .... За съжеление не мога да го следя защото не патувам на там... Само този път си тръгнах по него..
следи яко тоя маршрут братле ,момичето сигурно си струва
Така е .... За съжеление не мога да го следя защото не патувам на там... Само този път си тръгнах по него..
и вапреки това бих си направил труда ако съм на твое място да се разкарам още няколко пати от там :) да не би да се е връщала от някои... де да знам частен урок по нещо.. щото ако е само разходка наистина е почти невазможно да я видиш пак но ако е нещо по работа имаш шанс :) не знам на колко год. е тя или ти но успех ;)
Еми аз скоро ставам на 17 а тя мисля колкото прецених че е около 14-15-16 въпреки че не виждам да има значение. Може и да си тръгна от там още няколко пъти и вече да събера куращ обаче шанса сигорно да я видя отново е 4-5 % :cry:
От това което прочетох...мисля,че си точно в тази възраст.Следващия път няма да повтаряш същата грешка!
От това което прочетох...мисля,че си точно в тази възраст.Следващия път няма да повтаряш същата грешка!
В коя възраст? На 17 съм и мисля че вече съм минал пубертета >_>`
В коя възраст? На 17 съм и мисля че вече съм минал вече пубертета >_>`
Герой :D
sLadkaTa_LoRi
12-30-2008, 18:37
Не те тресат хормоните ли.. на почти 17 си.. а не на 70
Как ли пък не те тресат :lol:
Иначе ти стискам палци пак да я засечеш някаде, но този път да се усмелиш да я заговориш :wink:
sladur4etyYy
12-30-2008, 18:47
пубертета е до 19 години, така че и да не искаш- тресат те (за хормони говоря 8-) )
и аз щях да напиша както някой преди мен- качи се на този трамвай поне още няколко пъти. казваш, че нямаш път натам, но поне сега, ваканцията, имаш свободно време, струва си да опиташ :wink:
пубертета е до 19 години, така че и да не искаш- тресат те (за хормони говоря 8-) )
и аз щях да напиша както някой преди мен- качи се на този трамвай поне още няколко пъти. казваш, че нямаш път натам, но поне сега, ваканцията, имаш свободно време, струва си да опиташ :wink:
Добре де предавам се няма да споря вече за хормоните.... Еми ще пробвам маршрута поне още 1 път
sLadkaTa_LoRi
12-30-2008, 19:05
Добре де предавам се няма да споря вече за хормоните....
:grin: :oops:
Push7heTemp0
12-30-2008, 19:07
Веднъж си си изпуснал шанса... да биеш път само заради някакъв жалък шанс да я видиш не си струва... просто следващия път действай, а не гледай... и гледай оная реклама с вафлите, щото може да се направи аналогия :)
Dark_Angel_F
12-30-2008, 19:08
Аз съм по същия начин с момчето по което съм луда вече половин година ! По скайп си пишем и няма никаъв проблем , но видя ли го си гълтам граматиката , краката ми омекват и превъртам ... Ей вчера го видях и дори "Здравей" не успях да му кажа... а имах възможнсот дори разговор да завържа...
Push7heTemp0
12-30-2008, 19:10
Аз съм по същия начин с момчето по което съм луда вече половин година ! По скайп си пишем и няма никаъв проблем , но видя ли го си гълтам граматиката , краката ми омекват и превъртам ... Ей вчера го видях и дори "Здравей" не успях да му кажа... а имах възможнсот дори разговор да завържа...
Ти си момиче, на вас по-лесно ви се прощава като се сдухате... 8-)
Впрочем да така е 8-)
Rozi4ka8
12-30-2008, 19:20
:o :o :o :lol:
Dark_Angel_F
12-30-2008, 19:21
Впрочем да така е 8-)
Ммм и по - лесно да се прощава аз сдухвам само като го зърна ... Ей днес излизах с един приятел и той ми вика " Абе тва там не е ли твойта любов... да той е " и аз направо луднах веднаха поехме в друга посока , а накрая се оказа , че се е припознал.... Просто след снощи като не успях да му кажа "здравей" се мразя ! И се очертава след 2-3 дена пак да го видя за това събирам сили да заъврва един разговор поне .
Впрочем да така е 8-)
Ммм и по - лесно да се прощава аз сдухвам само като го зърна ... Ей днес излизах с един приятел и той ми вика " Абе тва там не е ли твойта любов... да той е " и аз направо луднах веднаха поехме в друга посока , а накрая се оказа , че се е припознал.... Просто след снощи като не успях да му кажа "здравей" се мразя ! И се очертава след 2-3 дена пак да го видя за това събирам сили да заъврва един разговор поне .
Виж имаме една и съща съдба :D
pussycat_dolls15
12-31-2008, 07:57
Трябва да си ги сбъднеш тогава.
Така. Историята започва когато отидох с един ФР в CCS той да види едни неща в SABOTAGE и после да гледаме няква анимация на име мадагаскар :D . После отиваме да си зема един тролей от подлеза а той с машрутка да си ходи и ... тогава я видях :) .... За пръв път ми направи впечетление момиче,което не познавам... Със сини очи , руса коса мн хубаво облечена с едни мн сладки кетцки ..... Имах удоволствието да сме в един и същи тролей , но тя беше с 1 фриендка . Няколко пъти ни се засичаха погледите и дойде момента в , който трябваше да сляза и си казах "Това е сигорно никога пак няма да я видя..." но тя слезна на същата спирка и чакахме заедно трамвай. Та идва трамвая и тя се качва за радост и аз съм със същия трамвай и си казах "Малее ако не я заговоря съм пълен тапанар..." седнах на една седалка срещу нея и пак ни е засичаха погледите аз опитах нещо да и се осмихна обаче целия се бях изнервил и сърцето ми така топтеше..... По едно време ватмана спря да си земе нещо за ядене и се забави доста време. В трамвая осветлението премигваше беше мн тихо и аз си мислих как точно сега тряба да отида и да я заговоря нещо и евентуално да и зема скайп телефон или нещо... Обаче исках но не можах да се помръдна...... просто не мога да опиша чуството как искам да стана но краката ми отказват... на следващата спирка тя слезна и аз ултра мн се издразних на себе си..... Сигорно никога повече няма да я видя... Всички връзки които съм имал са били от хора от компанията с която съм ходил сми познавам ги .. Никога не съм си се представял да отида например в мола и да се запозная с някое момиче което не познавам и не съм виждал никога преди.....
Съдбата обича смелите а не разлигиванети гейове дет се правят на мъже :-x . Как може да я пропуснеш бе, съдбата едва ли ще ти предложи 2-ри шанс :-x . Сам си се оправяй, само да ти кажа, че ако се запознаеш с нея няма да ти изяде главата или да те изкорми споко. Затова момичетата вече мислят, че ние момчетата сме станали мамини синчета :-x
Следващия път ако я видя някога пак де отивам до нея и я заговарям! За честа на мъжете! :D
Kostadin_682
12-31-2008, 08:18
Съдбата обича смелите а не разлигиванети гейове дет се правят на мъже :-x . Как може да я пропуснеш бе, съдбата едва ли ще ти предложи 2-ри шанс :-x . Сам си се оправяй, само да ти кажа, че ако се запознаеш с нея няма да ти изяде главата или да те изкорми споко. Затова момичетата вече мислят, че ние момчетата сме станали мамини синчета :-x
Следващия път ако я видя някога пак де отивам до нея и я заговарям! За честа на мъжете! :D
за честа на мъжете... дрън дрън... направи го заради себе си... :)
Аз пък все си мисля,че пак ще се срещнете някъде.Така стана с мойто момче..2 месеца след като само се погледнахме се срещнахме ии.. да :P
emily_1234
12-31-2008, 14:22
Абе кво само го критикувате. Не е толкова лесно да почнеш некъв разоговор от въздуха с човек който не познаваш! Изпуснал си шанса...ебати шанса да заговори некво момиче.. не си трови живота с простотии 8-) :-D
evelinka1122
12-31-2008, 14:33
ние сме двете крайности... едва ли ще я видиш, защото така като гледам си в голям град, а аз не мога да започна някакви свалки с онова момче от супермаркета, защото си имам приятел и сме в ПРЕКАЛЕНО малко градче :-x нямате си и на идея как всеки ден се ядосвам от този факт... момчето е толкова сладко :cry: но няма как да стане.. в мн малко градче съм и имам мн голяма съвест... :(
та по твоя проблем освен като посрещаш новата 2009-та да си пожелаеш да срещнеш това момиче и като го видиш др път да го заговориш....
aka6a_vamp
12-31-2008, 14:41
Оооо намерил си си друга :-# :-# :-# :-# :-# :-#
... Ти си незаменима.. :mrgreen:
aka6a_vamp
12-31-2008, 14:57
да бе да...тя е руса :-# :-# :-# :-#
Пак не може да ти стъпи на малкия пръст :-)
И на мен ми се случи нещо такова само,че във влак.Момчето ме гледаше доста дълго време и накрая ме заговори,разприказвахме се,но не много...Нямах представа,че ще слезе всеки момент.Искаше ми се да му взема скайпа,обаче ме беше срам да попитам.Повече не го видях.Беше хубаво момче,но гаджето ми е по-хубаво. :-D
aka6a_vamp
12-31-2008, 15:01
да,ама за нея пишеше теми.не за мен нали :-# :-# разбивач на сърца такъв 8-)
Ти си прекалено специална за тема в един най обикновен форум :wink:
Кви са тия свалки бе?Вземете си стая... 8-)
aka6a_vamp
12-31-2008, 15:16
Ти си прекалено специална за тема в един най обикновен форум :wink:
само си търсиш извинение,нали? :-# :-# :smt068
aka6a_vamp
12-31-2008, 15:16
Дидоооо :D ...той не ме иска :x :x :D :D
Дидоооо :D ...той не ме иска :x :x :D :D Еми значи е зле...Той май беше този,който се казва Александър(обидих го в една тема за имена) :-D .Много си се променила от миналата година ми се струва :) Що не пишеш в скайп?
ПП:Най-много мразя да ми казват Дида или Дидо... 8-)
aka6a_vamp
12-31-2008, 15:28
Дидоооо :D ...той не ме иска :x :x :D :D Еми значи е зле...Той май беше този,който се казва Александър(обидих го в една тема за имена) :-D .Много си се променила от миналата година ми се струва :) Що не пишеш в скайп?
ПП:Най-много мразя да ми казват Дида или Дидо... 8-)
да тва е Сашко :D :D няма повече да ти викам Дидо,просто съм свикнала на една фр така...аа в скайп как се пишеш,че не те намирам :? мн никове :D
°ҳ̸ҳ†Guinevere du Coudray†̸ҳ̸° :-D
Дидоооо :D ...той не ме иска :x :x :D :D
Как да не те искам беее.......... Аре преставам да търся русата...... :-)
aka6a_vamp
12-31-2008, 15:54
Ооо дуре тогава :oops: край на темата,той ще се задоволи и с мен :D :D
Да! Край ти си ми пре пре пре - достатъчна!!!!
aka6a_vamp
12-31-2008, 15:57
Да! Край ти си ми пре пре пре - достатъчна!!!!
HAPPY END *SUNNNN*