Влез

View Full Version : ЦСКА НЕ Е ИГРАЧКА!ЦСКА Е РЕЛИГИЯ

MiRaCuLiX
12-30-2008, 23:19
Това което пиша не са някакви празни приказки.Нека да си припомним как се стигна до тези инфарктни за феновете и играчите моменти.
Всичко започва още от по-бившия вече собственик на ЦСКА - Васил Божков(Черепа).Той продава или подарява титлата на вечният си съперник след като води обидително с 7 точки в последните 5-6 мача.След което тръгва да продава отбора.Настъпва паника в редиците на ЦСКА и на феновете.Идва новият собственик на ЦСКА(вече бивш) Прамод Митал.Този човек е индийски милярдер,фамилията му е четвърта в света по богатство.Назначава за шеф на надзорния съвет на ЦСКА - Александър Томов.Известен под прякора ЛУПИ и с своята репотация на лъжлив политик.Нещата първите дни вървят добре,Митал дава по 10 000 всеки месец.Но изведнъж спира.Защо?!?Няма никаква логика в това. КАК ЕДИН ЧОВЕК ЩЕ КУПИ ЦСКА И ПОСЛЕ ЩЕ СПРЕ ДА ГО ФИНАНСИРА?!?НЯМА КАК ПРОСТО.НЯМА И ЗА КАКВО АКЦИИТЕ ДА БЪДАТ ПРОДАДЕНИ НА МИТАЛ ,А МИТАЛ ОТ СВОЯ СТРАНА ДА ГИ ПРОДАДЕ НА ДРУГ.
Дълго време се питаше кой е собственика по дяволите.Томов ли е?Митал ли е? или още си е Черепа , или някой друг който е останал анонимник?
След като Прамод Митал не дава пари,кой трябва да ги даде?Напрежението и отговорноста пада върху Сашо Томов-Лупи.Той естествено няма от къде да се бръкне да извади толкоз пари та да контролира отбора,за това тегли заеми с нагласата новият собственик да се погрижи.Да ама дълговете почнаха да се трупат.Но ето за това на Томов ще му сваля шапка,че не остави отбора а продължи до края с него и поне взехме 31 титла.
След като ЦСКА просто размаза подуенските лефскарчета и ги остави на 16 точки зад тях,подлия г-н БаткоФ известен като Бай Ганьо реши да отсрами поне малко отбора на лефски.Той използва всички връзки и създалата се ситуация в ЦСКА и реши да затрие име на отбор като ЦСКА.Планат му не бе осъществен до края.ЦСКА заради г-н Михайлов ,БФС и Тодор Баткоф не получи лиценз за ШЛ заради дългове,които не бяха доказани.Как можеш да съдиш по корицата една книга?Как може без доказателства да се разбере колко пари дължи ЦСКА?Как така Станишев,неможе да разбере.Нали с това се занимава?Аз мога да ви кажа защо.Защото целта е ЦСКА да се затрие.Неможеха и още немогат да разберат колко пари дължи ЦСКА.Но все пак УЕФА даде шанс на БФС да реши бъдещето на ЦСКА.За на никому учудване БФС реши да отнеме лиценза на ЦСКА за ШЛ.И кой си мислите ще заеме мястото им в ШЛ?ЛеФски.И това не е всичко.ЦСКА бе принуден да си продаде футболистите(повечето) за да излезне от тази ситуация в която изведнъж се реши,че трябва да ги изплатят в близък тогавашен срок.Както казва Бай Ганьо "Келипир има в тая работа" . Има я.Такива хора като Баткоф,Станишев,Боби Михайлов трябва да са в затвора.Но не са.Само не стана ясно.Как така Порто могат да им упростят отнемането на лиценза им,а на ЦСКА неможе?Като Порто са купували мачове при това.Доста по-лошо от това на ЦСКА с малки дългове.
Целта не тези продажници беше дори и ЦСКА да отиде в "В" група.Не успяха.ЦСКА пак е най-добрият отбор.
Сега акцийте са продадени на фирмата "Титан АС".Това са кралете на боклука.Нека с тях да премахнем сините боклуци от улицата.СМЪРТ ЗА ЛЕФСКИ!!!
ВЪН ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ ЦСКА
ДОЛУ БСП,СДС,БФС!!!

А ето тези долни редове ги посвещавам на теб Баткоф
БАТКОФ:ЗА ТЕБЕ МОГА ДА КАЖА,ЧЕ СИ ЕДИН ДОЛЕН МУСТАКАТ ПЕДЕРАСТ!ТАКИВА ХОРА В БЪЛГАРИЯ СЕ ТЪПЧАТ ПО УЛИЦАТА.КЪЛНА ТЕБЕ И ВСИЧКИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ!ЗАЩОТО ТИ ПРЕДАДЕ БЪЛГАРИЯ . ТИ СИ ЮДА ! И СЕ МИСЛИШ ЗА БЪЛГАРИН.ТОЗИ КОИТО ПРЕДАВА БЪЛГАРИЯ НЕ Е БЪЛГАРИН.ТОЗИ КОИТО ПЛАЧЕ ЗА ЦСКА Е БЪЛГАРИН !!!

WILD__BOY
12-31-2008, 11:34
футболът е машина за пране на пари :*

MiRaCuLiX
12-31-2008, 12:10
Баткоф и Михайлов перат парички

kristo
12-31-2008, 12:11
Човек, поздравявам те затова, че си цесекар, но не и за злобата ти към Левски. В никакъв случай не се опитвам да ги защитавам, но нали сам се сещаш какво ще стане оттук нататък в този форум, че пак ще последва серия от псувни и обиди от едната към другата страна, а на мен откровено ми писва от това... Само разделение на българския народ се получава. Крайно време е да овладеем футболните страсти и да не поставяме пристрастията си спрямо ЦСКА или Левски над националния интерес, над това, че всички сме българи! Така че вместо да използваш енергията си да плюеш по Левски, можеше да се заемеш само с това да коментираш ЦСКА. Определено никак не ми допада този тон на омраза, псувни и злостни обиди...

MiRaCuLiX
12-31-2008, 14:27
Кажи ми и да не бях оплювал лефски щяха ли говедата да спрат да псуват примерно в темата?НЕ.Защото и те мразят ЦСКА,както аз мразя леФски.
А отностно това делене.Делене има навсякъде.АЕК срещу ПАОК , Ман УТД - Арсенал , Рейндърс - Селтик , Интер - Рома!
А отностно пак псувните по адрес на БаткоФ.Кажи ми не си ли го заслужи?Както каза Дучето "Йуда" !!!

BlueGirl
12-31-2008, 15:02
Авторе,злобата ти към Левски е неоправдана.Имаш правото да мразиш Батков или който си поискаш,но какво ти е виновен Левски?И преди съм го казвала-не мразя никой отбор,нито пък някога ще намразя.За мен всички останали освен Левски са ми безразлични.Така и трябва да бъде.Разберете,че футболът не е създаден,за да всява омраза у хората,а за да им носи удоволствие.
И тук съм склонна да се съглася с kristo,че това деление на левскари и цесекари е абсолютно излишно.Защо не можете да разберете,че първо сме българи и после останалото?Обичай си отбора,подкрепяй си го,но недей да мразиш Левски.Това значи,че на практика мразиш половин България,което пък не говори добре за теб.
Деление може и да има при другите,но едва ли е както при нас..То ние по природа сме си омразници,а после се чудим защо държавата ни е скапана...
Е,това беше.Не очаквам да ме разбереш,но трябваше да го кажа...

Verszerzodes
12-31-2008, 15:10
силна статия м8, от такива пропагандатори като требе иамме нужда!!

MiRaCuLiX
01-01-2009, 19:49

Темата вярна ли е?Вярна е.Защо ми се струваш,че ти си болен левскар ,който не иска да приеме истината.

BlueGirl мразя отбора защото е взело името на "АПОСТОЛА" ,наричат себе си "ОТБОРА НА НАРОДА" защото Васил Левски е бил "ЧОВЕКА НА НАРОДА" сещаш ли се?Защо Левски?Опозоряват име като това.Това е свещенно име.Не стига това,ами изобразяват лика му на плакати.Според теб как да не мразиш такъв отбор?Не мразя Левски ,мразя отбора който взе името му и го опетни със свойте изказвания,с свойте славни победи(Бате,Тампере,Жилина, Олимпия Любляна,Беверен и куп такива),със свойте уговорени мачове(както самият ГИБОН си призна,че са купили мача Лефски-Ботев ,да ама никакво наказание не последва),със свойте представители в БФС (Начело ест. е "Голямата перука"Боби Михайлов),със служебната титла през 1918 мисля ,че беше.С 3 решения на арбитража се присъжда служебна титла),с свалянето на отбори като Миньор , Пирин (преди мн години) и още един отбор нещо май беше Четата ....

И някой с това се гордеят.Защото друго няма какво да покажат.
Докато ЦСКА забележи 23 пъти носител на купата на БГ, 31 пъти Шампион на БГ, 2 пъти полуфиналист в КЕШ (сегашно Шампионска Лига).
С играчи които са прославили БЪЛГАРИЯ !
Това са:

Кирил Ракаров (1932 – 2006 г.)

10 пъти шампион на България. Бронзов медалист на Олимпийските игри в Мелбърн – 1956 година.

Крум Янев

8 пъти шампион на България. Бронзов медалист на Олимпийските игри в Мелбърн – 1956 година.

Георги Найденов (1931 – 1970 г.)

Легендарен вратар на ЦСКА и националния отбор на България. 12 пъти шампион на България и футболист на България за 1961 година. Бронзов медалист от Олимпийските игри в Мелбърн 1956 година.

Аспарух Никодимов

Олимпийски вицешампион от Мексико – 1968 година. Полуфиналист за КЕШ 1967 и 1982 година (като треньор). Шампион на България като футболист – 6 пъти и като треньор – 4 пъти.

Мартин Петров

Футболист на България за 2006 година.

Димитър Бербатов

Футболист на България за 2002, 2004, 2005 и 2007 година. Капитан на националния отбор на България.

Стойчо Младенов

Футболист на България за 1983 година. Шампион на България като футболист – 1980, 1981, 1982 и 1983 г. и като старши-треньор – 2003 и 2008 година. Полуфиналист за КЕШ – 1982 година.

Георги Велинов (Джони)

Футболист на България за 1981 година. 6 пъти шампион на България, полуфиналист за КЕШ – 1982 година.

Георги Димитров (Джеки)

Футболист на България за 1985 година. 5 пъти шампион на България. Капитан на на националния отбор на България, полуфиналист за КЕШ - 1982 г. и полуфиналист за КНК – 1989 година.

Трифон Иванов

Футболист на България за 1996 година. 4 пъти шампион на България и полуфиналист за КНК – 1989 година.

Любослав Пенев

Футболист на България за 1988 година. Голмайстор на България и Испания. Президент на ЦСКА (1999 – 2000 г.).

Емил Костадинов

Футболист на България за 1993 г. и носител на Купата на УЕФА за 1995 и 1996 година.

Христо Стоичков

Футболист на България за 1989, 1990, 1991, 1992 и 1994 година. Носител на Златната обувка за 1989/1990 година. Носител на Златната топка за 1994 година. Носител на КЕШ през 1992 година. Спортист №1 на България за 1994 година.

Петър Жеков

Носител на Златната обувка за 1969 година. Голмайстор на ЦСКА, България и Европа. Шампион на България през 1969, 1971, 1972, 1973 и 1975 година.

Димитър Якимов

7 пъти шампион на България, 5 пъти носител на Националната купа на България, голмайстор на страната за 1971 г., полуфиналист за КЕШ през 1966/1967 година.

Димитър Пенев

Треньор №1 на България за ХХ век и футболист на България за 1967 и 1971 година. Шампион на страната като футболист - 8 пъти и като треньор - 3 пъти.

Манол Манолов

12 шампионски титли на България и бронзов медалист на Олимпийските игри в Мелбърн през 1956 година.

Иван Колев (1930 – 2005 г.)

12 шампионски титли на България. Бронзов медалист на Олимпийските игри в Мелбърн 1956 година. Първият български футболист, номиниран в анкетата на „Франс-футбол”.

Verszerzodes
01-01-2009, 20:01

Темата вярна ли е?Вярна е.Защо ми се струваш,че ти си болен левскар ,който не иска да приеме истината.

BlueGirl мразя отбора защото е взело името на "АПОСТОЛА" ,наричат себе си "ОТБОРА НА НАРОДА" защото Васил Левски е бил "ЧОВЕКА НА НАРОДА" сещаш ли се?Защо Левски?Опозоряват име като това.Това е свещенно име.Не стига това,ами изобразяват лика му на плакати.Според теб как да не мразиш такъв отбор?Не мразя Левски ,мразя отбора който взе името му и го опетни със свойте изказвания,с свойте славни победи(Бате,Тампере,Жилина, Олимпия Любляна,Беверен и куп такива),със свойте уговорени мачове(както самият ГИБОН си призна,че са купили мача Лефски-Ботев ,да ама никакво наказание не последва),със свойте представители в БФС (Начело ест. е "Голямата перука"Боби Михайлов),със служебната титла през 1918 мисля ,че беше.С 3 решения на арбитража се присъжда служебна титла),с свалянето на отбори като Миньор , Пирин (преди мн години) и още един отбор нещо май беше Четата ....

Докато ЦСКА забележи 23 пъти носител на купата на БГ, 31 пъти Шампион на БГ, 2 пъти полуфиналист в КЕШ (сегашно Шампионска Лига).
Това са:

10 пъти шампион на България. Бронзов медалист на Олимпийските игри в Мелбърн – 1956 година.

Крум Янев

8 пъти шампион на България. Бронзов медалист на Олимпийските игри в Мелбърн – 1956 година.

Легендарен вратар на ЦСКА и националния отбор на България. 12 пъти шампион на България и футболист на България за 1961 година. Бронзов медалист от Олимпийските игри в Мелбърн 1956 година.

Аспарух Никодимов

Олимпийски вицешампион от Мексико – 1968 година. Полуфиналист за КЕШ 1967 и 1982 година (като треньор). Шампион на България като футболист – 6 пъти и като треньор – 4 пъти.

Мартин Петров

Димитър Бербатов

Футболист на България за 2002, 2004, 2005 и 2007 година. Капитан на националния отбор на България.

Стойчо Младенов

Футболист на България за 1983 година. Шампион на България като футболист – 1980, 1981, 1982 и 1983 г. и като старши-треньор – 2003 и 2008 година. Полуфиналист за КЕШ – 1982 година.

Георги Велинов (Джони)

Футболист на България за 1981 година. 6 пъти шампион на България, полуфиналист за КЕШ – 1982 година.

Георги Димитров (Джеки)

Футболист на България за 1985 година. 5 пъти шампион на България. Капитан на на националния отбор на България, полуфиналист за КЕШ - 1982 г. и полуфиналист за КНК – 1989 година.

Трифон Иванов

Футболист на България за 1996 година. 4 пъти шампион на България и полуфиналист за КНК – 1989 година.

Любослав Пенев

Футболист на България за 1988 година. Голмайстор на България и Испания. Президент на ЦСКА (1999 – 2000 г.).

Емил Костадинов

Футболист на България за 1993 г. и носител на Купата на УЕФА за 1995 и 1996 година.

Христо Стоичков

Футболист на България за 1989, 1990, 1991, 1992 и 1994 година. Носител на Златната обувка за 1989/1990 година. Носител на Златната топка за 1994 година. Носител на КЕШ през 1992 година. Спортист №1 на България за 1994 година.

Петър Жеков

Носител на Златната обувка за 1969 година. Голмайстор на ЦСКА, България и Европа. Шампион на България през 1969, 1971, 1972, 1973 и 1975 година.

Димитър Якимов

7 пъти шампион на България, 5 пъти носител на Националната купа на България, голмайстор на страната за 1971 г., полуфиналист за КЕШ през 1966/1967 година.

Димитър Пенев

Треньор №1 на България за ХХ век и футболист на България за 1967 и 1971 година. Шампион на страната като футболист - 8 пъти и като треньор - 3 пъти.

Манол Манолов

12 шампионски титли на България и бронзов медалист на Олимпийските игри в Мелбърн през 1956 година.

12 шампионски титли на България. Бронзов медалист на Олимпийските игри в Мелбърн 1956 година. Първият български футболист, номиниран в анкетата на „Франс-футбол”.чорба съм си бе, хубаво е че се интересуваш от историята нам клуба ;)

Prophecy
01-01-2009, 21:40
ЦСКА е чурба :razz:

Verszerzodes
01-01-2009, 21:57
ЦСКА е чурба :razz:яж ми куро

kristo
01-02-2009, 11:48
Надявам се и мен да не ме обяви за такъв само щото смятам, че Сашо Томов е много по-виновен от Батков и Боби Михайлов затова, което се случи на ЦСКА това лято... Щото последните двама се възползваха от ситуацията, ама главния виновник си беше тоя боклук Томов плюс онова индийско недоразумение, те докараха отбора от тим, който трябва да се бори за влизане в групите на Шампионската лига до отбор, който със зъби и нокти да се бори да остане в елита на българския футбол... Уви, много цесекари не го разбират това.

LeVski_fen
01-02-2009, 13:27
:lol: :lol: :lol:

MiRaCuLiX
01-02-2009, 15:23
Надявам се и мен да не ме обяви за такъв само щото смятам, че Сашо Томов е много по-виновен от Батков и Боби Михайлов затова, което се случи на ЦСКА това лято... Щото последните двама се възползваха от ситуацията, ама главния виновник си беше тоя боклук Томов плюс онова индийско недоразумение, те докараха отбора от тим, който трябва да се бори за влизане в групите на Шампионската лига до отбор, който със зъби и нокти да се бори да остане в елита на българския футбол... Уви, много цесекари не го разбират това.

За едно си прав.Голяма вина има Лупи , но до колкото си спомням БаткоФ сам реши да се намеси в ЦСКА и от там вече дойдоха скандалите.Не случайно банка която е инвестирала Лефски е казала че Томов дължи пари,но неможе да го докаже.Има дългове,но не са чак толкоз големи.И вместо България да се застъпи за този отбор,той направи точно обратното.Как Турция застана зад Галатасарай?Как Испания застана зад Реал?Само това исках!И отгоре на всичкото леФскарите казаха че ние не заслужавахме да играем в ШЛ ,а че те са трябвало.Хах как заслужавате?Като вие бяхте на 16 точки зад нас.

kristo
01-02-2009, 21:11
Абе аз съм съгласен, че като цяло ЦСКА стана изкупителна жертва за всичките мръсотии, които стават в българския футбол в последните да кажем 20-тина години, ама това не може да служи за оправдание за оня негодник и разсипник Лупи, той е главния виновник за неполучаването на лиценза и неслучайно гнева на мнозинството от запалянковците на ЦСКА съвсем правилно се насочи към него, защото знаеше, че закъснява с уреждането на лиценза, но се правеше на ударен, Баткофф се възползва и оттам ядец... Ако Лупи беше направил всичко нужно, за да уреди лиценза на ЦСКА, оня негодник Баткофф и под вола теле да търсеше, нямаше да го намери и само щеше да си мучи злобно злобно, но уви, калпавото ни ръководство даде храна на тигрите както се казва... А от Баткофф и Михайлов да чакаш нещо хубаво за ЦСКА, леле мале, никога...
Иначе ти левскарските глупости затова, че те трябвало да играят в Лигата не ги слушай, това само болните и ултра-заблудени левскари го приказваха, иначе тези с акъла си много добре знаеха, че Левски няма никакво място в Лигата тази година както се и видя.
Надявам се поне при новото ръководство нещата да се подредят най-сетне, защото проблемите на ЦСКА в последните 10-тина години идват именно от некадърниците, които ни управляваха и разбира се странични фактори. Но ако ръководството ни си е на мястото и прави най-доброто за клуба, големите успехи неминуемо ще започнат да се връщат малко по малко, въпреки че цялостното ниво на българския футбол в последните години доведе дотам, че и грандовете ни са много зле.

MiRaCuLiX
01-02-2009, 21:20
Дано "ТИТАН СПОРТ" да разчисти синият боклук от улиците.Време е ЦСКА да бъде там където им отива и където заслужават.На върха на класирането.В групите на ШЛ и носители на Купата на БГ и Суперкупата

ULTRA_LEVSKI
01-02-2009, 21:21
:razz: :razz: :razz:

Учениците на ГА, легнете да спите и дано утрото да е по-мъдро от вечерта, че с всеки ден става все по-скандални.

kristo
01-02-2009, 21:34
Хах, учиник на дебилите Ефрем Димитров и балонената тиква Жаклин Михайлов тръгнали да ми обясняват, я се скрий ти, че миришеш лошо 8-)

ULTRA_LEVSKI
01-02-2009, 21:36
За мен тия колеги на ГА са същите помияри, както и 99.9 % от българските журналисти, така че - пак не уцели.

kristo
01-02-2009, 21:39
Аз пък да съм казал, че Георги Атанасов ми е любимец, та ме обявяваш за негов ученик? Защото отношението ми към него е същото, както твоето към Михайлов и Димитров.

ULTRA_LEVSKI
01-02-2009, 21:48
Обявявам те, защото пишеш точно в негов неадекватен стил, който не цели нищо, изразява се в постоянни заобикалки и недумлъвки и се пише много, а не се казва нищо.

kristo
01-02-2009, 21:52
Явно нищо не си прочел от това, което написах по-горе... Щото аз в прав текст казах, че главния виновник за проблемите на ЦСКА е Томов, а не Баткофф, а ГА твърди обратното... сега схвана ли смисъла защо е смешно да твърдиш, че повтарям думите на ГА или пак да ти обяснявам?!

ULTRA_LEVSKI
01-02-2009, 22:01
По същия начин е написано, а и не Томов ви е проблема, а вие сте проблема.
Причината, заради която и двете агитки търпим управници е една и съща, мисля, че е знаеш.

kristo
01-02-2009, 22:03
После ми обяснявай, че не си умопобъркан идиот :razz: :razz: :razz:

kristo
01-02-2009, 22:04
Аа, сега промени поста като видя, че си сбъркал с обясненията май, забавен си и то много, искренно ме забавляваш тази вечер, а ми беше скучно допреди малко :razz: :razz: :razz:

ULTRA_LEVSKI
01-02-2009, 22:13
Тва беше се едно фЬЕшън модернУ момченцИ от форума да ми каже, че приличам на педал, мерси все пак :-)

kristo
01-02-2009, 22:21
Почвам да се притеснявам за твоето душевно състояние, добре ли си наистина :shock: :shock: :shock: ?!

MiRaCuLiX
01-03-2009, 08:22
Мога да кажа,че Жоро Атанасов е два пъти по-умен от всички лефскари.А ти мойто момче си болен мозък.С какво ние сме виновни?Това,че ва е яд че написахме още една страница в историята ни как славно вие завършвате след нас с разлика от 16 точки.

ULTRA_LEVSKI
01-03-2009, 09:28
И аз съм душевния болния :razz:

MiRaCuLiX
01-03-2009, 14:24
И аз съм душевния болния :razz:

Поредното неграмотно теле

"душевНИЯ болНИЯ"

InDo
01-03-2009, 14:25
Кур за Ц(*Ка умирайте прасета гадни!

ULTRA_LEVSKI
01-03-2009, 14:34
Чорбе, аз умрях от смях, като ти прочетох поста, как да не сгреша :razz:

InDo
01-03-2009, 15:07

Това са:

Крум Янев

Аспарух Никодимов

Мартин Петров

Димитър Бербатов

Стойчо Младенов

Георги Велинов (Джони)

Георги Димитров (Джеки)

Трифон Иванов

Любослав Пенев

Емил Костадинов

Христо Стоичков

Петър Жеков

Димитър Якимов

Димитър Пенев

Манол Манолов

12 шампионски титли на България. Бронзов медалист на Олимпийските игри в Мелбърн 1956 година. Първият български футболист, номиниран в анкетата на „Франс-футбол”.чорба съм си бе, хубаво е че се интересуваш от историята нам клуба ;)

Не ми копирайте някакви статистики от нета,прасета вие и жалката ви история! :-x

kristo
01-03-2009, 16:27
"мъжки полов орган" за Ц(*Ка умирайте прасета гадни!
Поредното дебилно същество от телешката пасмина на герена... Има и читави левскари, с които се разбирам, но с такива отрепки, благодаря...

Ултра Лефски, говориш, че ние сме болни мозъци, а твърдиш,че проблема на ЦСКА не се състои в Томов, а в "нас", в кои нас бе умник, в отбора ЦСКА или във феновете на ЦСКА?! Щото такова твърдение очевидно говори, че не си много редовен...

Уви, имам желание да се разбирам с нормалните лефскари и да спорим нормално, ама с такива като вас по нормален начин не може да се спори, вие знаете само да псувате и да се държите ултра просташки и кретенски...

MiRaCuLiX
01-03-2009, 19:01
Хаха както имаше един виц
Какъв е левскар с полувин мозък
Отг. - Надарен от БОГ :)
пхахахахаа :)

Я обоснови пост-а си ,за виновника ,че и аз не го разбрах ,кои сме ние?Феновете или самият ЦСКА

Verszerzodes
01-04-2009, 20:14
цялата тема е един разтворим ХЕРОИН!! ПО ДЯВОЛИТЕ ФУТБОЛА, ОТИВАМЕ НА ОПЕРА!!!

smeshnik
01-05-2009, 13:43
Нито ти можеш да ме убедиш, че ЦСКА са по-добрия отбор, нито пък аз теб обратното. Всеки си има убеждения и любов към отобра, които не могат да се променят каквото и да прочета. Винаги мога да намеря материал, който да оплюва ЦСКА, както и ти да намериш за Левски. Обичам Левски, от малък съм по стадионите с баща ми, предполагам ти също... занеш за какво чувство към отбора става въпрос ;) Колкото и неща против ЦСКА да напиша ти никога няма да си промениш убежденията към тоя отбор - няма да го намразиш, също и аз. Абсолютно безмислено е да се пишат такива теми и писаници, чиято цел е да покажеш на ЛЕВСКАР, че отбора му е слаб или нещо такова.. каквото и да прочета никога няма да си променя мнението за Левски. Не мога да мразя някой отбор нито пък някой от НОРМАЛНИТЕ му фенове, но хора като теб, които обиждат без причина привърженици на друг отбор, както и самият клуб ме дразнят супер много!
И пак ти повтарям КОЛКОТО и теми да пуснеш няма да промениш мисленето и убежденията на никой Левскар, а само ще предизвикаш псувни и спорове между левскари и цскари, които в крайна сметка няма да доведат до нищо ;)
Колкото теми ти можеш да намериш и пуснеш против Левски, толкова мога да намеря и пусна против ЦСКА...
Дръж се като човек, всички сме българи! Сега е времето да се спрат всякакви такива деления и всички да сме преди всичко БЪЛГАРИ!

kristo
01-05-2009, 16:15
Нито ти можеш да ме убедиш, че ЦСКА са по-добрия отбор, нито пък аз теб обратното. Всеки си има убеждения и любов към отобра, които не могат да се променят каквото и да прочета. Винаги мога да намеря материал, който да оплюва ЦСКА, както и ти да намериш за Левски. Обичам Левски, от малък съм по стадионите с баща ми, предполагам ти също... занеш за какво чувство към отбора става въпрос ;) Колкото и неща против ЦСКА да напиша ти никога няма да си промениш убежденията към тоя отбор - няма да го намразиш, също и аз. Абсолютно безмислено е да се пишат такива теми и писаници, чиято цел е да покажеш на ЛЕВСКАР, че отбора му е слаб или нещо такова.. каквото и да прочета никога няма да си променя мнението за Левски. Не мога да мразя някой отбор нито пък някой от НОРМАЛНИТЕ му фенове, но хора като теб, които обиждат без причина привърженици на друг отбор, както и самият клуб ме дразнят супер много!
И пак ти повтарям КОЛКОТО и теми да пуснеш няма да промениш мисленето и убежденията на никой Левскар, а само ще предизвикаш псувни и спорове между левскари и цскари, които в крайна сметка няма да доведат до нищо ;)
Колкото теми ти можеш да намериш и пуснеш против Левски, толкова мога да намеря и пусна против ЦСКА...
Дръж се като човек, всички сме българи! Сега е времето да се спрат всякакви такива деления и всички да сме преди всичко БЪЛГАРИ!
Абсолютно подкрепям мнението ти, сам осъзнах колко глупаво е да продължаваме в този дух на заяждане, обиди, псувни и омраза.

DieselBlood
01-19-2009, 16:09
а ве ей чукундур.кой отиде в ШЛ?а ве.да не отидахте вий ви.като отидахте в УЕФА кво напраихте ве педали.от групите не можахте да излезете.а Левски стигна до четвъртфинал,където беше прецакан и в двата мача срещу Шалке.Въпреки това треньора им каза пред българските медии,Че Левски са затруднили Шалке много повече от германските отбори.А Шалке играха със всичките си звезди.И 2та мача ки гледах.В 1ят тъпия чукундур дето му се вика съдия изгони Бардон без и 2те нарушеня да ги беше напраил за картон.2ят пак свирише някъв дето го бяха фанали от улицата.Отмени чист гол на Левски,но даде гол на Шалке,въпреки че имаше чиста засада.така че не си мисли че само ЦСКА са ощетени,а Левски стоят и си клатят краката.По-добре си мълчи и си викай за Циганския Спортен Клуб Айше

SiegHeil
01-19-2009, 18:36
Футбола е просто игра, а цска е просто играчка ;)
недейте се вкарва в кежуалски филми..

elfish
01-19-2009, 19:59
ЦСКА винаги ще е в сърцето ми. За мен той е най-добрия футболен отбор в България. Който мисли друго го наказвам с :o :o

SiegHeil
01-19-2009, 20:09
ЦСКА винаги ще е в сърцето ми. За мен той е най-добрия футболен отбор в България. Който мисли друго го наказвам с :o :o
Аз 8-)
Ще ми изтръгнеш ли сърцето заради една тумба негри гонещи топка ? 8-)

GREEN_OR_DEAD
01-25-2009, 11:24
MiRaCuLiX Смени дилъра бе филмар :D