Влез

View Full Version : помогнете :( отчаян съм :(

myrtyvidiot
12-31-2008, 13:21
Zdraveite.imam edna dosta dylga istoriq za vas... 6te se radvam ako mi pomognete. vsichko zapochna po vremeto na 8mi klas... haresvah dve momicheta ot moq klas, no s vremeto zapochnah da haresvam ednata poveche, moje bi zashtoto s drugata ne bqhme blizki... no ne sym pokazval s nishto che q haresvam edno zimata na 9ti klas... sled zimnata vakanciq nachaloto na fevruari klasnata premesti drugoto momiche do mene.sqdahme na eidn chin do kraq na godinata, i sega osyznavam kolko blagodaren trqbva da sym na klasnata. poprincip mraza klasnata ni, no blagodarenie na neq namerih neshto, koeto trudno se otkriva, no otkriesh li go shte si shtastliv do kraq na jivota si ako ne go izgubish - nai-dobyr priqtel, v sluchaq momiche. v nachaloto tq zapochna da mi pomaga v nqkoi ne6ta svyrzani s drugoto momi4e, cvete za 8mi mart... martenichka za 1vi mart i dr. Sys vseki izminal den qopuznavah vse poveche i se prevyrzvah kym neq vse poveche, predyljavah da q haresvam i daje me e karala da se vyzbujdam dokato e sqdala do men, no qvno sym bil prekaleno typ za da zabeleja, 4e se opitvam da naprava neshto za greshnoto momiche.Da gi nare4em naprimer X-momicheto, koeto sqdashe do mene i Y-momicheto, za koeto praveh tezi gluposti. v momenta syjalqvam za vsichki ne6ta , koito sym pravil otnosno Y i mi se iska vsi4ko tova da go bqh napravil za pravilnoto momiche X. po edno vreme tova, koeto izpitvah kym Y be6e v zystoi poradi neinoto bezrazli4ie kym men, sled o6te vreme daje zapochna vsichko da namalqva,a zapochnah bavno da se privyrzvam vse poveche i povech e kym momicheto, koeto sqdashe do men, koqto sega e nai-dobrata mi priqtelka blagodarenie na klasnata. doide i lqtnata vakanciq (nai-hubavite meseci v jivota mi). veche bqhme mnogo dobri priqteli, daje az q imah za nai-dobra priqtelka, za neq ne sym siguren. moje da se kaje che vseki den izlizahme zaedno. poprincip ne obicham mn da izlizam osobeno vseki den, no togava chakah s udovolstviq sledvashtiq den za da izleznem.beshe super priqtno da se razhojdam s neq da si govorim i vyobshte vsichko.obichah i vse oshte obicham vremeto prekarano s neq. nqkak si bavno zabravqh chuvstvata si kym drugoto momiche, no ne znam zashto prodyljavah da prava nqkoi neshta, za koito sega syjalqvam. malko sled sredata na vakanciqta zapochnah nqkak si chuvstvata mi da rastyt kym neq, ne prosto da q haresvam... i ne prosto da q obicham kato priqtelka... zapochnah da q obikvam kato momiche i sys vseki den zapochna da stava po-silno, no vse oshte izpitvah chuvstva i kym drugoto momiche i bqh adski obyrkan.vypreki che dosta chesto se karahme vinagi se sdobrqvahme, priznavam si, 4e obiknovenno se karahme zaradi mene, no tq mi proshtavashe i se nadqvam da ne e syjalqvala za tova.. No vednyj tq mi se razsyrdi dosta seriozno.Misleshe si, che sym dyrjal na neq, a v deistvitelnost tq beshe i vse oshte e nai-skypiq mi chovek. obedih q da govorime i sled tova se sdobrihme i mislq, che razbra, che naistina dyrja mnogo na neq.No ne i spodelqh, che zapochvam da q obikvam, beshe me strah pyrvo zashtoto bqhme priqtlei i ne iskah da q zagubq zaradi tova pyk i tq si imashe priqtel i tq izglejdashe shtastliva s nego.Sled tova skarvane az s eopitah da se dyrja dosta po-milo s neq.zakachah se s neq, kogato bqhme v edin 'park' i tq beshe poumorena ot razhojdaneto lqgashe na edna peika i si slagashe glava na kraky mi i az q galeh igraeh si s kosata i, mnogo ot neshtata, koito sym iskal da prava, no ne6to me e spiralo.sys vseki izminal den tova prerastvashe v neshto poveche.ot galeh q na mesta ot koito nastruhvashe (vytreshnata strana na rykata vratleto...), zakachah se s usheto i, zapochnahme da se galim vzaimo, celuvahme si vratletata... i strannoto za men beshe, che tq otvryshtashe na tova.stranno mi beshe zashtoot pokazvashe, che ispitva nqkakyv vid otvryshtenie kym mene ako nqkois e ebavashe neshto s nas, che sme nesht poveche ot priqteli... i men me boleshe ot tova, no si premylchavah.vseki den prodyljavahme...galehme se celuvahme si vratletata... i edin den.. pomna i dadata, no ne mislq 4e e nujno da q spodelqm, se celunahme, mqstoto kydeto beshe tova beshe leko stranno. ot sutrinta do sledobedta prekarahme denq zaedno sled tova izleznhame vecherta pak. sled kato se celunahme za pryv pyt onzi den, zapochnahme vse po chesto i po-chesto taino da go pravim pod nosovete na dostra hora. beshe prekrasno, tova beshe neshto, koeto tolkova iskah.prodyljavahme da izlizame zaedno vseki den, no go prekarvahme malko po-razlichno ot predi. tezi dni bqha strahotni i mi lipsvat. vseki den hodehme do edna reka i na brega sedqhme zaedno pregyrnati.. celuvahme se i se zakachahme, beshe prekrasno. i sys vskei izminal den zapochnah da se vliubvam vse poveche i poveche kym neq, ne samo zaradi tova koeto pravihme prosto usetih kaks e vliubvam v neq.bqh oshte po obyrkan ot predi. kazahme si, che tova shte prodylji smao dokato pochne uchilishte, no ne stana taka i se radvam, che ne stana. dori po vreme na uchilishte prodyljavahme da bydem edin vid zaedno, no ne mojehme da bydem napylno zaedno... no vypreki vsichk otova mejdu nas az ne smeeh da i priznaq chuvstvata si kym neq. no edin den veche bqhme pochnali uchilishte, sled daskalo bqhme sendali na edna peika blizo do tqh (vseki den sqdahme sled uchilishte zaedno). i i spodelih che ot mn vreme q haresvam kato momiche i che zapochvam da q haresvam vse poveche i poveche, no ne i kazah napylno cqlata istina, beshe me strah i malko namalih neshtata.tq ne me othvyrli ot koeto se opysqvah tolkova mnogo, a prodyljihme da sme nai-dobri priqteli i daje neshto poveche kakto vi razkazah.. zapochnah sys vskei sledvasht den da i kazva malko po malko che q obicham, tq praveshe syshtoto.doide momenta, v koito si kazahme i dvamata, che se obichame. no tq postoqnno tvyrdeshe, che ne e vqrno, che ne sym q obichal. prichanat kakto se doseshtate beshe drugoto momiche, no az veche naistina ne q haresvah.nqmashe nishto obshto s tova koeto beshe prednata godina. opitvah se da govora s moqta nai-dobra priqtelka i da i obqsnq, che drugoto momiche ne me interesuva i che veche ne ispitvam nsihto kym neq i to naistina e taka... no tq prodyljavashe da se symqnva pyk i az bqh mn obyrkan, no znaeh, che tova, koeto i kazvah e vqrno. nqkolko vecheri podred misleh mn otnosno dvete momicheta i vehce ne bqh obyrkan.vbqh si razqsnil absoliutno vsichko. razbrah, che tova koeto 'izpitvah' kym drugoto momiche sa samo nkakvi spomeni kym tova, koeto beshe tq i che veche sym, vliuben v druga - nai-dobrata mi priqtelka.spodelih i tova, no tq prodyljavashe da ne mi vqrva. Ne q uprekvam, no me boleshe i vse oshte me boli, che ne mi vqrva, vypreki vsichkite usiliq, koito prava za da i pkaja, che q obicham.vinagi doverieto i kym men e bilo ujasno malko, vypreki che i tq tvyrdeshe, che ysm nai-dobriq i priqteli me boleshe ot tova. beshe mi ujasno gadno, che moje bi imam neshto obshto s tova, che tq skysa s priqtelq si i che se otdalechi ot nai-dobrata si priqtelka. sys vseki izinal den stradah ot tova. po edno vreme (blizkite nqkolko sedmici) si misleh, che veche e razbrala, che naistina obicham neq, no se okazva che sym se lygal. qvno az sam sym vinoven, che mi nqma nikakvo doverie, zashtoto sym q naranqval, no vinaig sym syjalqval za tova i davam vsichko ot sve si da ne se karame.predi naistina mn se karahme, no veche ne e taka, edinstvenoto neshto zaradi koeto se karame i onova momiche |-( tq prodyljava da si misli, che ne q obicham, che q lyja i che sym obichal drugoto momiche, daje mi kaza onq den, che taino sme si chatili s drugoto momiche a pred neq sme se pravili na skarani.tova me narani adksi mnogo. az naistina ne izpitvam nishto kym onova momiche is eopitvam da i go dokaja za da me razbere, no tq ne mi vqrva. tq za nishto ne mi vqrva ;( sega pak se skarahme zaradi tova... Molq vi da mi pomognete. kajete mi kakvo da napravq, kak da i obqsnq vsichk otova, opitval sym se i tq e kazvala che mi vqrva, no qvno vseki pyt me e lygala za da spry s moeto "mrynkano" (tq taka e narichala 'razgovora', koito sme vodeli v takiva momenti). a neq vinagi kogato syms e opitval da i spodelq neshto da pogovorim, da izleq dushata si, za neq e prosto mrynkane... daje mi e kazvala, che ysm bil jena... kak zaboga da i obqsnq, che q obicham, taka che d ami poverva zavinagi. davam vsichk ot sevbe si za da ne i davam povodi da si misli tezi gluposti, no go pravi.davam vsichko ot sebe si da ne se karame, da nqma za akkvo da se karame ;( molq vi pomognete mi :( veche naistina sym otchaqn ;( molq vi :(

evelinka1122
12-31-2008, 13:42
прочетох!!! гордея се със себе си! така... мисля, че това момиче (най-добрата ти приятелка) не те заслужава.. определено! тя си играе с теб.... тя знае, че ти я обичаш... знае го! и го вижда... но просто не го показва... глупости са това... казва, че си си чатил си тая или оная... това е само пред текст да не тръгне с теб.... защото иска и да е с теб, но и с другия...!!! тя тая още не знае ко е да си жена, че на теб ще го казва... детинщини! :? :? мотае те! отвори си хубавите очички...! аз те съветвам да я оставиш на мира малко.... тя ще разбере, че ти си момчето за нея и, че я обичаш и ще се върне при теб... даже ако искаш и го кажи! просто е още малка и не знае какво има до себе си....

PreciousDiamond
12-31-2008, 13:44
Оф поне да беше написано грамотно и на кирилица бе ... ти остави , че е дълго, ама като видя латиница и ми се присира ... 8-)

myrtyvidiot
12-31-2008, 13:54
прочетох!!! гордея се със себе си! така... мисля, че това момиче (най-добрата ти приятелка) не те заслужава.. определено! тя си играе с теб.... тя знае, че ти я обичаш... знае го! и го вижда... но просто не го показва... глупости са това... казва, че си си чатил си тая или оная... това е само пред текст да не тръгне с теб.... защото иска и да е с теб, но и с другия...!!! тя тая още не знае ко е да си жена, че на теб ще го казва... детинщини! :? :? мотае те! отвори си хубавите очички...! аз те съветвам да я оставиш на мира малко.... тя ще разбере, че ти си момчето за нея и, че я обичаш и ще се върне при теб... даже ако искаш и го кажи! просто е още малка и не знае какво има до себе си....

qvno ne sym napisal mn razbiraemo teksta otgore. tq skysa s drugoto momche otdavna i ot tova, koeot mi e spodelqla ne mislq che oshte izpitva tova, koeto e izpitvala predi kym nego. syshto i drugo, nie chestno kazano za momenta ne mojem da bydem na 1000 zaedno vypreki che mai i dvamata go isakme, za neq veche ne sym siguren napylno... problema e che te dvete sa priqtelki i ako az trygna s nai-dobrata mi priqtelka, onazi drugata e meko kazano kranta i priqtelstvoto im shte prikliuchi, a nai-dobrata mi priqtelka si dyrji na neq i edinstveno tova, che shte q zagubi kato priqtelka me e spiralo da i predloja da bydem neshto poveche ot tova...

sladur4etyYy
12-31-2008, 14:00
авторе, много готин ник имаш :lol:

по темата: не знам дали момичето е недоверчиво по принцип или се държи така само към теб. ако по принцип е такава, трябва да й доказваш непрекъснато коллко държиш на нея, а ако само към теб е такава- по- добре се отдалечи от нея за малко, за да може да оцени какво е загубила 8)

evelinka1122
12-31-2008, 14:02

qvno ne sym napisal mn razbiraemo teksta otgore. tq skysa s drugoto momche otdavna i ot tova, koeot mi e spodelqla ne mislq che oshte izpitva tova, koeto e izpitvala predi kym nego. syshto i drugo, nie chestno kazano za momenta ne mojem da bydem na 1000 zaedno vypreki che mai i dvamata go isakme, za neq veche ne sym siguren napylno... problema e che te dvete sa priqtelki i ako az trygna s nai-dobrata mi priqtelka, onazi drugata e meko kazano kranta i priqtelstvoto im shte prikliuchi, a nai-dobrata mi priqtelka si dyrji na neq i edinstveno tova, che shte q zagubi kato priqtelka me e spiralo da i predloja da bydem neshto poveche ot tova...
ох съжалявам, малко в повечко ми дойде текста... ти може да си го казал ясно, ама аз не съм обърнала внимание... но както и да е сега разбрах :) аа всъщност тя затова ли толкова се дърпа? хм... сложно... :-o е нали са добри приятелки... трябва да си мислят само щастието... по-добре не чакай повече и й предложи на момиче, което обичаш... какво толкова време ви е да бъдете щастливи и стига сте мислили за другите...... а тая кратна си гледа работата [-(

myrtyvidiot
12-31-2008, 14:05
ne moga da se otdalecha ot neq, lipsvami dori kogato si e na selo, vypreki 4e znam 4e ve4erta moje da si pi6em po skype. tova ne moga da go napravq. a za doverchivosta... mislq che samo na mene nqma doverie, zashtoto drugoto momiche edin vid se e opitvala da ni skara s nai-dobra mi priqtelka i nai-dobrata mi priqtelka i se e vryzvala na neshtata, koito i e kazvala za da ni skara. doverila i se e bez da znae dali e vqrno, a na mene dori ne mi povqrva, kogato kazah i kazah, che e pokanenea na sestrami na rd-to ili pyk kogato i kazah, ceh sa mi predali da q pitam dali isak da idem zaedno v edno momche za nova godina... misleshe si che q lyja... a davam vsichko ot sevbe si za da spechelq doverieto i :(

myrtyvidiot
12-31-2008, 14:07

ох съжалявам, малко в повечко ми дойде текста... ти може да си го казал ясно, ама аз не съм обърнала внимание... но както и да е сега разбрах :) аа всъщност тя затова ли толкова се дърпа? хм... сложно... :-o е нали са добри приятелки... трябва да си мислят само щастието... по-добре не чакай повече и й предложи на момиче, което обичаш... какво толкова време ви е да бъдете щастливи и стига сте мислили за другите...... а тая кратна си гледа работата [-(

no tq dyrji na tazi krana :( i znam, che nqma da se syglasi ako i predloja... zashtoto vypreki tova, koeto tvyrdi mislq, che na neq dyrji poveche ot kolkoto na men, mislq si taka zashtoto na neq i vqrva za vsichko a na mene... za nishto...

evelinka1122
12-31-2008, 14:12
ами тогава да си държи на приятелката... казах ти тя не знае какво има, ако питаш мене даже и не знае какво иска... и когато се опари от тази нейна фр, ще дойде при теб!!! защото сега тя не може да те оцени! а вие на колко сте точно ?

myrtyvidiot
12-31-2008, 14:14
ами тогава да си държи на приятелката... казах ти тя не знае какво има, ако питаш мене даже и не знае какво иска... и когато се опари от тази нейна фр, ще дойде при теб!!! защото сега тя не може да те оцени! а вие на колко сте точно ?

16... tq e dobra i bi prostila pochti vsichko, dori da se opari pak bi predpochela neq...

aka6a_vamp
12-31-2008, 14:15
абе само като прочетох ` na 8mi klas... haresvah dve momicheta ot moq klas, no s vremeto zapochnah da haresvam ednata poveche, moje bi zashtoto s drugata ne bqhme blizki... no ne sym pokazval s nishto che q haresvam edno zimata na 9ti klas..` и лошо ми стана...

pandelka
12-31-2008, 14:16

myrtyvidiot
12-31-2008, 14:21
ne mislete 4e vinata e samo v neq... qvno az sym vinoven za tova, che mi nqma doverie... qvno az sam sym si go prichinil... is e opitvam da razbera kakva mi e greshkata za da se poprava

evelinka1122
12-31-2008, 14:24
стига си търсил тая грешка в себе си.... единствената грешка в тая история, е че най-добрата ти приятелка държи не на този, на когото трябва...

myrtyvidiot
12-31-2008, 14:35
стига си търсил тая грешка в себе си.... единствената грешка в тая история, е че най-добрата ти приятелка държи не на този, на когото трябва...

no prichinata za tova qvno sym az... az ne sym i spechelil doverieto ili ako sym go spechelil az sym go izgubil... ne sym kato nqkoi kydeto ne mogat da kajat che sa vinovni...

Push7heTemp0
12-31-2008, 15:58
Не съм чел всичко, щото не успях, ама ако сте в един клас от няколко години съмнявам се тя да те има за нещо повече от приятел...

yahhooo
12-31-2008, 15:59
Тя не е единствената има и други момичета...

myrtyvidiot
12-31-2008, 16:06

da no iskam tochno neq, nqma da trygna q sled vsqka fusta...

Push7heTemp0
12-31-2008, 16:31

Искаш... друг път искаш...
въобще не си прави труда да тичаш след нея, щото ще си седиш на сухо още много време ако продължаваш така...
ходи изчукай още 5 момичета, па да видим дали още ще я искаш

myrtyvidiot
12-31-2008, 16:35

Искаш... друг път искаш...
въобще не си прави труда да тичаш след нея, щото ще си седиш на сухо още много време ако продължаваш така...
ходи изчукай още 5 момичета, па да видим дали още ще я искаш

стига с тва чукане ве |-(

m3talmania
12-31-2008, 16:41
Абе пич що не я питаш къде си сбъркал и какво си направил, за да ти няма доверие? :wink:

xZotik
12-31-2008, 19:08
Та по темата ...Може да съм на 13 (близо 14) и да не съм мн опитен ,но от мен да знаеш ,че когато има две момичета и са в такава позиция едната от тях ти е БФ другата мислиш ,че обичаш винаги ,ама винаги се получава така....Таа по същество...Мисля ,че тва момиче не иска да се сближавате повече и просто неможе да ти го каже....ако наистина ти няма доверие е адски адски адски трудно да я накараш да ти има доверие (по мое мнение изгубена кауза от личен опит го знам).когато сте сами или когато решиш застани пред нея и й кажи в очите ,че я обичаш, прибави и една страстна целувка и ..... ефективно е.... Другото относно тях двете ....>Ако наистина момиче Y и Х са така добри приятелки не биха се скарали заради теб ....кажи това на Х и Y според мен още те обича/харесва преди се е правела на недостъпна ...Но бъди упорит ит продължаваи да казваш на Х ,че я обичаш и тя няма да усети как поне за това ти вярвя и има доверие... Айде успех (Извинявам се за правописа и подреждането на текста :) :) ) :D :D :-P :-P :-P

Chikiponita
12-31-2008, 23:22
Vij sega... Purvo 4estita Nova 2009 Godina!
Liubovta se use6ta otvutre. Nqma kak da q opi6e6 s dumi na momi4eto. Tq zatova ne ti vqrva na dumite moje bi. Oba4e ti kazva6 i, 4e pravi6 vsi4ko, za da razbere, 4e q obi4a6. Togava za6to ne go razbira? Pomisli dali puk ne e prejivqla nqkakva drama s minaliq si priqtel. Razberi dokude sa im stigali otno6eniqta. Moje s ne6to da q e naranil i zatova da ne iska da ti se doverqva, ili moje da se 4uvstva vinovna, 4e e hodila s teb, dokato e bila gadje s drugoto mom4e, i sega ne iska da si pozvoli da e s teb. Pomisli su6to dali puk ne se pravi na interesna i nedostupna. A dali tq te obi4a? Dali prosto ne i e priqtno da izlizate i da se celuvate. Za da razberete dali naistina se obi4ate, trqbva da mine pove4e vreme. A i vie ste 9ti klas. Oburkani ste i dvamata o6te. Ima mnogo ne6ta, koito se promenqt sega v jivota vi. Az sum na 19 godini i ot edna strana se radvam, 4e ne sum imala gadje kato sum bila na 15, za6toto sega kato si 4eta v dnevnika kakvi sum gi pisala.... Zalivam se ot smqh. Bila sum impulsivna i neorientirana. I da bqh sre6tnala mom4eto togava, ne znam dali 6tqhme da produljim zaedno - i v dvamata 6tqha da bo6uvat hormonite.
Nikoga ne se ot4aivai!!! Vsi4ko e v glavata ti! Sam si suzdava6 nastroeniqta, naglasite, kak vuzpriema6 sveta... A tova, koeto e v surceto - ostavi go tam. To si e tvoe i kogato go podari6 na momi4eto ili 6te q napravi 6tastliva, ili 6te se vurne v surceto ti, no nqma da go izgubi6. Taka 4e, spokoino! Budi usmihnat, slun4ev, vseotdaen i pomni, 4e samo 4rez svoq jivot moje6 da pokaje6 otrajenieto na liubovta! :)
Napred!

zapetaichica
01-01-2009, 18:41
spored men tq te omaiva i znae 4e q har prosto se prai na interesna ako tq naistina kakto kazva6 ti :te obi4a ve4e da ste zaedno