PDA

View Full Version : просто изповед..

V1k1tYyY
12-31-2008, 15:27
Здравейте : ) първо-весело посрещане на новата година на сички : )
Сега към темата.. Той не е от моя град,но почти всяка ваканция прекарвам при него.Познаваме се от край време,но го забелязах и харесах едва лятото на 2007.Не направих нищо,имах безброй причини ,една от които беше, че е отвратителен ,гаден и мазен женкар-не ми се забъркваше в драми.Дойдох си в Сф и животът ми си протече по нормалният начин,като изключим това ,че през цялата година мислих за него.Имах други момчета ,но той не ми излизаше от главата.Е ,преживях го де-не беше болка за умиране.Това лято отново отидох в неговия град и нещата станаха доста по-сериозни..Дали съм изтъпяла нз ,но въпреки че мн добре знаех ,че си е..самоубийство..да се занимавам с него,го направих..той ме беше набелязал като жертва и започна да mе зарибява ,съответно за 1 вечер вече бях негова.Бях на седмото небе,не съм от влюбчивите ,но той ми взе ума ..Естествено ,нещата се преебаха -всички ми говореха как не трябва да се занимавам с него, как ме ебава и как накрая аз ще съм наранената.По дяволите,знаех всичко това,и сама го бях разбрала,но просто не ми пукаше.Станаха разни драми,но той се оправдаваше а аз си затварях очите.беше ми адски хубаво с него,тръпката беше неописуема и аз явно точно това търсех.Тогава той замина,а аз е върнах в сф..И започнох да съжалявам, че съм се занимавала с него.Започна да ми липсва ужасно много,не можех да погледна друго момче и още е така.Само не ми казвайте да излизам и да се забавлявам с приятели.Правя го,правя абичайните неща,не съм се затворила в нас ,но и не спирам да мисля за него.А в същото време знам, че на него не му пука за мен ни най-малко.За него бях само..момиче с което си запълни времето.А аз страдам мамка му,даже го обичам..сигурна съм че го обичам!Обичам това тъпо копеле,а знам ,че не го заслужава.
Ако искате пишете мнения,не искам съвет или нещо подобно,няма какво да направя по въпроса.но само не пишете ,че трябва да правя еди-какво си ,за да го забравя,защото ,повярвайте ми, правех всичко,а не става.

PreciousDiamond
12-31-2008, 15:29
Абе кви са тея сдухващите теми навръх Нова година ?! Я си направете кефа и не позволявайте на някакви същества от мъжки пол да ви съсипват кефа.. ! 8-)

soul1199
12-31-2008, 15:33
Абе кви са тея сдухващите теми навръх Нова година ?! Я си направете кефа и не позволявайте на някакви същества от мъжки пол да ви съсипват кефа.. ! 8-) +1 :) spox,6e si nameri6 dryg,prosto ne si zaslujava da strada6 pove4e za nego,zabavlqvai se i da ne ti puka! :)

yahhooo
12-31-2008, 16:10
Мир вам, мир вам :smt059

sextazy_baby
12-31-2008, 18:16
Не можеш да върнеш времето назад,така че продължавай напред ;)

pandelka
12-31-2008, 18:18
Ще си намериш друг споко.Не оставяй тва животно да ти провали новата година ;) .

evelinka1122
12-31-2008, 18:31
ами тогава няма да ти пиша нищо, освен да загърбих проблемите, чувствата и да не съжаляваш за постъпките си, просто забрави ВСИЧКО... и започни на чисто 2009-та :)

kukli4kata001
01-01-2009, 01:03
Абе кви са тея сдухващите теми навръх Нова година ?! Я си направете кефа и не позволявайте на някакви същества от мъжки пол да ви съсипват кефа.. ! 8-)
+5434567243 :) :) :) :)

SoAfraid
01-01-2009, 19:47

Казвам същото и на момчетата с единствената промяна "същества от женски пол" :D

Wrathchild
01-01-2009, 20:02
Клин клин избива...

mahoni
01-01-2009, 20:48
gore glavata nqma nezamenimi hora :wink: zabravi go

iCiTyY
01-02-2009, 00:20
v takiva slu4ai kazvam: "stanaloto, stanalo" i si prodaljavam jivota ponqkoga e po-trudno,no ima efekt :] bb :-)

PreciousDiamond
01-02-2009, 09:02

Казвам същото и на момчетата с единствената промяна "същества от женски пол" :D

Извод - взаимно си разваляме кефа 8-)