View Full Version : кожата
Привет....една приятелка има един въпрос и помоли да попитам тук.
Та.....значи,доста е пълнa и от претриването на краката кожата на едното бедро и се е олющила и много я боли.....въпроса и е какво да прави?3ащото малко я е срам да се съблича пред докторите,но ако трябва ще .... приятелката ми ви благодари предварително на отзовали те се.
ChOcOlaTEsTar
12-31-2008, 18:08
Крем Здраве и някакви по мекички дънки,панталони но не поли,за да не се протърка допълнително....тва е което се сещам засега аз го нямам тоя проблем(слабичка съм) :)
^^ ами тя се опитва да сваляно доста и е трудно..мерси все пак ще и кажа.А дали ще и мине знаеш ли,кожата имам предвид?
нека да си сложи както казаха крем здраве и да си сложи лепенка илил марля или нещо,с което ранчката ще се предпази и няма да има долкова триене. :)
MissInd3p3nd3nt
01-06-2009, 19:29
Крем с невен също помага за да мине кожата по-лесно.Аз имам един и ми помага както за пъпки(напр. от изприщено),така и за ранички и претърквания
Ou7taControL
01-06-2009, 22:26
spored men moje da pita doktor, ne e kazano da se sabli4a a prosto da obqsni kakwo e polojenieto i toi shte i preporu4a neshto...
a tq sega izpolzva li nqkakuv krem ili ne?
да ползва някви кремчета както казаха по горе.. няма начин да не и мине сигурно..