View Full Version : Рожден ден
fenkatakrisi952
01-01-2009, 07:47
Здравейте и честита нова година :-) !
На 15 този месец имам рожден ден.Ще го празнувам вкъщи с приятели.Та исках да ви попитам дали можете да ми дадете някъкви идеи за игри или нещо подобно (ставам на 14) ?Все пак не искам всички да си умрем от скука :lol: .Благодаря предварително много :-)
it_ends_tonight_
01-01-2009, 08:22
Може да вземете 5 банана и 5 презерватива и да има съзтезание за най-бързо нахлузен презерватив. Победителят взима всички банани.
Лимбо! (Ако знаете кво е, но си подгответе реге или поне латино за целта)
Надяждане. Кисели млека и няколк одвойко прасета, които да са със затворени очи и да се мъчат да се нахранят, ама им пригответе и лигавчета.
Може да играете и на криеница...
''Не се сърди човече'' :?:
:lol: ......цццц...... 8-)
myHeartIsOnlyForYou
01-01-2009, 10:26
еми то зависи от мн неща,колко хора си поканила,какви са тия хора смисъл какво харесват и т.н. Аз бих ти предложила да играете на шише :D :P
Хахх и ти козирог като мен... емии вие не сте толкова големички на години де .. тва с лимбото е идея, можете и филм да гледате, музика (зависи си от компанията какъв стил) и да започнете всички да си денсите...
Biskfitka
01-01-2009, 11:36
Играите на шише(бутилка) :-| :twisted: :lol:
Е, че к'во му е на не-се-сърди-то, бе?
Обичам всякакви бордови игри<3
Да ти е хубав рожденият ден!)
krem4et0
01-01-2009, 12:07
Снощи правих това-лепва се на челото на всеки етикет с името на някаква известна личност. Всеки трябва да познае кой е. Вариантите са 2-или другите да му подсказват без думи, или той да задава по 10 въпроса (чиито отговори са "да" и "не"). Аз избрах втория, защото бяхме на маса и не беше удобно да се кълчим. Игра на филми също е забавен вариант. Викторина.....
Аз снощи правих и "Горчиво", но ние си бяхме 3 двойки и беше удачно....
Tutmanik
01-02-2009, 13:19
Не го мисли предварително-те кат се съберат гостите ще измислите нещо на момента,ако се притесняваш предваително нищо няма да стане.Аз също се притеснявах за моя рд,но като дойдаха си измислихме разни забавления... Тъй ч споко ще си пекарате супер. :-)
miloto_girl_4e
01-02-2009, 14:54
Преди играехме на :
1. шише
2. истина, процент или кошче(като истината или се усмеляваш, но има и процент)
3. топло и студено
4. Дядо Коледа(там дето всеки казва на другия кой му е подарък и Дядо Коледа казва на всеки какво да направи с подаръка си)
5. Имаше една игра, пускат се балади, оформят се двойки, но трябва да има едно момче или момиче в повече, което да има шапка... и така, този, който е с шапката си харесва съответно партньор за танц и слага на другия шапка, няма право този, на когото са сложили шапката, да я върне пак на същият човек и така се танцува и постоянно се сменят партньорите :(
6. Игра на филми
7. СКрабъл, ако имаш у вас
8. Кент Купе
и дядо ми има тогава :lol:
ами шише ,и някви игри танци манци 8-)
весело изкарване :grin:
hhm... mii na shishhe ... :P :P