Влез

View Full Version : Правилно ли беше....?

alex_91
01-01-2009, 10:48
Първо ч*н*г на всички! Искам да споделя една много "прясна" история....Така,бях поканена да посрещам Нова година с най-добрия ми приятел и компанията му.Съгласих се,естествено,защото с тях става голям купон.Вечерта спането беше във вилата,в която бяхме.Аз изявих желание да спя с най-добрия ми приятел,просто защото го познавам много добре и му имам пълно доверие.Изпратихме Старата,посрещнахме Новата година,дойде време за спане.Легнахме аз и Той.Не знам какво ме накара да го целуна,отговори ми на целувката.Оттам започна да ме докосва,не възразих,попита ме,дали го искам,отговорих отвърдително отново.В един момент му спрях ръката,каза"ти казваш до къде искаш да стигнем,предполагам какво точно желаеш,но не мога да ти го дам изцяло ,защото си имам приятелка,просто искам да доставя удоволствие на теб,не на себе си,защо го правя?Защото безкрайно държа на теб,знам колко много преживя на скоро,не искам се отдадеш на човек,на когото нямаш доверие,не казвам,че аз съм най-подходящият,просто се страхувам за теб,знам колко важен е първият път за момичето,знам също така колко е гадно,когато някой търси само това".Казах,че му имам пълно доверие,знам,че знае какво прави,но се страхувам от самото преживяване и страшно много ме боли.Дърпах се,но в същото време го исках...В един момент казах"До тук",съгласи се с решението ми веднага.

Чудя се,дали беше нередно и това,което направих?Ами той?Има си приятелка,живееща в чужбина и все пак,каза,че нещата не вървят,а и той самият не би извършил нищо,с което той самият да се чувства добре,каза също"Не бих го направил,защото,ако ти си моята приятелка след това,ще се сетиш как съм изневерил на бившата и би помислила,че ще направя същото и с теб.Аз"ами нали знаеш,че и това,което направи до сега би ме наранило много жестоко".Той"Да,но нашите отношения са по-различни и вероятно това искаш да чуеш-нещата не вървят,ще се разделим,а аз те харесвам".

Как точно да постъпя?Кое е най-правилно?Мерси,че прочетохте темата ми

sladur4etyYy
01-01-2009, 11:23
хахахаа добре го е измислило тва момче :D според мен просто му се е искало да топне чушката 8-) щял да го направи заради теб, ала бала, пфф даааа бе. щял е да го направи, не защото му пука дали ще си с ''подходящия'' първия път, а защото просто му се е било дое*ало и ти си му била под ръка. и повярвай ми, ако ти не си го спряла, е щял да продължи докрая, независимо, че сега казва, че е нямало да го направи. и не, не е било правилно от твоя, още по- малко пък от негова страна. :-o

beachy_bunny
01-01-2009, 11:31
хахахаа добре го е измислило тва момче :D според мен просто му се е искало да топне чушката 8-) щял да го направи заради теб, ала бала, пфф даааа бе. щял е да го направи, не защото му пука дали ще си с ''подходящия'' първия път, а защото просто му се е било дое*ало и ти си му била под ръка. и повярвай ми, ако ти не си го спряла, е щял да продължи докрая, независимо, че сега казва, че е нямало да го направи. и не, не е било правилно от твоя, още по- малко пък от негова страна. :-o
+11111 :D хм ... интересно ми е колко време е измислял репликите си :D що не се праснахте ... :x

naia
01-01-2009, 11:35
Приятел в нужда се познава :-D

pandelka
01-01-2009, 11:38
Мога..да кажа само. ..доста тъпа постъпка...и от твоя страна и от негова! :)

sexa_na_kompleksa
01-01-2009, 11:56
Е, егаси, нали уж сте най-добри приятели!? От кога най-добирте приятели правят секс? Пък нали си има и приятелка...

beachy_bunny
01-01-2009, 12:55
Е, егаси, нали уж сте най-добри приятели!? От кога най-добирте приятели правят секс? Пък нали си има и приятелка...
а може ли 1-въпрос " Със напълно непознат или със най-добрия ти приятел би правила секс "

MaMkaMy
01-01-2009, 13:14
аз групово така бих го направил и с най-добрата си приятелка и с някоя непозната ! :lol:

mynichka
01-01-2009, 13:18
Възможно най- тъпата постъпка !

NoCaption
01-01-2009, 13:23
Наистина доста тъпа постъпка.

HONDA
01-01-2009, 13:56
Ей, яко те е баламосал пича. Браво! Много добре си е изиграл картите. Ти пък за първи път с "най-добрия" си пиятел ли реши да спиш?! :-o

sextazy_baby
01-01-2009, 14:05
И ти ако се връзваш на мили приказки...много тъпо сте постъпили и двамата

Mepuk
01-01-2009, 14:16
Така си го написала ,че като го прочетох нищо не разбрах.... аз казах тои каза ... кво стана никои не разбра :-D :-D :D

sladka__droga
01-01-2009, 15:20
Хах,наистина тъпа постъпка ;).

TheNewReligion
01-01-2009, 15:25
Приятелят ти е доста хитър и находчив. Гледай само да не е толкова устат. :wink:

sladur4etyYy
01-01-2009, 15:32
всъщност е било доста наивно от твоя страна да му се хванеш на глупостите. наистина ли си '91? :-o

yahhooo
01-01-2009, 15:37
Престани да се правиш на наивна, защото туко виж половината "приятели" взели те преспали с теб!!!!!

F_CK_all_I_need_is_U
01-01-2009, 15:41
:shock: Ми за мен това е яко тъпо.Само си предствям що за човек имаш за най-добър фр,щом като постъпва така докато си има гадже (независимо,че отнешенията им не вървят и т.н. и независимо от тфа,че тя е в чужбина и няма да разбере,щом все още е с нея,не трябва да прави така)И ти си му се вързала ....пфф :shock:

sladur4etyYy
01-01-2009, 15:44
:shock: Ми за мен това е яко тъпо.Само си предствям що за човек имаш за най-добър фр,щом като постъпва така докато си има гадже (независимо,че отнешенията им не вървят и т.н. :

хаха то и това, че отношенията им не вървят, не е много сигурно. може да го е казал само, за да я предразположи, и тя да не си мисли, че той върши нещо кой знае колко нередно.

Punisherrr
01-01-2009, 16:38
Доста странна случица бих казала 8-)
...глупава постъпка ;)

SunShinePearl
01-01-2009, 19:16
Ей, яко те е баламосал пича. Браво! Много добре си е изиграл картите. Ти пък за първи път с "най-добрия" си пиятел ли реши да спиш?! :-o
напълно съгласна ..според мен е искал само да те изчука

filltheblank
01-01-2009, 19:36
Ужас. А ти сиг чувстваш "нещо повече" към него.
Кофти е, обаче не можеш да кажеш, че това момче ти е "най-добър" приятел като искаш да го *****.
Както и да е де искали сте го, направили сте го. А щом му имаш доверие на това момче, защо не с него? И аз мисля, че е по-добре от момче, което си срещнала преди часове.
Той май наистина го е мислил много т'ва "изявление". Не мислиш ли, че като двамата искате да сте заедно, така и трябва да бъде?

PreciousDiamond
01-02-2009, 09:06
Еми ако ти го чувстваш като нередно - значи е ((: По мое мнение пича си е доста добър актьор 8-)

sladkotykate
01-02-2009, 09:53
ee macka spored men ne beshe mnogo razumno s "nai-dobriq"ti priqtel da iskash da spish.Ot dryga strana ste bili na gradus i zatova sigorno taka si postupila :D

xXxScreamxXx
01-02-2009, 10:00
Ееееееее*ати якото :grin:

що пък да не е разумно бе хора .. познават се имат си доверие .. обичат се .. какво повечее .. ?!?!

След като0 скъсат ........действааааааай :D

jambo_bs
01-02-2009, 10:02
Като гледам какво ти е говорил според мен доста време е мислил какво да ти каже.Ако му беше пуснала по време на секса щеше да видиш че няма нищо вярно от това което ти казва 8)