PDA

View Full Version : Бившият ми ми се обади за Нг..

psihqsala
01-01-2009, 13:14
Първо да пожелая на всички ви Честита Нова Година, много любов и щастие, здраве и късмет !!!
Снощи постъпката на бившия ми ме учуди..обади ми се за Нова година..дали това означава нещо..или просто звъни на всички..? Не знам,чудя се. По принцип той ме скъса и не сме в идеални отношения след всичко,в общи линии вече не се виждаме..не знам дали да си мисля нещо или е нещо обикновено за него..как смятате..

mynichka
01-01-2009, 13:15
Честита Нова Година..
ами според мен не значи нищо, просто преди сте имали нещо общо и е искал да ти честити :)

MaMkaMy
01-01-2009, 13:17
Смятам че нищо лошо не е направило момчето като ти се е обадил да те поздрави... все пак това е един поздрав. все едно аз да те поздравя с "Здравей!" и ти да си мислиш че това значи нещо.... Радвай се че дори се е сетил за тебе да ти се обади и да ти честити, защото аз точно заради ей такива като тебе да не земат да си помислят нещо на никой не звъня и не се обаждам... че с каквото сте богато ваображение ви момичетата..... мани мани

GreenFairy
01-01-2009, 13:19
И на мен бившият ми ми се обади, в 4 без 10 когато спях толкова хубаво... Не ми се беше обаждал от месец и половина, всъщност откакто ме скъса не ми се е обаждал. Но както и да е. Както при теб, така и при мен вероятно нищо не значи, колко и да ни се иска

Remini
01-01-2009, 13:33
Че аз бих се обадил на бившата си от чисто приятелски взаимоотношения...все пак не ми е безразлична 8)

aka6a_vamp
01-01-2009, 13:35
Ооо боже...на мен пък една фр ми звънна...дали не е лесбо?..пада си по мен-все пак ми звънна :shock:

RoShaVoTo
01-01-2009, 13:46
Ооо боже...на мен пък една фр ми звънна...дали не е лесбо?..пада си по мен-все пак ми звънна :shock:

И на мене ми звънна една фр... кой знае сега какво ще иска, мани ти :shock:

aka6a_vamp
01-01-2009, 13:47

Долни лесбийки...

psihqsala
01-01-2009, 13:49
Какво се ебавате..просто явно толкова ми се иска да значи нещо,че се вкарвам във филми,но прекрасно знам,че явно или е с друга,или просто не иска да е с мен,за да не е с мен,трябва да се примиря. Е,ще има нов. Нова година,нов късмет, нищо чудно да срещна някой друг.

HONDA
01-01-2009, 13:53
Човека не може ли просто да ти честити новата година?! Не ти се е обадил за нищо друго!

aka6a_vamp
01-01-2009, 13:53
Какво се ебавате..просто явно толкова ми се иска да значи нещо,че се вкарвам във филми,но прекрасно знам,че явно или е с друга,или просто не иска да е с мен,за да не е с мен,трябва да се примиря. Е,ще има нов. Нова година,нов късмет, нищо чудно да срещна някой друг.
Ср брат..лигавя се не на място...познато ми е,просто го игнорирай! :(

Bellatrix
01-01-2009, 13:54
И моите бивши звънят от време на време по празници, ама то не е от чувства. Просто с повечето съм в приятелски отношения. Не ги чувам често, да не кажа адски рядко, ама като се сетят случайно за мене звънят. Аз си имам приятел, те също имат приятелки (освен един дето също има приятел), ама си е проява на уважение да честитиш празника.

AFT
01-01-2009, 14:06
Ех, надеждата умира последна, нали? ;д Нищо не значи.

Mepuk
01-01-2009, 14:08
Аз напълно те разбирам и аз се обадих на бившата ми (по скоро и написах смс :-D ) ама се тая де ... направих го понеже все още я ОБИЧАМ!!! :-o

ImmortalForever
01-01-2009, 14:59
На мен деня ми започна с бившия, ти за едно звънене ли си... |-(

aka6a_vamp
01-01-2009, 15:01
Ауууууууу :shock: сериозно ли

sladka__droga
01-01-2009, 15:14
Хах ,, страмно -- и на мене бившия ми пожела "Ч.Н.Г" .. ама не ми се е обаждал ,, а по скайпа.И все пак доста се изненадах ,, тъй като не съм говорила с него от два-три месеца ... като го видя .. все едно не се познаваме.Страмна раота' :lol:. :-o

ImmortalForever
01-01-2009, 15:14

Да бе..Излюпвам се аз от люпилнята си към 1 часа на обед.Излизам от нас и прас..Той с тейко си по уличката... Не почвам с хубавото... :?
За много години Btw....

aka6a_vamp
01-01-2009, 15:24

Да бе..Излюпвам се аз от люпилнята си към 1 часа на обед.Излизам от нас и прас..Той с тейко си по уличката... Не почвам с хубавото... :?
За много години Btw....
За много години :-)
да не ти пука,тва е имунизация...

ImmortalForever
01-01-2009, 15:48
Не го бях поглеждала от тази страна.. :-o Хвърли ме в друг размисъл.Похвално. :)

scanadal
01-01-2009, 15:54
Е какво като ти се е обадил?И аз се обадих на един бивш снощи,и то аз го бях разкарала тогава.Нямам чувства към него,нито пък той към мен.Нищо не означава,а още по-малко става въпрос за чувства.
Весели празници!

sladko_angel4e3
01-01-2009, 16:22
li4no moeto mnenie e 4e prosto go grize s1vestta.6tom toi e sk1sal s teb....vseki 4ovek se vr16ta nazad za da popravi tova koeto e sgre6il ina4e ne moje da prod1lji napred... tva go znam ot li4en opit.6tot i moito biv6oto mi gadje sled 9 meseca ni zdravei ni zdrasti re6i da pogovori s men.. prosto az mislq taka

MakeMeFeel
01-01-2009, 16:26
Сама го каза - явно толкова ти се иска да значи нещо , че се вкарваш във филми ! Съжалявам ,че ще съм толкова директна, ама - Нищо не значи , момчето просто е любезно !

Whyniser
01-01-2009, 16:26
Е какво няма лошо да ти се обадат да ти честитят празник или нещо друго.

pandelka
01-01-2009, 16:27
Може да го е направил от добро възпитание все пак .:)

MostHated
01-01-2009, 17:06

съмнително... но възможно

aciko
01-01-2009, 17:07

Даа,може да му се е приклецало :shock:

Kostadin_682
01-01-2009, 17:07

:razz: :razz: 8-) 8-)

MostHated
01-01-2009, 17:09

ммм хихи то тва няма да е от въспитание вече

jambo_bs
01-01-2009, 17:19
Незнам какви са ви отношенията,но ме съмнява да ти честити защото има нещо.И аз честитих на много бивши,дори и на тези с които не съм в добри отоншения,но нямам нищо към всички.

aka6a_vamp
01-01-2009, 17:21

е как...тва е ослужливост 8-)

MostHated
01-01-2009, 17:25

да ти направя услуга ? :oops:

aka6a_vamp
01-01-2009, 17:27

:D :D ще ме черпиш ли една пица :oops:

Rofl4e
01-01-2009, 17:28
Според мен малко е пиинал сетил се е за теб .. за постъпката си станало му е гадно и ти е звънал :)

MostHated
01-01-2009, 17:34

естествено

aka6a_vamp
01-01-2009, 17:39

естествено
начи се договорихме :D

reni7o0o
01-01-2009, 19:16
Първо да пожелая на всички ви Честита Нова Година, много любов и щастие, здраве и късмет !!!
Снощи постъпката на бившия ми ме учуди..обади ми се за Нова година..дали това означава нещо..или просто звъни на всички..? Не знам,чудя се. По принцип той ме скъса и не сме в идеални отношения след всичко,в общи линии вече не се виждаме..не знам дали да си мисля нещо или е нещо обикновено за него..как смятате..
И моя бившия се обади :x каза че тия дни ще ми се обади...ама като дигна ще кажа, че не помня такова нещо, ще кажа че съм заета и готово 8) :D :D :D

filltheblank
01-01-2009, 19:21
Може да се е сетил за теб. Нали за това се обаждаш на някой на Нова година да му покажеш, че мислиш за него. А щом мисли затеб тогава, това значи много. :) Може или да го е хванала носталгията, или да е решил, че е направил голяма грешка да те зареже.
П.П. А на мен моят не ми се обади, въпреки че на Коледа ми писа смс. Сранна работа... От 2 години откакто се познаваме не е пропускал да ми честити празник.

psihqsala
01-01-2009, 19:48
Именно,точно това имам предвид. Смисъл,аз не бих се обадила на всеки на Нова година точно,защото просто не се сещам за всеки по това време. Сещам се само за най-близките до сърцето си хора и звъня на тях. Това ме навежда на мисълта,че явно не ме е забравил напълно и затова попитах какво означава според вас. Не казвам,че трябва да са чувства,но може да е просто някакво отношение...

Lysit0
01-01-2009, 19:52
^^ Авторке на 12 ли си или на 14? :razz:
3ащото надали си на повече от 15....
Това,че бившият ти е звъннал да ти честити новата година нищо не значи.Просто се е сетил човек да ти честити новата година...това е.

sLadkaTa_LoRi
01-01-2009, 19:53
Първо и аз да ви честитя новата 2009 година :-)

П.П. И на мен бившия ми писа смс за Н.Г... нещо от сорта на "момиче като теб заслужава много", но съм сигурна, че просто се е сетил за мен и е решил да ми пише като на приятел. Не си давай напразни надежди :wink:

psihqsala
01-01-2009, 19:54
На 18 съм...

iCiTyY
01-02-2009, 00:48
znak na uvajenie :] pone moje da si dovolna 4e si ostavila dobri 4uvstva v nego :-)

Adwokat
01-02-2009, 01:06
I az prekarax vecherta s bivshoto si gadje... makar i da si ima priqtel veche.., no mi kaza radvam se che shte byda s teb na NG.... no tova nishto ne znachi... prozto chisto priqtelski otnosheniq.

varnen4e
01-02-2009, 08:01
Човекът просто ти е честитил..
От това, което си мислиш от една страна го разбирам защо те е скъсал..

mechtaq_za_teb
01-02-2009, 08:26
Според мен наистина е хубаво, че ти се е обадил, но нищо повече. С това може би показва, че иска да сте си в добри отношения, което трябва да те радва.

yahhooo
01-02-2009, 08:27
Абе ние да не сме ви ясновидци? Само се чудите кви тъпи теми да пускате. Сигурно иска да си останете приятели. Или иска да е на принципа "ежко и бежко"

hottie
01-02-2009, 08:38
Според мен не залагай много нажелжди на това обаждане, защото може да е пийнал, пък и момчетата са едни такива - често дават на момичето надежда, ама всъщност нищо не значи за него.

pussycat_dolls15
01-02-2009, 08:40
Смятам,че го е направил като приятел.

pussycatdolls
01-02-2009, 08:42
И аз така смятам да ти честити и така...Без нещо друго,все пак явно ти има уважение

PreciousDiamond
01-02-2009, 09:00
Е да , прави сте , че може да е от любезност, ама .. де да знам .. щом й се е обадил, все пак значи още мисли за нея .. знам ли :?

hottie
01-02-2009, 09:29
Да, но това че мисли за нея не означава, че иска да е с нея

xXxScreamxXx
01-02-2009, 09:53
На мен ми се обади един бивш и получих смс от 2ма ... най забавното беше че в пожеланиета имаше : мн любов :lol:

Иии според мен нищо не значи и аз в скайпа вчера разпращах на всички .. :D :D

sladkotykate
01-02-2009, 10:07
chestita nova godina! Ami spored men ti se e obadil ot yvajenie da te pozdravi a i ot kade znaesh-moje pak da izpitva neshto kum teb :-P az predi godina i polovina kat tragnah s purvoto mi gadje toi me skusa,uj mu bqh bezrazlichna puk i predi 2 sedmici pak me moli da sme zaedno :D

psihqsala
01-02-2009, 10:48
Човекът просто ти е честитил..
От това, което си мислиш от една страна го разбирам защо те е скъсал..
И какво разбираш? Той ми даваше прекалено много надежди..били сме заедно по общо желание..никой не го е насилвал..той беше мил, търсеше ме постоянно,даваше ми внимание...приятно му беше с мен,целуваше ме, какво си разбрала? Да,но това е минало и просто ми харесва и ми се иска поне част от него отново..и затова се филмирам за обаждането му. Въпреки,че вече нищо не е както преди,защото приключихме отдавна. Не знам за какво го разбираш ти...

miloto_girl_4e
01-02-2009, 10:50
И аз писах СМС на моя бивш за НГ, естествено той миличкия е толкова прост, че дори от уважение не ми отговори... :) Но аз му писах ей така, просто, защото бяхме много време заедно и от уважение.. не знам при теб как седят нещата.. монетата има две страни в случая..

scoobydors
01-02-2009, 10:58
Драснах по един есемес на всичките ми приятели включително и бившите, но това нищо не значи. Просто учтивост. ;)

psihqsala
01-02-2009, 11:22
Именно,смс. А това е обаждане,това имах предвид. Както и да е,може би наистина е любезност.

scoobydors
01-02-2009, 11:35
Дори и обаждане да е... Уважава те, учтив е.
Ти какво искаш? Като те види на улицата да те псува ? :lol:
Били сте заедно, обичали сте се, защо да не се уважавате поне след раздялата. ;)

hottie
01-02-2009, 11:39
Добре, щом си си наумила твоето и не искаш да чуеш противоположни на твоите мисли защо искаш мнението ни?

psihqsala
01-02-2009, 11:49
Не,че не искам да чуя противоположни мнения,просто си излагам своето мнение,всеки друг има право да изкаже собственото си,аз не съм ви забранила..

bubaaata93921
01-02-2009, 13:10
az sa6to te razbiram tezi koito ti se podigravat ne razbirat kakvo ti e am az mislq 4e 6tom ti se e obadil o6te ne te e zabravil i tova e edin mil je6t ot negova strana no spored men e glupavo da si misli6 za ne6to drugo prosto e re6il da te ovaji no tova si e moe li4no mnenie

psihqsala
01-02-2009, 13:35
Още повече,че съм сигурна,че всеки тук е изпадал в подобна ситуация,ама иначе като могат да се гаврят,що да не го направят... оф,иска ми се това момче да е пак с мен, но не знам струва ли си ...

scoobydors
01-02-2009, 20:00
Още повече,че съм сигурна,че всеки тук е изпадал в подобна ситуация,ама иначе като могат да се гаврят,що да не го направят... оф,иска ми се това момче да е пак с мен, но не знам струва ли си ...

Значи сега е момента да обясниш защо сте се разделили да видим дали си струва да сте заедно пак. ;)

evelinka1122
01-02-2009, 20:17
и какво... и моя бившия звънна... 8) не значи нищо!

qnsi
01-02-2009, 21:53
чисто приятелски взаймоотношения :) ...нищо не зна4и :) (лично мое мнение :) )...

Re5peC7
01-02-2009, 22:08

въййй :shock: на мен ми звънна една приятелка на баба :shock: :shock: :shock:

zaraaa
01-02-2009, 22:08
Това че ти се е обадил не означава нищо, просто добра и умна постъпка от негова страна :) Ако обаче ти искаш а знаеш дали все още има нещо попитай го :)

slun4ice_90
01-03-2009, 11:35
На мен,не ми се обади..След като ми провали рд-то(миналата год,за което му благодаря) и сложихме край...Нека е жив и здрав и така...продължавам....Автерк :Може да ти се е обадил просто,защото е възпитан или е останал с добри чувства към теб,което е супер. :)

evelinka1122
01-03-2009, 12:10

въййй :shock: на мен ми звънна една приятелка на баба :shock: :shock: :shock:
:razz: :razz: :razz: къртите бее :lol: :lol:

HePeAJIeH
01-03-2009, 13:09
Странно..мене пък бившата ми щеше да идва да ме посещава днеска ама се объркаха нещата :-o

InVic7us
01-03-2009, 14:43
еми и на мен ми се обади да ме поздрави, все пак кво толко..проявил е човещинка човека..винаги, когато съм късала с някого не съм се каралас него..винаги си поддържаме връзка..чатим, излизаме на кафе с др фр..като се срещнем някъде из града дори се цункаме по бузките..кво лощо има, като вече не сме заедно да си не говорим и да се гледаме накриво като се виждаме ли..хах тва пък е супер смешно и детско :)

reni7o0o
01-03-2009, 19:26
И моя бившия се обади :x каза че тия дни ще ми се обади...ама като дигна ще кажа, че не помня такова нещо, ще кажа че съм заета и готово 8) :D :D :D

а к'во прайм ако се обади втори път 8) :D

Каза ми че се пребира утре....аз му казах че заминавам и не знам кога ще се пребера... Честно казано взех да се притеснявам :x :D :D :D

4ujdata_
01-03-2009, 19:45
az se obadih sa6to na biv6iq si ama tva ne zna4i ni6to prosto go pozdravih HAPPy NEW YEAR :grin: :D

ThePowerOfLove
01-03-2009, 20:39
И ние с бившия се поздравихме, но това не значи нищо ;) Просто поздрав. Ако пък толкова ти е любопитно го питай, но има голяма вероятно да ти се изсмее..

GD
01-09-2009, 16:36
Абе защо не престанете с тъпите си мнения едва ли някой ще се обажда на някой ако няма чувства към него да го търси още след като са имали нещо общо. Аз пък мисля че иска да е стеб и на мен бившата ми се обажда и ме поздрави и за Рд-то ми и за нова година, а все още се обичаме така че не губи мила надежда. Това е от мен :)

reni7o0o
01-10-2009, 11:29

а к'во прайм ако се обади втори път 8) :D

Каза ми че се пребира утре....аз му казах че заминавам и не знам кога ще се пребера... Честно казано взех да се притеснявам :x :D :D :D

а ако дойде в училището ви :D :D :D

sku
01-10-2009, 13:57
Хах еми моя също ми звънна ма аз бях леко неадекватна така че съмненията че може да иска нещо се прокраднаха чак на 1ви вечерта :D Но след като вече на 2ри почна и смси да пише ми стана ясно...и след тва скандали,скандали,скаднали пак не се разбрахме и сега окончателно май всичко приключи.
Та може просто да ти е честитил човека. Ако имаше нещо повече според мен след нова година пак би трябвало да потърси контакт с теб

Re5peC7
01-10-2009, 14:16
човека е културен :-o
мда, явно..а те толкова не го вярват, че има такива хора,че започват да си вкарват филми :lol:

mshark
01-11-2009, 16:57

EeEeeee tvae nogo gadno :-x Spored mene tva zna4i 4e iska da si zapazite fr otnosheniqta (kakvito i da sa ) :D

pussycat_dolls15
01-11-2009, 17:52
Споко!