PDA

View Full Version : Секса или нета

Rofl4e
01-01-2009, 16:03
Та драги съфорумници кажете си сега кое предпочитате секса или интернета?!

JUSTDNB
01-01-2009, 16:05
Opredeleno sexa,osobeno sled kato naposledak nikav go nqma. :cry:

x3eme
01-01-2009, 16:05
sexaaaaa 8-)

Rofl4e
01-01-2009, 16:10
секса..! Според социалогическо проучване около 78% от хората предпочитат интернет пред секса <- гледаите кво намерих в нета и за тва ми стана интересно как мислете вие?

x3eme
01-01-2009, 16:13
секса..! Според социалогическо проучване около 78% от хората предпочитат интернет пред секса <- гледаите кво намерих в нета и за тва ми стана интересно как мислете вие?
i az go gledah tova
ama za men tiq ne sa hora :D
sexa si e sex neta si e net
ednoto ne moje da zameni drugoto 8-)

BulgariaNGirL
01-01-2009, 16:18
Интересна статистика. :-o
Не мога да повярвам, че някой може да препочете Интернета пред секса. В край на сметка те даже нямат и база за сравнение, но все пак...

sugarbaby_
01-01-2009, 16:24
Секса разбира се. 8-)

naia
01-01-2009, 16:29
секс :grin:

amatorium
01-01-2009, 16:32
Ako trqbva da se otkaja ot ednoto bih otkazal internet-a. 8-)

niki7y
01-01-2009, 16:38
Секса разбира се. 8-)

Xapabua
01-01-2009, 16:44
във нета има много секс
и 0 STD

Vincent
01-01-2009, 16:57
Секса пред нета естествено :D

Xapabua
01-01-2009, 17:01
Opredeleno sexa,osobeno sled kato naposledak nikav go nqma. :cry:
що уе, тука съм

CanyH
01-01-2009, 17:13
Ебаси тъпия въпрос.
Кой нормален би предпочел нет-а ?!

GerYy
01-01-2009, 17:34
секса :grin: :grin:

angellove
01-01-2009, 17:35
Бе определено не бих предпочела нета... :D

vladity1993
01-01-2009, 18:35
ухаа нета предпочитат задрастените дет го карат на чикии аз предпочитам секса мн ясно :grin: :grin: :grin:

CanyH
01-01-2009, 18:37
Секса или нета
секса - 82% [ 19 ]
нета - 17% [ 4 ]
Damn..

x3eme
01-01-2009, 18:38
Секса или нета
секса - 82% [ 19 ]
нета - 17% [ 4 ]
Damn..
trqbva da ima i ot dvata tipa :-D

CanyH
01-01-2009, 18:38
Няма лошо.

ImNotOkay
01-01-2009, 18:45
Секса разбира се. 8-)

+1

D0ll
01-01-2009, 19:44
нета (!)

emily_1234
01-01-2009, 19:59
хаха тия където са писали секса кво правите в интернет форум? :D :-D

CanyH
01-01-2009, 20:00
Мне, Секс- подфорум е.

Rofl4e
01-01-2009, 20:16
хаха тия където са писали секса кво правите в нет форум? :D :-D
е то пък не може все секс да правим!Говоря ако имат право на избор кое биха избрали.. ;)

MakeMeLaugh
01-01-2009, 20:34
The Sex !

therichbitch
01-01-2009, 21:12
Секса разбира се. 8-)
mn qsno

emily_1234
01-01-2009, 21:31
хаха тия където са писали секса кво правите в нет форум? :D :-D
е то пък не може все секс да правим!Говоря ако имат право на избор кое биха избрали.. ;)

е па така е ;-) :wink:

kofti_nick
01-01-2009, 21:36
REDTUBE .com ФОРЕВЪЪЪЪЪЪР :grin:

:grin: :grin: :grin:

x3eme
01-01-2009, 21:54
Ako trqbva da se otkaja ot ednoto bih otkazal internet-a. 8-)

Нищо лично ,но като те гледам ми се струваш доста дърт за тоя форум...Сигурно си към 40 ....и какво правиш се на учения чичко тука и ръсиш акъл.И какво вече подлъга ли някое 13-14 годишно момиче да дойде в леглото ти?Форуми като РОЗАЛИ и ПУДРИЕРА ,ще ти подхождат повече....ne govori taka za 4oveka kato ne go poznava6
az go poznavam i ne e nqkoi durt 4i4ko kakto ti kazva6 a e na 23

Rofl4e
01-01-2009, 22:09
Добре спрете да ми спамите темата!

x3eme
01-01-2009, 22:09
v gre6ka si ama nqmam nastroenie za sporove

x3eme
01-01-2009, 22:13

По тъпо парче от тебе не съм срещала...
ako pogledne6 v ogledaloto 6te sre6tne6 :wink:

Rofl4e
01-01-2009, 22:20

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ти в ред ли си ?! :lol: :lol: :lol: мале умрях ма.. хахахахаха :razz: :razz: :razz: :razz: как тей говориш за него познаваш ил го?

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:20

ako pogledne6 v ogledaloto 6te sre6tne6 :wink:

Ти пък къв си да говориш така на момиче..погледни се първо ти...А колкото до тоя аз също съм я чела темата за неговата възраст.

CanyH
01-01-2009, 22:22

Да ама не обича анален и орален секс. ;p

Сори, брато не се сдържах :-|
Нема повече.

x3eme
01-01-2009, 22:23
aide da vi teglq edna maina na si4kite za novata godina i te taka

Rofl4e
01-01-2009, 22:23

Да ама не обича анален и орален секс. ;p

Сори, брато не се сдържах :-|
Нема повече.
kaкво общо има ова с темата ми :razz:

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:25

Наистина си бил пълен простак...Едно време в тоя форум бяха рядкост такива като тебе.

x3eme
01-01-2009, 22:26

Наистина си бил пълен простак...Едно време в тоя форум бяха рядкост такива като тебе.
da te svetna po vuprosa 4e i sega sa rqdkost kato men vuv foruma :wink:

Rofl4e
01-01-2009, 22:27
аааааааааааааа ще ви бия няма да барате Бобчо! и не спамете темата!

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:28

da te svetna po vuprosa 4e i sega sa rqdkost kato men vuv foruma :wink:

Да определено...

CanyH
01-01-2009, 22:30
Дали?

DimovB
01-01-2009, 22:32
от секса се отказвам, от нета си не :D

plmn
01-01-2009, 22:33
Истинска дилема!Въздържам се от отговор! 8-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Renate_Feliqr
Дали?

Да,потвърждавам го!Едно време потребителите тук бяха от друга по-стойностна величина.И проблемите се решаваха ,а не като някои хора да се правят на всезнайковци и псуват и обиждат момичета!!!

aka6a_vamp
Секса..
А на мършите горе да псрат да се заяждат и да спамят!!!

DimovB
01-01-2009, 22:35
Секса..
нз кой е мърша, ама ти си почнала да намирисваш вече :lol:

CanyH
01-01-2009, 22:36
Вярно е, че имаше по- малко тъпи теми и неинформирани тийнове, но винаги си е имало такива които се заяждат и обиждат. При това не малко.

aka6a_vamp
01-01-2009, 22:37
Секса..
Абе лайнар не говорех за теб...айде не се занимавай с мен повече!!

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:37
Секса..

Да ето типичен пример!

Rofl4e
01-01-2009, 22:38
Дали?

Да,потвърждавам го!Едно време потребителите тук бяха от друга по-стойностна величина.И проблемите се решаваха ,а не като някои хора да се правят на всезнайковци и псуват и обиждат момичета!!!
виж сега... Боби е един от малкото хора които могат да те посъветват съсвсем трезво във форума без да ти се исмеят в очите или да ти спамят!Просто тази вечер нещо му става повярваи ми щом аз избухнах и му се скарах!Невероятен човек е .. можеш само да съжаляваш ,че не го познваш просто му има нещо.. :(!Айде вече престани да говориш врели не кипели за него и да спамиш!моля те

DimovB
01-01-2009, 22:40
Секса..
имаш прекрасен сиво-кафяв тен :-)
как го постигаш или е генетично?

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:40
Дали?

виж сега... Боби е един от малкото хора които могат да те посъветват съсвсем трезво във форума без да ти се исмеят в очите или да ти спамят!Просто тази вечер нещо му става повярваи ми щом аз избухнах и му се скарах!Невероятен човек е .. можеш само да съжаляваш ,че не го познваш просто му има нещо.. :(!Айде вече престани да говориш врели не кипели за него и да спамиш!моля те

Дам невероятен ..от това дето прочетох тук ...може да го бива като не е дрогиран ....Тъй че недей да ме убеждаваш в талъсъми!!!

Rofl4e
01-01-2009, 22:44
Той не друса!!!!!!!!!!!!!
Опознаи го по добре това е съвета ми!

aka6a_vamp
01-01-2009, 22:45
Секса..
Абе комплексар...къв ти е проблема на тебе?!Или не..не ми отг шот оспамихте темата :x

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:46

Не се друга на леглото ,а само с магистралки нали ...Айде моля ти се !!!

x3eme
01-01-2009, 22:46
Дали?

Дам невероятен ..от това дето прочетох тук ...може да го бива като не е дрогиран ....Тъй че недей да ме убеждаваш в талъсъми!!!
predi moje i da sum zimal narkotici no sega ne zimam
vub6te nqqm namerenie da te ubejdavam i predi da kritikuva6 pogledni sebe si

JUSTDNB
01-01-2009, 22:48
Дали?

predi moje i da sum zimal narkotici no sega ne zimam
vub6te nqqm namerenie da te ubejdavam i predi da kritikuva6 pogledni sebe si

"Sexa ili Neta???" - tva e temata mislq,a ne x3eme ili nqkoi dr!!!

DimovB
01-01-2009, 22:48
Секса..
Абе комплексар...къв ти е проблема на тебе?!Или не..не ми отг шот оспамихте темата :x
нямам проблем, правя си фън 8-)

Rofl4e
01-01-2009, 22:49

ти си луд!

CanyH
01-01-2009, 22:51
Място на първия ред и кола.
Отивам за ядене, не продължавайте без мен!

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:52

ти си луд!

Луд ...нз..накараме да се погледна пак...и се оказа ,че съм още от женски род..Ако погледнеш обаче малко нагоре,ще видиш ,че той си го призна за наркотиците.А колкото до тебе x3eme...бивши като тебе мнгоо рядко се срещат.

Rofl4e
01-01-2009, 22:53
не помня някога да съм казвала че той не е друсал!Говоря че вече НЕ друса!

x3eme
01-01-2009, 22:53

ти си луд!

Луд ...нз..накараме да се погледна пак...и се оказа ,че съм още от женски род..Ако погледнеш обаче малко нагоре,ще видиш ,че той си го призна за наркотиците.А колкото до тебе x3eme...бивши като тебе мнгоо рядко се срещат.
ne6to ima6 li da mi kazva6
priznaval sum si bil,ne go otri4am.naistina vzimah narkotici no tova e milano za men...
ta kakuv kazva6 ti e problema

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:55

ти си луд!

priznaval sum si bil,ne go otri4am.naistina vzimah narkotici no tova e milano za men...

Проблема са хората като тебе пък и кво си тръгнал да мис е обесняваш...Просто ти до такава степен си погълнат от нета ,че не може да бъдеш себе си!

x3eme
01-01-2009, 22:57
vub6te ne me poznava6 i ne znae6 absoliutno ni6to za men 4e da mi kazva6 ot koe sum pogulnat i ot koe ne 8)

Rofl4e
01-01-2009, 22:57

ти си луд!

Проблема са хората като тебе пък и кво си тръгнал да мис е обесняваш...Просто ти до такава степен си погълнат от нета ,че не може да бъдеш себе си!
Тва беше брутално!Ти си много далеч от истината съжалявам те, спри да се излагаш!

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:58
vub6te ne me poznava6 i ne znae6 absoliutno ni6to za men 4e da mi kazva6 ot koe sum pogulnat i ot koe ne 8)

Щастлива съм от това ,че не те познавам!Но като видях една статиска и като видях колко време си бил ТУК online ми стана пределно ясно какъв си.

aka6a_vamp
01-01-2009, 22:58
Абе дееба от къде се пръкнахте дееба олигофрените...спрете да му се ровите в миналото...къвто е бил,бил е,вас кво ви бърка...личен живот нямате ли?

Renate_Feliqr
01-01-2009, 22:59
Абе дееба от къде се пръкнахте дееба олигофрените...спрете да му се ровите в миналото...къвто е бил,бил е,вас кво ви бърка...личен живот нямате ли?

Има един "мъжки" лаф..Където двама си мерят пишките ,не си ври задника там!

DimovB
01-01-2009, 22:59
остави психоаналитиците да си вършат работата :x

x3eme
01-01-2009, 23:01

Щастлива съм от това ,че не те познавам!Но като видях една статиска и като видях колко време си бил ТУК online ми стана пределно ясно какъв си.
ne si ti taq koqto 6e mi durji smetka qsno li ti e

aka6a_vamp
01-01-2009, 23:01
Квот си искам ще правя...а ако говорим за какво трябва вие двамцата отдавна трябваше да сте спряли да се заяждате със всички тук!!! :x

BringYourOwnBeer
01-01-2009, 23:03
еййй хораа стига се карахте, не ви познавам всичкии но предполагам че сте супер готини ПАРЧЕТА (момичетата ) и супер пичове (момчетата) ае не се карайте придърждайте се към яката темичка SEX OVER ALL , но въпреки това някой хора за нет майка си продават :D:D

Renate_Feliqr
01-01-2009, 23:04
Квот си искам ще правя...а ако говорим за какво трябва вие двамцата отдавна трябваше да сте спряли да се заяждате със всички тук!!! :x

Разбира се извини ме ..България е свободна и демократична страна!!
x3emе-чо ,долавам известна порция злоба и гняв ,породени от безсилитео ,че нищо не може да направиш,когато някой изкара ня абял свят криливите ти ризки.Може би защото те е страх,че ще загубиш виртуалните си обожателки :)Но като гледам една анкета за тебе...те са минимален процент.... :-D

x3eme
01-01-2009, 23:05

x3emе-чо ,долавам известна порция злоба и гняв ,породени от безсилитео ,че нищо не може да направиш,когато някой изкара ня абял свят криливите ти ризки.Може би защото те е страх,че ще загубиш виртуалните си обожателки :)Но като гледам една анкета за тебе...те са минимален процент.... :-Dti na psihoanalitik li mi se pravi6 :?
q mi izkarai kerlivite rizi da te vidq kvo 6e izmisli mozuka ti 8)

aka6a_vamp
01-01-2009, 23:05

x3emе-чо ,долавам известна порция злоба и гняв ,породени от безсилитео ,че нищо не може да направиш,когато някой изкара ня абял свят криливите ти ризки.Може би защото те е страх,че ще загубиш виртуалните си обожателки :)Но като гледам една анкета за тебе...те са минимален процент.... :-D
престани беееее...остави го на мира...КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА ЗЛОБЕН ЧОВЕК... :(

Renate_Feliqr
01-01-2009, 23:07

x3emе-чо ,долавам известна порция злоба и гняв ,породени от безсилитео ,че нищо не може да направиш,когато някой изкара ня абял свят криливите ти ризки.Може би защото те е страх,че ще загубиш виртуалните си обожателки :)Но като гледам една анкета за тебе...те са минимален процент.... :-Dti na psihoanalitik li mi se pravi6 :?
q mi izkarai kerlivite rizi da te vidq kvo 6e izmisli mozuka ti 8)

Не просто съм реалист и цитирам неща,които виждам.

CanyH
Цяла страница за 5мин. Евала.

Renate_Feliqr

Ако се разплачеш го оставям!!! :D

aka6a_vamp
01-01-2009, 23:09

Ако се разплачеш го оставям!!! :D
Аре духай супата!!Аз спирам със спама!

DimovB
01-01-2009, 23:10
голяааам затап, нз как ш спиш човек

nejnaDROGA
01-01-2009, 23:10

Ти пък си пълна с лафове,като л.... с витамини ама никой не се оплаква нали?!

А що се отнася до x3eme ...
1.Вас пък кво ви е*е какъв е,какъв е бил,колко време стои пред РС-то,какво е вземал и т.н.?!Толкова ли нямате СОБСТВЕН ЛИЧЕН ЖИВОТ,че се врете в този на другите хора?! (задръстеняци сте явно :lol: )
2.Горецитираната и ДимовБ - до колкото знам не познавате Боби
=> (за малоумните това е знак за следователно) Не можете да давате мнение за него,характера му и т.н.!!!
3.Не мога да разбера вие завиждате ли на приятелите,които има Боби във форума или просто избивате комплекси?!
4.А случайно някой от вас да се е научил да чете и да ОСМИСЛЯ прочетеното?!Питам,защото като гледам по темата не сте писали ... Гадни спамери такива!!!Айде спрете се и се придържайте към темата и правилата,а?!

BringYourOwnBeer
01-01-2009, 23:14
ХОРА АЕ СПРЕТЕ СЕ МРАЗИТЕ ВЕ НЕ СТИГАТЕ ДО НИКЪДЕ БАХТИ МУ СЯКА ТЕМА ТРЯБВА ДА ПРОВАЛИТЕ ПРОСТО ОТДЪХНЕТЕ МАЛКО ВЕ ЕЙЙЙ НЕ СЕ ОСТАВИХТЕ, КАТО КУЧЕ И КОКАЛ СТЕ АЕ ПО ЛЕКА phew olekna mi :D :D ае недейте ся никой не му се четат простотии

DimovB
01-01-2009, 23:15
Аз не познавам Боби, ама и нищо не съм казал за него, май :smt017

Renate_Feliqr
01-01-2009, 23:16

Ти пък си пълна с лафове,като л.... с витамини ама никой не се оплаква нали?!

А що се отнася до x3eme ...
1.Вас пък кво ви е*е какъв е,какъв е бил,колко време стои пред РС-то,какво е вземал и т.н.?!Толкова ли нямате СОБСТВЕН ЛИЧЕН ЖИВОТ,че се врете в този на другите хора?! (задръстеняци сте явно :lol: )
2.Горецитираната и ДимовБ - до колкото знам не познавате Боби
=> (за малоумните това е знак за следователно) Не можете да давате мнение за него,характера му и т.н.!!!
3.Не мога да разбера вие завиждате ли на приятелите,които има Боби във форума или просто избивате комплекси?!
4.А случайно някой от вас да се е научил да чете и да ОСМИСЛЯ прочетеното?!Питам,защото като гледам по темата не сте писали ... Гадни спамери такива!!!Айде спрете се и се придържайте към темата и правилата,а?!

А ти пък с моите фекалии дъвка почна да си правиш.Досега тричките му адвокатки сте като кончета с капаци..Ама то си е за ваша сметка.

BringYourOwnBeer
01-01-2009, 23:17
СЕКС СЕКС СЕКС БЕЗ СПАМ СЕКС СЕКС БЕЗ НЕТ САМО СЕКС :razz: :razz: хора честно ви казвам админ ше мине сичко се отмине, спрете отсега

x3eme
Renate_Feliqr kak pa da mu eba maikata ne ti spre ustata da gi govori6 tiq gluposti

DimovB
ще послушаме мъдриОт ти съвет

BringYourOwnBeer
01-01-2009, 23:19
моя мъдър съвет :) :) кеф някой ме послуша x3eme четох няколко теми мисля че си як пич ма недей осира темата малко яки мъже останахме на тоя свят :D :D

x3eme
01-01-2009, 23:20
моя мъдър съвет :) :) кеф някой ме послуша x3eme четох няколко теми мисля че си як пич ма недей осира темата малко яки мъже останахме на тоя свят :D :D
ne az po4nah da se zaqjdam

aka6a_vamp
01-01-2009, 23:20
и ти сега посмамваш :D

JUSTDNB
01-01-2009, 23:21
Off,po nito 1 tema nqma normalni otgovori.Ima si LS za vsi4ko,koeto si kazvate tuka...Ae stiga ve4e,naistina tupo e i na vsi4ki im pisna da vi 4etat li4nite napadki i drami,bez zna4enie,koi bil vinoven :?

BringYourOwnBeer
споко човек не те обвинявам просто не е тъпо да се връзваш някой като ти каже нещо :? :? :?

CanyH
Не разваляйте боя с приказки.

Renate_Feliqr

Щом мислиш ,че цитирането на истина е заяждане...И не аз започнах да тегля майни на всичките....

nejnaDROGA
01-01-2009, 23:22
Да ама преди малко обеща пред две от "адвокатките ти" да спреш да спамиш :P ,така че се спри :-)

А и както се казва: "Убий простака с мълчание" ;)

x3eme
01-01-2009, 23:22
of i taq tema e samo spam...
spiram aide leka vi no6t
a ti Renate_Feliqr ne znai mnogo

BringYourOwnBeer
01-01-2009, 23:24
1ва страница спам, втора страница спам вече и аз почнах със спама... гледайте разваляте хората :D:D:D ся за новата година ли намерихте да се карате

klient
01-01-2009, 23:25
Едва смогнах да изчета всичко....,галсувах за секса..а иначе евала правя на тая мацка renate_feliqr ,сложи ви всички на място...Май не очаквахте момиче да се опълчи срещу парцаливия ви идол x3eme.

Renate_Feliqr
01-01-2009, 23:26
spiram aide leka vi no6t

И какво ще направиш бе отворко....От истината боли май а...

BringYourOwnBeer
01-01-2009, 23:26
ейй ае без евала и без идоли и да се спре спора, който ще казва нещо да го е казал СЕКС ONLY (bow)

x3eme
01-01-2009, 23:27
spiram aide leka vi no6t

oo da boli,ako znae6 kak me boli samo...ot 2 4asa pla4a i se tru6kam
kak me zasegna ne e istina :lol:

BringYourOwnBeer
01-01-2009, 23:28
ооо вече не знам в що за форум съм, само дет се опитах да помогна вие от дума не разбирате :D :D :D :D :D :D :D :razz: :razz: :razz: ае бб весели празници

Renate_Feliqr
01-01-2009, 23:28
spiram aide leka vi no6t

oo da boli,ako znae6 kak me boli samo...ot 2 4asa pla4a i se tru6kam
kak me zasegna ne e istina :lol:

Никой не може да избяга от миналото си нито от себе си.Нали знаеш ..какво сам си направиш на себе си никой друг не може да ти го направи!!!

nejnaDROGA
01-01-2009, 23:30
Едва смогнах да изчета всичко....,галсувах за секса..а иначе евала правя на тая мацка renate_feliqr ,сложи ви всички на място...Май не очаквахте момиче да се опълчи срещу парцаливия ви идол x3eme.
Къде пък видя,че ни е сложила всички на място :lol: А и от кога животните имат ръце,с които да ни вземат и да ни поставят на местата ни?!Освен това от кога може да се телепортирате от единия край на БГ до другия,че и до Испания стигнахте и то благодарение на интернет пространството :razz: (все пак без телепортиране едва ли ще може да стигне до мен,x3eme,Rofl4e или aka6a_vamp :? )

x3eme
01-01-2009, 23:31
Renate_Feliqr ako ima6 da mi kazva6 ne6to mi pi6i na LS ne v temata na nqkoi
razbrah te kolko si umna aide prestani sus spama i se krotni malko 4e sama 6e se izloji6 nakraq
az nqmam namerenie da spamq pove4e i drug put kato se zaqjda6 s nqkoi gledai da ne e s men
4ao!!!!

klient
01-01-2009, 23:32
Къде пък видя,че ни е сложила всички на място :lol: А и от кога животните имат ръце,с които да ни вземат и да ни поставят на местата ни?!Освен това от кога може да се телепортирате от единия край на БГ до другия,че и до Испания стигнахте и то благодарение на интернет пространството :razz: (все пак без телепортиране едва ли ще може да стигне до мен,x3eme,Rofl4e или aka6a_vamp :? )

Конкретно тебе не съм те обидил за да ме анричаш животно..Разбра ли!
Но аз не схаванах за кви телепорти говориш.Тва да не ти е Стар Трек!

Renate_Feliqr
01-01-2009, 23:33
Renate_Feliqr ako ima6 da mi kazva6 ne6to mi pi6i na LS ne v temata na nqkoi
razbrah te kolko si umna aide prestani sus spama i se krotni malko 4e sama 6e se izloji6 nakraq
az nqmam namerenie da spamq pove4e i drug put kato se zaqjda6 s nqkoi gledai da ne e s men
4ao!!!!

Да за ралзика от тебе ..дето си толкоз глупавичък ,че човек чак не може да те обиди.

nejnaDROGA
01-01-2009, 23:35

Животно е споменатото от теб същество :) А за телепортирането - ми нали каза,че онова гореспоменатото същество ни било сложило на местата ... А аз друг начин да ме вземе и да ме сложи на място не виждам :lol:

klient
01-01-2009, 23:39

Животно е споменатото от теб същество :) А за телепортирането - ми нали каза,че онова гореспоменатото същество ни било сложило на местата ... А аз друг начин да ме вземе и да ме сложи на място не виждам :lol:

хахах схаванах...животно ,не живтоно ви направи луди хахахах и сег съм 100% сигурен ,че орете от яд...хахаха...а приятеля ти x3eme да се пази да не го видим пак някъде надупен с вибратор в гъза хехехехе

Renate_Feliqr
01-01-2009, 23:41

хахах схаванах...животно ,не живтоно ви направи луди хахахах и сег съм 100% сигурен ,че орете от яд...хахаха...а приятеля ти x3eme да се пази да не го видим пак някъде надупен с вибратор в гъза хехехехе

Той и по такива неща ли си пада :grin: .А nejnaDROGA животно съм и то какво идвам да ти пийна кръвчицата хахахаха.поздрави на брачето по прахчета ,че то май заспа вече

klient
01-01-2009, 23:53
А като стана дума за животни къде е JIVOTNOTO, да не са го баннали заради снимката на x3eme с вибратора дето постна тука?Явно x3eme много е ревал на някой мод да го банне...щото и JIVOTNOTO бая си го тормозеше де?

Rebirthing
01-01-2009, 23:57
Едното да си взаймодейства с другото :lol: не все пак секса по-добре.

nejnaDROGA
01-02-2009, 09:02
Той и по такива неща ли си пада :grin: .А nejnaDROGA животно съм и то какво идвам да ти пийна кръвчицата хахахаха.поздрави на брачето по прахчета ,че то май заспа вече
Хах,изчадие първо вземи се научи да цитираш правилно,а не 30 мнения заради 1 изречение от предишен пост :razz:
Второ - аз за разлика от теб не се друсам ... Хах то аз даже трева не съм пушила ама карай :lol: Но за теб съм 98% сигурна,че употребяваш подобни неща поради 2 причини:
1.Само за това говориш => яко си зависима
2.Яд те е и завиждаш на Боби,че ги е спрял,а ти сигурно вече си продала половината техника от апартамента на родителите си за 1-2 дози :lol:
И трето - сори,но поздрави от неудошевени предмети не мога да пращам :? :lol:

Едит:Животното разбрахме,че в стаята ти има муха,но не е нужно при всяко прелитане около празната ти глава да пишеш във форума,че барабар и с ехото от празната ти стая :? Хващай една палка за мухи и я убий тая проклета "мухаха..." :x :-D

FunnYboY
01-02-2009, 09:48

Защо за избор/сравнение, като няма нищо общо между тях :shock: :shock: :shock:

Аз лично имам нужда и от двете 8)

Whooly
01-02-2009, 11:13
секса 8-)

Rofl4e
01-02-2009, 16:21

Защо за избор/сравнение, като няма нищо общо между тях :shock: :shock: :shock:

Аз лично имам нужда и от двете 8)

Според социалогическо проучване около 78% от хората предпочитат интернет пред секса <- гледаите кво намерих в нета и за тва ми стана интересно как мислете вие?
Краси ся схвана ли ?!

bqsna_teenagerka
01-02-2009, 16:22
Секс естествено!

FunnYboY
01-02-2009, 16:36
Краси ся схвана ли ?!

Да, схванах, но аз отново не мога да дам отговор, кое предпочитам :-o

Няма база за сравнение - за да предпочитам интернет, аз без секс не мога :-P А ако искам секс, без интернет, то е трябвало да се родя преди 30 години (на мястото на баща ми), което е абсурдно. Просто и двете са равнопоставени за мен! 8)

sisityy
01-02-2009, 16:45
sexa

Master_88
01-02-2009, 20:40
Не виждам никаква база за сравнение между двете и нищо общо между тях. Отговорът ми е - разбира се,че секса