View Full Version : Плс дайте съвет !!!!!!!
smile4eto1
01-01-2009, 17:53
днес правих свирки на гаджето ми но то не се изпразни и след тва си докосна пениса в п**ката ми за 2 сек ама смисел не го вкара и след тва също не свърши и се чудех дали има някакъв шанс да забременея знам 4е зву4и мн тъпо но наистина се притеснявам и плс без глупави коментари.Мерси предварително :)
e to bez glupavi za glupavata ti tema nqmam kak no aide
nqma 6ans...stiga da ne e pronikval v teb
valdesbg
01-01-2009, 17:56
Ако помислиш малко ще стигнеш сама до верния отговор.
А иначе - на тъп въпрос - тъп отговор ще получиш.
Не, не си бременна и няма шанс.
Мислех да те нарежа, както правя обикновено, но ще ти го спестя.
Няма шанс, ако наистина не е прониквал, както казаха по- нагоре.
vladity1993
01-01-2009, 18:12
ем за толкова малко време както ти казваш няма шанс дори и да е проникнал за секунда в теб :)
aka6a_vamp
01-01-2009, 18:14
Бременна си във втория месец
Няма нищо страшно спи спокоино!Пък и да сте правили нещо без презерватив пак няма голям риск стига да не си в овулация!Бебетата не стават така от въздуха :)
от всяко дърво свирка не става
от всяка свирка дете не става
Бих казал- от нито една свирка дете не става.
glamouros
01-01-2009, 18:18
днес правих свирки на гаджето ми но то не се изпразни и след тва си докосна пениса в п**ката ми за 2 сек ама смисел не го вкара и след тва също не свърши и се чудех дали има някакъв шанс да забременея знам 4е зву4и мн тъпо но наистина се притеснявам и плс без глупави коментари.Мерси предварително :)
Няма начин да си.
valdesbg
01-01-2009, 18:18
Бе те бебетата вече с целувка можеш да ги направиш така че сигурно си бременна. Айде близнаци са, на монитора така се вижда.
Честитооо! :grin:
Поне кажи едно мерси на хората бе! :-x
miloto_girl_4e
01-01-2009, 18:43
Мисля, че получи достатъчно еднозначни мнения по въпроса :!:
А и следващият път, ако обичаш пиши заглавието според правилата на форума :!: :)
Заключвам темата :!: