View Full Version : pls help
zapetaichica
01-01-2009, 19:08
eto kak zapor4va moeto razkaz4e... v na4aloto na godinata ot 8-te klasove doide edno mn sladko mom4e koeto az naistina mn har ... no re6ix 4e toi nikoga nqma da mi oburne vnimanie no ne stana taka suvsem slu4aino popadnax na nego v edin sait i taka se zapoznaxme razmenihme si skype i po4naxme da se opoznavame oba4e toi si ima priqtelka ot sy6toto y4ili6te toi vse kato me vidi v koridora vse me pregru6ta i se durji adski milo s men ... 4ydq se dali imam makar i maluk 6ans s nego? pls help
filltheblank
01-01-2009, 19:10
Винаги има шанс. :) Обаче преди да предприемеш нещо е по-добре да се овериш, че той е скъсал с гаджето си, защото иначе се почват едни клюки и интриги. :)
Успех.
MostHated
01-01-2009, 19:14
Винаги има шанс. :)
Пълни глупусти! И аз се държа мило с много момичета но не бих искал нещо с тях
filltheblank
01-01-2009, 19:26
Брато, виж сега.
Попринцип колкото и да не ти се вярва, всяко момиче, което смяташ за приятелка рано или късно може да ти се стори привлекателна и да ти "скимне", че искаш да си с нея.
А щом я прегръща и се държи мило, значи, че се държи мило. Това е първата стъпка.
SoAfraid
01-01-2009, 19:37
Брато, виж сега.
Попринцип колкото и да не ти се вярва, всяко момиче, което смяташ за приятелка рано или късно може да ти се стори привлекателна и да ти "скимне", че искаш да си с нея.
А щом я прегръща и се държи мило, значи, че се държи мило. Това е първата стъпка.
Браво брато това е изказването +1
За авторката но той си има приятелка просто е гадно да им развалиш връзката и той да тръгне с теб, и трябва да знаеш, че някой ден може същото да направи и с теб.
Винаги има шанс. :) Обаче преди да предприемеш нещо е по-добре да се овериш, че той е скъсал с гаджето си, защото иначе се почват едни клюки и интриги. :)
Успех.
+1