Влез

View Full Version : пак за аналния секс

sladur4etovr
01-01-2009, 20:05
здр бих искала да ви попитам нещо за аналния секс.въпросът ми е колко време след като съм си направила промивка (там долу) мога да сам спокойна че няма да изцапам партниора си

x3eme
01-01-2009, 20:06
vednaga
stiga da se naprai6 nqkoq torta v toaletnata de :D

aka6a_vamp
01-01-2009, 20:08
леллел колко ви е интересен тоя анален секс.. :D мен ми е противно

Rofl4e
01-01-2009, 20:08
Мисля че веднага но никога не е сигурно!Винаги можеш да се изпунеш особено ако ще ти е за 1 път ;)

sladur4etovr
01-01-2009, 20:09
не м и е за първи път

x3eme
01-01-2009, 20:11
не м и е за първи път
togava 6tom ne ti e za purvi put 6to zadava6 takiva vuprosi
bi trqqlo da si informirana ve4e

CanyH
01-01-2009, 20:14
Бикоус ши ис стюпид.

Rofl4e
01-01-2009, 20:19
Ами щом не ти е за 1 път мисля че това говори много лошо за теб!Щом не си се инфоримирала преди това.. или ти не си направи клизма и се уака? :lol:

niki7y
01-01-2009, 20:29
Бикоус ши ис стюпид. axa axa 8)

smilebaby
01-02-2009, 10:42
здр бих искала да ви попитам нещо за аналния секс.въпросът ми е колко време след като съм си направила промивка (там долу) мога да сам спокойна че няма да изцапам партниора си

Това според мене са някакви митове ,че поянкога се насираш като правиш анален.Вярно имам чувството ,че ми се ходи до тоалетна като го правя,но никога не съм имала издънки.

hottie
01-02-2009, 11:14
Веднага глупости ! Вие какво? Идва гаджето у вас и му казвате 'Момент скъпи, ей сега идвам. Само да си направя клизма!".
Първо искам да кажа, че клизмата не е винаги задължителна. Важно е да си отишла до тоалетната същия ден! Даже клизмата е вредна повече от веднъж/два пъти седмично.
След като я направиш или се изходиш може още няколко часа спокойно, стига преди това да не седнеш и се наплюскаш като на бъдни вечер. 8-)

smilebaby
01-02-2009, 11:20
Веднага глупости ! Вие какво? Идва гаджето у вас и му казвате 'Момент скъпи, ей сега идвам. Само да си направя клизма!".
Първо искам да кажа, че клизмата не е винаги задължителна. Важно е да си отишла до тоалетната същия ден! Даже клизмата е вредна повече от веднъж/два пъти седмично.
След като я направиш или се изходиш може още няколко часа спокойно, стига преди това да не седнеш и се наплюскаш като на бъдни вечер. 8-)

+1

krem4et0
01-02-2009, 15:28
Хоти, ние правим рядко и се уговаряме, защото за нас това е нещо специално, което се случва на 2-3 месеца 1 път! Но НИКОГА не съм си правила клизма и не е имало проблеми. Просто отивам до тоалетната и се измивам добре...

hottie
01-02-2009, 15:30
Ами може, аз лично не харесвам уговорките. Веднага ми минава желанието. Но иначе това имах предвид - клизмите не са винаги задължителни.

P.S.Кремче :shock: и ти ли ! :)

krem4et0
01-02-2009, 16:20
Какво и аз ли?

А иначе като не живеем заедно, сексът винаги е уговорен по някакъв начин. А за аналният такъв трябва вазелинче, презерватив и усамотено място. Такъв правим на вилата, но понеже не се очаква скоро да ходим, ще трябва някой път да изгоним техните....Трябва ми много спокойна и интимна обстановка за това!

fashion4etyy
01-02-2009, 16:43
за мен аналния секс е извратен. но зависи от момичето ако тя иска..може но тва е гадна работа не го харесвам :? трябва да ми харесва мн момичето

sisityy
01-02-2009, 17:07
След като я направиш или се изходиш може още няколко часа спокойно, стига преди това да не седнеш и се наплюскаш като на бъдни вечер. 8-)+1

seduction1mplex
01-02-2009, 17:13
леллел колко ви е интересен тоя анален секс.. :D мен ми е противно
+1 И на мене адски (:

Misha91
01-04-2009, 07:32

Това според мене са някакви митове ,че поянкога се насираш като правиш анален.Вярно имам чувството ,че ми се ходи до тоалетна като го правя,но никога не съм имала издънки.

И аз мислех че са митове...спокойно ,ще ти се случи ,точно когато най-малко очкаваш да станеш за резил.

DarkWitch
01-04-2009, 11:56
абе и аз така си мисля,пък и до сега не се е случвала някоя издънка #-o :-o

Lolitta
01-04-2009, 18:44
Аз само два пъти съм правила и двата пъти не е било "планувано" така да се каже, тоест не съм правила специални промивки и клизми, нямах никакви издънки.С много крем не боли, само леко в началото. Но една моя позната така се е била свила и не са използвали никакъв лубрикант че се е била изпуснала. И на мен ми се струваше мит това за изпускането, но.... :-s