Влез

View Full Version : обрив и сърбеж?

samodapitam
01-01-2009, 20:09
значи от доста време имам неква обрив да го нарека на тестисите, но никога не съм се занимавал да ходя по лекари и т.н. не ми е любимо занимание ходенето по лекари... та тоя обрив сърби аз се старая да не се чеша разбира се през деня не ме тормози но напоследък през ноща почна да ме мъчи... и наскоро не знам може би от закачане или нещо се разпространи малко по крака... понякога засегнатата кожа става суха и бяла и се люпи... много бих бил благодарен ако се отнесете сериозно към темата бих искал да знам за какво може да става въпрос и какво мога да направя аз засега преди евентуално да се консултирам с специалист, което обаче наистина не ми се прави...

x3eme
01-01-2009, 20:10
lekar 6te ti otgovori :)

baby_inloff
01-01-2009, 20:16
Съжелявам, но няма как да ти помогнем. Дори в този форум да има хора с професията лекар ... дори и те немогат. Без да видят няма как да стане... :( Никой не обича да ходи по лекари, но понякога се налага. :( Според мен възможно най-скоро иди да те прегледа специалист!! :)

mahoni
01-01-2009, 20:26
abe hora stiga ste se lekuvali v tiq forumi.Ima lekari koito znaqt za kakvo stava vupros i 6te ti pomognat edinstveno te.Zaminavai vednaga pri 4i4o doktor mislq 4e dosta vreme si otlagal :shock: :-o

niki7y
01-01-2009, 20:28
leleee..strah ne strah po dobre otiwai na doktor..ako e ne6o serioznooo :o :o :o

mahoni
01-01-2009, 20:38
tova da ima6 takuv obriv ne e kato da ima6 travma suvsem razli4no :? nai logi4no e da se poseti lekar spored men!!!!

glamouros
01-01-2009, 21:23
значи от доста време имам неква обрив да го нарека на тестисите, но никога не съм се занимавал да ходя по лекари и т.н. не ми е любимо занимание ходенето по лекари... та тоя обрив сърби аз се старая да не се чеша разбира се през деня не ме тормози но напоследък през ноща почна да ме мъчи... и наскоро не знам може би от закачане или нещо се разпространи малко по крака... понякога засегнатата кожа става суха и бяла и се люпи... много бих бил благодарен ако се отнесете сериозно към темата бих искал да знам за какво може да става въпрос и какво мога да направя аз засега преди евентуално да се консултирам с специалист, което обаче наистина не ми се прави...
Ходи на лекар! Звучи като нещо сериозно

iliq_zgz
01-01-2009, 21:40
Mi se6tal li si se 4e ot vreme na vreme e xubavo da se mie6 ????? :lol:
i az mraza da xoda na doktor osobenno ako trqqq da mi gleda atributa ama ako e lekarka i e xubava moje da naprai rabotata 8-)

sisityy
01-02-2009, 17:49
Отиди на лекар

SIC
01-02-2009, 19:01
vurvi na lekar !ako ima6 krem "zdrave" moje da se namaje6,nqma da ti navredi

Snejkou
01-02-2009, 19:37
Това, което ми описваш беше същото и при мен...не ме е срам да го кажа, гъбички са това...аз ги хванах от ейвън продуктите, понеже не знаех че съм алергичен и така се оказаха гъбички..ми 4-5 крема от аптеката за гъбички като кажеш без лекарско предписание купуваш и почваш да се мажеш по 3-4 пъти на ден!!!! Иначе не очаквай да ти мине..аз се мазах, мислех, че е отминало, после пак ми се появиха...ам мисля, че от това имаше и някакъв страничен ефект, но не помня какво ми ставаше...все пак лекувай се!