Влез

View Full Version : Трябва да се видим

angelcheeee_93
01-02-2009, 09:11
,jut

PreciousDiamond
01-02-2009, 09:15
Е .. кАжи на вашите , че си в заведение 8-)

Punisherrr
01-02-2009, 09:20
Wow... :( кво им е на вашите...
кви са тия..улици,заведения..
странни работи има по света..

mynichka
01-02-2009, 09:20
а вашите от къде ще разберат ако не сте на заведение ?

angelcheeee_93
01-02-2009, 09:24
хората ще им кажат,защото са големи клюкарки.Пък и ако се видим на улицата в това студено време,буквало ще измръзнем.

SunFl0w3r
01-02-2009, 09:27
Ами...иди у приятеля ти.Кво толкова.Или се скатайте на закрито някъде в целия град все ще има.Вашите не са наред..смисъл за да идете до заведението пак трябва да постоите известно време на улицата,нали?И ако тея ,,клюкари" ви видят точно тогава пак ще излезе че висиш отвън.Това е мн тъпо.В целия град толков али няма едно покрито място или пък заведение някъде.Ако приятеля ти толкова иска да се видите ще те заведе у тях.

Punisherrr
01-02-2009, 09:28
мм...добре,идете на кино,в някое кафене,ресторант... някъде?
:-o

angelcheeee_93
01-02-2009, 09:35
lkgl

Punisherrr
01-02-2009, 09:41
хмм много сложно при теб бе девойче...
Ми ще трябва да ги питаш явно (щом така става при теб) и защо не идете у тях да се видите?

Remini
01-02-2009, 09:42
Мисля,че трябва да попиташ твоите родители...Те би трябвало да те разберат...в крайна сметка нищо не губиш

angelcheeee_93
01-02-2009, 09:46
наистина при мен нещата са много сложни...
целият ми живот е една сложнотия.
Все пак след малко ще пиша на приятеля си и ще ви разкажа какво е станало. :cry: :-#

sexa_na_kompleksa
01-02-2009, 10:32
Питай ги тогава дали може той да дойде у вас.

myNameIsImmortal
01-02-2009, 10:39
а ако не можете никъде да се видите както казваш, че по заведенията е заето, няма ли възможност да си запазите час по-отрано или там няма такава възможност. Понеже аз сега харесвам едно момиче и ако тя отвърне на чувствата ми, съм решил да я заведа на вечеря в най-скъпия ресторант във Велинград който се намира в Двореца и предварително ще резервирам маза и т.н.. Би трябвало да успее да се намери някакъв вариянт. А ако нещо питай него и вашите за у вас да се видите и тъкмо ваще "ще знаят какво става" се пак няма да сте на улицата ;)

angelcheeee_93
01-02-2009, 10:44
lhli

Lady_AMG
01-02-2009, 10:45
На колко си години?

myNameIsImmortal
01-02-2009, 10:46
преди малко му писах смс ,в който го попитах кога смята да си тръгва.
Все още не ми е отговорил :(
Предстои му и изпит и ме е страх,че ако не си тръгне утре,няма да успее да си научи за 1 ден...хем трябва да се видим,хем искам да научи за изпита...ще почакам да разбера за кога мисли да си ходи и след това ще мисля начин да се видим..
друг вариянт ако нито един от гореизброените не може да се усъществи. Ако пътува с автобус или влак, кажи на ваще че ще го изпратиш или нещо от сорта - това също може да подейства..

pandelka
01-02-2009, 10:47
Ами аз мисля,че би трябвало,като ги помолиш родителите си да те разберат ;) .Ако пък не,измисли нещо,кажи им ,че ще сте в заведение или пък и аз незнам какво,но по-доброто решение е да им се помолиш да те пуснат за последно :).

miloto_girl_4e
01-02-2009, 10:49
Добре, а защо не може по улиците аз не разбрах..
А и не може ли да се видите у вас или у тях ?

angelcheeee_93
01-02-2009, 10:49
преди малко му писах смс ,в който го попитах кога смята да си тръгва.
Все още не ми е отговорил :(
Предстои му и изпит и ме е страх,че ако не си тръгне утре,няма да успее да си научи за 1 ден...хем трябва да се видим,хем искам да научи за изпита...ще почакам да разбера за кога мисли да си ходи и след това ще мисля начин да се видим..
друг вариянт ако нито един от гореизброените не може да се усъществи. Ако пътува с автобус или влак, кажи на ваще че ще го изпратиш или нещо от сорта - това също може да подейства..

ДА,с това ще пътува ,но и така не мога да се оправдая пред нашите.
Сеедно пък ще ме разберат...ужасни са ,като стане въпрос за мен и приятелят ми.От толкова мн време сме заедно,а те още не могат да свикнат напълно с връзката ни.Очаквах го от тях. :?

angelcheeee_93
01-02-2009, 10:52

=

scoobydors
01-02-2009, 11:00
Кофти родители... в кой век живеят някои хора ?! :? :(

angelcheeee_93
01-02-2009, 11:02
Кофти родители... в кой век живеят някои хора ?! :? :(

да така е,кажи го направо аз няма да се обидя.
Имам кофти родители и кофти обстоятелства...

angelcheeee_93
01-02-2009, 11:20
току-що ми писа.Каза,че довечера ще ми каже със сигурност..
аз му писах,дано да не е прекалено късно
а той:
няма мило обичам те
ако стане така,че не се видим,ще го убия :-#

SunShinePearl
01-02-2009, 11:27

Защото ,както казах съм от село и тук хората са супер злобни.
Винаги търсят всевъзможни начини да те оплюят,а нашите не харесват подобни изпълнения.ЗА тях ако хората ме сочат с пръст и ме говорят е унижение и излагация.Пък не мога да отида у тях,нито той да дойде вкъщи,защото съм още малка за това.Правилото е
когато стана на 18,тогава мога да правя каквото аз пожелая,но докато съм под контрола на нашите,те определят къде и какво да правя.
Жалко,но факт :(
и моите са така ...за тях дори съм малка да си имам гадже,повярвай ми не зависи къде живееш аз като съм в град какво?Казвам ти все едно моите родители описваш..и аз се питам в кой век живеят,наистина те разбирам :smt056 мен когато не ме пускаха да излизам с бившия ми такъв скандал направих...и най-накрая пак си излезнах,а вие щом сте от толкова време заедно..според мен е време да направиш нещо и да им се опълчиш!

angelcheeee_93
01-02-2009, 11:29

Винаги търсят всевъзможни начини да те оплюят,а нашите не харесват подобни изпълнения.ЗА тях ако хората ме сочат с пръст и ме говорят е унижение и излагация.Пък не мога да отида у тях,нито той да дойде вкъщи,защото съм още малка за това.Правилото е
когато стана на 18,тогава мога да правя каквото аз пожелая,но докато съм под контрола на нашите,те определят къде и какво да правя.
и моите са така ...за тях дори съм малка да си имам гадже,повярвай ми не зависи къде живееш аз като съм в град какво?Казвам ти все едно моите родители описваш..и аз се питам в кой век живеят,наистина те разбирам :smt056 мен когато не ме пускаха да излизам с бившия ми такъв скандал направих...и най-накрая пак си излезнах,а вие щом сте от толкова време заедно..според мен е време да направиш нещо и да им се опълчиш!

а ти на колко години си?

SunShinePearl
01-02-2009, 11:41
14...

scoobydors
01-02-2009, 19:30
ако стане така,че не се видим,ще го убия :-#

Не вини него... ;)

angelcheeee_93
01-02-2009, 21:09
:)

scoobydors
01-03-2009, 07:25
Пускат те на дискотеки, а на улицата не? :shock: :(

angelcheeee_93
01-03-2009, 08:27

ми те и на улицата ме пускат,ама не пред всички да се целувам с гаджето.

varnen4e
01-03-2009, 08:33

И при мен е така... но мисля малко по малко да започна да ги отебавам, защото усещам, че и на 18 като стана ще е така..

Wrathchild
01-03-2009, 09:01

ми те и на улицата ме пускат,ама не пред всички да се целувам с гаджето.Предполага се, че в дискотеката никой няма да ви види ли? :razz:

angelcheeee_93
01-03-2009, 09:43

ми те и на улицата ме пускат,ама не пред всички да се целувам с гаджето.Предполага се, че в дискотеката никой няма да ви види ли? :razz:

не,но в дискотеката всички са тинейджъри на моята възраст,докато на улицата повечето са дъртите бабки,които се разхождат и събират информация ,като клю-клю станции или тайни агенти :D

angelcheeee_93
01-03-2009, 11:54
Плановете ми отново се провалиха :cry:
Приятелката ми не я пускат,защото заваля сняг.
Казах на другата да пита,но е малко вероятно да я пуснат в такова време.Сега незнам как ще видя приятеля си..трябва да отида сама,а нашите ако разберат..ще ме убият...няма да ме пускат повече..помогнете!
какво да правя!Всичко ме отчайва :cry:

myNameIsImmortal
01-03-2009, 12:53
Плановете ми отново се провалиха :cry:
Приятелката ми не я пускат,защото заваля сняг.
Казах на другата да пита,но е малко вероятно да я пуснат в такова време.Сега незнам как ще видя приятеля си..трябва да отида сама,а нашите ако разберат..ще ме убият...няма да ме пускат повече..помогнете!
какво да правя!Всичко ме отчайва :cry:
ей тва са кофти родители...
Ем ако им кажеш, че ще си с приятеля си сигорно както не те пускат на улицата да си с него, така и в дискотеката сигурно няма да те пуснат, НО може да ги питаш за този вариянт, но сигорно пак ще ти кажат, че не може :?
А няма ли например с някои други момичета, които не са ти толкова приятелки, но да идеш заедно с тях под предтекст, че ще си в тяхната компания, а в действителност да си с приятеля си??

angelcheeee_93
01-03-2009, 13:43
да ,аз казах току-що на майка си ,че ще отида сама с него и може да вземем още 1 приятелка.Тя ме погледна странно и каза,как така щяла съм сама да ходя с него и аз казах,че просто ще хапнем нещо и ще се приберем.Тя не каза нищо повече.Ако каже това на баща ми,той няма да се съгласи,но все пак аз ще се преоблека,за да разберат че имам мерак да излезна и тогава едва ли ще кажат нещо,защото вече ще съм се настроила за излизане.Дано това подейства.Моля се!!!!!!

myNameIsImmortal
01-03-2009, 14:14
да ,аз казах току-що на майка си ,че ще отида сама с него и може да вземем още 1 приятелка.Тя ме погледна странно и каза,как така щяла съм сама да ходя с него и аз казах,че просто ще хапнем нещо и ще се приберем.Тя не каза нищо повече.Ако каже това на баща ми,той няма да се съгласи,но все пак аз ще се преоблека,за да разберат че имам мерак да излезна и тогава едва ли ще кажат нещо,защото вече ще съм се настроила за излизане.Дано това подейства.Моля се!!!!!!
Ще стискам палци за теб и дано да те пуснат и да не направят проблем ;)
А и щом ще се облечеш така да ги питаш, това трябва поне малко да въздейства и като знаят, че сега ще си заминава би трябвало да те пуснат :)
Айде успех и ние сме с теб ;) /поне аз, но се надявам и другите тийнове да споделят моето мнение/

angelcheeee_93
01-03-2009, 14:57
Ще стискам палци за теб и дано да те пуснат и да не направят проблем ;)
А и щом ще се облечеш така да ги питаш, това трябва поне малко да въздейства и като знаят, че сега ще си заминава би трябвало да те пуснат :)
Айде успех и ние сме с теб ;) /поне аз, но се надявам и другите тийнове да споделят моето мнение/

Толкова си мил!
мн ти благодаря :)

ImmortalForever
01-03-2009, 16:30
Да кажеш кфо е станало! :grin: