View Full Version : hora strah ma e :(((
na4i na nova godina bqhme kam 20 4oveka v nas i po 1 vreme sa bqhme napili super qko i.Problema e 4e praih sex sas sestra si 6tot tq be6e mn piqna (kakto i az) sled kato vsi4ki si tragnaha kam 8 sutrinta nii lejahme na divana i az takmo sa otnasqm ve4e da zaspivam i tq po vreme doide i legna varhu mene i ze da mi lije u6enceto ama az ne moga da reagiram i zehme da sa celuvame i posle tq bavno ma razsable4e i kaza 4e iska da pravim sex..Praihme go do kam 2 sledobqd i zaspahme posle kam 5 sa sabudih i kato q vidqh gore dolo sa setih 4e sme go pravili v parvata sekunda si vikam abe samo sam sanuvam ama sled kato q vidqh gola i sa opla6ih i tq sa sabudi pregarna ma i mi kaza 4e vsi4ko e nared kato me celuva6e otnovo ama neznam 6to ama prosto mi be6e kef dokat tq ma celuva6e i pak praihme sex i sq teq dni v nas dosta 4esto sa celuvame po princip s neq sa karame i za nai malkoto ne6to ama teq dni se edno sme gajeta maika sa 4udi kvo stava mejdu nas vika vii dobre li ste(ama tq nezae ni6to maika)vikame dobre sme prosto kato brat i sestra re6ihme da ne sa karame i sno6ti pak praihme sex ne iskam da stava taka mejdu men i neq ama mi vse pove4e sa vlubvam v neq...daje iska dove4era pak da pravim 6tot na6te prez pove4eto vreme gi nqma i sq latoto 6a zaminavat za 4ujbina i tq iska vseki den da pravim sex 2-mata strah ma e 6tot sam vluben v moita si sestra az sam na 15 pak tq na 17(a pak e super macka) kajete ve4e kvo da pravq da spra li sas sexa 6tot sam opla6en ot vsqkade ;((((
излезт от филма .. ти си на 15 тя на 17.. и щее ти върже да бе .. да успех..
moga da ti pratq snimki ako iska6 6ott po 1 vreme sa snimahme...
не си влюбен-бие те хормона :D
прати де айде
ти май нещо прекаляваш с фантазиите...или просто още не си изтрезнял добре от нова година...я помисли добре ако наистина е така както казваш- пикльоооооо тя ти е сестра бе!!!!
Мхм ставаш за режисиор.
Ама ти накрая и фотограф на извращения ще излезнеш :lol:
4ovek bqhme piqni...ela dr godina s nas da praznuva6 i glei kvo stava..+tva i az si pomislih sa6toto ama kakto kazah tq sled kat sa sabudihme tq po4na da me celuva i da me lije
kazah ako iskate 6a vi dam snimki
Ех тези филми :D Я стига си писал измислени глупости сестра ти като е такава яка мацка няма си хване някой готин батко ми ще го прави с малкия си брат, който само секс му е в главата :smt021
ПС. Айде дай да те видим плейсистърче :razz:
az na g1z1 si sigorno govorq uj vikat 4e tva e forum za problemi pak kato gledam nikoi ne se saobrazqva...
kazah ako iskate 6a vi dam snimki
КАЗАХМЕ ИСКАМЕ!
glamouros
01-02-2009, 11:42
Прати де. 8-)
az na g1z1 si sigorno govorq uj vikat 4e tva e forum za problemi pak kato gledam nikoi ne se saobrazqva...
Аве тука е форум за истински проблеми, кво е тва праа секс с по-голямата си сексапилна сестра. Извинявай ама не падаме от марс :? Ако пък предположим, че не си измисляш еми тогава коментара ми е: Ти луд ли си ве как може да го правиш със собствената си сестра, я се съвземи и се спри докато е рано и не станат проблеми :x Така доволен ли си
palavnik20
01-02-2009, 11:45
Тамън харесах форума и се появи някакъв тапанар да пише фантазии...няма ли някой да каже на баща му да му отварти два шамара и да му каже малко да си седне на задника...стига извращения...
Аве тука е форум за истински проблеми, кво е тва праа секс с по-голямата си сексапилна сестра. Извинявай ама не падаме от марс :? Ако пък предположим, че не си измисляш еми тогава коментара ми е: Ти луд ли си ве как може да го правиш със собствената си сестра, я се съвземи и се спри докато е рано и не станат проблеми :x Така доволен ли си
am ot 1 strana be6e qko 6tot do sega ne sam pravil sex
glamouros
01-02-2009, 11:50
И аз имах този проблем преди няколко дни но го разреших много лесно.
След като сестра ми (тя е на 10 ,а аз на 7) са наебахме аз я ЗАДУШИХ кат пръднах и тя избяга
:lol:
И аз имах този проблем преди няколко дни но го разреших много лесно.
След като сестра ми (тя е на 10 ,а аз на 7) са наебахме аз я ЗАДУШИХ кат пръднах и тя избяга
blagodarq 6te probvam tozi efekt :D AXJAX JAX JAXJAX
am ot 1 strana be6e qko 6tot do sega ne sam pravil sex
Да 100% значи ясен си ми напълно пуберче такова :-x Стига си писал измислени глупости, дръж си первезните фантазии за себе си :-x
miloto_girl_4e
01-02-2009, 11:53
Moderated by miloto
т.11 от Правилника :!: