Влез

View Full Version : все едно и също

kamboom
01-02-2009, 16:52
имам от доста време един проблем.като че ли винаги съм го имал.много бързо губя интерес към момичетата, с които съм.независимо колко е дълга връзката и в какво се състои, аз междувременно се късам да флиртувам с други, а ако имам оправдание и възможност, правя и повече.понякога губя интерес още по време на първата забивка с момиче, по което съм си падал преди това.не знам какъв съвет може да ми дадете, но просто исках да си споделя.
проблемът е не само в това, че това ме кара да се чувства кофти и гузен, а също и защото наранявам други хора..на 16 съм

elsy
01-02-2009, 16:59
Еми значи просто не си намерил точното момиче :)

chill
01-02-2009, 17:05
Ми на 16 според мен е нормално да е така. Имам супер много познати,които порастнаха,улегнаха и сега са си със сериозни приятелки.
Обаче нормално,ненормално е мн гадно за другите,не знам какво да те посъветвам може би да оставиш за малко момичетата и да решиш кво всъщност искаш...илии да продължаваш докато не намериш точната

PreciousDiamond
01-02-2009, 17:09
Еми много хубаво пич, ама момичетата не са ти играчки . Ти си като малките деца - като им купят някоя играчка, тя вече не им е интересна . За това първо си изясни какво искаш (( : А като намериш правилното момиче .. не само няма да ти омръзва, но и ще искаш да си с нея постоянно . Все пак си на 16 .. имаш още много време . Като порастнеш мъничко още и няма да е така (:

kamboom
01-02-2009, 17:26
и аз така си казвам, че не е дошла подходяща, ама колко трябва да чакам? :D с кво съм по-специален, че не мога да харесвам една и съща дълго?

BuBiTy
01-02-2009, 17:30
Явно освен сексуално привличане няма друго! Пробвал ли си да говориш с поне едно от момичетата, знам че ще те изненадам но ние имаме и такава функциа можем да провеждаме разговори и да те накараме да се смееш...пробвай може и да ти е приятно!

summer_mo0n
01-02-2009, 17:32
Просто не си улегнал след вереме всичко ще е по-различно ще срещнеш момиче което ще ти допада не само на външен вид.

Remini
01-02-2009, 17:37
Възраста ти обяснява много неща.И аз като бях колкото теб ги сменях...Сега вече се замислям за по сериозни неща 8)

kamboom
01-02-2009, 17:38
оо, аз говоря..металки, емота, кифли, ученолюбиви, бунтарки, отворени, срамежливи.. да, всеки има какво да каже и най-често ми е приятно и интересно, но просто ми се губи тръпката ;p все пак мога да си говоря и тук, във форума, примерно..

beachy_bunny
01-02-2009, 17:55
хаха скоро ще се намери някой мацка дето ще ти съсипе животеца :D :D :D ще се влюбиш истински

SoAfraid
01-03-2009, 00:12
Еми много хубаво пич, ама момичетата не са ти играчки . Ти си като малките деца - като им купят някоя играчка, тя вече не им е интересна . За това първо си изясни какво искаш (( : А като намериш правилното момиче .. не само няма да ти омръзва, но и ще искаш да си с нея постоянно . Все пак си на 16 .. имаш още много време . Като порастнеш мъничко още и няма да е така (:

Обаче ти директно стрляш и обиваш хората веднага хах :D Не оставаш малко и за другите поне изчерпваш всичко :)

pandelka
01-03-2009, 13:10
Когато порастнеш .. ще се научиш да оценяваш хората до себе си и няма да ти омръзват толкова бързо!

mariqn_sexa
01-03-2009, 13:14
Когато порастнеш .. ще се научиш да оценяваш хората до себе си и няма да ти омръзват толкова бързо!

+1 на 14 съм и вече оценявам човека до мен защото не искам да го губя повече за нищо не света :-)

evelinka1122
01-03-2009, 15:28
просто не си се влюбил истински :)

PreciousDiamond
01-04-2009, 13:32

Обаче ти директно стрляш и обиваш хората веднага хах :D Не оставаш малко и за другите поне изчерпваш всичко :)

Е ми какво да направя, казвам си всичко 8-)

Xrisinka
01-04-2009, 13:46
ne si hlatnal znachi kakto trqbva... i samo se zaribqvash am nishto poveche imam edin vapros ti vlubval li si se am mn qko taka che da si gotov da napravish vsichko za nqkogo i nikoga (e vse nqkoga shte stane i tva am ne tolkova barzo) da ne izgubish interes kam toq chovek ... az mislq che v momenta izpitvash samo privarzanost kam segashnite ti momicheta :) :) :) nauchi se da cenish .. jenskiq pol :-D :-D :-D :-)

balu4ka
01-04-2009, 13:58

+++

nymphadora
01-04-2009, 14:46
не си се влюбил още-ще видиш като се влюбиш кво ше стане :D