PDA

View Full Version : Серозна връзка

galu6a
01-02-2009, 17:11
Какво според вас и т.нар. сериозна връзка :? :? :?

nicolepcd
01-02-2009, 17:15
Антоним на несериозна връзка, предполагам :-o

PreciousDiamond
01-02-2009, 17:16
Еми ... сериозната връзка е .. СЕРИОЗНА 8-) То самото понятие "сериозна" говори достатъчно . Въпреки че понякога е сериозна само за единия от партньорите , нооо това е съвсем друга тема ! 8)

slun4ice_90
01-02-2009, 17:21
Нещо,което е силно между двамата,което е повече от един секс...Как искам и аз нещо сериозно,но няма да стане...

summer_mo0n
01-02-2009, 17:21
1во се научи да пишеш ..

pandelka
01-02-2009, 17:22
:razz:

BuBiTy
01-02-2009, 17:26
За сериозна връзка не са нужни "сериозни" хора буквално! За такава връзка трябва хората да се обичат(да не е някво увлечение), да си иамт доверие, да имат еднакви интереси и да имат сексуално привличане! Тва е моята дефиниция,защото колкото и абсурдно да звучи послееднотобез секс хората колкото и да се обиат губят близостта си :(

Remini
01-02-2009, 18:02
Преди всичко силно приятелство 8)

myNameIsImmortal
01-02-2009, 18:22
Само да кажа нещо, наистина най-важното е в една сериозна връзка да има приятелсво, НО вчера и преди няколко дни видях теми, в които главните въпроси, които бяха задавани от момичета бяха: той изпитва нещо към мен, аз също го харесвам, имаме страхотно приятелсвто, но когато спрем да ходим няма да си останем приятели.. и някакви такива.. ето също една причина заради която макар и момчето и момичето да се харесват да не тръгнат - понеже единия не иска след това да си развалят приятелството.. Но никой не може да каже със сигорност че след края на една връзка, не могат да си останат пак приятели - според мен това зависи само от хората, има такива които след връзката си остават ДОБРИ приятели, но има и такива които вече никога не си проговарят..

П.П. Само ще помоля да не почнете да ме нападате - това е моето мнение по въпроса :)

GreenFairy
01-02-2009, 19:29
Само да кажа нещо, наистина най-важното е в една сериозна връзка да има приятелсво, НО вчера и преди няколко дни видях теми, в които главните въпроси, които бяха задавани от момичета бяха: той изпитва нещо към мен, аз също го харесвам, имаме страхотно приятелсвто, но когато спрем да ходим няма да си останем приятели.. и някакви такива.. ето също една причина заради която макар и момчето и момичето да се харесват да не тръгнат - понеже единия не иска след това да си развалят приятелството.. Но никой не може да каже със сигорност че след края на една връзка, не могат да си останат пак приятели - според мен това зависи само от хората, има такива които след връзката си остават ДОБРИ приятели, но има и такива които вече никога не си проговарят..

П.П. Само ще помоля да не почнете да ме нападате - това е моето мнение по въпроса :)

Това много ни напомни за моят случай. В смисъл, че връзката ни не беше кой знае колко сериозна, въпреки, че за мен беше, но както и да е. Това което исках да кажа е, че докато ходехме не бяхме кой знае колко близки зашото ни делеше разстояноето, но след като се разделихме аз го чуствам много по-близък като приятел...

А по темата: Когато кажеш "Обичам те" и си 1000% сигурен, че това е вярно. Когато си готов да отидеш навсякъде заради него/нея. Когато правиш всичко възможно другият да е щастлив, независимо, че това може да не е добре за теб. Когато осъзнаеш, че няма ден в който да не се събудиш с усмивка. Когато си готов да споделиш най-съкровеното с любимия. Когато винаги имаш какво да му/й кажеш. Когато си сигурен, че другият също се чуства като теб.

Lysit0
01-02-2009, 19:46
Сериозна връзка.....Любов,разбирателс тво,вяра между двамата,до някъде и в някои случаи,колкото и гадно да звучи......, (лицемерие).Надали ще го разберат повечетo.....но все някога ще дойде и вашето време и вие ще го разберете....

evelinka1122
01-02-2009, 20:19
"сериозната връзка"... хм... значи мн доверие, обич, разбирателство... знам ли 8)