Влез

View Full Version : Любов без секс

beiho
01-02-2009, 19:49
Искам да ви попитам, според вас нормално ли е един от двамата, които се обичат, да няма желание за секс с гаджето си и направо да си каже, че не иска да влиза в такива отношения след толкова дълга връзка (примерно 10 месеца).Пълноценна ли е една връзка без полово влечение?! И какво трябва да се прави по въпроса, за да се реши? Просто ми е чудно, защото има всякакви хора :) Може да е въздържание или просто страх и срам?
Подобни работи се отнасят повече за момичетата, така че тяхното мнение е по-важно! :wink:

PreciousDiamond
01-02-2009, 19:51
Ми .. за мене не всичко в една връзка е секс ... (( : Понякога той разваля отношенията .. :?

Remini
01-02-2009, 19:51
Имах един приятел,който изкара година и половина без да прави секс с приятелката си...Аз не бих издържал 8)

hottie
01-02-2009, 19:53
Ако не й се прави секс още, защото е девствена и не се чувства готова е ОК. няма проблем.

Но ако не е това причината и просто не й се прави секс и няма намерение значи нещо куца сериозно и връзката ще рухне.

vampirekiss
01-02-2009, 19:55
Ами може момичето да има някъкви проблеми или да я е срам.Пък може и да чака първо да се сключи брак и тогава :lol: Де да знам пък,може да иска още малко да се опознаете и тогава.Само не разбрах за гаджето ти ли става въпрос?Не че нещо ама да знаем дали да ти дадем съвет

Remini
01-02-2009, 19:56
Ако не й се прави секс още, защото е девствена и не се чувства готова е ОК. няма проблем.

Но ако не е това причината и просто не й се прави секс и няма намерение значи нещо куца сериозно и връзката ще рухне.

Че на кой не му се прави секс....И какво значи:"Не съм готова,след като се обичат.За 10 месеца ако тя не се е доверила за приятела си..то тя никога няма да е готова?Това винаги ме е учудвало в жените.Все пак всеки има нужди 8)

evelinka1122
01-02-2009, 19:58
аз предпочитам първо да се опознаем добре и тогава... но не всичко е секс :)

depressedgirl
01-02-2009, 20:00
според мен секса е част от една връзка(говоря за дълга)
се пак чрез него показваме на човека до нас че ни привлича
секса е не само физическо изживяване ,но и емоционално
чрез него опознаваш тялото на другия,неговите желания и това какво го кара да се чувства по-добре,как да се отпусне
също така според мен така се сближаваш повече с този човек,защото все едно сте едно цяло и споделяте една душа и емоции

Lysit0
01-02-2009, 20:00
Явно не те харесва достатъчно,за да иска секс с теб.....
Пък ,ако е девствена може и да се притеснявa,нормално е.
Ho.....от трета страна.....дори да е била девствена .... (и още да е) ....10 месеца дявол да те земе.. ^^нищо лично^^ неможа ли да я предрасположиш за sex :?: :!: :?: Или най-вероятно ти трябват още 10 месеца???Какво чакаш още :?: ... Действай момче,действай :!:

beiho
01-02-2009, 20:03
Нека кажа, че и моята ми казва "много, много те обичам" и не мисля, че куца нещо, защото тя наистина го показва с поглед о поведение, обаче ме увери, че не мисли за полова връзка, когато и споменах. А не съм й се молил да го правим, не съм толкова егоистичен. Просто искам да разбера каква би могла да е причината да не иска едно момиче да го направи. Мисля, че и е страх да не научи някой, ако легне с мен и да не стигне до ушите на родителите й... Не знам, засега само й се наслаждавам с очи 8-)
Не мисля да я зарязвам заради такава глупост, защото не ме бърка толкова половия контакт, но все пак ще ми се смеят хората, ако прекарам с нея още година-две без секс. Айде сега сте вие :lol:

Boyd
01-02-2009, 20:04
Искам да ви попитам, според вас нормално ли е един от двамата, които се обичат, да няма желание за секс с гаджето си и направо да си каже, че не иска да влиза в такива отношения след толкова дълга връзка (примерно 10 месеца).Пълноценна ли е една връзка без полово влечение?! И какво трябва да се прави по въпроса, за да се реши? Просто ми е чудно, защото има всякакви хора :) Може да е въздържание или просто страх и срам?
Подобни работи се отнасят повече за момичетата, така че тяхното мнение е по-важно! :wink:

Не разбрах момче ли си или момиче, но кажи на гаджето си, че има проблем щом не иска да правите секс. По-добре поговорете затова. Както казваш има всякакви хора, но не може да не им минава това през главата. Просто се притесняват, имат някакви проблеми, комплексират се, срам ги е и още какво ли не!

Bellatrix
01-02-2009, 20:07
Връзка без секс изобщо няма да издържи дълго. Просто сексът (особено, когато има и силни чувства) е нужда-->без него не може. Обичаш този човек, но би ли се оженил за някой, който няма да те дари с това удоволствие? Да, не трябва да се пускаме на първата седмица, аз съм за секса след няколко месеца (3-4), но след 10 месеца... Би следвало вече да е готова. Прекалено дългото въздаржание води до изневери.

beiho
01-02-2009, 20:17
Туй, че не ме харесва достатъчно.... така като ме гледате извратен ли съм, че да ме отблъсква, а без това ми казва, че съм най-ценният човек за нея!!!!! OUUUUUU SHIT!!!!!! Dunno what to think

Lysit0
01-02-2009, 20:23
^^ Виж кв'o малкият....ако ще се заяждаш не искай съвети.....
Не не си извратен...и ко' от това :?: Мислиш ли ,че и да се направиш най- голямото фешънче ще те хареса само заради това,че си с ''''''хубава''''' визия?! НЕ!!!Тя,ако те е харесала достатъчно до сега да е легнала с теб......Най- вероятно просто НЕ и допадаш.....и според мен НЕ ТЕ обича!Мое мнение.

pussycat_dolls15
01-02-2009, 20:28
Смятам,че трябва да се опознаете. :P :)

hottie
01-02-2009, 20:48

Че на кой не му се прави секс....И какво значи:"Не съм готова,след като се обичат.За 10 месеца ако тя не се е доверила за приятела си..то тя никога няма да е готова?Това винаги ме е учудвало в жените.Все пак всеки има нужди 8)

Аз не я защитавам 8-) не ме разбирай погрешно. Но си има момичета с притеснения, момичета които чакатр сватбата и пр...

mArMaLaDkA
01-02-2009, 20:56
Ho.....от трета страна.....дори да е била девствена .... (и още да е) ....10 месеца дявол да те земе.. ^^нищо лично^^ неможа ли да я предрасположиш за sex

^Има и 1 друг вариант.Ако момичето е на 13-14,варианта за секс отпада,нали?Защото колкото и да предразполагаш едно момиче,на такава възраст е недопустимо да изгуби девствеността си,колкото и да обича човека до себе си. ;) Но надали става дума за такава,по-особена връзка в случая.

Lyubeto
01-02-2009, 20:57
Az imah vryzka s edin chovek okolo 3 godini , poslednite meseci az syshto ne iskah da pravim seks , nqkak si prosto ne me vyzbujdashe veche i bqh ubedena che skoro shte skysame .Vinagi tova e losh znak .Prosto seksa e vajna chast ot edna vryzka .A ako vse oshte ne ste go pravili , znachi nqma ot kakvo da se pritesnqvash.
p.s. A lichno za men lyubov bez seks ne moje da syshtestvuva .Prosto ednoto vodi kym drugoto. Neizbejno e nqkak 8-)

RullzZz
01-02-2009, 21:06
Разбира се че може да има любов без секс,със приятелката ми сме заедно от 10 месеца и секс все още няма,просто до преди 1 месец тя не се чувстваше готова а сега пък възможност не ни се отваря...каръщина.. :grin: :razz:

tsukiyouji
01-03-2009, 15:24
lubovta naistina e nai vajna no bez sex ne stava.togava e priqtelsto

nicolepcd
01-03-2009, 15:28
lubovta naistina e nai vajna no bez sex ne stava.togava e priqtelsto
Пълни глупости. :? Има толкова двойки, които издържат по 2 години без секс, а определено не са само "приятелски" настроени. Вече няма да срещнеш толкова често момче, което иска да има полов контакт с момче, защото я обича. Всичко гледа как да те "мине" и после ми приказвайте, че любов без секс не можело... глу-по-сти!

pandelka
01-03-2009, 16:31
Смятам,че трябва да се опознаете. :P :)

Боже..какви мнения пишеш :D .Един вид нищо не прочела ама айдее.. тряяло да се опознаят ..ем ,че не са ли се опознали достатъчно?!? ( нищо лично )

Ми Бро ко да се праи такъв е живота.Не всеки можете да вкарате в леглото си . И т'ва ,че не си успял не е повод да си мислиш,че те смята за извратен или нещо такова..може би просто, не е сигурна дали го иска ( по точно дали го иска със теб ) . Дай време .. попитай защо не иска да ти пусне и те така ;).

Punisherrr
01-03-2009, 16:31

Ако говориш за девствено момиче - грешиш!
Много е тъпо,когато някой каже както ти ''Нали се обичат... За 10 месеца ако тя не се е доверила за приятела си..то тя никога няма да е готова'' ...не е така.. някой не се ли сеща,че нещата не опират само до любов и доверие и т.н. ? А за годините нещо да кажем? За физическото състояние? ..... сетете се и за това де! Може да обичаш някой с цялото си сърце,но това не значи,че се чувстваш готов за секс!

BuBiTy
01-03-2009, 16:37
Ся ако едевствена ясно, ама ако не е :? Според мен секса не всичко но е една от основните съставки на една здрава връзка има ли секс има и близост оттам нататък нещата са ясни! Ако не е девствена или ти няма доверие(което разбрах от теб че не е така) или неизпитва сексуално влечение към теб и тогава тежко ти,защото колкото и да те "обича" ще се появи някои пред които хормоните и ще заиграят и тогава.... "Adios" в общи линии тря да поговориш открито с нея за тва!

vigilance
01-03-2009, 16:40
Разбира се, че не може да се говори за връзка без секс, защото рано или късно се стига до там, в зависимост колко сериозни са отношенията ви. Аз лично предпочитам да съм заедно с приятелката ми и да се гушкаме и т.н., просто да прекарваме времето заедно. А като и се прави секс, действаме. :) Лично за мен всяка връзка базирана на секс е краткотрайна, но пък и вие сами си решавате какъв живот живеете :)

ImmortalForever
01-03-2009, 17:38
Ам..бъгнала се е нещо..Това не е нормално

beachy_bunny
01-03-2009, 17:47
Връзка без секс изобщо няма да издържи дълго. Просто сексът (особено, когато има и силни чувства) е нужда-->без него не може. Обичаш този човек, но би ли се оженил за някой, който няма да те дари с това удоволствие? Да, не трябва да се пускаме на първата седмица, аз съм за секса след няколко месеца (3-4), но след 10 месеца... Би следвало вече да е готова. Прекалено дългото въздаржание води до изневери.
тц айде бе ти ще кажеш , че няма да се задържи дълго .. естествено , че няма ако си някой тъпо фешанче на 16 на което в главата му е на коя между краката да се навре тая вечер ... има и други много по ценни и стойности неща от секса като любовта ... както може секс без любов .. така може и любов без секс ...

vankata_kz1991
01-03-2009, 20:30
като чета тази тема виждам че си в положение като моето :) само че ние сме заедно от 8 месеца :) и аз съм на 17 а тя след няколко дена прави 15 :) и още не се правили секс то и е нямало кога но... аз се чувствам също като теб.

Adwokat
01-03-2009, 21:13
аз предпочитам първо да се опознаем добре и тогава... но не всичко е секс :)

Da no tova sa 10 meseca.. ne sa mnogo , no ne sa i malko... ebaxti lubovta bez seksa... vuv edna vryzka i seks-a e vajen... 8)

Jumbie483
01-03-2009, 21:15
За някои момичета секса не е всичко. За любовта не е нужен секс, макар че той е приятното удоволстие без което повечето хора не могат. Но наистина не бъркайте секса с любовта, смешно и детинско е.

scoobydors
01-03-2009, 22:08
Познавам една двойка, които ходят повече от 2 години и досега не са правили секс. На по 18 са, но явно това не е най-важното за тях. Все още се обичат, така че явно е възможно! :)

Soy_tu_mujer
01-03-2009, 22:55
Както казаха - ако е девствена - нормално е.
Ако не е - значи момчето не я привлича или психически може да не е готова за него (секса). Незнам. Но и аз понякога нямам желание за това. Може би заради втората причина. Но го правя.
Дали ще издържи връзката... Би могла. Но зависи от тях двамата, повече от момчето. :) Но всичко ще е до едно време...рано или късно ще започнат истински проблеми с тази тема и едва ли ще бъде пълноценна тогава. Всичко е относително.

Sisito941
01-04-2009, 07:27

Че на кой не му се прави секс.... 8)

Еми на мен например.На 14 съм,имам познати,които са на моята възраст и вече са го правили. :?

marjesa
01-04-2009, 09:33
Не , Не , Не ... Повечето пъти правим секс без любов .. но любов без секс :shock: шокиращо и напълно невъзможно :)

RullzZz
01-04-2009, 10:39
ее деба сички тука сте некви дървени философи бе...любов без секс немало айде бе,като на вас не ви се е случвало що говорите глупости,верно секса е важен ама тва не значи че без него и любов не може да съществува :-x

marjesa
01-04-2009, 10:41
ее Д**а сички тука сте некви дървени философи бе...любов без секс немало айде бе,като на вас не ви се е случвало що говорите глупости,верно секса е важен ама тва не значи че без него и любов не може да съществува :-x
изказваш се неподготвен ... ако няма секс няма плод на любовта - няма поколение :D

PreciousDiamond
01-04-2009, 10:43
ее Д**а сички тука сте некви дървени философи бе...любов без секс немало айде бе,като на вас не ви се е случвало що говорите глупости,верно секса е важен ама тва не значи че без него и любов не може да съществува :-x
изказваш се неподготвен ... ако няма секс няма плод на любовта - няма поколение :D

Е .. то до поколение да се стигнее .. 8-)

aka6a_vamp
01-04-2009, 10:44
Ее нали трябва да се развива връзката все пак...зависи от възраста де...

marjesa
01-04-2009, 10:44
Еми да ако свикнеш без секс ... То като вече си семеен чонек пак няма да ти се прави ии Хората ще изчезнат от планетата ЗЕМЯ :)

scoobydors
01-04-2009, 11:28
Познавам една двойка, които ходят повече от 2 години и досега не са правили секс. На по 18 са, но явно това не е най-важното за тях. Все още се обичат, така че явно е възможно! :)

а откаде знаеш че се обичат ?

Ако не се обичаха щяха ли да бъдат все още заедно? Как мислиш? :?

И всеки път като ги видя просто сиаят заедно, смеят се, целуват се... абе личи си просто като ги видиш.
Много пъти съм питала момичето относно секса и тя винаги ми казва, че когато му дойде времето и когато и двамата са готови, но това че няма секс не е повод да няма и любов.

GameMaster
01-04-2009, 11:35
Emi az do sega ne sum imala takiva kontakti (sexyalni) no taka ili inache za da go napravq nqma da stane za mesec ili dva.No vuv moq sluchai sega nqmam takova vlechenie sprqmo partnyora si.Za nqkoi hora (kato men) trqbva vreme i produljitelna vruzka za da pravqt takiva krachki.

Na7a6a
01-04-2009, 11:58
Абе всичко е възможно.. Ние с приятеля ми ходим отдавна, но аз съм девствена и не сме правили секс още. Не че не ме привлича или не го желая, напротив, но човек трябва да мисли. Та аз още нямам 16 дори.. (след 4 месеца ще ги направя). Въобще..хич не ми ги разправяйте тия, че любов без секс нямало.. :?

scoobydors
01-04-2009, 14:22
чичо скуби замисляла ли си се че просто немогат да си намерят нещо по добро и си стоят заедно и чакат тавана да падне 8-)

Не. :)

slun4ice_90
01-04-2009, 15:54
В една връзка,сексът не е най-важното нещо,но все пак си е нужен. :-D

BaiToq
01-04-2009, 16:30
Не.

huligankata
01-04-2009, 16:36
Не е нормално.

cinderella_gugutka
01-04-2009, 16:41
не е нормално да имаш гадже,да го оби4аш и да не искаш да правиш секс с него :lol:
когато бях 7 клас признавам 4е секса беше едно от последните неща за които мислех ама сега ве4е... :D

Pliok0019
01-04-2009, 16:46
Според мен не е възможно. След любовта по естествен път идва сексът.

HONDA
01-04-2009, 16:52
Секса е много важен в една връзка. Не е нормално в една връзка, партньорите да не правят секс, освен ако едния (или двамата) не е девствен.

rus0t0pate14
01-04-2009, 17:23
Секса е много важен в една връзка. Не е нормално в една връзка, партньорите да не правят секс, освен ако едния (или двамата) не е девствен. suglasna sam 8)

cherry_baby
01-04-2009, 18:51
Ми не е нормално според мен, въпреки че има такива връзки..... И аз съм в същото положение, с него съм и не сме спали още, но сме заедно от месец и половина - два ... 8-)

Dark_Angel_F
01-04-2009, 19:28
Не всичко във връзките е секс , макар че се оказва че е точно така за много голяма част от момчетата и момичетата в юнушеската възраст. И си спомням как лятото след седми клас един от класа ми вадеше теорий ,че като ходиш с някогао почваш да го обичаш , а обичта е и желание за секс ... Но примерно ако не си готов за секс ?! Защото колтко и странно да е на тази планета все оюе има хора , които изчакват и не се чувстват готови , когато навършат 13 години. Та относно темата зависи от човека - може наистина на някой от партньорите да не му се прави секс , да не е готов , да изчаква връзката да се задълбочи още и да е по - уверен в човека , с който е и т.н . Просто причините могат да бъдат милиони и това са само малка част от тях.