View Full Version : Как да и затворя гадната уста?
MrUndaztood
01-02-2009, 21:10
Искам да ви попитам какво да правя,значи знам какво искам да уча и да работя след две години като завърша.а тъпата ми майка постоянно казва и разправя,да,да ще работи(ш) в някво кафене или пък на входа на кенеф и разни такива,това не ме подбива,просто ме прави да се чувствам някак си,супер тъпо и гадно.Крещял съм не 1 път за тва,ама пак продължава. :-x Никаква подкрепа,не че разчитам,ама поне да не ми подбива мечтите
TheNewReligion
01-02-2009, 22:13
Искаш да работиш, а майка ти те подценява, така ли? :-o
вашите какво работят..?
ако искаш да е малко по-силничко едно "ами то и ти не работиш на кой знае каква престижна работа" освен,че ще те уреди с няколко шамара и сълзи от нейна страна може би ще и затвори и устата.. 8)
:lol:
MrUndaztood
01-02-2009, 23:12
Искам да кандидатствам право в Щатите след 2 години.
Ветеринар е,ама сега работи нещо на пристанещото с контейнерите (сега уча в друг град на 500 км от тях).
Искам да кандидатствам право в Щатите след 2 години.
Ветеринар е,ама сега работи нещо на пристанещото с контейнерите (сега уча в друг град на 500 км от тях).
изглеждаш амбициозен,а майка ти като че ли си няма работа..и кво ти пука като си далеч от тях?пожелавам ти успех и не позволявай да ти попречи чуждото мнение :)
MrUndaztood
01-03-2009, 01:14
А не хич не ми пречи,даже се радвам,че съм по-далеч.
Определено си няма работа ся като е в почивка и звънеше през час за празни приказки или да се заяде,докато не спрях да и дигам.
Яд ме е само,че не мога да и се разкрещя по телефона,щото ще затвори :booooomb:
Почни да работиш щом това ти харесва.Още повече,че вече си голям....
Jumbie483
01-03-2009, 09:48
На пук на нея следвай мечтите си и и докажи, че ти МОЖЕШ ;) Успех
slim__shadygirl
01-03-2009, 12:29
+1 Просто й докажи,че можеш :)
adelaida
01-03-2009, 13:20
abee da ne ti puka!!!zapomni edno v toq jivot ako sam ne se nau4i6 da se opravq6...neka drugite si mislqt i govorqt kvoto iskat ti si trai i sledi celite si ;) i az predi mnogo se karah s maika mi i nz si kvo no ve4e sprqh da se zanimavam mal4a si tq vika vika i mine a az si gledam moite celi i tva e ;)
sexa_na_kompleksa
01-03-2009, 16:19
Нали не живееш с нея? Тогава какво се косиш? Просто не я слушай и от време на време казвай "добре".
ivenciii
01-04-2009, 21:10
Jumbie483 написа:
На пук на нея следвай мечтите си и и докажи, че ти МОЖЕШ Успех
+1 Просто й докажи,че можеш
+1 :) Живей си живота,сега ти е времето :) следвай мечтите си :P
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 18:22
+1 Просто й докажи,че можеш :)
+1