View Full Version : Рискове при анален секс ???
Здравейте.
Честита нова година.
Имам един въпрос, който много ме сдухва.
На връх нова година се случи така, че правих секс и понеже бяхме пийнали нещо не успях да сложа презерватива и в последствие го махнах да не пречи.
По време на секса се случи така, че уцелих другата дупка, а момичето нямаше нищо против и продължихме.
Днес споделих с един приятел и той каза, че има голямо опасност да съм хванал нещо.
Моля ви кажете ми, ако момичето е чисто(от към венерически болести)
може ли все пак да съм се заразил с нещо от "мръсната дупка" ?
И как да разбера дали всичко е наред ???
Дам може да си се заразил с "ако" :-o
mi moje da si hvanal gubite za dru6kite
Ммм да хуя ти може да се е сприятелил с някой глист и евентуално може да се наложи да им уредиш нова среща :D :grin:
mArMaLaDkA
01-02-2009, 21:24
Напил си се,объркал си дупката...WTF?!?! :lol: Поне ме разсмя истински.Ако го правите по-грубичко,може да се стигне до разкъсвания на ануса на момичето и инфекции.
ne razbiram ot analen sex :-D znam nqkoi ne6ta no ne sum siguren vuv dostovernosta im i po dobre da si mul4a 8-)
тогава защо не си мълчиш
kakto vijda6 si mul4a :-o
4uval sam,4e i manekenki se nasirat pri analen sex.Mislq 4e tova e golqm risk :D
scoobydors
01-02-2009, 21:37
"мръсната дупка" ?
Ей тва ме уби направо! :lol: 8-)
Palav_Sharan
01-02-2009, 21:38
хахахахахха
объркал дупката :lol:
нищо не си хванал - препоръчително е след анален секс да си го поизмиваш, иначе няма проблеми - приятеля ти не знае къде се намира!!!
Palav_Sharan
01-02-2009, 21:39
4uval sam,4e i manekenki se nasirat pri analen sex.Mislq 4e tova e golqm risk :D
то аз съм чувал че кравите могат да летят и че има розови слонове но............................ :lol:
то аз съм чувал че кравите могат да летят и че има розови слонове но............................ :lol:
tva za slonovete e vqrno
daje ako gi pita6 kolko e 4asa vadqt po edin termometur i ti kazvat 4e dnes sme patuk i trqq zaviem na lqvo :-D
baby_inloff
01-02-2009, 22:02
:lol: :lol: :lol:
Ммм да хуя ти може да се е сприятелил с някой глист и евентуално може да се наложи да им уредиш нова среща :D :grin:
:lol: :lol: :lol:
Леле немога да си поема въздух да се хиля :lol: ! "Мръсната дупка" май те е заразила само с притеснения ! :lol: :lol: :lol:
portokalka1994
01-02-2009, 22:22
Момичето може да хване нещо от мръсната дупка което след време може да ти предаде.А ти от мръсната в чистата дупка мн умно си постъпил.Пууууууу :x :o :o :o
priqtelq ti e prav naistina ima risk dori ot spin no v slu4aq edva li ...
smilebaby
01-03-2009, 14:37
Тва за насирането не го вярвам...А по темата мисля ,че ако тя е чиста няма дертове.
Здравейте.
Честита нова година.
Имам един въпрос, който много ме сдухва.
На връх нова година се случи така, че правих секс и понеже бяхме пийнали нещо не успях да сложа презерватива и в последствие го махнах да не пречи.
По време на секса се случи така, че уцелих другата дупка, а момичето нямаше нищо против и продължихме.
Днес споделих с един приятел и той каза, че има голямо опасност да съм хванал нещо.
Моля ви кажете ми, ако момичето е чисто(от към венерически болести)
може ли все пак да съм се заразил с нещо от "мръсната дупка" ?
И как да разбера дали всичко е наред ???
Аз лично мисля,че не си се заразил със нищо .. щом е било първо отпред и после отзад..и на момичето нищо няма да му има,но попрочети нещо за аналния секс все пак .. :-o
aka6a_vamp
01-03-2009, 14:51
Ти се радвай,че както е било без гума не си оцелил дупката дет е трябвало...
nymphadora
01-03-2009, 14:52
:razz: :razz: никой не те е карал да "бъркаш дупките" :razz: :razz:
zizita_88
01-03-2009, 15:42
да, може да хванеш гъбички и други такива бактерии или някоя инфекциика ама ако има нещо сериозно ще разбереш. и по - добре недей повече така хаха
Bombshell
01-03-2009, 15:44
Напил си се,объркал си дупката...WTF?!?! :lol: Поне ме разсмя истински.Ако го правите по-грубичко,може да се стигне до разкъсвания на ануса на момичето и инфекции.
+ :?
jambo_bs
01-03-2009, 15:49
Ем аз съм гледал секс с магаре, :? но пак немога да имам мнение.
някоя инфекция .. може да си лепнал а също ако е имала венеричкески болести също! :)
Според няма проблеми ,стига тя да е няма здравословни проблеми!