View Full Version : Има ли начин да разбера чувствата му като е толкова потаен
Housemaniata
01-02-2009, 21:23
zna4i 6te kaja na krtnko kak stoqt ne6tata.. az sam na 16 toi na 19 .. poznavame se mn mn vreme no predi 3 meseca zapo4nahme seriozno da se vijdame za6toto semeistvata ni sa blizki i az si go haresah za nego ne znam za6toto kato sme nasame toi se bazika puska 6egi nekvi ploski zaribqvki .. a kat sme pred hora daje i duma ne si kazvame i ne moga da razbera kakvo misli pi6em si ot vreme na vreme s 4asove.. i na nova godina bqhme s tqhnite no nito duma ne si obelihme dokato ne stana 12.. i sled tova v 12 i ne6to toi mi vika ai na diskoteka pri koeto az vednaga se saglasih i maika nali mu ima doverie me pusna s nego do kum 5 i otidohme no toi be6e s negovite fr.. koito sa na po 20.. i bqh samo momi4e s 6-7 mom4eta i 2ma ot tqh po4naha da me zaribqvat no z turseh samo nego samo s nego govoreh i go karah da tancuva no toi ne poiska kaza 4e muzikata ne mu haresva i posle sednahme edin do drug i si govorihme.. ni6to osobenno no be6e mn mil i se bazika6e ot vreme na vreme.. vuprosut mie kak da mu pomogna ako ima nqkakvi 4uvstva da gi razkrie i kak da razbera dali vaob6te ima takiva? predvaritelno kazvam 4e mnogo me privli4a i imam dosta silni simpatii kum nego no nqma da si arzkriq 4uvstvata 6toto 6e po4ne da me vurti na malkiq si prust.. no iskam da sam s nego makar 4e e po golqm i seksa ne mi e problem 6toto ne sam devstvena.. mersi predvaritelno :-)
Housemaniata
01-02-2009, 21:40
hora pomognete de.. i vie ste bili v podobni situacii sigurno.. :(
scoobydors
01-02-2009, 21:55
"Ако разкрия чувствата си той ще почне да ме върти на малкия си пръст" :-o По-голяма глупост не бях чувала.
Говори с него и му кажи, че ти е симпатичен, може дори на шега да му го кажеш...
Примерно питай го дали има гадже или харесва някое момиче и се закачай с него. Ако каже "не" ти кажи "еее как може такова нещо.. хубаво момче, пък да си няма приятелка. :-D Да те взимам тогава а? :D " Абе нещо закачливо да е.
Айде успех! :)
blood_dodo
01-03-2009, 04:32
"Ако разкрия чувствата си той ще почне да ме върти на малкия си пръст" :-o По-голяма глупост не бях чувала.Аз също...
stop_looking_at_me
01-03-2009, 04:56
Аз лично не бих се надявала на много...
Не си ли обърнала внимание на държанието му? Докато другите негови приятели те зарибяваха той как се държеше? Идваше ли да те "спасява" от тях ахахха? Търсеше ли компанията ти? Най-добре е да говориш с него, но не очаквай много.
А пък извинението че музиката не му харесвала е мнооого lame... може ти да не му харесваш, нищо лично.
Да.
Обади се н аучителя Йода.
Или на учителя Сплинтер,
те ще ти кажат :)
varnen4e
01-03-2009, 07:18
Всеки е попадал в подобна ситуация. Аз бих те посъветвала малко по малко да му покажеш какво изпитваш към него, било то с думи или с действия, защото ако и той изпитва нещо само ще се зарадва.
Но бъди предпазлива, не си изливай любовта от един път, защото може да го шашнеш.
EeeBobii
01-03-2009, 07:40
Отговор на въпроса: Започни да го убягват, ако почне да те търси.(Има ниякакви симпати кам тебе),ако ти се надуе,(значи го е яд.)Ако почне дате пита зашто го правиш, тогава е момента да му кажеш всичко в очите.... и ако има чуства кам тебе и го срам да ти ги раскрие, просто го питаи... какво че правите че това неможе да продалжава вечно , всичко или нищо, Хората имат усти да говорят да се разбираме а не да си малчи ме, Запомни едно - всички сме от една планета! :P
Съгласна съм с всички мнения по-горе...
Обръщай внимание на реакциите му, на държанието му към теб и към другите момичета, на шегите му... Защото ако ти искаш да му подскажеш чувствата си под формата на закачлива шега...може би и той това се опитва.Прекалено много гордост и предразсъдъци има в историята ви...въпреки, че при мен е същотооо и ти давам съвет... и на мен ми е трудно.Но в един момент ще ти олекне като му кажеш всичко в очите!
summer_mo0n
01-03-2009, 13:41
"Ако разкрия чувствата си той ще почне да ме върти на малкия си пръст" :-o По-голяма глупост не бях чувала.Аз също...
me2 :lol: :lol: :lol: :lol:
PreciousDiamond
01-04-2009, 13:42
Да.
Обади се н аучителя Йода.
Или на учителя Сплинтер,
те ще ти кажат :)
Евала, човече 8-) :mrgreen: 8-)