View Full Version : Влюбян съм <3
влюбях са хора :smt007 :smt007 :smt007 много я обичам...толкова е..красива..толкова..страст има в нея...само като я опитам и в мен сякаш всичко започва да гори...а нейното ухание направо ме опиянява...много върви обаче с трошийка тая Сливенската ракийка
Ти си ЛУУУУУУУУДДДДДДДДД!!!! :lol: Най-много да заключат темата :lol:
е кво? Аз не мога ли да си споделя любовта..към ракийката :S нали все пак е раздел любов.. :-k
Нема да ти е много верна, от мене да знаеш
е кво? Аз не мога ли да си споделя любовта..към ракийката :S нали все пак е раздел любов.. :-k
Любов към живи същества, към Хора, не към домашната ракийка! :lol: :lol: :lol:
Аааа луд мн ме кефиш :-P :-P :razz: :razz:
е аз не съм казал, че е домашна :lol: макар че и тя става 8-)
Аааа луд мн ме кефиш :-P :-P :razz: :razz: :oops: :oops: :oops: мерсии
е що :cry: до сега винаги е била с мен...в радост..в тъга...в бутилка и в чаша...
е аз не съм казал, че е домашна :lol: макар че и тя става 8-)
Има ли значение дали е домашна или от магазина все ракия :lol: 8-)
е що :cry: до сега винаги е била с мен...в радост..в тъга...в бутилка и в чаша...
Заблуждаваш се, голяма ку*ва е 8-)
ее Свети Свети колко си босичка..виж ся.. от мен едно нещо запомни... купената ракия е като хубавото платено момиче...скъпа е, но знае точно какво да прави..докато домашната е като жена ти след 10 год..бавно свършва понеже имаш от нея доста ...и след време втръсва
ее Свети Свети колко си босичка..виж ся.. от мен едно нещо запомни... купената ракия е като хубавото платено момиче...скъпа е, но знае точно какво да прави..докато домашната е като жена ти след 10 год..бавно свършва понеже имаш от нея доста ...и след време втръсва
Еххххх така е, Роска! Няма спор! Ама аз нали не пия кво ли ти разбирам от алкохоли най-малко пък от ракия! Така че имаш право! Ама все пак другия път ме извикай да пийнем двамата :-D :-D :lol: :lol: :lol: 8-) 8-) 8-)
немаш кахъри :lol: и без тва само вие ми останахте
sladka__droga
01-02-2009, 23:29
:grin: хах ама и аз я обичам така да знаеш !! :-P
leoparda93sl
01-03-2009, 08:56
Има разлика между домашна и купена повярвайте :D Бтв от сливен съм и аз обожавам нашата ракийка :grin: :razz:
aka6a_vamp
01-03-2009, 08:58
еваларка ти цепя брат.. 8-)
еваларка ти цепя брат.. 8-) ;-) мерси :oops:
Има разлика между домашна и купена повярвайте :D Бтв от сливен съм и аз обожавам нашата ракийка :grin: :razz:
ами то и аз съм от Сливен :grin:
Wrathchild
01-03-2009, 09:04
Знаех си, че ще завърши по подобен начин!
Знаех си, че ще завърши по подобен начин!
в какъв смисъл ? :-o
Kostadin_682
01-03-2009, 09:38
влюбях са хора :smt007 :smt007 :smt007 много я обичам...толкова е..красива..толкова..страст има в нея...само като я опитам и в мен сякаш всичко започва да гори...а нейното ухание направо ме опиянява...много върви обаче с трошийка тая Сливенската ракийка
Офтопик...
Бах.. тая година всичко пише по форума "Влюбена съм" :shock: ... браво браво :) 8-)
Офтопик...
Бах.. тая година всичко пише по форума "Влюбена съм" :shock: ... браво браво :) 8-)
точно за това направих и темата :)
Kostadin_682
01-03-2009, 09:40
Офтопик...
Евала :) ... пожелавам го навсички...
Офтопик...
пак ме разбра грешно :lol: не че съм влюбен..тая тема я напрвих точно заради това че снощи излезнаха сумати такива теми и то с такова заглавие..шегичка просто :)
Kostadin_682
01-03-2009, 09:53
Офтопик...
пак ме разбра грешно :lol: не че съм влюбен..тая тема я напрвих точно заради това че снощи излезнаха сумати такива теми и то с такова заглавие..шегичка просто :)
Аха... зацепих 8-) ...
dramaqueen
01-03-2009, 11:18
Подкрепям тъ пич! Ракия рлзз ^^ :grin: :grin: :grin: :D :D :D
evelinka1122
01-03-2009, 12:08
зн си че темата ще е такава :D
slun4ice_90
01-03-2009, 12:12
зн си че темата ще е такава :D И аззз,но за малко да се повярвам.... :D
HePeAJIeH
01-03-2009, 13:01
Консумирате ли любовта си? :D
хахахах кефиш ме :grin: :grin: :grin: мн се смях мерси,че ме развесели :grin: еми пожелавам ви да се обичате D :-)
pandelka
01-03-2009, 13:28
:-o
радвам се за тези които разбират майтапа и са се развеселили..това ми беше целта ;)
А любовта ти споделена ли е?
А любовта ти споделена ли е?
хаха като имам пари да...като нямам..само късмета може да ме спаси :lol: същото като с жените нали? 8-)
Консумирате ли любовта си? :D
офф..направо ти казвам огъня ми взима :lol: опиянява ме като я опитам само
Може кума да ви стане Пещерска Гроздова :D :D :D
ооо тва е сестра и...ама с нея имам неприятни спомени :?
:smt006 не остаряваша любов :smt007 :smt030