View Full Version : Кондом на обратно?
Ам...въпроса ми е-Ако преди полов акт, при поставянето на презерватива, докато се развива по пениса се окаже, че е развит наобратно задължително ли трябва да се смени???
П.П. Не става дума като е развит целия, ами малко под главичката например...може ли да се изхлузи и да се обърне просто(докато пак се придържа отгоре, за да не влезе въздух) и да се развие на правилната страна същия кондом...
Ам...въпроса ми е-Ако преди полов акт, при поставянето на презерватива, докато се развива по пениса се окаже, че е развит наобратно задължително ли трябва да се смени???
П.П. Не става дума като е развит целия, ами малко под главичката например...може ли да се изхлузи и да се обърне просто(докато пак се придържа отгоре, за да не влезе въздух) и да се развие на правилната страна...
То неможе да се сложи на обратната страна...
Или бая зор ще бъде...помисли малко защо! :-o
ПРЕЗЕРВАТИВ ВИЖДАЛ ЛИ СИ??? Той нали е навит ... и се развива по дължината на пениса ... невъзможно е да объркаш на къде да го сложиш. :) :) :)
Lady_AMG
01-03-2009, 09:26
Може да стане както той обяснява- да тръгнеш да го слагаш на братно, т.е д го поставиш на главичката и като видиш, че не може да се развие да се усетиш и да го обърнеш. Само че "сълзите" по пениса ти остават по външната страна на презерватива и има лек риск. Абе по-добре да се смени, ама ако сте направили нещо такова няма страшно, почти никакъв риск няма.
nejnaDROGA
01-03-2009, 09:32
Толкова ли ти се свидят 50 стотинки,че се скръндзиш за един презерватив?!
А и не забравяй,че при горепосочения случай (както си го описал ти) след акта може да и си спестил тия 50 стотинки заради икономисването на втори презерватив,но след това може да ти се наложи да дадеш 30 лева за хапче :-D ,т.е. сменяй си презерватива или бъди по-внимателен!!!Все пак това не е някаква сложна техника,просто трябва да погледнеш,на къде се отвива преди тръгнеш да го слагаш!!!
А и не забравяй,че при горепосочения случай (както си го описал ти) след акта може да и си спестил тия 50 стотинки заради икономисването на втори презерватив,но след това може да ти се наложи да дадеш 30 лева за хапче :-D ,т.е. сменяй си презерватива или бъди по-внимателен!!!Все пак това не е някаква сложна техника,просто трябва да погледнеш,на къде се отвива преди тръгнеш да го слагаш!!!
Точно! Те мен искаха да ме прекарат без ама .. :D :D :D разума е по-важен ;]
nejnaDROGA
01-03-2009, 09:40
Точно! Те мен искаха да ме прекарат без ама .. :D :D :D разума е по-важен ;]
:-x Почва се с "Добро утро,Зори!" и после се хвали :D
абе вие всички тъпи ли сте или кво? нищо няма да стане дори да го нахлузиш, да го свалиш, да го обърнеш и пак да си го сложиш и да си продължите! то ако така ставаше забременяването от некакъв допир, вие го изкарахте едва ли не по въздушно-капков път!
аз съм правил много пъти първо без, и чак после си го слагам презерватива и нищо не е станало
така че, нема страшно
ПРЕЗЕРВАТИВ ВИЖДАЛ ЛИ СИ??? Той нали е навит ... и се развива по дължината на пениса ... невъзможно е да объркаш на къде да го сложиш. :) :) :)И как така другите разбраха какво имам предвит, а ти-не???Айде да се напраим на разбирачи, нали!Ама май имаш акъл колкото на агънцето майка му...
П.П. nejnaDROGA, представи си:Имал съм три, два съм използвал преди и сега в кутийката ми е останал трети.Стекли са се така обстоятелствата, че не съм купил нова кутия и ми е останал 1...тва е :)
П.П. Lady_AMG, assd, благодаря за отговорите :)
ПРЕЗЕРВАТИВ ВИЖДАЛ ЛИ СИ??? Той нали е навит ... и се развива по дължината на пениса ... невъзможно е да объркаш на къде да го сложиш. :) :) :) to4no