Влез

View Full Version : Държи се тъпо

SunFl0w3r
01-03-2009, 09:30
От 4-5 месеца вече се опитвам, всякак си да се сближа с момче,което отначало показваше много симпатии,даже мислех (а и не само аз ) че нещо ще излезе между нас,но не - преди 3-4 дни той си хвана гадже.И то как - видял я на снимка в импулс и веднага тръгнали.Толкова ми е кофти че аз толкова време при положение че се виждахме всеки ден не можах да го спечеля,а тя само с една снимка.Ама и той се държеше много тъпо - ту ме сваляше,ту пък си мълчеше,ту ме зарибяваше,ту пък спираше.Сега пък си има гадже обаче продължава да ме търси,изобщо...и ето сега ваканцията 10 дни не се видяхме и той веднага си намери някоя.Уффф....аз мисля да започна да го избягвам и въобще да не му говоря,защото ще ми е гадно да говоря с него,а да не мога да очаквам нищо повече,но пък част от мен не иска да го забрави и другото което се надявам ( а то си е жива сламка ) е да си останем приятели и аз да му доказвам с времето,че съм най-подходящата за него и той да прогледне.Това е тъпо,знам,но по стечение на обстоятелствата се налага да го виждам постоянно и ще ми е много трудно да го забравя.Какво да правя не знам.Зная че след месец дори и по-малко може би,и тази ще му омръзне,познавам го,но ще се появи друга,а аз все си чакам.

aka6a_vamp
01-03-2009, 09:31
просто е недорасък :)

Wrathchild
01-03-2009, 09:35
Абе не си заслужава да се занимаваш с идиот, гледащ само външния вид...

DarkWitch
01-03-2009, 09:37
не му обръщай внимание :) преди почти година и аз попаднах в подобна ситуация,само ме разигравше и в момента, в който спря да ми пука и да не му обръщам внимание сам ме потърси,но беше вече късно :-D

Re5peC7
01-03-2009, 09:47
ами кой не гледа външния вид? И на мен ми се иска хората да гледат повече какво имаш вътре отколкото вън, но за съжаление света върви в друга посока..а това че гледа външния вид..нз.. може да е заради много неща..може да не намира нищо друго в момичето..т.е. да е куха отвътре, затова и не изкарва дълго с тях..а по темата..защо не му кажеш или намекнеш нещо..и след това вече да оставиш нещата да стават :)

mynichka
01-03-2009, 10:07
Той явно гледа само външния вид..щом е тръгнал с момиче само от снимка ( това за мен е адски тъпо)

plmn
01-03-2009, 10:19
Ами, че е недорасъл и не знае какво иска, това сякаш е ясно.Но аз не разбирам и едно друго нещо.Като си го харесвала и ти, защо чакаш да те зарибява постоянно?Показал ти е веднъж, 2 пъти, че има симпатии към теб - не си му отвърнала очевидно -> намира си друга.
А и сама казваш "след месец и тая ще му омръзне" -> след като му 'омръзват' толкова бързо, кое те кара да мислиш, че ти няма да си просто следващата за период от 1-2 месеца и няма да те зареже ей така?

dramaqueen
01-03-2009, 10:57
Абе не си заслужава да се занимаваш с идиот, гледащ само външния вид...

+ : )))

slun4ice_90
01-03-2009, 11:01
С такива шамандури,не се занимавай.... 8)

Lysit0
01-03-2009, 11:02
На днешно време външният вид е най- важен.....
Еми не го търси повече,не му пиши и звъни...не се занимавай с него.
Игнорирай го.Да видиш как ще почне да те търси...

GaNgStAz
01-03-2009, 11:06
Ами, че е недорасъл и не знае какво иска, това сякаш е ясно.Но аз не разбирам и едно друго нещо.Като си го харесвала и ти, защо чакаш да те зарибява постоянно?Показал ти е веднъж, 2 пъти, че има симпатии към теб - не си му отвърнала очевидно -> намира си друга.
А и сама казваш "след месец и тая ще му омръзне" -> след като му 'омръзват' толкова бързо, кое те кара да мислиш, че ти няма да си просто следващата за период от 1-2 месеца и няма да те зареже ей така?

:smt023

Prophecy
01-03-2009, 11:35
Има и други :)

evelinka1122
01-03-2009, 12:06
заслужаваш нещо по-добро... :)

ivsan4eto
01-03-2009, 13:01
На днешно време външният вид е най- важен.....
Еми не го търси повече,не му пиши и звъни...не се занимавай с него.
Игнорирай го.Да видиш как ще почне да те търси...

:)

HONDA
01-03-2009, 13:04
Не ти ли е ясно, че се е*ава с теб?! А ти като последната овца се занимавай още с него.

SunFl0w3r
01-03-2009, 13:14
Не ти ли е ясно, че се е*ава с теб?! А ти като последната овца се занимавай още с него.

По принцип с прав,обаче тва демостриране на "добри обноски" ми изнерви честно казано

porky
01-03-2009, 13:18
Според мен като се е хванал с тази от импулс толкова лесно и тъпо...Значи не държи на нея и я мисли за "лесна", докато с теб се държи по друг начин :P

summer_mo0n
01-03-2009, 13:23
Здравей-здрасти и до тук остави го да се занимава с празноглавите кукли то сайтовете не се е научил все още да надниква под красивата обвивка .. А за теб.. има толкова много момчета да не е последният. :)

raichEbaichE
01-03-2009, 16:44
външната красота е до време,но вътрешната е завинаги...заеби го,някой ще те оцени както заслужаваш :)

PreciousDiamond
01-04-2009, 14:53
Ами .. виж ся - щом така се отнася с момичетата кфо , по дяволите, те кара да мислиш, че ако тръгнете с тебе ще се отнася по-различно??