View Full Version : Късали ли са ви ? (за момичета)
ее момичета кажете късали ли са ви момчетата някога..ии как мислите унизително ли е момче да скъса момиче??? :)
aka6a_vamp
01-03-2009, 12:18
ми да преди седмица някъде...за пръв път ме скъсаха мен...
GaNgStAz
01-03-2009, 12:20
Ами да, късали са ме.. не е особено приятно, ама какво да се прави. По хубаво така, отколкото да не сме щастливи заедно...
evelinka1122
01-03-2009, 12:20
късали са с мен.... ми тъпо е, супер е гадно ама най-важното е че аз се правя на Ледената Кралица пред другите... 8) най-важното е да не се затваряш в себе си :)
LovelyGirl
01-03-2009, 12:23
Ами да и не виждам кое му е унизителното :-o
Каква е разликата дали ще е момчето или момичето?
Ама това "късали ли са ви" ми звучи много тъпо :?
По-добре е "късали ли са с вас"? :)
V1k1tYyY
01-03-2009, 12:32
не,засега.но един ми показа по доста гаден начин ,че не иска да сме заедно и предпочитам да ме беше скъсал, честно казано..
Jumbie483
01-03-2009, 12:33
Не, до сега винаги аз съм правила това :-D Предполагам да те скъса момче е гадно чувство..особено ако е някой загубеняк :D
angelcheeee_93
01-03-2009, 12:35
да,веднъж...но аз си му отмъстих ,като тръгнахме втория път :grin:
Не.Нито аз съм късала.Имам сериозна връзка и в момента съм много далече от тези неща.
NeverTheSame
01-03-2009, 12:38
не съм имала чак толкова много приятели,може би това е една от причините,че не са ме късали.
чувствам се все още късметлиика,поради тоя факт x]]
ImmortalForever
01-03-2009, 12:38
Веднъж.И макар че беше преди 2 години, все още се чувствам унизена ,а аз съм толкова горделиво същество и не го приемам за нормално! :-x
pandelka
01-03-2009, 12:48
Дам! 2 пъти ...
Според мен не е унизително.. все пак някой трябва да сложи края на връзката,а за мен не е от значение кой бе бъде ! :)
mene samo 1 pyt ..
И мен само един път.
Не мисля, че е унизително. (Освен ако "пича" не го направи по някой шибан начин)
Punisherrr
01-03-2009, 13:14
Не са ме късали. То не е и толко учудващо,след като преди настоящето ми гадже съм имала само едно 8-) (направо странно за днешните представи хаха) :Ь както и да е... та дали е унизително ? - не виждам защо да е по-унизително от това момичето да скъса момчето...
summer_mo0n
01-03-2009, 13:51
Ехх да, един път .. кофти тръпка. ;)
Ами за първи път ме скъсаха през октомври 2008-а :lol:
но все още съм благодарна, че стана така..кво ли не направих, за да може тва момче да ме зареже...как ли не се държах с него...ужааас !!! накрая като ме заряза...така ми олекна и..се пак ми беше някак тъпо, че е първият (и за сега последниат), който някога ме е зарязвал!
Късали са ме, да. И какво от това?! Не виждам нищо унизително :?
ее момичета кажете късали ли са ви момчетата някога..ии как мислите унизително ли е момче да скъса момиче??? :)
Не е унизително да те скъса момче. Част от живота. Кръговрат... Не се е случвало момче да ме скъса но и да стане не бих се почуствала унизена :)
Mementomori
01-03-2009, 15:09
Не са!Няма нищо унизително в това.Всеки рано или късно къса някого или го късат-закони като в джунгла!
Punisherrr
01-03-2009, 16:26
Ми разликата между момче и момиче е, че момичетата са по нежни... Ако и кажеш "Махай се не ме интересуваш :x " Ще се разреве 100% а ако го кажеш на момче ще се почувства много кофти отвътре ама няма да рейгира... Happy?
А по темата: Момче съм, един път едно момиче ме скъса, но тогава бях на 6-7 години и въобще не сме подържали връзката си 8-)
Това,че момичето ще реве,а момчето няма да показва така чувствата си не значи,че за него не е също толкова гадно...
Странно,че си момче и говориш така ама :D :Ь
Няма значение кой кого "къса" факт е края на връзката, иначе до ся все аз съм "късала" не се гордея с тва ама така е по-добре та така де вече си чакам шута от съдбата, неможе все аз да късам ще дойде и моя ред :-k
Ми разликата между момче и момиче е, че момичетата са по нежни... Ако и кажеш "Махай се не ме интересуваш :x " Ще се разреве 100% а ако го кажеш на момче ще се почувства много кофти отвътре ама няма да рейгира... Happy?
А по темата: Момче съм, един път едно момиче ме скъса, но тогава бях на 6-7 години и въобще не сме подържали връзката си 8-)
detska mu lubow :D :D :D i az imah edno takowa gaje w detskata...daje kato ni slagaha da spim az hodeh na negowoto leglo :D :D :D :D
F_CK_all_I_need_is_U
01-03-2009, 18:02
Е па да,веднъж едно момче ме скъса.И кфо? 8-)
vampirekiss
01-03-2009, 19:21
Случвало ми се е,но момчето го направи мнага човешки.Беше ми малко гадно,но не е болка за умиране.Не мисля,че е срамно-на всеки може да се случи.
reni7o0o
01-03-2009, 19:28
ами веднъж да :x бях бясна...ама за това че са ме скъсали, а че не ми дадоха обяснение защо :-x :D :D :D
ама имам един познат който ако исак да скъса с някое момиче прави така че тя да скъса с него, а не той с нея... 8-)
HaPySHeH
01-03-2009, 22:45
Най-редовно!! ьха . .. най вече за изневери и прочие ;)
BigFakeSmile
01-03-2009, 23:22
късали са ме 2 пъти ама първия път беше нещо брутално :shock: беше наложително не че той го искаше
а втория път беше щот момчето беше още с лапешки акъл и незнаеше явно кво иска :D :D
pavlinkamalinka
01-04-2009, 01:14
ami da
ama kato se zamislq az sam gi ostavqla nakraq
abe to kvo zna4i da te kasat
nai gadno e kato obi4a6 nqkoi i kato vijda6 4e ne varvi
az bqx i mai vse o6te sam vlubena 3ta godina posledniq mi lubim
i az go ostavix ama kvo tr da napravq da se ma4a kato vijdam kak se darji li
PreciousDiamond
01-04-2009, 10:48
Колкото и да ме е срам и колкото и унизена , обидена и какво ли още не да се чувствам .. ДА ... :cry: Толкова ми е трудно да го преживея :cry: 8-) 8-)
PreciousDiamond
01-04-2009, 11:00
ти си на 11 колко пати искаш да те късат бе сладуранке 8-)
паник ат де диско ис деад :-o :(
Е това нещо срещу мене ли беше ? 8-)
PreciousDiamond
01-04-2009, 11:10
срещу теб имам само едно нещо 8-) дано се сетиш кое :lol:
Сещам се аз ... ама то срещу мене или В мене е ? 8-)
Mbp3eJlaH
01-04-2009, 11:18
срещу теб имам само едно нещо 8-) дано се сетиш кое :lol:
Сещам се аз ... ама то срещу мене или В мене е ? 8-)
znaeh si 4e si nekav pendel
GreenFairy
01-04-2009, 12:53
До сега съм била само с едно момче и връзката ни приключи защото той не ме чустваше достатъчно близка и пътуването му идваше в повече. Така, че ДА, той ме скъса и да, на мен ми беше ужасно кофти, но осъзнах, че колкото и зле да са нещата, аз никога не бих го скъсала, винаги щях да си мисля, че всичко може да се оправи. Така, че по-добре, че той го направи. Не се чуствах унизаена, само ужасяващо самотна.
Мнем.Не ме е късало момче никога, винаги аз късам (засега!!) :o Но... на всеки може да се случи и в никакъв случай не смятам, че е унизително да те скъсат.По-точното определение е "болезнено".
късали са ме 2 пъти ама първия път беше нещо брутално :shock: беше наложително не че той го искаше
а втория път беше щот момчето беше още с лапешки акъл и незнаеше явно кво иска :D :D
сеедно за мен си го писала^^ :-)
scanadal
01-04-2009, 18:39
Един път само,когато ми каза,че заедно с мене си имал и друга приятелка от две години :shock: :x Унизитело...
filltheblank
01-04-2009, 20:23
Едно момче ме е късало 2 пъти и аз него толкова. Ревах, ревах, и к'во? Нищо. Чувствах се тъпа, обаче нямаше кой да ми с еподиграе.
Превъзмогнах късането. Ама момчето не.
sexi_lady_666
01-04-2009, 20:57
v nikakuv slu4ai ne e unizitelno,za6toto kogato si omruznat dvama 4oveka prosto spirat nqma smisul da se izmu4vat ;)