View Full Version : Немога да се отпусна когато съм с момиче, плс ХЕЛП :|
Здравейте на всички ...
Няма да пиша въвеждащ текст тей като
е отегчителен за всички :D
Направо към проблема ...
Много, много неме бива с жените и се чудя
какво мога да направя, за да бъда по-интересен :?
Някак си стегнато ми е немога да се отпусна напълно ..
Гледам да комуникирам по-честно с момичета, но
въпреки това ми е някък свито :(
Таа ако може да ми предложите някакъв съвет или
нещо което може да ми помогне направо ще сте златни
даже не златни, ами цена няма да имате :)
МИСЛЯ, ЧЕ Е ИЗЛИШНО ДА КАЗВАМ, ЧЕ НЕ ИСКАМ НИКАКВИ МНЕНИЯ ИЗВЪН ТЕМАТА !
Чувството за хумор му е майката 8-) Бе бъди си естествен 8-)
Важно е момичето , как ще те предразположи .. Ако си си дърво ни не може да те променим .. съветите ни няма да са от полза. Ако ни слушаш нас дествен ще си останеш. Такаче просто остави момичето да те води и каквото сабя покаже :D
myNameIsImmortal
01-03-2009, 14:18
Ем то попринцип няма как да те предразположим.. просто бъди себеси, не ми се вярва толкова лесно да се промениш, както гласи поговорката "Вълкът козината си мени, но нрава - не". Не можеш изведнъж да станеш мега сваляш пускащ супер яки лафове, подкосяващ женските крака и крадящ тяхните сърца ;)
Затова се дръж както се държиш към приятелите си /говоря за момчетата,ю/ както си отпуснат когато лафиш с тях, така се отпусни и когато си говориш с момичетата. Просто дръг съвет не мога да ти дам.
А затова какво да направиш какво да бъдеш по интересен - от къде не знаеш, че сега не си интересен, просто трябва да се отпуснеш и това е!
Надявам се да съм помогнал ;)
Успех :)
summer_mo0n
01-03-2009, 14:20
Не се прави на такъв какъвто не си ... не играй игрички. Бъди напълно естествен. :)
Важно е момичето , как ще те предразположи .. Ако си си дърво ни не може да те променим .. съветите ни няма да са от полза. Ако ни слушаш нас дествен ще си останеш. Такаче просто остави момичето да те води и каквото сабя покаже :D
офф а бе неми е за едното ебане бе .. :@
То ако е за едното ебане отдавна е свършило ...
Не съм дърво.. просто ставам такова немога
да се отпусна, незнам защо :shock:
Като съм в мъжка компания нищо неми пречи
да се отпусна :-o
офф а бе неми е за едното е**не бе .. :@
То ако е за едното е**не отдавна е свършило ...
Сега се филмираш. Всичко е до психика ! Така си се настроил ... Пак ще си държа - Важно е момичето. Една нейна дума може да ти развърже езика. Един жест от нейна страна и всичко ще е ок !
myNameIsImmortal
01-03-2009, 14:24
точно това ти казах в моя пост - представи си че си с приятели. А и както всички тука казват "Момичетата не хапят"
Между другото горе видях постове от рода
"Бъди себе си, дръж се естествено"
Е там е работата, че немога да се държа естествено ..
Не, че не искам ... искам ама немога :@
и на всичкото отгоре после се чувствам тъпо :-x
за това става на лаф:
Не се прави на такъв какъвто не си ... не играй игрички. Бъди напълно естествен. :)
точно това ти казах в моя пост - представи си че си с приятели. А и както всички тука казват "Момичетата не хапят"
не е точно така. Когато е с приятели момчетата се държат по - мъжки. А с момичетата трябва да са нежни :) Такаче не е решение.
myNameIsImmortal
01-03-2009, 14:39
не е точно така. Когато е с приятели момчетата се държат по - мъжки. А с момичетата трябва да са нежни :) Такаче не е решение.
Аз не исках да кажа, че трябва да се държи груго и т.н. а да не се притеснява от момичешката компания, както не се притеснява и от мъжката :)
Аз не исках да кажа, че трябва да се държи груго и т.н. а да не се притеснява от момичешката компания, както не се притеснява и от мъжката :)
Това мислиш лu че той не го знае ?! Както казах нито аз нито ти ще му помогнем. Просто тук правuм едни безмислени разговори за да запълним времето. Сорка зеро но не очаквай , че тук ще се научиш как да се държеш с мацките...
evelinka1122
01-03-2009, 15:25
абе пий му по едно преди среща!!!! 8) знаеш ли как ще са отпуснеш ? :D
Push7heTemp0
01-03-2009, 15:44
Практиката му е майката... :)
Здравейте на всички ...
Няма да пиша въвеждащ текст тей като
е отегчителен за всички :D
Направо към проблема ...
Много, много неме бива с жените и се чудя
какво мога да направя, за да бъда по-интересен :?
Някак си стегнато ми е немога да се отпусна напълно ..
Гледам да комуникирам по-честно с момичета, но
въпреки това ми е някък свито :(
Таа ако може да ми предложите някакъв съвет или
нещо което може да ми помогне направо ще сте златни
даже не златни, ами цена няма да имате :)
МИСЛЯ, ЧЕ Е ИЗЛИШНО ДА КАЗВАМ, ЧЕ НЕ ИСКАМ НИКАКВИ МНЕНИЯ ИЗВЪН ТЕМАТА !
Гледай повече филми.
m3talmania
01-03-2009, 16:00
да я въртиш на малкия си пръст
Аз, ако съм ще му счупа пръста. O:)
EeeBobii
01-04-2009, 08:03
Бъди себе си!!,да нети пука как че реагира(но не прекаляваи),прави това каде ти го намираш за добре...ако те хареше, хареше... :)
PreciousDiamond
01-04-2009, 08:05
Кфо да направиш , за да си по-интересен ? Ми застани на главата си и изпей химна ! 8) 8-)
Кфо да направиш , за да си по-интересен ? Ми застани на главата си и изпей химна ! 8) 8-)
@PreciousDiamond
Алоооо ти четеш ли или само тей - за мнения ..
Такива овце кат теб да отиват в стадото :x
Колко по-ясно да се изразя ?
НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ИНТЕРЕСЕН .. ИСКАМ ДА БЪДА СЕБЕ СИ :@
Само нерви хабя в тоя форум и то заради ей такива като теб ..
Поне като не си разбрала не пиши ...
PreciousDiamond
01-04-2009, 13:09
@PreciousDiamond
Алоооо ти четеш ли или само тей - за мнения ..
Такива овце кат теб да отиват в стадото :x
Колко по-ясно да се изразя ?
НЕ ИСКАМ ДА БЪДА ИНТЕРЕСЕН .. ИСКАМ ДА БЪДА СЕБЕ СИ :@
Само нерви хабя в тоя форум и то заради ей такива като теб ..
Поне като не си разбрала не пиши ...
много неме бива с жените и се чудя
какво мога да направя, за да бъда по-интересен
Съжалявам, може би това ме е подвело... :?
evelinka1122
01-04-2009, 13:12
да я въртиш на малкия си пръст
Аз, ако съм ще му счупа пръста. O:)
:D
Че аз като съм си аз съм си много интересен :oops: