View Full Version : Когато всичко свърши ..
sladkish_14
01-03-2009, 19:01
Не знам как да започна ..
Минаха 17 дни от както се разделихме .. Бяхме заедно 1 година 8 месеца и 8 дни .. Пиша тук , защото отчаяно се нуждая от съвет .. Как за Бога да превъзмогнеш това , че него вече го няма ? Че повече никога няма да се върне ?? :-# :-# #-o .. Толкова много боли , че понякога не мога дори да заплача .. Чувствам се толкова объркана и САМА , че дори не знам какво пиша и как по -точно да го опиша .. Всеки Божи ден връщам и връщам лентата назад и си мисля , как ако не бяхме се скарали в онзи ден сега щеше всичко да е пак по старому .. А каква любов беше :cry: :cry: :cry: .. Никога и двамата никога не сме си помисля ли , че ще се разделим и за момент .. За тези почти 2 години , никога не сме се разделяли .. Връзката ни беше толкова красива и истинска изпълнена с толкова много приключения и любов .. А ето , че стана .. Чувствам ужасна празнота от 17 дена сякаш несъм жива .. Всичко е спряло .. Ставам , закусвам и край .. Не излизам от вкъщи , приятелите .. те и те реагираха така :shock: , когато разбраха , сякаш никой не ми повярва .. Нито 1-я ден , нито 2-я .. А чак , когато на 3 -я ден излязох от вкъщи , тогава гледката за всички беше смразяваща .. Отслабнах , не правя цял ден нищо , ставам лягам с дрехите .. и плача единственото активно нещо което да правя е да плача .. Мисля само за онзи момент , АКО ... беше станало по друг начин .. Връщане назад няма .. Само искам да знам как за Бога да го забравя ? :cry: :cry:
П.С - За Бога несъм на 14!!!
PLuScHeTo
01-03-2009, 19:14
трудно ще е ... много трудно
summer_mo0n
01-03-2009, 19:15
Хей мацка не така ... сигорна ли си че нещата не могат да се оправят по някакъв начин :(
EeeBobii
01-03-2009, 19:20
Направи някаква товоя лична промяна... а то стил на обличане,да си разместиш стаята така когато влезнеш се едно влизаш в друга стая..започни да излизаш с приятели приятелки по често , гледаи да не остаяш мн често сама в кащи и така.. касмет!
vampirekiss
01-03-2009, 19:27
Ако наистина ви е било толкова хубаво мисля,че отново ще си съберете,защото исте.инската любов не умира лесно.Ако все пак нещата не се получат горе главата!Живота продължава и ти трябва да продължиш напред и запомни,че времето лекува всичко!Стискам ти палци и запомни,че най-важното е каквото и да стане да продължиш напред и да загърбиш миналото(знам ,че не е лесно)
Много гадно :( :( Толкова сериозно ли сте се скарали, че да не могат да се оправят нещата? :(
Punisherrr
01-03-2009, 19:33
Мисля,че трябва да оправите нещата някак! Потърси начин.
UnHappyy
01-03-2009, 19:39
Хей мацка не така ... сигорна ли си че нещата не могат да се оправят по някакъв начин :(
Да...все трябва да има шанс ?!?! :( Какво толкова е станало ? Ако не е тайна разбира се..
Не споделяш защо сте се разделили толкова внезапно. Нима раздялата се дължи само на една караница? Ако още се обичате не може ли да направите нещо по въпроса? Може би и той страда?
с плачене нищо няма да промениш....направи си нова прическа изизай наистина със приятелите си опитвай се да не си мислиш за него знам че е трудно но ще се оправиш ще има и по голяма любов
missperfection
01-03-2009, 21:44
Ами щом е била такава голяма любов,колкото разказваш,значи наистина не може всичко да приключи от една караница,трябва да е станало наистина нещо фрапиращо.Аз лично на твое място бих се замислила първо дали има някав начин да оправя нещата и най-вече дали си струва,но ти казваш че връщане назад няма :-k ....В такъв случай ще Трябва да го забравиш,но не знам дали ще е Възможно :(
Всяка раздяла е тежка пък и след дълга връзка.Опитай се да се откъснеш от всичко това-едва ли сълзите ще върнат нещата.Ако има някаква надежда да оправиш нещата опитай,ако ли не просто ще трябва да вземеш в ръце.
Axe_vs_Sword
01-03-2009, 22:33
E, поплачи - може и да не върнеш нищо така, ама поне се успокояваш.
varnen4e
01-03-2009, 22:38
Направи някаква омяна във външния ти вид, която да ти вдъхне самоувереност и поговори с твоя човек.. обясни му как стоят нещата.
Когато всичко свърши,
сърцето сякаш спря за миг
и после продължи, но не и ти.
Ти там остана, но част от себе си
намерих в твоите очи.
Горещи дни със спомени за теб,
По всяка част от мен усещам ги.
Ти там остана, но миг от себе си
намерих в твоите очи.
Защо ми каза, че винаги ще сме едно?
Защо ме раздели от себе си?
Прекрасно беше, можеше да продължи,
но всичко свърши там, където свърши, нали?
много добра песен 8-)
Гледай на пред и не мисли за него.Прави каквото обичаш,за да се разсейваш.... :-o
sextazy_baby
01-04-2009, 06:56
Трябва да опрвите нещата по някакъв начин и съм сигурна че и той го иска,но предполагам че заради скапаната си гордост няма да се извини пръв...поговори ти с него,не трябва такава връзка да се захвърля просто ей така
F_CK_all_I_need_is_U
01-04-2009, 07:53
Ако си напълно сигурна,че няма връщане назад....
С времето ще се оправиш.Болката никога няма да изчезне,но в един момент пак ще се появи желанието ти за живот.Той винаги ще остане в сърцето ти,но ти пожелавам да срещнаш по-голяма и по-хубава любов
Само времето може да помогне..гледай това ---> http://www.zazz.bg/play:261e265b
ImmortalForever
01-04-2009, 08:04
Много е гадно, когато всичко стане не с агония, а изведнъж.И аз бях така в последната си връзка.Просто изведнъж и не вярваш, че се е случило.Разбирам как се чувстваш-но просто точно прителите, с които не искаш да излизаш, могат да ти дадат някаква сила да го забравиш.Вярно е.2 години не са малко, но някой хора забравят и повече време заедно.Просто не си свикнала с болката и сега минаваш през някакъв ад-ясна ми е картинката.Като свикнеш с нея, просто вече няма да усещаш кога някой идва и си отива от живота ти..Но до тогава (няма да те лъжа) има още много болка и много път да извървиш.И все пак - Успех!
Всичко хубаво си има и край,живота не винаги е цветен,приказка и е врееме да свалиш розовите очила и да слезеш на земята.Това момче,обичаш го дори го обичаш много,но помисли какво ще стане след като сте се разделиили ...дали и ти не можеш да тръгнеш с високо дигната глава да избършеш сълзите и да отидеш при приятелите си ...НМе падай толкова ниско. ;) Живота е един,изживей го ! :-) :)
TooLittelTooLate
01-04-2009, 08:21
Излизай с приятелите си. Те са хората които могат да те подкрепят и да ти дадат сили да продължиш. Не унивай- живота продължава, усмихни се и продължи напред с гордо вдигната глава. 2 години никак не са малък период, но както някой по горе каза, всяка приказка си има край. Колкото и трудно да изглежда да го забравиш, повярвай ще успееш, може и да е след време, след много време....Радвай се на всичко ставащо около теб, на малките неща, опитай се да си заемеш мислите с нещо друго, каквото и да е, само да не е той.....повярвай това помага. И мен ме зарязаха на скоро и то без причина, дори човека каза, че още има чувства и няма причина, но....това е друга тема. Исках да ти кажа, че сега съм добре, защото не мисля за него, правя всичко друго но не и да го допусна в мислите си....и когато усетя, че мисля за него и плача отново, се обаждам на някого и излизаме...Успех мила :-)
purple__love
01-04-2009, 12:21
ami s vremeto kakto kazvat vsi4ko minava...az s moito mom4e bqh godina i polovina......i edna karanica ne be6e povodut,a be6e kapakut na vsi4ko....4a6ata prelq...toi me napusna...i az su6tata istoriq kato teb....sprqh da se hranq,da spq ,da jiveq....da tejko e i na men ne mi vqrvaha 4e sme se razdelili.....be6e liubov me4ta...be6e vsi4ko.......ne gubi nadejda....i ne sujalqvai za tazi liubov...i za bolkata,koqto sega ti pri4inqva....sled takava silna liubov ne vqrvam samo pepel da ostane....po-dobre poraboti nad sebe si...vurni se nazad...probvai da izgladi6 vsi4ko v sebe si,za koeto misli6 4e si gre6ila i edin den kogato se vidite...promeneni...porastnali...moje bi 6te imate 6ans za novo na4alo....
сорри обаче ме човърка от вътре да го кажа - ЛИГЛА :)
Плачи - ок ! Ама ти чак си се затрила ... ох миличката :x Не мога да ти съчуствам тъй като сама си го правиш :) ...
evelinka1122
01-04-2009, 13:09
Когато някой си отива, и ти не можеш да го спреш, когато виждаш, че любовта умира, не можеш с нея да умреш! нз от къде е това явня някакво споменче, което ми е влязло в главата :) няма да плачеш! стягай се! мамка му няма да се предаваш! ще се бориш, ще си казваш, че ти можеш, ще излизаш с приятелки, всичко!!! ГОРЕ ГЛАВАТА!!!
b3byl1nka
01-04-2009, 14:20
с моя приятел много често става така .. скараме се за некоя глупост и се разделиме и двамата си казваме тоя път завинаги и няма да се събираме и после минат седмица две .. даже понякога и седмица няма и той се връща ... а аз му рева като луда и е така не ми се излиза не ми се яде само рева .. и му се моля ... тва обаче да се молиш на момче не е правилно щото по тоя начин го караш да се възгордява повече ... и затва последния път не съм му ревала а като си пишехме или ми се обаждаше се държах студено иии .... се случи така че тоя път рева той :D така че не мисли за тва .. ако наистина те обича ще се върне :-)
slun4ice_90
01-04-2009, 15:28
Преживях и аз това...Мила,съчувствам ти страшно много и те разбирам...Когато силно си обичала някого,не може изведнъж да го забравиш...Струвати се сега,че целият свят се е сринал пред теб..Нямаш воля и желание да продължиш..Спомняш си хубавите ви моменти...Живяла си в една приказка и накрая се оказва,че приказката имала и край...Интересно ми е защо сте скъсали?
PreciousDiamond
01-04-2009, 15:35
Бях в същата ситуация! Не е лесно .. не искам да те отчайвам, но щом наистина си го обичала ще ти е нужно наистина много време, за да го забравиш напълно . Но всичко зависи от теб и от волята ти ! Знам, че е трудно! Но просто се опитай .. остави го в графа " минало " и не обръщай главата си назад ! Успеееххх (гушшш)
А защо сте се разделили така внезапно.. в кой беше причината?!Ако е била в теб опитаи се да оправиш нещата!Ако той те е обичал истински ще се съберете..само трябва да поговориш с него.. :)
cinderella_gugutka
01-04-2009, 16:22
еми щом сте се оби4али толкова мисля 4е първо трябва да се опиташ да си го върнеш любовната рана може да излекува само онзи,който я е нанесъл
ако не е възможно да се съберете...за да бъдеш отново щастлива се иска много воля и упоритост.от ли4ен опит ти казвам-няма да си ве4но така но само от теб си зависи колко време ще бъдеш в тази депресия :( по принцип трябва да правиш нещо за да ти е зает ума сс друго и да не мислиш за него,излизай с приятели,създавай си малки удоволствия(отиди на пазар,купи си шоколад или някое любимо ядене,гледай филми...все ще намериш да правиш нещо което оби4аш)успех :-)
kobrichka
01-04-2009, 16:32
Това е животът...но помни,че винаги има начи за сдобряване догато и от двете страни има чувства.Не плачи за него,а се радвай че е бил част от живота ти,че си успяла да се насладиш на всички прекрасни изживявания които сте имали.Докато плачеш вкъщи нищо няма да промениш и нищо няма да постигнеш.Бори се за това,което искаш,а ако наистина няма връщане назад и няма как да се сдобрите...продължи напред,защото никога не знаеш какво те очаuва утре.Докато седиш и плачеш вкъщи животът си миава,а ти седиш и се дълбаеш в миналото,а миналото си е минало то остава завинаги и не може да се промени...не изпускаи настоящето,догато се дълбаеш в миналото
PeopleAlwaysLeave
01-04-2009, 16:40
Мила, ако ти кажа, че все едно слушам моята история ще ми повярваш ли? Двегодишна връзка приключи по същия смотан начин... Оттогава дасега мина 1 година и аз все още не съм го превъзмогнала, все още ми се къса сърцето само при мисълта за Него, все още не мога да се влюбя в друг... Но грешката си е в самата мен, защото когато трябваше да продължа напред аз упорито отказвах да го направя, бях си втълпила, че ще съм само с него и това е...но не стана така. А сега вече е прекалено късно и искам да продължа, но не мога, защото...мина много време, аз не спрях да контактувам в него и сама да си слагам сол в раните и така постепенно не спря да ме боли - спря да ми пука, че ве боли... Пробвах по всевъзможни начини да го превъзмогна, но беше прекалено късно за всичко и вече се отказах да правя квото и да било, оставих се на течението и когато ми мине тогава, накъдето ме отвее - натам... Затова много е важно на време да поемаш в правилната посока - не се затваряй в себе си, не отблъсквай хората, които държат на теб и искат да ти помогнат, направи някаква промяна със себе си - било то нови дрешки или нова прическа, пробвай нещо различно... Това с плача е излишно - от сълзи няма полза, те не решават проблемите, а точно обратното - довеждат да други като например разбита нервна система и самотормозене...
Не си споменала причината за раздялата ви, но едва ли някаква дребна караница е довела до там... Ако сте имали други проблеми може би караницата е била преливането на чашата... И все пак опитай да поговориш с момчето и да оправите нещата ако има начин, ако не си дай много силна воля и продължавай напред. Знам, че адски те боли и че е много трудно да започваш дните си без него, но дай всичко от себе си - повярвай ми за твое добро е... В никакъв случай не се примирявай и не се оставяй на болката. Знам, че аз не съм точния човек, който да ти говори така, защото моят проблем беше същия и направих точно обратното, но нека това те мотивира - не постъпвай като мен, не се предавай, бори се !!!
Прочетох всички коментари... и аз сум го преживял туй... и няма какво да добавя.. проЗто живота понякога е несправедлив..
Като спреш да "връщаш ленатата назад". Продължи напред.
Като спреш да "връщаш ленатата назад". Продължи напред.
Аз не съм свършил знес :razz:
GothicPrincess
01-04-2009, 19:25
Разбирам те! Но аз мисля, че любовта се лекува с любов. Вярно е, че времето лекува тази болка, но ти трябва да можеш да си помогнеш сама. Не е хубави да се затваряш в себе си и да плачеш, бори се! Както казаха по-нагоре, направи някаква промяна, която ще вдигне самочувствието ти или ще те накара да се чувстваш добре до колкото е възможно. Излизай и обръщай внимание на момчетата около теб (може би да се запозанеш и с някой нов) и току-виж някой ти помогне да забравиш бившия. И все пак няма ли някакъв шанс да се съберете пак? ...Успех!
miloto_girl_4e
01-04-2009, 19:31
Не си виновна ти, че оня път сте се скарали :!: Така се е случило, но, ако те е обичал достатъчно е щял да превъзмогне този скандал за каквото и да е бил той и да продължите напред :!: Ако не е било тогава е щяло да се скарате все някога - след 1-2-3 месеца и т.н
Такаче това не е определящ фактор за вашата раздяла :!:
Само едно ще ти кажа - времето НЕ лекува, а притъпява болката и те учи да живееш с нея :!: Ще се влюбиш пак, повярвай ми, но винаги ще пазиш в сърцето си място за този човек :!:
Единственото, което можеш да направиш сега и да се видите след няколко дни, ти да изглеждаш прекрасно и да му покажеш какво е загубил, не стига това, но дори да му дадеш шанс да те има отново.. опитай.. :)
Рано или късно идва този край и той е неизбежен. 8)
BlindedAngel
01-04-2009, 20:07
И ко...Аз зарязах годеницата си в деня когато правим 1 година...Ама да ме гледаш да рева и да се тръшкам...Болеше ме но така е по добре.На следващия ден се хванах с друга и всичко е на 6.
Горе главата.....пробвайте да оправите нещата,а ако не......помисли...колко и гадно да звучи....все един ден щеше да се случи...и така както казах горе главата....живота продължава....с него без него ти трябва да вървиш напред !!!!!
Оправете нещата колкото и трудно да е!