View Full Version : Дали сексът на първата среща е грешка
Barbaronche
01-03-2009, 19:42
zdraveite ... neznam m0je bi shte vi se st0ri zle.. n0 az 0bichamm da pravq mn seks .. sn0shti bqh na disk0teka i se zap0znah s edno m0mche .. obichain0t0 se sluchi.. piinah me celuvah me se... i sled t0va 0tid0hme y tqh.. t0i e na 19 god i jivee sam... taa.. 0tidohme v tqh t0i p0chna da me syblicha az neg0 syshto.. sled t0va d0ide i lyb0vnata igra tqq pr0dylji d0sta vreme.. t0i vse 0shte beshe p0 bokserki... sled kato gi sfali... h0ra ... p0 0gromn0 neshtu ne bqh vijdala... t0i taka silnoo vleze v men.. no stana super strah0ten seks .. nik0ga d0 sega ne sam ispitfala takiva useshtaniq d0 kato t0i si vyrsheshe rabotata az steneh taka sqkash bqh v raq... stava vypr0s che neznam dali e obvyrzan a iskam da 0pitam neshty s t0va m0mche... mm ne e samo zaradi seksa t0i izglejda i d0bre a i iskam da g0 0p0znaq kat0 harakter... neznam kak da p0stypq.. dali seksyt na pyrvata sreshta e greshna pyrva stypka!?!?!?
Т.7
swords1010
ехх защо на мен не ми се случват такива неща и не срещам такива като теб... :(
princesa_viki
01-03-2009, 19:46
Мисля,че момчетата нямат добри мнения за момичета,които си лягат с тях преди да са им разбрали и името. :?
emi davai sex i na 2rata sre6ta :D
Едва ли ще ми пука ако харесам някое момиче дали е спало с мен още на първата среща. Дори бих се зарадвал.
nejnaDROGA
01-03-2009, 19:56
Едва ли ще ми пука ако харесам някое момиче дали е спало с мен още на първата среща. Дори бих се зарадвал.
Но със сигурност ще ти запука,когато отидете на диско и тя се зариби и нае*е с някой друг,нали ... Тя сама каза,че го прави редовно :?
Xrisinka
01-03-2009, 19:57
spored men trqbva da go potarsish ili da se opitash da razberesh malko poveche za nego.. a tva dali e greshna stapkata ti .. nz moje bi za povecheto hora e greshna, no moje bi tochno toi e choveka ne na sashtoto mnenie.. prosto opitai se da se sblijish s nego po nqkaf nachich ne smao za seks ami i za opoznavane .. uspeh :)
Bellatrix
01-03-2009, 20:00
Аааа, не, че намеквам нещо,ама не е ли първо обвързването и опознаването и после секса, а не обратното? :? :? :? :?
знаете ли не малко момичета го правят на първа среще дори и от там понякога тръгва искрата......ами потърси го на кафе и така
k***a e maikati piklo.. kakvo mi razbirash ti 0t seks... nekfo lape na 14 15 g0dini... pyrvo ne znaesh znachenieto na dumata k***a .. qsn0 li ti e..?!
ahhaha egati partala.... ti si pyrviq neuspeshen ab0rt na baba qgaaa.. ne me karai da te ubijdam p0veche!!!!!! qsna li samпа к***е си си ... кво се обясняваш
hubavo we obitaci momi4eto kaza 4e obi4a sexa ne 4e se ebe sys seki sre6nat ko q nari4ate kurva ... i q obijdate si4ki tq si napisa temata dite si komentarite nedeite floodi toq forum sys bezpolezni komentari...
A otnosno t va mom4e sydeiki po istoriqta ti e malko veroqtno da se polu4i ne6to mejdu vas imam fr-ta koito nai redovno ostavat razo4arovani ot takiva zapoznanstva ;] demek moje da ne te e haresal dosta veroqtno e... ako e bil leko piinal
Paradise_Lost
01-03-2009, 21:44
Само не разбрах защо я нападате, че е казала, че обича секса ?? Някак си странно звучи при условие, че в толкова теми пишете за точно това :? Първи да напада този на който не му харесва да прави секс от вас :-o Пък и едва ли е тя е единствената, която е правила секс на първа среща. Тя каза, че е имала само 3-ма партньори защо продължихте да я наричате курва ? Абе.. #-o
PoisoNGirL
01-03-2009, 22:16
Emii namirash go,izlizate.. pitash go.. razbirate se... pravite sex ako ti izleze kysmeta.. ako ne.. kofti trypka...
No vse pak malko typo na pyrva sreshta da prespish s momcheto.. to daje ne e i sreshta de..
tova e mnogo otnositeln vupros
sextazy_baby
01-04-2009, 07:15
Абе нали ти е било яко...ама тъпичко е още на първата дума вече да си му в леглото
EeeBobii
01-04-2009, 07:20
Секс на парва среща ,страхотно нещо е ама само до там че сте..защото мнението на момчето че баде "е***и к******а" :)
Ами много зависи от характера на момчето и дали ,той ще го изтълкува като грешка.А и защо едно момиче ,като прави секс на първа среща трябва да е грешка ,а за момчетата да е един вид "геройство"?!
PreciousDiamond
01-04-2009, 08:41
Е .. що да е грешка ? :shock:
aka6a_vamp
01-04-2009, 08:44
Ми...сама си отговори.. :)
PreciousDiamond
01-04-2009, 08:47
Еми сигурно щото .. ше ни мислят за курви 8-) Ама за момчетата е престижно като са забили някоя на първа среща нали ? :?
aka6a_vamp
01-04-2009, 08:49
Еми сигурно щото .. ше ни мислят за к**ви 8-) Ама за момчетата е престижно като са забили някоя на първа среща нали ? :?
За нас трябва да е важно как се чувства момчето ли?
PreciousDiamond
01-04-2009, 08:51
Еми сигурно щото .. ше ни мислят за к**ви 8-) Ама за момчетата е престижно като са забили някоя на първа среща нали ? :?
За нас трябва да е важно как се чувства момчето ли?
Не го казах в такъв смисъл ( : Мисълта ми беше , че при момичетата е по-различно , отколкото при момчетата . :?
aka6a_vamp
01-04-2009, 08:53
да и след като му пуснеш така лесно и от раз вече те търси само за секс..
PreciousDiamond
01-04-2009, 08:56
Ми .. не винаги е така , но има и такива "момченца" .. Пък .. ако се познавате от преди това , но сте били само приятели .. тогава не виждам проблема ... :?
aka6a_vamp
01-04-2009, 08:58
МИ повечето ми приятели са момчета и мн пъти сме говорили на тая тема...уверявам те никой не гледа с добро око на такива момичета..
PreciousDiamond
01-04-2009, 09:01
Ама на мене ми е пределно ясно .. просто ми стана интересно ((:
zdraveite ... neznam m0je bi shte vi se st0ri zle.. n0 az 0bichamm da pravq mn seks .. sn0shti bqh na disk0teka i se zap0znah s edno m0mche .. obichain0t0 se sluchi.. piinah me celuvah me se... i sled t0va 0tid0hme y tqh.. t0i e na 19 god i jivee sam... taa.. 0tidohme v tqh t0i p0chna da me syblicha az neg0 syshto.. sled t0va d0ide i lyb0vnata igra tqq pr0dylji d0sta vreme.. t0i vse 0shte beshe p0 bokserki... sled kato gi sfali... h0ra ... p0 0gromn0 neshtu ne bqh vijdala... t0i taka silnoo vleze v men.. no stana super strah0ten seks .. nik0ga d0 sega ne sam ispitfala takiva useshtaniq d0 kato t0i si vyrsheshe rabotata az steneh taka sqkash bqh v raq... stava vypr0s che neznam dali e obvyrzan a iskam da 0pitam neshty s t0va m0mche... mm ne e samo zaradi seksa t0i izglejda i d0bre a i iskam da g0 0p0znaq kat0 harakter... neznam kak da p0stypq.. dali seksyt na pyrvata sreshta e greshna pyrva stypka!?!?!?
Т.7
swords1010
Знаеш ли поне как се казва :D Иначе не няма да имаш сериозна връзка с него. Едвали иска някоя 15 годишна пикла дето спи с първия ... сорру опитай на друго гише :D
deeppain888
01-04-2009, 12:28
моето мнение е че може и да се получи..но трябва да му докажеш,че имаш нещо в главата,а не мислиш само за секс.Защото той най-верояно може да си помисли "е,щом спа с мен тогава,може би ще спи и с друг"а мъжете колкото и само за секс да мислят (в повечето случеи не във всички) искат жена която ще си е само за тях ... Така че дерзай! От опит глава не боли..Успех ! :)
krem4et0
01-04-2009, 12:49
5 страници обиди и спорове. Престанете!
т.2 и т.9
Всеки е с различна гледна точка. Някои предпочитат секса на първа среща - други не! Ти сама решаваш за себе си. :P Аз лично съм против :( Потърси това момче, вижте се, опознайте се... и дано се получи. Успех. 8)
секс за първа среща за мен си е чиста курволетина :-x :-x :-x