View Full Version : С най-добрият си приятел ....
deeppain888
01-03-2009, 22:50
здравеите на всички .. минавам по същество...Искам да спя с най добрия си приятел... кофти но факт.Аз нямам нищо към него тои също(в смисъл на любов)... обичаме се като приятели всичко е точно.А сме прекалено различни за връзка..ще попречи ли това на приятелството ни според вас.Чакам мнения .. :!: :?:
Не мисля. Щом искаш, давай.
aka6a_vamp
01-03-2009, 22:51
Ми ест,че като се изчукате ще ви се променят отношенията...или ще стане нещо или край с приятелството ви...струва ли си?
scoobydors
01-03-2009, 22:52
Край с приятелството ви. 99.99999999 % съм сигурна, че така ще стане.
Ама като те сърби п*тката давай... :-o
edno priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e ne moje da ima bez ediniq da haresa drugiq
vinagi e taka vupros na vreme e
i ne vednuj sum kazval 4e sexa VINAGI razvalq priqtelstvoto
pravi si izvodi :)
ViolentSaint
01-03-2009, 22:57
Първо истинско приятелство между момче и момиче е невъзможно (говоря за безобидно истинско приятелство) според мен. А да не говориме стане ли въпрос за секс дори да бъде без чувства след това няма да бъде същото , а и има голяма вероятност приятелството ви да си замине.........
Първо истинско приятелство между момче и момиче е невъзможно (говоря за безобидно истинско приятелство) според мен. А да не говориме стане ли въпрос за секс дори да бъде без чувства след това няма да бъде същото , а и има голяма вероятност приятелството ви да си замине.........
naprotiv ima istinsko priqtelstvo mejdu mom4e i momi4e
az imam takava priqtelka na koqto stra6no durja i mnogo obi4am kato 4ovek i kato priqtel :-)
В някои случаи е навредил в други не.
Ако си на принципа 'да става каквото ще става', го направете. Но ако държиш на него и те е страх да не го загубиш по- добре недей.
nejnaDROGA
01-03-2009, 23:03
naprativ ima istinsko priqtelstvo mojdu mom4e i momi4e
az imam takava priqtelka na koqto stra6no durja i mngoo obi4am kato 4ovek i kato priqtel :-)
+1 Е как да не се съглася като говориш за мен :oops: Бобии ДА БЕ! и аз те обичам :-) :grin: (мечкиии)
Нооо наистина е гадно ако след време стане така,че единия започне да изпитва чувства към другия :o По този начин вече изгубих един истински приятел :o
deeppain888
01-03-2009, 23:07
пояснение... тои знае какво искам от него..и всичко е на физическа основа.. иначе приятелството си ни е чудесно..тва е като друг раздел..така да го кажа.. баси приятелство с екстри .. нз как да го нарека :)
ViolentSaint
01-03-2009, 23:08
Еми може би не се изразих както трябва и аз имам приятелки, на който бих казъл всичко и бих споделил, но в много от случайте се стига до там, че единия иска да спи с другия и приятелството минава на 2роо ниво
deeppain888
01-03-2009, 23:13
ViolentSaint
... вече моят любимец ... :D :D :D :P
пояснение... тои знае какво искам от него..и всичко е на физическа основа.. иначе приятелството си ни е чудесно..тва е като друг раздел..така да го кажа.. баси приятелство с екстри .. нз как да го нарека :)
mai iska6 da kaje6 priqteli s privilegii 8-)
no dori da go napravite taka priqtelstvoto vi 6te se promeni,6te gledate razli4no edin na drug i nqma da e su6toto povqrvai mi.kazvam go ot li4en opit za6toto i az imah podoben "problem" no pri nas ne6tata ne stignaha do sex i pak priqtelstvoto ni se skapa,smqtai ako go bqhme napravili kak 6te6e da e
deeppain888
01-03-2009, 23:18
x3eme
..и твоят съвет е да не го правя .... :?: :?
x3eme
ne te karam da me slu6a6 no az ne bih go napravil
i ti kazvam kakvi 6te sa posdledstviqta ako se stigne do sex
a ti kakto iska6 me razbirai :)
Ми ест,че като се изчукате ще ви се променят отношенията...или ще стане нещо или край с приятелството ви...струва ли си?
глупости, аз спах с най-добрия ми приятел 2 пъти даже...той малко се почуди защо не искам 3-ти ама това е друга тема. И не ни се развалиха отношенията по никакъв начин. даже станахме по - близки като се замисля :)
ViolentSaint
01-03-2009, 23:26
ViolentSaint
... вече моят любимец ... :D :D :D :P
....... тука оцъклям очи и се замислям
ПС: до преди час съм хакал ракийка така, че ми е позволено
deeppain888
01-03-2009, 23:26
x3eme
м дам ... но все пак мислиш ли,че когато човек иска нещо адски силно трябва да го направи защото аз подтискам това вече година..и винаги съм слагала приятелството ни на 1 място..но от тогава нещата се промениха доста защото така или иначе откакто го целунах..нищо не е същото ... и си прав за това че нещата се променят..и вече е малко късно..въпроса ми е дали да се задълбочат освен етапа целувка...ти как би постъпил..?
aka6a_vamp
01-03-2009, 23:27
глупости, аз спах с най-добрия ми приятел 2 пъти даже...той малко се почуди защо не искам 3-ти ама това е друга тема. И не ни се развалиха отношенията по никакъв начин. даже станахме по - близки като се замисля :)
Може още да се надява на 3ти път...
в интерес на истина не се надява както и аз не се надявам. Но ако дойде момент и ни "засърби" ще знаем че можем да разчитаме един на друг стига да е удобно :)
aka6a_vamp
01-03-2009, 23:31
в интерес на истина не се надява както и аз не се надявам. Но ако дойде момент и ни "засърби" ще знаем че можем да разчитаме един на друг стига да е удобно :)
:D хехех добър вариянт и щом не ви разваля отношенията..
deeppain888
01-03-2009, 23:31
глупости, аз спах с най-добрия ми приятел 2 пъти даже...той малко се почуди защо не искам 3-ти ама това е друга тема. И не ни се развалиха отношенията по никакъв начин. даже станахме по - близки като се замисля :)[/quote]
XXX_f .... сякаш теб чаках цяла вечер :D :D :D
x3eme
м дам ... но все пак мислиш ли,че когато човек иска нещо адски силно трябва да го направи защото аз подтискам това вече година..и винаги съм слагала приятелството ни на 1 място..но от тогава нещата се промениха доста защото така или иначе откакто го целунах..нищо не е същото ... и си прав за това че нещата се променят..и вече е малко късно..въпроса ми е дали да се задълбочат освен етапа целувка...ти как би постъпил..?
az bih zalojil na priqtelstvoto i bih se vuzdurjal
vse pak e dosta trudni4ko da nameri6 srodna du6a za priqtel s kogoto da spodelq6,s kogoto da govori6 za vsi4ko,ot koito da iska6 suvet
a stignete li po dale4 kakto sama si osuznala ne6tatata 6te sa korenno razli4ni
ponqkoga ne moje da slu6ame razuma i slu6ame surceto taka 4e ti poslu6ai edno ot dvete i preceni
samo posle da ne sujalqva6 za ne6to