PDA

View Full Version : родиииииииииииииииителиии и :x

anq_777
01-04-2009, 13:06
Ами значи моят проблем с родителите започва да става мн сериозен понеже майками не иска да разбере че не съм толкова малка вече . Аз искам да излизам вечер да ходя по купони но не не можело то ... за бога на 17 съм !!! всички ми се чудят но какво да направя .Казах и че след няколко месеца вече ще съм пълноолетна и дали отново ще се отнася така и тя ми заяви че докато съм под нейния покрив свобода няма да имам .това направо ме потресе от сякаде. започна да му обеснява за вемената и колко ме била обичала и как преди не било като сега и нищо не е сигурно по наше време бла бла бла това го разбирам твърде добре но не е точно така както тя си мисли . вече ми писна хора това е освен тъпо ами и ме кара да се чувствам ужасно смотано и ми е мн кофти Crying or Very sad Как да и обесня кк да и кажа че не е права не искам да се караме а нормално да обсъдим но не може бе не може .. просто нямам идея само си предстаям 18 годишна - мама не ме пуска Shocked Sad Направо някой път ми иде да си фана парцалите и да и направя на пук обаче някак си още повече ще влуша нешата

alwaysnforever
01-04-2009, 13:23
ох тия родители.. 8-) м според мен майка ти не е права..ти си вече на 17 и не можеш да си стоиш във вас като някоя монахиня и да не ходиш по купони и т.н , опитай се пак да и го обясниш и да поговорите..какво е мнението на баща ти ? .. ако той те пуска може да поговори с майка ти и има по-голяма вероятност да я обеди,че не си мн малка да ходиш по купони :neutral: ..и съвета ми е недей бяга от вкъщи..както ти сама каза ще влушиш нещата и нищо друго.. :( :(
м успех с майка ти и дано всичко се оправи 8)

anq_777
01-04-2009, 13:34
хаха баща ми няма мнение затова и не го споменавам той е ...вятер ме вей на бял кон :booooomb: аман .. иначе благодаря за отговора :-)

Rofl4e
01-04-2009, 16:38
след като ти мине бала ..събираш си багажа и се изнасяш на квартира!
Защо да бягаш като след навършването на 18г си в пълното си право да заживееш самостоятелно?Един ден кфо майакти няма да ти даде да се омъжиш защото може да се разведеш ли :D я се стегни малко.. :)

alwaysnforever
01-04-2009, 18:06
хаха баща ми няма мнение затова и не го споменавам той е ...вятер ме вей на бял кон :booooomb: аман .. иначе благодаря за отговора :-)
ахм...ясно :( ако няма др начин да се оправиш с майка си потърпи още малко и после си живей живота без да може да ти каже нещо :-) споко :-)

Mi6inka
01-04-2009, 18:06
и аз си имам такъв баща... следващия път когато говориш с нея на тази тема и кажи... да е благодарна че не и правиш на пук,че не я лъжеш,че знае къде си,с кого.. а не като някой връсници да не ги знаят родителите им с дни къде са,кажи и че като имаш акъл в главата ще са наерд нещата,а като нямаш и у вас да те заключи пак ще правиш простотии... :S Надявам се малко поне да те "надъхам",защото знам как се чувстваш и колко е гадно .Успех

Schneeflocke
01-04-2009, 19:47
Препоръчвам ти да обърнеш внимание на училището и уроците, а не само да се чудиш как да излезеш и да се напиеш.

HardcoreSyndrome
01-05-2009, 08:49
Виж са, повечето родители има защо, да не пускат толкова децата си!Замисли се малко, първо те знаят ли, че могат да разчитат на теб?! И не си мисли, че като ще станеш на 18, ще хванеш господ за ташаците! Какво като си на 18, държиш ли се като пълнолетна? Когато се докажеш като такава, тогава можеш да пищиш, че си на 18 и не ти дават да излизаш. Тия години нищо не ти дават освен разрешение за употреба на алкохол в заведенията! Аман от детинщини...

cveteto64
01-05-2009, 09:07
Ами значи моят проблем с родителите започва да става мн сериозен понеже майками не иска да разбере че не съм толкова малка вече . Аз искам да излизам вечер да ходя по купони но не не можело то ... за бога на 17 съм !!! всички ми се чудят но какво да направя .Казах и че след няколко месеца вече ще съм пълноолетна и дали отново ще се отнася така и тя ми заяви че докато съм под нейния покрив свобода няма да имам .това направо ме потресе от сякаде. започна да му обеснява за вемената и колко ме била обичала и как преди не било като сега и нищо не е сигурно по наше време бла бла бла това го разбирам твърде добре но не е точно така както тя си мисли . вече ми писна хора това е освен тъпо ами и ме кара да се чувствам ужасно смотано и ми е мн кофти Crying or Very sad Как да и обесня кк да и кажа че не е права не искам да се караме а нормално да обсъдим но не може бе не може .. просто нямам идея само си предстаям 18 годишна - мама не ме пуска Shocked Sad Направо някой път ми иде да си фана парцалите и да и направя на пук обаче някак си още повече ще влуша нешата
Леле това все едно аз съм го писала и при мен е същата ситуация

Lysit0
01-05-2009, 17:55
Препоръчвам ти да обърнеш внимание на училището и уроците, а не само да се чудиш как да излезеш и да се напиеш.

^^ Все пак трябва и да се забавлява...на почти 18 е......и да не я пуска майка и на вънка дори и късно,не малко,a доста неестествено.
МИ кажи и,че вече си голяма и искаш повече свобода...

sTiLLyt0
01-26-2009, 18:56
аз когато трябва да ходя на РД или някъде не питам майка ми :D Когато ме поканят и на същия ден отивам при мама и й казвам:
- Мамо, еди си кой ме кани на РД или еди си къде и аз мисля да ходя :D
и мама ме пита къде, кога и ми казва ок :) Никога не ме е спирала и мн се радвам :-)

Опитай и ти така, на майка ти може да й е неудобно да ти каже ,, не може да ходиш'' :D
УСПЕХ!!!

HardcoreSyndrome
01-26-2009, 19:12
Преди да станеш на 18 се научи, да пишеш правилно!
След това претендирай, че си голяма!
Ако на тия купони, ти се случи нещо сериозно, кой ще ти е виновен?И ще простиш ли на майка ти, че те е пуснала, а лошото става точно за няколко секунди и няма връщане назад!
Като те гледам как пишеш, сигурно и един вестник до край не си прочела...И ако съм на мястото на майка ти, ще те затворя да прочетеш поне три книги, преди да ми заявиш каквото и да било.
Лигла! Какво си мислиш, че като станеш на 18, ще хванеш господ за хуя ли?
Докато седиш на масата на майка ти и баща ти, не можеш да претендираш за нищо.
И да те питам още нещо, когато искаш пари, чувстваш ли се равна с майка си?!

Naughty_
01-26-2009, 19:44
Познато....... :? :-x
Според мен като станеш пълнолетна, започнеш да работиш и запишеш висше ....тогава претенциите ти ще бъдат чути... :-o

Здравият разум
01-26-2009, 21:04
HardcoreSyndrome, боклук ли си, боклучка ли - не ме интересува. Но за сметка на това си лицемер. Постарай се, когато критикуваш някого за писането му, поне ти да пишеш грамотно, 'щото иначе изглежда тъпо!

HardcoreSyndrome
01-26-2009, 21:32
HardcoreSyndrome, боклук ли си, боклучка ли - не ме интересува. Но за сметка на това си лицемер. Постарай се, когато критикуваш някого за писането му, поне ти да пишеш грамотно, 'щото иначе изглежда тъпо!
Ахъх и?
Как разбра, че съм лицемер?Това не мога да разбера. Вместо да ме съдиш колко неграмотно пиша си гледай собствения гъз!Ок?
В тази тема се обсъжда друго. Ако имаш нещо ми го напиши на лично, а тук си пиши по темата.

SiegHeil
01-27-2009, 01:38
Да не би да са те вързали за радиатора ваще ?
няма такъв израз като 'не ми дават свобода'..свободата не могат да ти я вземат, просто ти им се подчиняваш като кученце..

CuteBaby
01-27-2009, 21:58
1. Поговори с нея без да се карате,обясни и че всички на твоята възраст излизат и се събират на купони и т.н.
2. Докажи и че може да ти има доверие.
3. Запознай я с приятелите ти.
4. Ако това не помогне просто някоя вечер и кажи че излизаш и не знаеш кога ще се прибереш..(аз така направих и все пак наще осъзнаха че наистина ми имат доверие и не съм толкова малка за колкото ме мислеха ) ;)

Sladyranna
01-28-2009, 01:02
HardcoreSyndrome

Пффффффф!!! Дай боже такива като теб никога да не стават родители! Просто няма смисъл да си хабя думите за теб

А по темата.. Обяснявай на майка ти по-подробно къде точно искаш да отидеш и не и се подчинявай, както каза SiegHeil.

Имам една приятелка която ама въобще не знае как да си отстоява правата, то и за това майка и още я пляска по дупето (а тя е на 15)

HardcoreSyndrome
01-28-2009, 08:03
HardcoreSyndrome

Пффффффф!!! Дай боже такива като теб никога да не стават родители! Просто няма смисъл да си хабя думите за теб

А по темата.. Обяснявай на майка ти по-подробно къде точно искаш да отидеш и не и се подчинявай, както каза SiegHeil.

Имам една приятелка която ама въобще не знае как да си отстоява правата, то и за това майка и още я пляска по дупето (а тя е на 15)
Как изобщо прецени?
Каква ти е работата, че ще казваш кой да има дете и кой не!!! На колко години си бе? 13-14-15.. какви права искате на толко?!
Знаете само да се оплаквате колко ви е несправедлив живота, защото не ви пускат да си развявате фустите на ляво и дясно!
Ае по-леко със заключенията!
Пфф.. имбецили

BlackaTBW
01-28-2009, 13:23
По темата - така и не се научихте, че колкото и теми да изпишете 'не ме пускат' никой няма да ви каже нищо по-различно от 'говори с нея' или 'като станеш на 18 се изнасяй'. 2рия тип мнения са ужасно тъпи, защото ако си мислите, че нещата стават от типа на 'щракаш с пръсти и жилището и работата ти се появяват' е време да слезете на земята. А реално погледнато 'говори с нея' значи оправяй се сама, защото така или иначе никой тук няма да го направи вместо теб. Още повече нито познаваме теб, нито нея, за да знаем какви хора сте. Така че :arrow: говори с нея.

Относно HardcoreSyndrome - всички я нападате, защото казва собственото си мнение. И после се чудите защо ли ви отговаря. Просто трябва да уважавате и чуждото мнение, дори и да е различно от вашето, дори и да е по-грубо. Защото всичко става на базовия принцип на уважението.
извинявам се, не се сдържах 8-)

SiegHeil
01-30-2009, 00:01
Как изобщо прецени?
Каква ти е работата, че ще казваш кой да има дете и кой не!!! На колко години си бе? 13-14-15.. какви права искате на толко?!
Знаете само да се оплаквате колко ви е несправедлив живота, защото не ви пускат да си развявате фустите на ляво и дясно!
Пфф.. имбецили
Извинявай, ама не мислиш ли че е лееееко гавра на 18 да не те пускат да се видиш с приятели ?

miss_asi
01-30-2009, 17:03
Извинете ама в кой век живеем?!? :shock: Направо не знам какво да кажа още по темата.Хубаво родителите ни искат на да ни предпазят ама като си седим само у нас няя да опознаем света.Все пак след като навършиш 18 и малко по-различно защото тряя да започнеш малко по малко да се справяш в живота сам.Иначе и моите родители казват че докато не се изнеса от нас тряя да спазвам техните правила но те не са и чак толкова сурови.В смисъл хубаво пускат ме да ходя по купони но не всека вечер както някои деца изискват от родителите си.Трябва да помислим и ние малко защото наистина реалния живот не е толкова лесен.Трябва да се подготвим!Нямам какво друго да кажа.

balu4ka
01-31-2009, 10:37
Явно не контактувате достатъчно.Докажи и,че може да ти вярва ;)

balu4ka
01-31-2009, 10:40
Явно не контактувате достатъчно.Докажи и,че може да ти вярва ;)

Sladyranna
02-01-2009, 00:54
HardcoreSyndrome

Как изобщо прецени?
Пфф.. имбецили

Хахаха не ме карай да се смея!!!
Първо не те знам какъв пол си, не че ме итересува. По nick name-a ти се преценява що за утрепка си..
" На колко години си бе? 13-14-15.. какви права искате на толко?! "
Сигурно си някакъв тип овца за да прибавяш "БЕ" към изреченията си? И дори да съм на 13-14-15 явно ти си 'ГОЛЯМАТА' за този сайт защото името му е TEENPROBLEM, за думата тийн не си ли чувала?
На човек правата му не идват от 20+, това че на теб тогава са те пуснали на воля не е ничий проблем.
"не ви пускат да си развявате фустите на ляво и дясно!"
Момичето което пусна темата е на 17 ако не си имал намерения да я четеш.
И щом към всяко твое мнение прибавяш "развяване на фусти, хващане за хуя на господ," и какви ли не изрази явно ти си тази която прави тези неща и излиза в такива компаний?
Виж, силно се съмнявам че ти стойш по цял ден вкъщи и четеш книги?
Такива като теб лесно се издават.
И къде видя момичето да е написало че иска майка и да я пусне за да отиде и да се наебе с първия които види или да се напие и напуши, дрогира и т.н.?
Това е твоята представа за илизане вечер, така ли?
Не, няма смисъл да се обяснявам на такива като теб..пределно си ми ясна...

HardcoreSyndrome
02-01-2009, 09:56
HardcoreSyndrome

Как изобщо прецени?
Пфф.. имбецили

Първо не те знам какъв пол си, не че ме итересува. По nick name-a ти се преценява що за утрепка си..
Сигурно си някакъв тип овца за да прибавяш "БЕ" към изреченията си? И дори да съм на 13-14-15 явно ти си 'ГОЛЯМАТА' за този сайт защото името му е TEENPROBLEM, за думата тийн не си ли чувала?
На човек правата му не идват от 20+, това че на теб тогава са те пуснали на воля не е ничий проблем.
И щом към всяко твое мнение прибавяш "развяване на фусти, хващане за хуя на господ," и какви ли не изрази явно ти си тази която прави тези неща и излиза в такива компаний?
И къде видя момичето да е написало че иска майка и да я пусне за да отиде и да се наебе с първия които види или да се напие и напуши, дрогира и т.н.?
Ако имаш да ми казваш нещо, прави го на лична! Ясно?
Ако говорим за никове.. аз какво да кажа? Как да съдя за твоя? Хм...
Само не ми говори за никове! Сладурано!

Disrespect
02-01-2009, 10:09
HardcoreSyndrome

Как изобщо прецени?
Пфф.. имбецили

Това е представата на 85% от хлапетиите днес. Тя случайно искаше да каже, че на родителите й явно им пука за нея. Когато ти станеш майка в това време ще видим дали ще разсъждаваш по същия начин. Я се огледай малко? Кой нормален родител ще позволи на детето си да се държи или пък най-малкото да общува с всичките тези отрепки, които пропадат с всеки изминал ден?

И сдържай коментарите си относно хората и по-специално HardcoreSyndrome, защото не знаеш нищичко за нея. ;)

Sladyranna
02-01-2009, 21:00
HardcoreSyndrome

Как изобщо прецени?
Пфф.. имбецили

Ако имаш да ми казваш нещо, прави го на лична! Ясно?
Ако говорим за никове.. аз какво да кажа? Как да съдя за твоя? Хм...
Само не ми говори за никове! Сладурано!

В ника ми има много по специялно от думата 'сладурана', подбвала съм думи от английския които имат общо с мен, и с тях се получи Sladyranna
Колкото до защитника ти отгоре, disrespect не съм аз тази която е с някакви намерения да се кара а точно the hardcore гърлчето го прави това.
И да, не я знам е що за човек е, а и не искам! Аз със злобни хора не общувам.

HardcoreSyndrome
02-01-2009, 21:34
Виж сега, хайде да приключим карането, съгласна?
Все пак нито аз имам право да те обиждам и преценявам, нито ти мен, така че е безсмислено.

AFT
02-01-2009, 21:38
Извинете ама в кой век живеем?!? :shock: bla-bla

off: Аре, стига с тея глупости за векове пък вие. Не ви ли писна да го повтаряте, егати.
on: Когато започнеш да се държиш като голяма, тогава ще те третират като такава. Почти на 18 си, а явно още не си се доказала пред родителите ти като отговорен човек и затова те не те пускат. С един разговор едва ли ще убедиш майка ти,че можеш да се оправяш сама - трябва да и' го докажеш с действията си.