Влез

View Full Version : Незнам какво да правя :S

RoCkSpOt
01-04-2009, 19:53
Мойта история е мн заплетена и сложна...Нещата стоят по следния начин....Влюбен съм в 1 момиче...Тя също ме харесва доказвала ми го е....Но не ходим..Заради нея....Но нз нз какво точно чуствам УЖАСНО Е!!!Тя в момента ходи с 1 и точно заради това и казах да забрави за мене....че просто ме няма да не ми дава празни надежди и така...блокнах я в скайп,но тя не спря да ме търси накрая ми каза,че ще го скъса заради мене....Това беше около коледа....Още не е скъсала с него утре мисля да й предложа и да се разбереме...Искам просто да споделя,защото имам чуството че ме лъже,но продължава с това харесвам те,гушка ме ала бала... нз просто се чуствам адски тъпо :o

Titanic_baby
01-04-2009, 19:55
докато не скъса с приятеля си,не и предлагай нищо!
Ако толкова те харесва,първо ще го зареже,за да тръгне с теб!

bebchence
01-04-2009, 19:57
Да подобна на мойта история и да ти кажа не се надявай че ще скъса с другия,и на мен ми беше казвано ще скъсаме тва онова и така и никога не скъсаха.Така че я остави докато окончателно не приключи връзката си иначе само проблеми ще има :?

BlindedAngel
01-04-2009, 19:58
another 13eener`s heartbreaking story...He makes me cry ;(

filltheblank
01-04-2009, 19:59
оговори с нея, но не и предлагай още. Направи го след като скъса с гаджето си, за да не се почустваш излъган след това, когато тя ходи с 2 момчета. Може наистина да те харесва. Поне по личен опит знам, че момичетата обичат да играят на сигурно, щом се отнася до момчета. Изчакай Разговора и това виж накъде вървят нещата. :)

PoisoNGirL
01-04-2009, 20:02
Az bih i kazala dokato ne skysa s nego da ne me tyrsi i da ne mi obqsnqva,che me haresva.Ako e taka nqma da postypva s teb po tozi nachin da te kara da stradash i da si 2riq.

angelcheeee_93
01-04-2009, 20:03
докато не скъса с приятеля си,не и предлагай нищо!
Ако толкова те харесва,първо ще го зареже,за да тръгне с теб!

точно

beb4yy
01-04-2009, 20:07
пффф изцепкааа познато

myNameIsImmortal
01-04-2009, 20:41
Мойта история е мн заплетена и сложна...Нещата стоят по следния начин....Влюбен съм в 1 момиче...Тя също ме харесва доказвала ми го е....Но не ходим..Заради нея....Но нз нз какво точно чуствам УЖАСНО Е!!!Тя в момента ходи с 1 и точно заради това и казах да забрави за мене....че просто ме няма да не ми дава празни надежди и така...блокнах я в скайп,но тя не спря да ме търси накрая ми каза,че ще го скъса заради мене....Това беше около коледа....Още не е скъсала с него утре мисля да й предложа и да се разбереме...Искам просто да споделя,защото имам чуството че ме лъже,но продължава с това харесвам те,гушка ме ала бала... нз просто се чуствам адски тъпо :o
човек - в същото положение като теб съм с разликата, че момичето в което аз съм влюбен в момента няма приятел и засега иска да сме приятели, но за в бъдеще ще се реши.. а продължава да ме прегръща и т.н. и не знам и аз какво да правя и се чувствам много гадно..
Просто като се видиш с нея и кажи да ти каже окончателно какво ще става, и ако не това да е края..
Аз с момичето в което съм влюбен в момента, съм и казал от 1 месец и 2 седмици вече и нищо.. а правя какво ли не за да и покажа, че е единвена за мен, но явно чувствата от нейна страна не са достатъчно силни.. и след 1 седмица г/д още малко ще почакам и ще я питам окончателно какво иска.. дали изпитва нещо към мен и дали иска да сме задно, или иска да си оставаме приятели само и да си бия шута.. :(

azz_azz
01-04-2009, 21:01

Не мога да разбера сладникавите съвети които другите ти дават...аз щи кажа само не разбивай връзката на хората щото ако на мен ми падне някой дет да задява приятелката ми ще има сериозни последствия за него...намери си нещо необвързано и приеми 1 съвет преди да се буташ в хорските отношения се замисли дали щеше да ти е приятно някой да обеждава приятелката ти да скъса с теб и да бъде с него.

RoCkSpOt
01-04-2009, 21:12
Неее тя иска да е с мене тя не ходи с него от преди ваканцията,но не са се чували от 1-2 седмици ! Те и скоро се запознаха :-o

azz_azz
01-04-2009, 21:25
ами ако така както казваш и ако не ходят действай

Re5peC7
01-04-2009, 21:32
ама ходят още нали? Не бъди наивен...момичето ако беше сигурно какво иска до сега да го е зарязала...щом и не са се и чували 1,2 седмици пък още се води че ходят..съмняваме че това е няква момичешка прищявка..

PreciousDiamond
01-05-2009, 04:05
ама ходят още нали? Не бъди наивен...момичето ако беше сигурно какво иска до сега да го е зарязала...щом и не са се и чували 1,2 седмици пък още се води че ходят..съмняваме че това е няква момичешка прищявка..

+ 8)

shockwave
01-05-2009, 04:37

Не мога да разбера сладникавите съвети които другите ти дават...аз щи кажа само не разбивай връзката на хората щото ако на мен ми падне някой дет да задява приятелката ми ще има сериозни последствия за него...намери си нещо необвързано и приеми 1 съвет преди да се буташ в хорските отношения се замисли дали щеше да ти е приятно някой да обеждава приятелката ти да скъса с теб и да бъде с него.

Не знам какво да кажа като имаше един, който се набута и сега приятелката ми е с него, а преди ни беше толкова хубаво и все още се обичаме....

BaiToq
01-05-2009, 04:40
И ние какво?!