View Full Version : нещо не е наред
BringYourOwnBeer
01-04-2009, 21:32
(темата не е много на място, но незнаех къде да я сложа)та наскоро имаше тема, за "младежта" как млади хора (в това число и мен) говорят как младежта в днешно време е западнала и това е,че няма кво да се направи по въпроса. Е да ма, не. Ние сме тези, които са бъдещето поколение. Ние определяме съдбите си и ние градим бъдещия свят. Спорим как някаква току що потекла к...а си слагала голи снимки - защо да съдим по нея всички. Половината народ отива се ебе, щот го прасва хормона и кръвта му кипи, ще изкуфее. После кво - теми от сорта "нА 14 СЪМ изневерих на гаджето си и забременях - помощ давам секс за пари за аборт". С обсъждане тука нищо не правим, освен да почваме безсмислени спорове. Знам добре, че във форума има хора от 11 до над 30 годишни, като почти всички за много свестни, но ае спрете негативното мислене бе хора. Света няма да се промени, на хората им се живее. Системата си те принуждава. навсякъде реклами на бельо, магазини за секс на всеки ъгъл, изразът Just a click away отнасящ се за интернета, младите нацвъкани отсякъде лигли, подражаващи на своите идоли - попфолк-певиците - това е 21 век за нашата младеж и промяна няма. Не се и надявайте.
Нашето поколение с бързи темпове се променя - за добро или лошо.
Но това е главно защото родителите не обръщат никакво внимание, защото са ТВърде заети да работят по цял ден, за да осигурят лукс на децата си. И аз съм така, не по различно от сигурно половината от вас. Ей я малка ми братовчедка, 8 годишна, но от 6 някъде гледа бабешките сапунки, има чантичка с гримове, слуша чалга и попфолк (не си правете грешни впечатления, че съм твърдо против тези типове музика, само дето децата използват певиците за подръжание.) От всичките филми ценностната система е объркана абе мазало става, но вие само можете да си живеете като нормални хора и някоооои ден, след много години да се радвате на децата си и да ги възпитавате с добро
бе омръзна ми да пиша :D :D ае чакам отговори, за да продължим темата :wink: :wink:
momchence_89
01-04-2009, 21:54
като гледам няма голям интерес темата защо ли защото всеки е индивидуален и сам си решава дали е пропаднал а иначе наистина пропадаме и ще продалжим до като не стигнем ядрото и после и него ще унищожим на края и себе си... :grin:
nejnaDROGA
01-04-2009, 21:58
1.Що се отнася до злобата - ДА!Наистина голям процент от съфорумниците ни (включително и аз де) са настроени много отрицателно и понякога си казват това,което мислят,но честно казано е НОРМАЛНО!!!
Ето аз например съм във форума от година и малко ... Видяла съм какви ли не теми и отначало отговарях на всяка спокойно,като нормален човек,но след няколко месеца отговаряне на едни и същи по смисъл теми просто няма как да не озлобее човек!!!
Вярно е,че това си е техния живот и могат да ходят да се е*ът,колкото си искат,но щом не искат да ги нареждаме из форума - ми нека просто да не пишат тук!!!Освен това преди да пускат еднакви теми,защо просто не използват ТЪРСАЧКАТА?!Или поне преди да тръгнат да се е*ът с тоя и с оня - нека попрочетът малко инфо за секса,за риска от забременяване,за начините,по които може да се забременее,за болестите,предавани по полов път и т.н. и чак тогава да си отварят краката!!!
(спирам да пиша по тази тема,че ми идва да напсувам някого :? )
2.Не съм съгласна с твърдението ти,че родителите не обръщат внимание на децата си!!!Едва ли има някой родител,който не се интересува от ежедневието на детето си,от оценките,от образованието му,от проблемите му и т.н. ... Просто днешните "деца" се имат за много големи и правят родителите си на 2 ст'инки ... (е айде не всички са такива,но повечето ...) Примерно родителя казва:"Излез,но се прибери до 22:30" и лапето к'во отговаря:"Абе ти луд/а ли си?!Да не съм 5 клас,че да се прибирам толкова рано" ... Друг случай - родителя:"Нямаш ли намерение да си пооправиш успеха и да спреш да бягаш от училище?!" ... детето:"Да бе,да не съм зубър,че да седна да уча,а и как се ходи на училище от 7:30 без да си изпил поне едно кафе?!"
(естествено примерите сега си ги измислих,но всеки разбра,а и знае,за какво намеквах)
Оффф и мен нещо ме домързя да пиша,така че се спирам до тук :)
Extremescream
01-04-2009, 22:00
Еми знам,че искаме нещата да се оправят,но няма.Децата затъпяват с всеки изминал ден и трябва да бъдем реалисти.Скоро в България ще има само тъпи кифли и фешъни,мечтаещи за едно-да се узчукат ей така,щото ако не се,са смотани. :x А да се оплакваме няма смисъл,защото те няма да признаят,че са просто курвенца и идиотчета.Майната им.Толкова теми са пускани,за да се замислят.И с всеки изминал ден се пускат все повече от рода ''На 14,бременна,ама от любовника ми''.Опитавахме се,ама кат не става с добро,кат не става и с лошо,е да ги оставим.Да раждат на по15,да правят аборти на 13,все тая.Рано или късно ще се светнат.Until then-screw them! 8)
SoAfraid
01-04-2009, 23:53
1-во съгласен съм със "дрогата" или nejnaDROGA (еее писна ми да сменям постоянно езиците :D ) но наистина казва неща който днешното поколение едва ли ще иска да прави. Всеки е на принципа "Каквото ще да става нищо не ме ебава" и накрая не че ви ебава ами направо ви преебава( И аз съм си казвал така но по едно време просто се осъзнавам че това не е правилното). Наистина няма как да не ти писне да отговаряш на едни и същи теми, и даже тази тема има неща който тука са казвани безброй пъти.
2-ро мойте родители никога не са спирали да ми говорят за живота за това кое е ДОБРО и кое е ЛОШО за това ДА и това НЕ. Чак сега осъзнавам какво са искали да ми кажат и не съжелявам че са ме наказвали някой път и че са ми се карали просто всичко е било за добро. Ако някой от тези малките чете сега тука надявам се просто нещо вътре в него да му прошепне и да си помисли " Това което правя не е правилно" Но кого ли заблуждавам всичко ще продължи да бъде както си е било и да върви още към по зле. Ние нищо не можем да направим за тези който са избрали грешния път но поне нашите деца можем да възпитаме по правилния начин. Като им даваме за пример такива заспали курви като тези които познаваме и които са пропаднали и да им казваме това НЕ това ДА.
Айде успех на тази която утре ще пусне тема "Доеба ми се ама съм на 15 дали да го правя" От сега казвам малки сте още и щом питат във форум значи не са готови и НЕ трябва да го правят.
Стадо винаги е имало и ще има. Всеки човек рано или късно се учи на дисциплина ако иска да оцелее. Ако не се научи не оцелява. Живота не прощава на никого.
Сегашната младеж си мисли, че е надхитрила времето и ще прави каквото си иска на 10-12 и това ще продължи вечно. Да ама не. 20 макс 22. След това мама и тате няма да дават. Тогава ще се усети празнината от първите 20 години. Как няма образование, ценностна система. Не е научен на дисциплина и труд. Тогава живота ще го смачка и ще ходи като циганите да събира кофите за смет или в най добрия случай да продава в магазин/кафене за смешни пари. Край живот, край купони, край .. всичко. И като резултат като му се родят деца той няма да знае как да ги възпита.
Добре, че ги има и зубарите или малко по дисциплинираните деца. Те са старателни, трудолюбиви. Знаят, че секс и алкохол са неща за възрастни и не бързат да ги правят преди да станат на 18. Те правят това което се иска от тях - да се учат. Така след 12 или 16 мъчителни години в образованието те излизат млади кадърни и умни с много перспективи. Може на 22 да не са спали с по 100 гаджета, да не са се напивали през вечер, да не са пробвали всички наркотици на света но сега те имат живот който могат да градят. Те ще печелят много пари, ще живеят охолно и ще имат целият живот пред себе си за да се забавляват както си поискат. Търпението и старанието което са проявили като малки ще им се отблагодари за цял живот.
Малките гангстерчета си мислият, че секс, пари, коли, наркотици .. всичко хвърчи във въздуха и те само трябва да порастнат малко и е тяхно ... но не знаят как за малко "кеф" в детските години си продават щастието за цял живот.
Навремето нашите родители като деца са искали да станат - учители, лекари, архитекти, строители, художници, учени и какво ли не. Все креативни професии които дават нещо на обществото. Сега децата са консуматорско общество. Те искат да станат чалга певици, мутри, бандити ... Просто консуматори.
И сега има деца с мечти за нещо креативно и те са хората на утрешният ден. Бъдещето са те. Не е гаменчето от 5а дето пуши по 1 кутия на ден, пафка трева всеки петък, напива се всяка сряда и неделя а понеделник пийва 2 бири първия час щото има физическо а даскала не пише отсъствия.
Така, че "Ние сме идното поколение, ние сме утрешният ден" имат право да казват САМО тези които искат да направят нещо за обществото. Този с бирата и онази от 6г дето е спала с всички 8-мокласници не е бъдещето, не е утрешният ден. Тя е вече минало.
jeni92_abc
01-05-2009, 08:01
хихи в тая анкета само 2ма оптимисти има... ;)
EeeBobii
01-05-2009, 08:07
Държавта ни прави такива....Защото...хората започват да тарсият внимание...затова хората правят всичко вазможно да превличат внимание....Момичета: много къси поли големи деколтета правят се на интересни..Момчета: почват да се отчаиват... почвасе дасе зимат опеиниващи вещества...спират да мислят...когато видят такава мадама, и мацката не издаржа на искушението...приятелките и приятелите на момчето и момичето си викат защо и аз да не пробвам.
Ето докъде стигнахме...хората които са с силен характер и с лично мнение са СВЕСТНИТЕ....за жалост са останали много малко!!! Защо младите, рухват...защото родителите работят почти цел ден други родители работят и по 2 работи само и само да има пари...а децата оставят без внимание контрол....и почва дасе учи предимно от другите.
НИЩО ЛИЧНО! ИЗВИНЯВАМ СЕ АКО ИМА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ