PDA

View Full Version : Срам ли ви е да си признаете ?

suitable
01-05-2009, 12:04
Ха, от вчера пак реших да посещавам форум-а и забелявах, че все едни такива теми се правят напоследък.. я някоя дето я има да не кажа 100 пъти, защото са доста повече.. я някоя изключително тъпа, дето е и "е*авка".. и така нататъка.. затова ми се стори интересно да попитам нещичко: Срамувате ли се от това, че все още сте девствени, а тези които не са такива - срамували ли сте се докато не сте изживели първия път ?

-- Примерно аз не се срамувам хич.. и не изпитвам някакви стеснения относно това да си го кажа 8) но като се замисля.. може би всички, които познавам.. биха изпитали.. да речем срам от това да си признаят подобно нещо.. може би опира до това дали се интересуваш от чуждото мнение, а може би не.. :)

Rofl4e
01-05-2009, 12:09
Мен лично никога не ме е било срам да кажа ,че съм девствена(даже бях горда)...,сега след като не съм просто се радвам ,че съм попаднала на правилния човек.. :)

roksana_1
01-05-2009, 12:19
еее бр едно момче да не се срамува , че е девствен(поне до сега не съм чула момче да се похвали с това) ;) а и като гледам на пика си много сладък :)

krasivia
01-05-2009, 12:23
Браво момче , знай че на много малко им стиска да го направят още по - малко и да си разкрият самоличноста :wink:

purple__love
01-05-2009, 12:26
ami ne...ot kakvo da se sramuvam...to ne e za sramuvane...to e ne6to,koeto pazi6 za 4oveka,v kogoto 6te si ludo vliuben...ne6to specialno...ne ne6to,koeto prosto trqbva da se napravi,za da se izfuka6 ili ne6to takova.....ta bravo na teb...6tastlivka 6te e tazi,s koqto 6te go napravi6 za purvi put!

Punisherrr
01-05-2009, 12:31
Доста тъп е самия факт да те е срам от такова нещо...
Просто днешно време тва се счита за срам,за нещо,което те кара да си възприеман като ''по-смотания в групата'' ... ''оня дето нищо не разбира'' ''ауу девствения се обадии'' 8-) и т.н....Понеже френдовете са яко разкрепостените пичове и пички,а ние не можем да си позволим да паднем в очите на големиииите звезди.... и за това дечицата ги е срам да кажат,че още им харесва да играят волейбол в двора и че, видиш ли ти, не смятат секса за първа необходимост на тая възраст. (12...16 да речем).
Така че... понеже съм назад с модата да ме е срам... - Не,кеф ми е на душицата,защото просто знам какво искам и какво правя! ;)

AutumnTears
01-05-2009, 12:31
mne ne se sramuvam :D

Beleth
01-05-2009, 12:39
Изобщо! На 18 съм и съм девствен! Няма от какво да ме е срам :).

suitable
01-05-2009, 12:42
Да, точно това е, че всеки гледа да се изфука с това, което може.. ако няма с какво - именно с гореобсъжданото.. а дали е било хубаво, дали са си прекарали добре.. няма значение.. важното е, че вече може да се похвали с това и някак да си внуши, че може да бъде смятан за нещо повече. Познавам много такива хора, но познавам и други, които не се фукат с факта, че не са девствени, но през периода, в който са били ги е било срам да си признаят или въобще да говорят за това като цяло.. като че ли ще бъдат изгонени от обществото или смятани за, както споменахте - по-нисши, което ми се струва изключително глупаво.. но какво може да се направи след като обществото си ни е такова и всеки, който иска да въведе някакви промени за да е приятно не само за него, а и за другите - бива някак изключен.. игнориран..

roksana_1
01-05-2009, 12:58
ето едни хора , който имат наистина мозък в главата :) брр ! подкрепям ви ! какво некфи малки к*рвета са почнали да се изпоебът на 13-14 години. Първо , че нямат да изпитат истинското чувство и страс от секса , още не са се развили емоционално (колкото и да се правят на велики , че нз всичко за секса ) А това , че сме били задръстени и нз си кфо .... пфф да бе ... по точно , че имаме акъл в главите ! :)

Biskfitka
01-05-2009, 13:02
Даже се гордея,че съм на 14 и съм девствена.....

8-)

Hilary_
01-05-2009, 13:43
ето едни хора , който имат наистина мозък в главата :) брр ! подкрепям ви ! какво некфи малки к*рвета са почнали да се изпоебът на 13-14 години. Първо , че нямат да изпитат истинското чувство и страс от секса , още не са се развили емоционално (колкото и да се правят на велики , че нз всичко за секса ) А това , че сме били задръстени и нз си кфо .... пфф да бе ... по точно , че имаме акъл в главите ! :)
+1 Браво само така!!! :wink: Супер мн ме радваш... :wink:

x3eme
01-05-2009, 13:44
аз не бих се притеснявал въпреки че всеки би се присмял на такъв човек :?

HONDA
01-05-2009, 13:46
Не съм се притеснявала от това никога, нито пък го считам за срамно.

Hilary_
01-05-2009, 13:48
И защо реши така?! ... Не всеки би се присмял... все пак има останали малко хора които не биха го направили!!! А точно тези , които се присмиват на девствените почти винаги избиват комплекси... аз не виждам нищо смешно в това даже супер мн аз лично се кефя на такива хора... :) За мен е по мизерно да е неква малка пикла на 12 и да се е проебала... :?

x3eme
01-05-2009, 13:54
И защо реши така?! ... Не всеки би се присмял... все пак има останали малко хора които не биха го направили!!! А точно тези , които се присмиват на девствените почти винаги избиват комплекси... аз не виждам нищо смешно в това даже супер мн аз лично се кефя на такива хора... :) За мен е по мизерно да е неква малка пикла на 12 и да се е проебала... :?
аз точно това исках да кажа....
ама кажи ми кво да направим като почват да правят секс на по 13,14 години.....
кво може да направим ние

Hilary_
01-05-2009, 14:04
аз точно това исках да кажа....
ама кажи ми кво да направим като почват да правят секс на по 13,14 години.....
кво може да направим ние
Еми за съжаление нищо... всеки си отговаря за себе си!!! Но малките все още не могат да се грижат за себе си и отговарят за постъпките си но все пак от скука или от гъзария го правят... :? Тъжно... но факт!!!

x3eme
01-05-2009, 14:05
много правилно го каза
ФАКТ....

Re5peC7
01-05-2009, 14:27
Просто днешно време тва се счита за срам,за нещо,което те кара да си възприеман като ''по-смотания в групата'' ... ''оня дето нищо не разбира'' ''ауу девствения се обадии'' 8-) и т.н....Понеже френдовете са яко разкрепостените пичове и П*Ч*И,а ние не можем да си позволим да паднем в очите на големиииите звезди.... и за това дечицата ги е срам да кажат,че още им харесва да играят волейбол в двора и че, видиш ли ти, не смятат секса за първа необходимост на тая възраст. (12...16 да речем).
Така че... понеже съм назад с модата да ме е срам... - Не,кеф ми е на душицата,защото просто знам какво искам и какво правя! ;)
ама аз обичам волейбол :cry:

krem4et0
01-05-2009, 14:34
Аз се гордеех с този факт и исках да запазя невинността си по-дълго. Никога не ме е било срам да си кажа, че нямам сексуален опит. Това съм си аз..който ме уважава ще ме уважава девствена.

Xrisinka
01-05-2009, 14:42
Izobshto ne me e sram.. ot
tozi fakt :P :P :P :P :P 8-) 8-) :-) :-)

Punisherrr
01-05-2009, 14:42
Просто днешно време тва се счита за срам,за нещо,което те кара да си възприеман като ''по-смотания в групата'' ... ''оня дето нищо не разбира'' ''ауу девствения се обадии'' 8-) и т.н....Понеже френдовете са яко разкрепостените пичове и П*Ч*И,а ние не можем да си позволим да паднем в очите на големиииите звезди.... и за това дечицата ги е срам да кажат,че още им харесва да играят волейбол в двора и че, видиш ли ти, не смятат секса за първа необходимост на тая възраст. (12...16 да речем).

:D ха..
ми тъй де! ;)

Re5peC7
01-05-2009, 14:48

ми тъй де! ;)
е какво му е на волейбола? 8-)

Punisherrr
01-05-2009, 14:56

ми тъй де! ;)
не ме разбра... ;) точно това казвам... нищо му няма :)
(много оакахме темата... :oops: )

Re5peC7
01-05-2009, 15:05

ми тъй де! ;)
не ме разбра... ;) точно това казвам... нищо му няма :)
(много оакахме темата... :oops: )
опси :oops: съжаляваме..признавам си..мишлето е виновна :-|

ThePowerOfLove
01-05-2009, 15:48
Не ме е срам :) Даже се гордея :-D Както казаха преди мен - това е признак за акъл в главата ;)

fashion4etyy
01-05-2009, 16:20
Ха, от вчера пак реших да посещавам форум-а и забелявах, че все едни такива теми се правят напоследък.. я някоя дето я има да не кажа 100 пъти, защото са доста повече.. я някоя изключително тъпа, дето е и "е*авка".. и така нататъка.. затова ми се стори интересно да попитам нещичко: Срамувате ли се от това, че все още сте девствени, а тези които не са такива - срамували ли сте се докато не сте изживели първия път ?

-- Примерно аз не се срамувам хич.. и не изпитвам някакви стеснения относно това да си го кажа 8) но като се замисля.. може би всички, които познавам.. биха изпитали.. да речем срам от това да си признаят подобно нещо.. може би опира до това дали се интересуваш от чуждото мнение, а може би не.. :)

от съвсем скоро не съм :oops: и не ме е било срам да кажа преди почти никой не е вярвал :-D :oops:

saromanwife
01-05-2009, 16:22
еми не то няма нищо срамно в това да си девствен/а :)

x3eme
01-05-2009, 16:23
еми не то няма нищо срамно в това да си девствен/а :)
то няма но винаги ще се намери някой от втория ред който да се изсмее....
е.. sory но не ме валнува мнението на набори от шоуто

girl_in_black
01-05-2009, 16:37
Бях малка, когато правих секс за първи път (в представите на някои може и да не съм била-16 без няколко месеца 8-) ) и по-скоро ме е срам от това(е чак срам не, но съжалявам), отколкото ако сега бях девствена. Повечето момичета, които познавам (16-17 год.) са девствени, но не мисля някой да се срамува от това.А и друго нещо ме интересува-защо трябва да коментирам с някой дали съм правила секс или не, това си е мой проблем.Разговори за секс, да, но такива признания нужни ли са?

NeverTheSame
01-05-2009, 16:40
според мен няма никакво място за срам...
е,наистина в тея `тийн среди` е направо за електрическия стол да си на 13/14/15 и да си още девствен,като го кажеш на някой съученик с поглед те убива. xD
и така,никога не ме е било срам да си го кажа x]
за всичко си има време.
това,че има такива,които бързат да пораснат си е техен проблем ;]

DevilWish
01-05-2009, 16:40
Еми честно казано мен ме е срам, даже, че не съм девствена ;)

Lolitta
01-05-2009, 16:43
Всички се правите на много честни и достойни. Но съм сигурна, че ако сте/когато сте били девствени и всеки около вас разправя какво е правил, как го е правил и колко се е изкефил не сте си признавали с гордо вдигната глава че сте девствени. Особено пред приятелки!! Все едни вие сте по- тъпи и по- ограничени е*ати, че всеки се ч*ка само вие още не сте пробвали.... :?

van94n
01-05-2009, 17:04
eee vijte http://moetootmashtenie.info/index.php?c=viral&m=index&id=5a800e76fe8bc5b521d5bfe040e8f54c

Lolitta
01-05-2009, 17:12
eee vijte http://moetootmashtenie.info/index.php?c=viral&m=index&id=5a800e76fe8bc5b521d5bfe040e8f54c
Оф снимките ги има качени в една друга тема, банални станахте :x

Vesetyyyy
01-05-2009, 17:26
Ами и двете са човешки неща и не мисля, че са неща , от които да се срамуваш :P Всеки е бил и девствен..всеки е минал през това .. :) Сегаа ако вече някое момиченце на 12 годинки , което са го минали* всички от квартала..нормално да се срамува ..Но пък от девствеността не мисля, че трябва да се срамуваш :)

girl_in_black
01-05-2009, 17:30

Жалък си...

Vesetyyyy
01-05-2009, 17:31
Всички се правите на много честни и достойни. Но съм сигурна, че ако сте/когато сте били девствени и всеки около вас разправя какво е правил, как го е правил и колко се е изкефил не сте си признавали с гордо вдигната глава че сте девствени. Особено пред приятелки!! Все едни вие сте по- тъпи и по- ограничени е*ати, че всеки се ч*ка само вие още не сте пробвали.... :?

Не ми се е случвало да съм в такава компания дето всички са се чукали..но защо да не си признаеш какъв си?Защо да лъжеш или да се правиш на такъв ,какъвто не си ,за да се харесаш на някви си хора..?Ако са ти фр никога няма да те карат да се почувстваш длъжна да се наебеш..и да ти е кофти,че си девствена... :) Винаги съм си признавала като са ме питали, че съм девствена..И сега си казвам ,че не съм..Тфа са 2 нормални неща и няма значение на колко години си или какви приятели имашш ..Живота си е твой и си имавреме и точен момент за всичко !

aka6a_vamp
01-05-2009, 17:31

8-)
В днешно време наистина тряя се гордеем :D

NaNa_SladuRana
01-05-2009, 17:36
за срам е,че малолетни се хвалят с това кой с кого се е чукал :?

myNameIsImmortal
01-05-2009, 17:40
Айде и аз да израза своето мнение по темата.

Присъединявам се към "клуба" на девствените. Дали се срамувам от това, че съм девствен - щом го споделям тук с вас пред всичката тази аудитория - НЕ ;) Предпочитам девствен, но здрав и когато му дойде правилново време, с правилния човек това може да се промени.

А затова, че повечето биха се присмяли бих казъл само едно:
Предпочитам да съм девствен, отколкото да съм минал сумати народ с някоя полова болест.. :)

CanyH
01-05-2009, 17:46
Аз се пазя за след сватбата.

EeeBobii
01-05-2009, 18:04
Срам в живота не требва да има... :)

Adwokat
01-05-2009, 19:40

Да но преди е било друго, а сега днешната младеж расъждава по съвсем друг начин.. и за това се е*ът на такава възраст..

DeXtRoFeR
01-05-2009, 19:57

8-)

Хахахаха... то си е вече за гордост да ти кажа :razz:

Относно темата на пича- не знам на колко си години, но няма от какво да се срамуваш, че си девствен все още... и твоето време ще дойде не се плаши 8-) А ако ти се отвори възможност- действай. Не си мисли, че тия дето са девствени на 20-25 години са герой !

SMoKe_BoY
01-05-2009, 20:33
Никога не съм се чуствал тъпо когато съм бил дествен ..
но когато бях дествен ми се искаше мн да пробвам .. чуството е както да искаш да караш кола преди 18 знаеш че не ти е време но го правиш :)
Така го усещах ..

SMoKe_BoY
01-06-2009, 05:33
Офф брато цял ден стоя пред компа в работата позволи ми тва удоволствие в кащи да не внимавам и да си чаткам 700 удара в минута :)
Ся всеки ако седни да внимаа щи пиша и точки и запетаи :) марзи ме :)

krem4et0
01-06-2009, 10:31

Двете ми най-добри приятелки изгубиха девствеността си след мен, на възраст след 18......

bebeshok
01-06-2009, 10:41
Не виждам нищо срамно в това да си дествен, но просто е голяма глупост, някои да разправят с кого са били, и какво са правили ,а всъщност да са дествени, ето това е срамного, да си измисляш.

mirmark
01-06-2009, 10:47
+1

belle90
01-06-2009, 12:31
и аз бях горда от това че бях девствена и го направих с точния човек с който сме заедно все още вече 3-та година :)

taNcheto93
01-06-2009, 16:24
Аз съм девствена на почти 16 години, не се срамувам от това и не го крия :)

Il_cavaliere_del_male
01-06-2009, 16:46
О, не се заяждам, ама да се гордееш, че си девствен на 16... докъде стигнахме. Тва е едно от малкото неща, които останаха зависими от самия човек. всеки сам решава кога да изгуби девствеността.. което нищо не променя. познавам много хора, които след като правиха секс почнаха да се държат като лайна, буквално. така че може дори да е лошо, ако го направиш на възраст, на която очевидно не си готов...

D3m0n
01-06-2009, 17:51
Аз съм на 14 и съм девствен,макар че определено не бих изпуснал възможност...въпреки това не ме е срам и си признавам пред другите.По-възрастните и вече опитали забранения плод мои приятели ме подкрепят за това,че не съм тръгнал да се изпоебвам като другите на моята възраст и за това,че чакам подходящата.

kobrataa007
01-06-2009, 17:52
мен лично не ме е срам но познавам хора дето се вкарват в некви нереали филми с миселта че им вярвам :D
не съм девствен

Nancy_
01-06-2009, 19:35
Мен не, че ме е било срам, ама.. Едно такова неудобно ми ставаше да го коментирам, особено някой като разбереше, че съм девствена и се почваше "О, ама ти сериозно ли?","Не вярвам" бла бла .. Имала съм дълги връзки по повече от година, в момента продължава втората ми такава и вече не съм девствена. Но преди бях по - ... не мога да намеря думата, занимавала съм се с тоз - оня, флиртчета, целувки, натискания, пиянкси вечери и такива неща, а не бях спала с момче. Не бях срещнала подходящия. И хората като чуеха, че съм девствена и имаше едни опулени физиономии.. и ми ставаше неудобно. Не ме е било срам, но все пак се чувствах.. неудобно :-D

Vincent
01-06-2009, 19:39
Ами не ме беше срам...и мисля, че всеки сам решава кога да го направи за 1 път :)

sometime
01-06-2009, 20:04
на 16 съм ии изобщо не ме е срам
имам приятелка - решил съм да не я насилвам изобщо...когато се чувства сигурна и готова - аз съм на среща...

x3eme
01-06-2009, 20:06
някой даже и лъжат че са правили защото ги е срам от истината :-o
е тва не мога да го разбера :?

Lolitta
01-06-2009, 20:44

Двете ми най-добри приятелки изгубиха девствеността си след мен, на възраст след 18......
Твоето е някъв частен случай ;) Говоря принципно, не само момчетата лъжат че НЕ са девствени, повечето момичета го правят също. Не само това ами и си измислят разни неща които пробвали и т.н.Което е супер тъпо и смешно. А за момчетата е ясно, малко са тези, които започват да се чукат по- рано от момичетата. Те още цица не са пипвали, но ако ги питаш на 16 имат по няколко бройки, че и тройка са правили, и отзад също... :-D

leoparda93sl
01-11-2009, 17:00
След месец и 3 седмици правя 16 и още съм девствен.Повечето от приятелите ми са го правили ама мене хич не ме интересува.Ще го направя когато се чувствам готов :)

Metal_kids
01-11-2009, 17:09
Ами не се срамувах когато бях девствена,не се срамувам и ,че вече не съм ,нито пък се хваля наляво и надясно 8)

sexyGUY
01-11-2009, 17:10
В инт на истината мен не ме е срам, апък и на моята възраст всеки ще се изсмее.... (На 13..?!) Няма да ми е трудно да го кажа и на 15 и на 16 години... По принцип не бих искал да "избързвам :lol: (е, сега така си мисля, не знам после какви акъли ще ми дойдат..). Не искам да се правя на "аз съм пич" например ако някой приятел го е правил, а аз не.. Все ми е тая... Не ми пука че повечето ще решат, че съм задръстен.... :lol: 8-) .. И въпреки всичко, понякога ми се "приисква" бая, но.. :lol: :lol: :lol: I'm not ready.. 8)

BoBa4eWeR
01-11-2009, 17:16
изобщо не! аз това не го смятам като фалба.. че съм правил секс!! дори сега някой като ме пита дали съм му казвам че несъм и че все още съм девствен :P

ivcheto0o
01-11-2009, 17:36
Аз съм девствена на почти 16 години, не се срамувам от това и не го крия :)

WestCoast
01-11-2009, 17:42
І)І

azzz6662
01-11-2009, 17:45
Да,преди ме беше срам,че съм девствена,а сега че не съм... не точно срам,просто личния ми живот си е моя работа,не обичам да се обсъжда.. Радвам се,че въпреки това не спах с някого просто така... изчаках си правилния човек и момент и го направих доста по-късно от приятелките ми-почти на 18- без няколко дни.. :-)

axlbaby
01-11-2009, 17:50
Въобще не ме бърка чуждото мнение.Хората на който държа никога не биха ми се присмели.И ако имаш малко акъл в главата няма да правиш нещо,което не искаш,не ти е дошло времето и т.н само за да влезеш в групата на ''готините'',който са безхарактерни и се водят по акъла на всеки.Да си изчукан на 12 години като кофа за боклук блъсната от камион не е за ГОРДОСТ! Така си мисля аз :)

SpOrTs_GiRl
01-11-2009, 18:40
Мен пък ме е срам, че не съм ...

azzz6662
01-11-2009, 19:06
Мисля,че много момчета и момичета изпитват срам,но понеже тук във форума никой не те нзае кой си и им е лесно да се правят на много отворени ... Реално обаче ако някои техен връстник дойде и им каже с насмешка "Ае мой човек,честно ли още си насухо" се съмнявам всички са си признаят с гордо вдигната глава... :?

Kostadin_682
01-11-2009, 19:37
Не ме е срам... и не ми дреме кой какво ще каже по мой адрес...

SoFarSoG00d
01-11-2009, 20:17
Девствеността в наше време е 'изчезващ вид',не съм се срамувала никога от това,че не се про........х на 14-15,а го направих тогава,когато се чувствах напълно готова.Не е срамно да си девствен,срамно е да си курва-ама това вече е мода....ех какво да се прави ново време.

got2Bthe1
01-11-2009, 20:20
ми аз не се срамувам (въпреки 4е скоро права 16 което за пове4ето хора си е голям ташак) просто явно не съм намерил подходящ 4овек.... 8)

tedsSs
01-11-2009, 20:23
Аз лично не се срамувам от това че съм девствена..

mmKamm
01-11-2009, 20:28
няма нищо срамно в това...даже както много преди мен казаха направо в днешни дни си е гордост...аз съм на 16 и ми се ще да съм девствена :) ...само, че дори и да бях..нещо хората не ми вярват...(смсл лъгала съм хора, които не ме познават добре, за да видя как ще реагират и реакцията е змях)

heroine
01-11-2009, 20:46
ами, то аз не се срамувам, даже съм си горда.

sensationwhite
01-11-2009, 20:51
успокояващ е факта да пуснеш тема, че да те утеашат другите девстени, че няма закво да се срамуваш ;)
аз съм се чувсвал тъпо единствено когато ставаше на въпрос за секс във разговорите м/у фр и не съм могъл да се включа с историйка ;)

Axe_vs_Sword
01-11-2009, 20:53
Девствен съм и не ме е срам! Да ва е яд :smt029

SoFarSoG00d
01-11-2009, 21:00
нищо срамно няма,ама надхвърли ли се определена възраст става съмнително,не че има някакви граници ,ама все пак..... :-o

shokoto91
01-11-2009, 21:03
мен ме е срам да кажа, че не съм девствена :D

jghgh
01-11-2009, 21:04
suitable, убавец си ти
ке ти отнемем девствеността <3

bogzfaggot
01-12-2009, 00:46
Ем в мойто даскало пък примерно почти никoй не е правил секс и мен честно казано ме е срам да си признавам някой път,въпреки че го правя с човека който обичам вече повече от година (на 15 съм)

sladka__droga
01-12-2009, 03:12

8-)

+ ... Само дето аз съм на 13 : )).

BeHappYs
01-12-2009, 11:49
Като гледам почти всеки е писал , "не ме е срам" ,но немисля така тука в тая тема много хора са излъгали "аз небих казал че ме е срам просто когато са ми задавали този въпрос съм малчал да остане загадка дали съм или несъм дествен .. мое мнение !" и днешно време летвата пада по- ниско вече правят секс на 11,12,13 на 14 годинки и ги е срам да си признят истината ,че са го правили и изричат лъжи!

soregashi
01-12-2009, 11:52
Ъ-ъ-ъ... това влиза в топ 10 на най-тъпи "сериозни" теми :D .

Мен лично ме е било срам, факт. Особено като по-малък, когато всички казваха, че са правили, но лъжеха... Иначе сега не би ме било срам, хич дори.

NeSumJenaTi
01-12-2009, 12:43
Аз лично не съм се срамувала никога ! Бях почти на 17 когато го направих за първи път (сега съм на 23) и честно казано изобщо не ме е било срам . Даже се радвах , че толкова съм се "забавила" , докато всичките ми съученички се хвалеха под път и над път вече с колко и по колко пъти са го правили.

bqsna_teenagerka
01-12-2009, 12:44
да ме е срам за дето не практикувам секс на 15г? Не естествено!

mahoni
01-12-2009, 13:49
men ne me be6e sram :) naprotiv prosto trqbva da sre6tne6 pravilniq 4ovek :-)

Punisherrr
01-12-2009, 17:10

Точно пък пред приятелки... хаха :D та то аз повече ги подигравам за техните глупави постъпки,пък камо ли аз да се засрамя от това,че не правя глупости,когато не ми е времето :smt081 я стига бе народе :smt080

sisityy
01-12-2009, 17:56

-- Примерно аз не се срамувам хич.. и не изпитвам някакви стеснения относно това да си го кажа 8) но като се замисля.. може би всички, които познавам.. биха изпитали.. да речем срам от това да си признаят подобно нещо.. може би опира до това дали се интересуваш от чуждото мнение, а може би не.. :) bravo 4e si priznava6 !!! Mnogo hora ne biha go napravili

zay4e
01-12-2009, 19:17
az bqh gorda s tova :grin:

Stuckyto
01-12-2009, 19:25
На 16 съм и съм девствена... няма от какво да се рамувам даже се гордея с това :) . Просто не че не са искала от мене да спа там с разни пишлемета... ама не ми се занимава... :?

SkendY_F
01-12-2009, 19:55
Не съм девствена,но и не ме е било срам когато бях!С гордост винаги заявявах,че съм девствена!И сега подканвам мои приятели да го правят (да се гордеят с това).Няма нищо срамно или глупаво!Евала на автора,че е толкова горд със себе си!Малко са като него в днешното обшество!

sku
01-12-2009, 20:01
Ми мен никога не ме е било срам,защото търсех правилния човек за да изпитам нещо,а не просто да ме изчукат и после да разправям на всички-еее аз съм яка щот праих секс. Тъпо е и определено си заслужаваше да изчакам и не съжалявам :) Една приятелка отиде на море с идеята че ще си загуби девствеността си задължително и като стана само където не разпрати смс на всичките си тел. номера в gsma...

SoFarSoG00d
01-12-2009, 20:05
Ми мен никога не ме е било срам,защото търсех правилния човек за да изпитам нещо,а не просто да ме изчукат и после да разправям на всички-еее аз съм яка щот праих секс. Тъпо е и определено си заслужаваше да изчакам и не съжалявам :) Една приятелка отиде на море с идеята че ще си загуби девствеността си задължително и като стана само където не разпрати смс на всичките си тел. номера в gsma...
+++++++

melisa_746
01-12-2009, 20:58
ei br we edno swestno momche da si priznae i naistina ne si losh na pica :P :P

Bursted
01-12-2009, 21:11
Въпросът е двустранен. При момичетата не мисля че това нещо е срамно, напротив-говори само добри неща за самото момиче. При момчетата също няма място за срам, но самият пол е така устроен, че може да излъже за да е наравно/над другите, отколкото да каже истината и да поеме риска да бъде игнориран, което е абсолютна глупост, но ...

vaniLL
01-12-2009, 21:29
не съм се срамувала
и не виждам нищо срамно да си девствен

PepiDesigns
01-12-2009, 21:32
Не ме беше срам докато не го направих ..
Сега ме е срам , че бях пиян , и бях отдолу ..
Щото какво съм правил само аз си знам (в случея нищо) :D

Wrathchild
01-13-2009, 06:10
Не само, че не се срамувах, ами и се гордеех.

beb4yy
01-13-2009, 07:04
ем аз съм от срамежливите ! Малко ми е неудобно зависи кой ме пита ! :D

Wrathchild
01-13-2009, 07:07
ем аз съм от срамежливите ! Малко ми е неудобно зависи кой ме пита ! :D Ставаше дума дали си се срамувала, когато си била девствена...

faith_
01-13-2009, 07:13
То тва да си девствен/а не е срамно само по себе си, обаче всеки си има некви физически нужди :? Не говорете всички, че едва ли не Е срамно да не си, щото не е така. ДА не си некъв прокажен ако НЕ си девствен? ;D а и освен тва не ми се вижда нормално на 18 да си...както спомена някой още на 1ва страница... . :)

mahoni
01-13-2009, 07:20
a po normalno li na 14 da si pro4el vsi4ki knigi v grada :D :D stiga be hora :razz:

princesa_viki
01-13-2009, 07:25
Мен лично никога не ме е било срам да кажа ,че съм девствена(даже бях горда)
И аз така ,а след като го направих не се срамувам да го кажа.Ако някой ме попита бих му отговорила,но така да раздухвам на ляво на дясно ... 8-)

Punisherrr
01-13-2009, 07:35
а и освен тва не ми се вижда нормално на 18 да си...

Е,по-добре да започне да ти се вижда ;) защото е съвсем нормално.

Mirelchetoo14
01-13-2009, 09:06

Айдее, годините хич не са фактор над 13... Първия ми път беше на 14, но това далеч не ме е направило безмозъчна курва. Не съм съжалявала, изпитала съм удоволствие и всичко е било наред... Акъла не се определя от това правиш ли секс или не правиш. А когато правиш е нормално да го обсъждаш с приятелското си обкръжение и да обменяте мнения. Това, че на човек, който все още не е навлязъл в темата му се струва фукане... друг въпрос :? Нещо съвсем нормално, което дали си започнал или не на момента няма никакво значение и не е работа на околните ако не решиш да споделиш.

sh3_1s_7h3_0n3
01-14-2009, 00:54
Аз не стига, че не се срамувах, ами и си говорех откровено за това, и с гордост си признавах, че съм девствена. Вероятно защото си имах самочувствие и не ми пукаше, че аз съм, а 99% от приятелките ми вече не бяха. Бях различна и специална. Пак ме перяха лимките, пак си бях готина и си ме харесваха хората около мен, какво значение имаше, че съм девствена. Държах се свободно и отворено и хората, които не ме познаваха много добре си мислеха, че отдавна не съм девствена. Дори първите ми 1-2 "гаджета", с които не бях спала и така и не ги огря, си мислеха, че съм 'вряла и кипяла' в живота, и като им признаех истината без да се червя, не ми вярваха. :)

Т'ва да се притесняваш, че не си правил секс, си е пълна простотия и свръх комплексарщина. И какво от това като не си спал с някого? Какво от това, че не си минала през 20 легла? Ти ако си готина като си девствена /не само външно, но и като човек/ и да спиш с някого пак ще си си готина. Но ако си смотана девствена, като се 'отвориш' ще станеш тъпа кифла. Имам много познати, които като 'се открехнаха', се надуха и си мислеха, че са хванали Господ за шлифера и вече са много големи.

Единият секс по никакъв начин не може да те промени реално, освен психически... в начина ти на мислене и на възприемане от самия себе си. Сексът е най-нормалното нещо на света и всеки някога ще го направи. Силно се съмнявам, че някой от посещаващите форума ще си умре девствен.
Ако се спича заради това какъв е, си е изцяло негов проблем. Значи има проблем със себе си и трябва да го разреши. Но ако си мисли, че осъществяването на полов акт, ще му помогне.... е в мнооооого голяма заблуда. ;)

macegirl
01-14-2009, 16:53
Едно голямо БРАВО на всички за откровенията! =D> =D> И аз съм девствена,но за мен е съвсем нормално,защото съм в началото на тийн изживяванията!

Undying
01-14-2009, 18:44
Не мога да разбера днешните комплексари, "големите е*ачи" както се наричат, с какво си мислят че са повече от девствените? Ми с нищо. Единия секс нищо, ама нищичко не променя. Ако един човек е тъп преди да прай секс, тъп е и след секса, така че секса както казаха те променя само емоционално, в никакъв случай умствено или нещо от сорта.

Не ме е било да призная, че съм девствена, и се радвам, че до изчаках до 17тата си година преди да го направя и то с правилния човек. Toва дали един човек е девствен или не е засяга само човека до него, другите просто могат да си гледат работата.

JazzWE
01-15-2009, 00:33
не се срамувам за какво да се срамувам напълно нормално нещо, е малко кофти на някой хора който на нова година и*** 3-4 момичета но се пак не ме е срам :)

CryForMe
01-15-2009, 08:01
не ме беше срам, даже имах намерение да си остана девствена доста повече време, отколкото се получи :lol: уви нещата се променят... но така и не разбирам хората, които ги е срам, че са девствени ... тва, че не се чукат не ги прави по-малко хора все пак :?

mmmenk
01-15-2009, 08:22
Няма повод да те е срам!За мен моментът е подходящ,когато намериш подходящия човек!

gabela92
01-15-2009, 09:36
До 16 години бях девствена и не го криех казвах си без никакви притеснения.... Сега след като не съм също не се срамувам защото за мен дойде точният момент с точното момче :-) :grin: