View Full Version : здр
hesoyamaa
01-05-2009, 16:01
дравейте,
Bellatrix
01-05-2009, 16:14
Не търси сред пиклите и ще си намериш момиче. Ако си такъв,какъвто се описваш, няма да ти е трудно. Просто намери някоя, която не търси "лош батко", а иска нещо сериозно.
ПП. И не се предлагай във форуми. Изглеждаш жалък (без да се обиждаш).
SoAfraid
01-05-2009, 16:18
Ето ги въпросните 13 годишни дето правят най-големите проблеми...
NeverTheSame
01-05-2009, 16:23
малък си..спри да си набиваш такива филми..
след няколко години всичко ще се оправи,пък и зарежи пиклите...те са просто....пикли ;]]
GabisiTa
01-05-2009, 16:39
Все още си на 13, каква сериозна връзка искаш..?!
myNameIsImmortal
01-05-2009, 17:05
Еми какво мога да ти кажа аз - главно можеби всичките проблеми са заради възраста ти. Не те познавам, не мога да кажа що за човек си, какви са ти обноските, как се държиш и прочие. Казваш, че си привлекателен - добре.
Ако приемем, че си стабилно момиче, проблема се явява в момичетата. Точно на тази възраст на която са те има няколко неща: 1во - голяма част от момичетата не могат да осъзнаят какво искат.. 2ро - повечето момичета в тази възраст си падат по "батковците" понеже са по възмажали и вече развити..
Решение на проблема дали има зависи от това дали сега ще срещнеш момиче, което знае какво иска и не си пада по батковци. А от теб се иска да покажеш, че в действителност наистина можеш да заслужиш и да докажеш че си готов да обичаш.
Това е моя съвет и се надявам съфорумниците да ме подкрепят ако съм прав :)
П.П. Да споделя също - един от най-добрите ми приятели е на 14, но ходи с момиче на 16 и имат прекрасна връзка, така че това е другия вариянт :)
PLuScHeTo
01-05-2009, 17:36
Сериозна връзка на 13.... магаре и космос.... :-s
За какво ти е гадже?!Има много по приятни неща за правене на твоята възраст като футбол с приятели...бирички...ала бала...и по междудругото да хванеш някоя съученичка за дупенцето 8)
PreciousDiamond
01-05-2009, 17:42
Що не хоиш да играеш на криеница? 8)
myNameIsImmortal
01-05-2009, 17:45
За какво ти е гадже?!Има много по приятни неща за правене на твоята възраст като футбол с приятели...бирички...ала бала...и по междудругото да хванеш някоя съученичка за дупенцето 8)
ейй спомням си тогава времената, какъв кеф беше да подминеш някоя съученичка и да я шлашнеш по дупето и да я накараш да те гони из цялото училище и след това да сключите "примирие" и всичко да започне отново и отново :grin: 8-)
evelinka1122
01-05-2009, 18:32
ти си само на 13... има време за всичко !
Xoxoxoxo.....като си на 13 вземи се хвани да си научиш уроците,че наближава 22;00h.и е време за лягане.... 8)
Някой го очаква леглото с малкото му плюшено меченце..... 8-)
Hurtmore
01-05-2009, 20:34
Здравейте, аз съм на 13 момче от софия.Уча във престижна гимназия 8 клас съм по интелигентност много над средното ниво имам хубава външност.Имам много хобита спортувам излизам с приятели но нещо в живота ми липсва до сега не съм имал гадже за повече от 10 дни...не знам защо се получава така. Единствения и недостатък във външността ми е че съм 162 см но не мисля че това е причината в характера ми недостатък нямам единствено че не съм груб и вългарден и оценявам мичетата не като сексуални обекти или парчета месо. A може би взеимното разбиране и любовта е нещо като фарс, измислица...не знам…. и ето ме сега тук пред вас искам съвет за такова важно нещо от интернет някои биха казали"идиот некъв пъпчив изрод който търси да топне чушката"но не е така направих си профил в impulse но там е пълно с пикли които са се регистрирали само за да пишат коментари на приятелките си. а може би трябва да се отчаям и да се превърна в животно, което постава инстинктите си пред всичко...паднах толкова ниско че да изливам душата си пред непознати така че кажете ми какъв ми е прблема и сега ще кажете "еми на 13 си какво искаш "искам отговор имам един въпрос към момичетата ако някое момиче иска да бъде уважано а не използвано да ми пище на мейла gtaivy@abv.bg може и да стане нещо мерси предварителноо
Първо няма да е лошо да се научиш да пишеш правилно.. 2ро спок, ако малко намалиш самочувствието нещата може и да се променят. И трето не се отчайвай все пак. :)
scoobydors
01-05-2009, 20:47
Не се впрягай толкова. ;)
Малък си още... май бързаш да пораснеш, a? :-D
TA zako li sa trevojish vyobshte ti si edva na 13... jivei si jivota...i se zabavlqvai...
hesoyamaa
01-06-2009, 12:34
значи
hesoyamaa
01-06-2009, 12:38
другото
HePeAJIeH
01-06-2009, 13:04
Успокой се играчо :D Излез от филма :) Недей гледа толкова батковците и какичките какво правят...сериозна връзка на 13 няма.Цъкай си футбола и си излизай с аврчетата-няма да съжеляваш поне на този етап. :)