View Full Version : Нещо пропускам...?
Zdr na si4ki nadqqm se da mi pomognete :)...
Ob6to zeto imam mn huava priqtelka razbirame se si4ko to4no izkarvame si super qko kato izkliu4im fakta 4e... kat sme zaedno poe4eto pati az q pregra6tam nali varvim si oba4e tq e... kak da kaja mn neiniciativna t.e. kakto kaah primerno az q pregra6tam tq prodaljava da si varvi takava bez da me pregra6ta ili ne6to takova... posqga da me celuva samo ako za ne6to i se sarda nqkoi pat...
Poprincip nali mom4etata praat kfoto trqq imam predvid nali uj nie se vodim po-uslojlivi a momi4etata trqq da na obi4at da ni sa umilkvat :P oba4e ... az praa poe4eto si4ko deto iska... oba4e tq nikoga ne me pregra6ta,celuva...
ta... nqkfo mn mi e gadno taka... ina4e si vika 4e me obi4a i tnt oba4e...
ai blagodarq predvaritelno :P
P.S. bez prostotii/spam ; poneje predpolagam 4e posle 6e ima takaf vapros ... na 14 sam :)
PreciousDiamond
01-05-2009, 18:23
Еми .. може просто да има нужда от малко въздух момичето 8-)
evelinka1122
01-05-2009, 18:30
:-o :-o мм нз... може да е изгубила интерес..... от колко време ходите, и в началото беше ли така?
а пък може да е просто до характер... знам ли :)
mi... ne e osobeno razli4no t.e. i v na4aloto be6e gore-dolu taka... na 11 praim 2 meseca...
evelinka1122
01-05-2009, 18:35
мхм ясно... ами може да й го намекнеш това, че тя все се дърпа... но по деликатно виж ти си прецени как, да не вземе да си разсърди... или пък кажи на някой приятел да й намекне за поведението.... в смисъл и той уж така да я базикне... иначе друго решение не мога да измисля за проблема ти.... :-o успех :)
blagodarim za saveta :P se pak ako nqkoi drug se seti za o6te ne6to 6toto... kazval sam i go... i ... to... ne tolkova delikatno kolkoto ti misli6 4e trqq :D ne 4e mi se razsardi ama ne se promeni ni6to...
Ако се сърдиш по-често тя по-често ще те целува :D
EeeBobii
01-05-2009, 18:38
Е вече 2 месеца,трябва да си свикнал вече с нея...кажиии какво те тревожи, питаи я ..Защо прави така..и така нататак.. нема дате убие.. :)
"нема дате убие.. " taka si misli6 ti :D ne bazikam se... po4vam da svikvam opitvam se oba4e... nqkfo super gadno az q obi4am super mn vinagi praa si4ko za neq vinagi si q gu6kam si4ko i praa celuvam q...
kolkoto do tfa po-4esto da se sarda... probval sam se ama e tapo basi nedagavoto basi da i se sarda zaradi ni6to za da moje me celuva :D:D:D zn 4e se bazika6e ama az da si kaja :P
ами дръпни се малко ти....ако не и е все тая ще забележи и ще го прави сама(това което правиш ти сега)поне така мисля....успех
Yancheto
01-05-2009, 18:50
Тя може да си мисли,че ще ти стане досадно,ако все ти се умилква и т.н. Поговори с нея и разбери какво не е наред.
thx za ideqta oba4e pak... kat se drapna po4va da mranka i da mi sa sardi za prostotii... probval sam dosta ne6ta se pak tfa e ve4e 2 meseca... ta se 4udih ako nqkoi moje da predloji ne6to novo... det moje da svar6i raota... ili pone da probvam...
amii moje da se pritesnqva da v1rvi po ulicata taka nz
1. ne e samo na ulicata
2. ne moje da varvi6 po ulicata i da te e sram ot gajeto ti...
kfot da mi govori6 basi da te e sram ot gajeto ti... 6tot kfo moje da e drugo?
i se pak ako nqkoi se seti za ne6to da dava nasam ideite 6e proam po4ti si4ko kazano :) (samo ako nqkoi kaje nekfa prostotiq nqma :P)
Кажи и го бе....кажи и,че не ти е приятно да се държи така с теб...и ,я питай дали наистина те обича,и ако не ...разделете се....
Blo0dG1rl
01-05-2009, 19:11
Мм.. Това момиче май незнае Какво иска. Според мен послушай другите които ти казаха да се отдръпнеш леко.. Хората са казали : Бягаш ли.. Ще те гонят.. Покажи и че и ти можеш да се държиш така.. Пък като не и отърва да напрай нещо по въпроса.. В една връзка участват Двама Не Един... УСпеХ :smt023
ehm kazah i oba4e...
tq znae 4e... mn mn mn mn q obi4am i kak da kaja... ne mi e priqtno ama... i drugoto e koeto sq se setih...
poprincip mom4etata sa revnivi... i az bqh revniv ama... sq v momenta moga da kaja 4e daje se vladeq...
oba4e na nova godina... ne bqhme zaedno glavno zaradi neq i az bqh s bra4ed mi i bqhme 5 4oveka... 2 mom4eta i 3 momi4eta... i poneje cqla no6t se kle4ihme tam bihme se praihme i ot nqkade i doide na akala 4e haresvam nqkfa druga koeto VAOB6TE ne e vqrno...
Kolkoto za tfa da se darpam sam probval i tq po4va da me celuva da me gu6ka oba4e ne moga postoqnno da se darpam 6toto ina4e 6e stane obratnoto... samo tq 6e me gu6ka i celuva... imam predvid ne moga da i se darpam i sa6toto vreme da q celuvam...
pls samo ako nqkoi ima kfato i da e ideq da kazva 6toto... taka mi q nqkfo mn tapo i ako moje mi pomognete naprao... cena nqqte :) kfito i idei da sa... 6toto ne moje taka seriozno...
Тя е котака,ти си котенцето дето и се умилква?Кажи и,че докато сте заедно искаш да те прегръща повече...да те целува...Това е любовта 8)
daje i taka ne e az sam i dvete zaedno ... aphf... samo zabeleji 4e tq kat iska ne6to ili da izlezem s neini priqtelki az idvam oba4e kogato az iskam da idem s nekfi moi priqteli tq poe4eto pati ne6te... ako iska da napraa ne6to go praa (tuka sam kotaraka) a tfa 4e i se umilkvam... (tuka sam koteto)... phf... seriozno e super gadno... daite ideq da q nakaram malko da ... jivne
Има хора който не обичат да се целуват много много... имам такива познати.. макар и да ми се струва странно това, но е факт.
Еми вземи се дръж като мъжа в двойката.Постави и например като ултиматум-Или ти излизаш с моите приятели,или повече не ме викай с теб и твоите приятелки.Започни да се държиш малко по-дръпнато..да видим как ще реагира тя.Ако и пука за теб и не е с теб само заради гаджето ще има резултат 8)
miloto_girl_4e
01-05-2009, 19:51
Може това момиче да е свикнало да си е пасивно, т.е само на нея да и обръщат внимание, тя да получава, но да не дава..
Престани да и се радваш, да я гушкаш, та да видим дали ще и липсват прегръдките и целувките ти, ако не ги иска и не и липсват, просто не виждам смисъл да сте заедно... :!:
da i kfo da ste gajeta... i da ne se celuate da ne se pregra6tate (nqqm takia namereniq taka ili ina4e ama posle... da ne se e *ete) kfo e tfa?? po cql den da sedite i da si govorite? tfa moga go praa i s dr hora... daje i s mom4eta moga go praa...
6e proam pak da se darpam oba4e sam probval... i... nadqqm se da me razbere ama... i se pak ako imate i nqkfa druga ideq za ne6to novo...
Вие сте малки още и момичето може би иска да се изфука или просто да не остане по-назад от приятелките си,да се покаже с гадже.Ако се държиш по кораво може и да се получат нещата 8)
scoobydors
01-05-2009, 19:57
Може да е такъв тип човек. Не всички момичета са лигли. :D
ne misla 4e e tolkova da se izfuka pred priqtelkite si 6toto... mm ne prosto sam sig 4e ne e zaradi tfa... ama qvno... kakto se kaa... izgubila e interes predpolagam... i neska specialno... kat ze mi govori razni gluposti naprao... :-x :-x :-x vika mi ako naprai6 nz si kfo 6e izlqza s edi si koi si... aphf :-x :-x :-x
tq sama postoqnno si kaa 4e e ligla :) tai 4e...
ne misla 4e e tolkova da se izfuka pred priqtelkite si 6toto... mm ne prosto sam sig 4e ne e zaradi tfa... ama qvno... kakto se kaa... izgubila e interes predpolagam... i neska specialno... kat ze mi govori razni gluposti naprao... :-x :-x :-x vika mi ako naprai6 nz si kfo 6e izlqza s edi si koi si... aphf
Може би си търси причина да скъсате....И все пак послушай съвета ми(бъди с нея...но се дръж като нея)
nadqqm se da ne si tarsi pri4ina da skasame... i kakto kaa oki 6e proam utre :) blagodarq za saveta a ako nqkoi ima opit s takova ne6to da dade nqkfi sveji saveti :)
Blagodarq predvaritelno :)
Имам един приятел със подобен на твоя проблем....той мн си обичаше приятелката ама тя все се правеше на много недостъпна... командваше го постоянно.... и това го виждаха всички и веднъж една приятелка на момичето й каза малко повече да си го гледа и да не е толкова дръпната ..за да не и го земат ии тя малко се поосъзна като видя че почна да го губи...ама той я остави най накрая... след това тя беше много мила с него....повече от всякога и преди няколко дена пак се събраха и има промяна....та съвета ми е да й покажеш че всъщност тя не ти е единствената кандидатка..и както тя те заплашва че ще излиза с други...така и ти можеш.. и ти желая успех...дано всичко да стане както искаш :)
Ai deca Blagodarq mnogo na SI4KI :-) sled nqkoi drug den 6e vi kaja kfo e stanalo :P 6toto parvo trqq da si pomisla ne6to da ne sam naprail nqkfa glupost 6toto posle 6e mi kaje 4e az sam bil vinoven ama... spx nadqqm se 4e 6e se opraim
kakto kaah ve4e Blagodarq mn na si4ki :-) i samo 1 posleen vapros :P da sme naqsno de :P da i se drapna 6e re4e... da prava kato neq nali taka? :)
Ami da... za da vidi tq kak se 4uvstva6....
aphf maikoo... neska kat bqhme 2-ta nz kfo i stana ama be6e mn mn qko :):):) be6e... mn po-... mila... bez da praa po4ti ni6to... be6e mn mila i... ddz prai6e to4no kfoto trqq :P imam predvdi postoqnno si me gu6ka6e.. celuva6e me... mm sq 6e viim tiq dni ako prodaljava da e taka naprao cena nqma :) i se pak za sno6ti blagodarq :P:):):)
Ми, говори първо с нея, като те мъчи нещо, а не пиши по форумите!
Само тя може да ти каже причината за държанието си.
pussycat_dolls15
01-06-2009, 16:14
Смятам,че трябва да я оставиш мъничко намира.
Пропускаш момента с притеснението! Аз съм имал приятелка на твойте години и тя се държеше по същия начин. Чувства може да има, но "шубето е голям страх".
Kostadin_682
01-06-2009, 16:18
Ми, говори първо с нея, като те мъчи нещо, а не пиши по форумите!
Само тя може да ти каже причината за държанието си.
+1
pussycat_dolls15
01-06-2009, 16:29
Дай и малко спокойствие и я остави сама. 8)
LadyRoshawka
01-06-2009, 16:38
Еми .. може просто да има нужда от малко въздух момичето 8-)
reni7o0o
01-06-2009, 17:31
мхм ясно... ами може да й го намекнеш това, че тя все се дърпа... но по деликатно виж ти си прецени как, да не вземе да си разсърди... или пък кажи на някой приятел да й намекне за поведението.... в смисъл и той уж така да я базикне... иначе друго решение не мога да измисля за проблема ти.... :-o успех :)
що пък да се дърпа...??? може да е срамежливо момичето и да и трябва да свикне...ама пък от друга страна щом правите два месеца трябваше да е свикнала :) Нз защо не и кажеш че просто искате да поговирете... Питай я има ли нещо което я притеснява, което да не и харесва, нещо което да я измъчва...или някакви ттакива въпроси. Не бъди мн директен де :P Аз например така правя (и съм правила) ... викам приятеля си да поговорим. Първо го питам има ли нещо което трябва да знам или иска да ми каже и ако мълчи като пън 8-) и видя че се притеснява да говори почвам аз...и така докато омекне :P :D :-)
taka sq parvo za tiq gore deto kazaha govoril sam s neq probval sam razli4ni ne6ta... ne var6i osobeno rabota a ne moje da mi obqsni... kazva mi 4e nz...
Za tfa da q ostava na spokoistvie... ne sam se opitvam da q izqm... i ne sme po 30 4asa na den zaedno... ne mislq 4e e ot tfa a i kakto kaah neska tq se darja mn huavo i na dvamata ni be6e mn qko... ama nz 6to qvno e taka samo ot vreme na vreme...
a i m/u drugoto neska i kazah 4e trqq govorim tiq dni...
merryweather_ricci
01-06-2009, 19:38
Според мен това си е до характер..Тяя на колко години е ? Може още да не е свикнала толкова с теб ,че да се отпусне напълно..Всичко си зависи от това какъв е човека..Може би тя е такава ..! Не знам..Или пък ти трябва да се отдръпнеш малко от нея. Ще намериш решението :grin: .. ще видиш :-P :-P
jambo_bs
01-06-2009, 19:42
Ако се сърдиш по-често тя по-често ще те целува :D
:D :D
aaasdfghjklll
01-06-2009, 22:37
аз съм същата...с бифшия ми приятел постоянно се карахме заради това, казваше ми че съм била студена, че не съм му обръщала внимание, че съм стояла като пукал и само той идвал да ме прегръща и цлеува и тнт...не че не съм го обичала или пък ми е била неприятна тази близост обаче като излизаме на кафе насам натам ми е мн по-приятно да си говорим да му споделям и такива неща някаква психическа близост а не физическа..не казвам въобще никаква близот ама не и баш постояно хванати за рачичка прегърнати да се натискаме и тнт...момента когато трябва да се набляга на това е преди по време след секс, а не постоянно просто за всяко нещо си има време и място
Just_say_no
01-07-2009, 09:39
Ами говори с нея. Не ние трябва да се поправим, а тя. Не е толкова трудно. :)
И една моя фр се държеше така с гаджето си и накрая той я заряза, заради тва... :? А тя просто беше мн срамежливо момиче и ...някак дори и в края на първия месец (издържаха само месец) тя още не се беше отпуснала...Просто е до характер.
galenata
01-07-2009, 14:16
аз съм същата...с бифшия ми приятел постоянно се карахме заради това, казваше ми че съм била студена, че не съм му обръщала внимание, че съм стояла като пукал и само той идвал да ме прегръща и цлеува и тнт...не че не съм го обичала или пък ми е била неприятна тази близост обаче като излизаме на кафе насам натам ми е мн по-приятно да си говорим да му споделям и такива неща някаква психическа близост а не физическа..не казвам въобще никаква близот ама не и баш постояно хванати за рачичка прегърнати да се натискаме и тнт...момента когато трябва да се набляга на това е преди по време след секс, а не постоянно просто за всяко нещо си има време и място
И аз съм същата...При мен се получи точно същото.Наистина както вече някой спомена,не всички момичета са лигли :) .